Øv øv øv, en rigtig dårlig oplevelse. Jeg valgte at ringe og fortalte pænt hvordan kødet var sejt og med mange sener og kartofler kolde, og har brugt dem før hvor kødet var lækkert, men øv en dårlig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi havde sat næsen op efter dejlige gnaveben mv. i fredags (16/12-22). Ringede præcis 16.30 (åbningstid) og blev allerede dér sat i kø som nr. 5. Ventede 17 min .Ingen respons…!Kun maskinstemme der ta... Mehr ansehen
Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fødselsdag 12/9 2025 kartoffelbådene var gennemstigte så de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gøres bedre D... Mehr ansehen
Bestilte mad på hjemmesiden og hentede selv. Desværre manglede der 2 x pommes frites. Skrev på mail og fik inden for 30 minutter svar retur med beklagelse, samt ønske om et mobilepay nr, hvo... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Skejbytoften 33, 8200, Århus N, Dänemark
- info@chicago.dk
- www.chicagoroasthouse.dk
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Aalborg
Aalborg. Rigtig fint tilberedt, masser af det og kom lige til tiden. Helt perfekt til pengene!
Herlev afd
Havde bestilt fra Herlev afd. Og fik af vide at vi fik maden 18.45, men maden kom først 19.45.
Det er bare ikke okay..
Oplevelsen med tiden opvejer overhovedet ikke med hvordan maden er.
(Desværre har det været samme oplevelse hver gang og vi havde ellers ikke bestilt længe hos dem og nu prøvede vi igen efter års pause)
Super oplevelse
Vi havde en super oplevelse i går med vores bestilling af takeaway i Viby J. Orden var klar som aftalt. Kødet var super lækkert, Dejlig mørt og meget velsmagende👍
Nytårs menu Randers
Ja det var jo da en oplevelse må man sige, men det var så ikke en af dem der kommer til at gentage sig. Har et spørgsmål er det noget i er stolte over at have leveret ? . Jeg har nok aldrig fået så tørt stykke kød ikke engang hunden vil have det selv om den er næsten alt ædende. Tak for en storslået nytårsmiddag 🤮
Super menu og betjening
Super menu, - jeg har kun alt godt at sige. Maden var perfekt og betjeningen i Randers, - ja så godt, - brug dem.
Randers afdeling
Randers afdeling
Bestilt mad til julefrokost.
Helt igennem og dårlig skod oplevelse.
Helt fantastisk julebuffet 2
Helt fantastisk julebuffet 2 vi fik leveret i går. Det blev leveret på slaget som aftalt, det smagte fantastisk, og der var nok. Vi bestiller gerne igen.
Afd Aalborg
Afd. Aalborg. Jeg ved godt at der er coronatider, men det er jo lige netop i denne tid, jeres mad skal være i kvalitet, men må nok erkende, det var det slet ikke i nærheden af. Forståeligt at i ikke havde flere spareribs, det er jo hvad der kan ske, meeeen blev så lovet det blev billigere og vi bare fik mere af det andet kød der indegår i en XXL menu. Det var så ikke lige det der var. Kødet var 1 stk overkrydret oksekød og 1 x overkrydret kalkun til 2 person. Coleslaw var noget smatværk og smagte mere af gulderodssalat med rosiner. Fik kun 1 x whiskeysauce, selvom der var bestilt 2. Må nok sige jeg er en anelse skuffet , så overvejer da fremover om jeg overhovedet tør at bestille hos jer igen.. BEKLAGER
Chicago Roasthouse Aalborg
Chicago Roasthouse Aalborg:
I har nu haft knap 2 uger til at returnere en passende kompensation for manglende forret til 1 person, samt den sjaskede version af en tunmousse m tilbehør i leverede d 7/11-20.
I har nu i 4 omgange lovet at returnere et beløb, men ham chefen alle ansatte skal snakke med er vist ikke nem at få fat i??

