City Gross Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Citygross helsingborg. Det jag gillar är när man tar lägre pris på varor, när bäst före datum är på väg gå ut. Men lägga bröd av svinn,där ingen ser, är mig en gåta. Äldre personal i kassan och charks... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sista gången vi handlade på Berga City Gross! Undermålig service som möjligtvis beror på underbemanning. Mina besök på Berga CG i Hbg det här året har varit frustrerande. Ingen att fråga, båda burkm... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte plommonfärgad påsktårta av princess/opera typ som var bakad dagen innan. Tårtan var god förutom marsipantäcket som smakade väldigt beskt. Vi ringde butiken som inte erbjöd någon rättelse då men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butiken I Hässleholm Parkering för oss med hund borttagen det fanns 3 platser resten var upptagna av blomjord och sedan var det borttaget 5 platser som var omgjorda till lastzon tydligen så är kunde... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Supermarkt
  2. Lebensmittel-Lieferservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Om City Gross

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kvitto

Handla där idag för andra gången som medlem. Första gången var de inga problem men nu helt plötsligt fick jag problem med deras snabbkassa och sen fick jag inte kvittot utskrivet för man behövde en app. Gör ett konto idag utan problem tills jag ser att jag inte har digital kvitton automatiskt. Vad är de för bull S.. första gången fick jag kvittot i handen och nu jä..ar får jag inte de och behöver göra ett j..la konto bara för att. Priserna är också jä..as dyrt. Blir bara trött på allt som finns i butiker idag.

15. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har handlat en hel del på Citygross

Har handlat en hel del på Citygross. Dels för att dom har bra kött och förut tyckte jag priserna var rätt ok. Men förra helgen när jag handlade fick jag nog. Skulle köpa Uncle Bens jasminris boilinbag 10 pack. Förut har dom kostat runt 60-65:- men nu var priset 96:-. Sheba kattmat har också chockhöjts från 70-75:- till 105:-.Fy säger jag. Nu blir det Willys hädanefter. Willys tog 73:- för samma jasminris vilket ju är rätt så dyrt men dom giriga Citygross är ju inte kloka nånstans. Citygross visar girighetens fula tryne mer och mer

24. Februar 2023

City Gross Malmö Hyllie

Butik som lurar dit kunder med lockpriser som dem sedan ändrat i butik. Har 4 köp på en vara till väldigt rabatterat pris i bladet för att locka kunder till sin otroligt dyra butik. När man sedan kommer till butiken är det ändrat till 1 köp per hushåll om man är prio kund. Vill man inte ha kunder i sin dyra butik? Menar tomater som kostar 15kr/kg mer ordinarie pris än en nära butik? Inte konstigt det är röda lappar på de flesta varorna!
Dessutom otrevlig personal som inte borde arbeta i butik om man inte vet hur man bemöter en kund i en trevlig ton!

10. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bageriet på City Gross i Skara

Jag ringde in och beställde en tårta med text till min mans födelsedag. Fick hjälp av en utomordentlig trevlig tjej.
När jag hämtade tårtan veckan efter var jag så nöjd!! Hon som lämnade ut tårtan gav mig smakprov på en ny limpa de bakat så det blev en sådan också! Både tårtan och brödet var fantastiskt goda. Servicen var genuin och det kändes faktiskt som rätt person jobbade på rätt plats.
Vi är nyinflyttade och vi kommer alltid handla vårt bröd och framtida tårtor här.

4. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SKANDAL - SKÄRPNING För 2 dagar sedan storhandlade på…

För 2 dagar sedan storhandlade på Citygross i Växjö. Hela inköpet gick på drygt 2000 kr. I köpet ingick ryggbiffar. Dagen efter skulle vi äta dem på kvällen, men då upptäckte jag att bäst föredatum hade gått ut 4 dagar tidigare! Jag har klagat via mail, men har ännu inte fått någon reaktion från företaget. Jag vill därför skicka en stor VARNING för att handla där. Det är för mig en SKANDAL att de inre har bättre koll på sina varor! SKÄRPNING!

20. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man vet att det mesta är dyrare på City…

Man vet att det mesta är dyrare på City Gross än i andra butiker.
Men att City Gross i Höör är mycket dyrare är märkligt. Man handlar en hel del varor lika billigt eller billigare i sin lilla lokala mataffär hemma på orten man bor på.

12. Dezember 2022

Omodern skitaffär

Helt plötsligt så går det inte att betalat med Swish, kontanter eller Klarna app. Varför? Omodern skitaffär som jag aldrig mer kommer handla på.

22. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grym kille i kassan som hanterade mitt…

Grym kille i kassan som hanterade mitt ärende. Jag hade köpt sköljmedel på ÖB och hade tagit med mig den in på CG i min kasse. Skulle eg. inte handla något utan bara hänga med min vän in en sväng men för EN gångs skull fanns det annonsvaror kvar så jag köpte lite såna. Väl framme vid bandet så visade jag kassen och kvittot men råkade ta upp även sköljmedlet som visade sig vara 18:- dyrare än det på ÖB. Betalade som vanligt med kort men kände att hmm något var fel för den totala summan blev lite väl mkt. Men som sagt killen i kassan fixade det. Tack!! <3

17. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Priset som stod under lax var 129…

Priset som stod under lax var 129 kr/kg. Jag köpte en lax och när jag var hem efter en timme fick jag reda på att priset på kvittot var 249. Jag åkte snabbt till butiken men personalen där betedde sig arrogant och ville inte heller ta emot deras skräp.

10. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

City gross hade erbjudande på fläskfilé…

City gross hade erbjudande på fläskfilé 59,90 kg.
När kunderna kom till City gross i Linköping.
Så gällde inte fläskfilén det priset.199.90 kg.
Många som åkt långt fick vända och åka tillbaka hem igen.Skandal av City gross och lura kunder på detta sätt.
Nu får ni f an i mej ställa upp med priset 59.90 kg.

30. September 2022

Bannad från butik

Skulle handla med självscanning och öppnade upp appen. Helt plötsligt står det att kortnumret saknas. Provade på min sambos mobil men det var samma sak där.

Plockade ihop våra varor ändå och gick och betalade i den vanliga kassan. Vi handlar just där eftersom personalen är trevlig och har ett gott bemötande. Tjejen i kassan frågade lite ”tyst” när jag betalade… ”vad vi gör där”? Jag svarade att vi handlar som vi brukar. Hon svarade att vi var ”bannade” från butiken!?

Har aldrig hört på maken! Och blev både förvirrade och ledsnades. Har inte hört ett ord om detta. Är det verkligen möjligt i dagens 2022 att banna folk från att handla? Har någon annan råkat ut för samma sak!?

Måste påpeka, har aldrig stulit/snattat något från denna butik. Glömt att scanna möjligen då det alltid är stress med barnen med och så vidare men alltid sagt, om jag/vi tror att vi har glömt någon vara.

Kommer i alla fall att hålla oss till andra butiker, vart vi vet att vi är välkomna!!!

3. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill varna för Citygross på Berga…

Vill varna för Citygross på Berga Helsinborg! Handlar du inget och har utländskt påbrå, så kommer du mest sannolikt att visiteras vid kassan. Du kommer dessutom att anklagas för att vara snattare och får en läxa hur man beter sig i Sverige. Trots försök att lösa problemet vänder Citygross allt mot kunden. Att de gör sådant mot sina trogna medlemmar är under all kritik. Även att de anställer sådan vidrig personal som gömmer sig bakom ”våra rutiner” är mycket uppseendeväckande. Jag hoppas annan kund slipper sådan fruktansvärd diskriminering! Detta gör de med SENIORER!

27. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Garanti med hinder, är ingen garanti.

Min första SPIRIT kolsyremaskin drabbats av materialbrott, och i med att jag hade inte kvar garantikvitto köpte jag (2022-05-26) på City Gross i Växjö en SodaStream modell SPIRIT.

Redan från början upplevde jag enheten negativt, den lätt konstigt vid påfyllning av gas.
När gasen vid påfyllning även sipprade utanför flaskan har jag kontaktad SodaStream.

SodaStream (Customer Service) rekommenderade att jag skall göra reklamation direkt hos City Gross i Växjö.
Reklamationen var rena rama fars, eftersom butiken inte har en ersättningsvara fick tillbaka köpbeloppet för min SPIRIT.
Med pengarna i handen bestämde jag mig att se vilka alternativ City Gross hade att erbjuda.
Till min häpnad upptäckte jag en förpackning med Spirit och har tagit den till kassan för personalen skall ge mig enbart sodamaskinen.
Där blev det totalt stop, personalen förklarade för mig att dem kan inte göra det - på grund av City Gross policy att inte spreta upp en förpackning.

Jag har påpekat om "Garanti med hinder, är ingen garanti" för SodaStream Customer Service via e-post.

18. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på citygross Stora Bernstorp I…

Var på citygross Stora Bernstorp I Malmö i juni och skulle beställa studentmat för 40 personer. Jag hade tänkt mig beställa studenfatet.Jag bad om att få byta ut skinkan till kalkon på fatet och betala till skillnaden men det gick absolut inte isåfall var jag tvungen att köpa kalkon för sig och så fick jag besked om att jag fick frysa in skinkan som tillhörde. Vi ville gärna ha kalkon då många av gästerna inte äter kött men det var bara till att gilla läget och betala till för kalkonen .Jag blev helt paff och så gjorde jag det som hon sa fast jag inte alls var nöjd. Sen hade jag tänkt mig att beställa ett fruktfat till 40 pers men då jag skulle även beställa tårta där så ville jag ta bort frukt moussen som var med på fatet. För att jag tyckte det blev för mycket sött och vi skulle både ha tårta och krans med. Så jag frågade snällt om jag kunde ta bort glasen med mousse och lägga till frukt istället. Nä det gick absolut inte visst kunde de ta bort den men jag fick dock betala för det. Jag skippade det fatet. När jag kom hem var jag så arg över detta bemötande så jag ringde och avbokade allt både tårta ,krans och all mat. Jag ringde ner till ett annat ställe som gjorde mina fat enligt mina önskemål. Vilken fruktansvärd service de får nog se över hur de bemöter kunder, de missade en stor saftig beställning och en kund som Aldrig kommer tillbaka igen. Fy för!

6. August 2022

Rabatter

5% pensionärsrabatt men inte på extrapriser som i andra livsmedelsaffärer! 10% nedsatta priser i en vecka enligt reklamlappen hem men inte på extrapriser som i andra livsmedelsaffärer! Känns inte bra.

2. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr