I forbindelse med køb hos Citystoffer laver leveringsfirmaet en fejl. Tak for jeres kundevenlige måde at løse problemet på. 5 Stjerner til jer Handler meget gerne os jer næste gang også
Tusind tak til Citystoffer for endnu en god garnstafet oplevelse. Mit garn blev fundet frem uden problemer af en dygtig butiks assistent og ved kassen fik jeg fin, venlig og imødekommende betjeni... Mehr ansehen
Altid god service både ved online køb og spørgsmål på mail. Super inspirerede.
Hurtig ekspedition - dejligt Men lidt for hurtigt, da de sendte det forkerte garn. Hurtig behandling af min reklamation - dejligt Men træls at skulle to gange ekstra til pakkeshoppen - hente d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos City Stoffer og Garn finder du alt i spændende stoffer, snitmønstre og sytilbehør. Det er bla. Liberty stof, Kokke stof og stof fra de helt store Italienske modehuse. Derudover finder du alt det bedste inden for garn, nye strikkeopskrifter og strikketilbehør. Vi forhandler garn fra bl.a. Sandnes, CaMaRose, Lana Grossa, Gepard garn, Rauma garn Rowan og Permin. Derudover har vi strikkekits som indeholder garn og strikkeopskrifter fra PetiteKnit, AegyoKnit, Permin og mange flere. Vi har altid tilbudspriser i webshoppen og meget af vores garn er 10% billige online end i vores fysiske butik. Hus City Stoffer & Garn har vi mere end 40 års erfaring og vi sætter stor pris på service og kvalitet. Vi er din lokale garnbutik både i Aarhus C og online. Vi leverer inden for 1-3 dage og der er altid fri fragt over 299 kr. Rigtig god strikkelyst.
Park Allé 9, 8000, Århus C, Dänemark
- +45 86 19 03 93
- mt@citystoffer.dk
- www.citystoffer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig levering
Super hurtig levering, godt udvalg og ofte lavere priser end andre steder. Win win ⭐️⭐️

Meget langsom levering
Det er nu 6. hverdag siden jeg bestilte garn til et nyt projekt, og trods der står i ordrebekræftelsen at garnet vil komme i løbet af 2-6 hverdage er det end ikke pakket og sendt endnu. Virkelig langsom levering og sidste gang jeg handler der! Må se om jeg nogensinde får mit garn...

Min yndlingsbutik
Det er så dejligt at have en yndlingsgarnbutik, når ens hobby er at strikke.

Bedste udvalg
Bedste udvalg, bedste beskrivelser, bedste betjening.

Superhurtig betjening
Rigtig god og overskuelig hjemmeside, som gør det let at bestille det garn, jeg har brug for. Ordren afsendes samme dag og leveres som regel dagen efter.
Det kalder jeg super god service

Lang leveringstid pga leverandør
Jeg bestilte et permin broderi juletræs tæppe tilbage d. 14/9, jeg modtog d. 15/9 en besked om at der var sket en lagerfejl så der ikke var flere på lager. Jeg blev tilbudt at skifte til et andet produkt som de havde på lager, men det ønskede jeg ikke, de forhørte leverandøren hvornår de igen kunne få det. Der blev så meldt tilbage at de forventede at jeg kunne have det i slutningen af september. Da vi når omkring slut september skriver jeg og hører om det stadigvæk holder stik, og jeg får her at vide at leverandøren ikke kunne levere det til den tid. Så de forventede at jeg kunne have det midt i oktober. Jeg modtog i onsdags tæppet.
Trods lang leveringstid, så er jeg stadigvæk rimelig tilfreds med servicen i city stoffer i Aarhus.

Antwort von Citystoffer
Meget hurtig levering og fine varer

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, gode priser, skriver hvis der er noget der skal uddybes.

God og nem bestilling
God og nem bestilling. Gode varer på tilbud. Hurtig levering.

Antwort von Citystoffer
En forretning med super service
Altid hurtig levering og dejligt med personligt opkald, hvis der er tvivlsspørgsmål-havde engang bestilt orange stof og orange lynlås til. Blev ringet op og fortalt at de to orange farver ikke matchede i farven, selvom det måske så sådan ud på hjemmesiden. Jeg blev virkelig glad for denne opringning. Det kalder jeg superservice. Citystoffer er mit første valg ved køb af stof og garn.

God kundeservice
“City stoffer og garn” har det gode garn lidt billigere på deres webshop, hvilket andre ikke har. I deres fysiske butik i Århus er der hjælpsomme og søde medarbejdere.

Antwort von Citystoffer
Altid hurtig ekspedition :)

Super god betjening
Super god betjening, både hurtig levering og dejlig venlig kundeservice

Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering. Under 24timer👏

Antwort von Citystoffer
Altid gode priser og hurtig betjening

Let at handle hos Citystoffer 👍

Antwort von Citystoffer
Dejlig service trods fejl i farve
Jeg har købt en taske ved Citystoffer på deres webside.
Den ankom meget hurtigt på under et døgn, desværre er den i den forkerte farve. Jeg skrev med det samme til dem på mail pga ferie var der lidt forsinkelse på svar. Men der skulle være en taske i korrekt farve og retur emballage på vej til mig

Altid god service!
Altid god service!
Hurtig levering og der bliver altid givet besked hvis det tager længere tid at bestille varerne hjem.
Handler helt sikkert her igen.

Antwort von Citystoffer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.