Fødselsdagsfest
Chicago Roasthouse, Viby J - tusind tak for at gøre min fødselsdag til en stor success, maden var lækker, mør, rygende varm, kom præcis til tiden og der var rigeligt af den. Vi spiste allesammen for meget - men det er jo vores egen skyld. :-D
Undskyld mig Chicago Roasthouse Herlev
Undskyld mig Chicago Roasthouse Herlev, hvordan kan man være så opblæst ikke at tage højde for antal kunder i butikken??? Hvordan kan man fortsat drive virksomhed imens man skam tisser på ventetiden som er dybt urimelig over for de betalende kunder, om man så bestiller eller afhenter er ventetiden den samme-lige så uprofessionel og useriøs som man kender jer bedst!!! PINLIGT!! I burde kraftedme skamme jer!! Stakkels de ungarbejdere i har ansat, de kan ikke tage ansvaret for ELENDIG ORGANISERING!!! Hvordan kommer man i kontakt med en ansvarlig voksen hos jer??? Det har i også sørget for ikke kan lade sig gøre, hverken via jeres Facebook eller I BUTIKKEN! Magen til “skod-biks”, særligt trist nu maden er upåklagelig!!! Kundeminded er i IKKE!
Det dårlige ca. 258kr og det gode 150kr Skuffende
Det dårlige
2 x ChicagoRoast XXL. Kødet var rødt og svært at skære og tygge.
Hvidløgs"smøret" havde aldrig ser skyggen af smør. Det var enten margarine eller et skummelt blandingsprodukt.
Det gode
Whiskeysovsen var god
De bagte kartofler var gode
Leveringstid var perfekt
I bagklogskabens klare lys kunne jeg have fået 5-6 gode pizzaer for pengene. Jeg havde forventet mere.

Super godt tilfreds
Super godt tilfreds.
Steg, spareribs og kartofler stegt/bagt som det skulle og dejligt varmt.
Absolut ikke sidste gang vi prøver dette.
NB. Maden blev leveret fra Herlev.

SØRGELIGT !!
SØRGELIGT !!! Jeg har igennem flere år bestilt mad fra Chicago i Aalborg. Vi har altid elsket deres mad i alle år. Men sidste gang og den her gang smed vi det ud, bearnaise- sovsen er helt grynet, og lugter stadig inde i min stue efter vi tog låget af. Jamen jeg er målløs - jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive bagekartoffelerne. På en dårlig dag, ville jeg være i tvivl om det overhovedet var kartoffler og så tror jeg ganske enkelt at kødet er alt alt for gammelt . Intet kunne skærer igennem det.
350kr lige ud af vinduet. Hvad f***** er der lige pludselig sket. Føj hvor er det bare ulækkert, det i leverede her idag.

Extremely bad customer service
Extremely bad customer service. Because we live on the wrong side of the street (vesterbro/Frederiksberg) they won’t deliver to us. It’s literally across the street but no dice...
Vi har netop fået mad fra Chicago…
Vi har netop fået mad fra Chicago roasthouse Aalborg, og sikke en gang hunde æde - Ja ikke engang vores hund ville æde det!
Vi bestilte en roastmenue til 2 personer. Kødet var så skam stegt, at vi ikke kunne skære i det, og efter kampens hede har jeg nu en halv skosål til at sidde fast i tænderne 🤢
Flødekartoflerne var der tabt en salt bøtte i, sovserne var virkelig dårlige og smagte slet ikke som de skulle.
Salaten (hvis man kan kalde den det), 3 små salat blade, lidt mejs, revet gulerod og ÉN cherrytomat 🤦🏼♀️
Det eneste der kunne spises var pomfritterne og dem kunne jeg sku selv lave for en flad 10'er.
Kan slet slet ikke anbefaler mad der fra.
ALDRIG IGEN.... Slet ikke penge værd
Vi har idag bestilt mad fra Chicago Roasthouse Aalborg. Maden var hundeæde og smager helt forfærdeligt. Whiskysauce smagte slet ikke som det skulle. 250 kr for 2 personer er slet ikke værd til det mad vi fik. Jeg må godt nok sige at jeg kan lave maden bedre end dem...
chicago roasthouse Herlev
Jeg havde bestilt mad til 8 gæster, der var slet ikke nok mad. Alle var stadig sultne, da alt maden var spise.
FORFÆRDELIG MAD! Magen til hundeæde...
Fuldstændig forfærdelig oplevelse..
Jeg kan ikke begribe at man som Chicago Roasthouse lever af at servicere kunder med mad, ikke bare er lidt selvkritisk. ALT fejlede mht. maden. Forfærdelig ringe flødekartofler, tørt og generelt kedeligt kød og jeg kunne blive ved........
Jeg vil ALDRIG anbefale nogen dette sted.

Chicago Roasthouse Aalborg
Fik mad fra Chicago Roasthouse Aalborg til vores opstart i fodboldklubben og har intet at klage over. Masser af god mad og levering til den aftalte tid.
Mon ikke det bliver en fast leverandør fremover.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.