Chicago Roasthouse Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde sat næsen op efter dejlige gnaveben mv. i fredags (16/12-22). Ringede præcis 16.30 (åbningstid) og blev allerede dér sat i kø som nr. 5. Ventede 17 min .Ingen respons…!Kun maskinstemme der ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fødselsdag 12/9 2025 kartoffelbådene var gennemstigte så de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gøres bedre D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte mad på hjemmesiden og hentede selv. Desværre manglede der 2 x pommes frites. Skrev på mail og fik inden for 30 minutter svar retur med beklagelse, samt ønske om et mobilepay nr, hvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ganske enkelt uspiseligt. Spareribs seje og kolde. Pommes frites slatne og decideret våde?!? Hotwings var ikke hotwings, men friturestegte aflange kyllingestykker. Desuden mangle den tilk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Chicago Roasthouse Viby

Fik mad fra Chicago Roasthouse Viby til vores bryllup igår.
Det var simpelthen det bedste catermad jeg nogensinde har fået. Skinkestegen var dejlig saftig. Kalkunstegen var dejlig krydderet. Oksestegen var fuldstændigt perfekt. Den var rosa. Smeltede på tungen. Dejlig krydret. Også fragtede i maden ca 60 km. Og de stege var stadig perfekte.
Deres chips var mega gode.
Alt i alt. En mega god oplevelse.
Tak for at have været med til at have gjort vores dag perfekt.

26. Juli 2020

Chicago Roasthouse Viby

Stjernerne går til Chicago Roasthouse i Viby J.
Jeg tror ikke, at jeg har fået bedre ribs, end jeres. Også jeres fall off the bone og estragonmayo var helt fantastiske! Og maden var klar på 18 minutter, det kan man så absolut heller ikke klage over! 🙌

12. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig mad og god service

Dejlig mad og god service. Maden var forsinket ift det lovede, men blev ringet op og orienteret herom. Ved leveringen var der så puttet lidt ekstra godter i posen. Ikke at det var nødvendigt men det var virkelig god stil. Tak for mad og drikke👍

10. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget dårlig kundeservice. Manglende indhold i leveringen.

Bestilte 3 Roast menuer med bagt kartoffel. Da jeg kom hjem var der kun 2 bagte kartofler i posen. Så der manglede en kartoffel til en person. Jeg ringede til dem, de troede ikke på mig, da deres undarbejder sagde at der var 3 kartofler. jeg tilbyd at sende et billede, men syntes iøvrigt ikke at det var et oplæg til disksution. Det var jo ikke for sjov jeg ringede. Efter noget diskuteren frem og tilbage tilbyd de at komme med den manglende kartoffel, men da jeg bor 30 min. kørsel fra Herlev var det jo lige meget. Meget dårlig kundeservice.
Manden smagte iøvrigt ganske fint.

17. Mai 2020

Herlev Afdeling

Herlev Afdeling - fantastisk lækkert kød, perfekt bagte kartofler. Salaten var lidt tør men OK. God service, og hurtig levering. Kan klart anbefales

23. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aalborg afd. - god service!

Hentede idag en family dinner, som jeg havde bestilt af en venlig medarbejder på tlf.
Da jeg kommer efter maden bliver jeg mødt af en meget venlig og snakkende ekspedient. Da jeg skal betale stemmer beløbet ikke og der er vidst sket en fejl med bestillingen, men pyt! Jeg får mere mad end jeg har betalt for med hjem, da det jo ikke er min fejl. Super flot. Maden smagte iøvrigt, som altid - skønt! Jeg gik derfra med et smil 😀🙏🏼

22. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chicago roasthouse i Aalborg har vi…

Chicago roasthouse i Aalborg har vi bestilt ved flere gange og bestemt ikke sidste gang. Vi har kun prøvet en gang at være lidt utilfredse og alle kan jo lave fejl så vi skrev til dem over Facebook og de var rigtig gode til at give en god oplevelse alligevel. Så maden er rigtig god, og deres kundeservice er i top

21. April 2020

Chicago Roasthouse Aalborg

Har fået mad fra Chicago Roasthouse Aalborg flere gange. Har prøvet flere retter. Altid veltillavet og velsmagende. Det må være svært at drive virksomhed her under Corona-krisen, håber mange bakker op omkring Jer. God vind fremover.

19. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse af Chicago roasthouse Aalborg .

Min oplevelse af Chicago roasthouse.

Mig og min kæreste valgte at bestille ude fra Chicago i den her corona tid og fandt Chicago roasthouse og vi blev ikke skuffet overhoved.

Vi valgte at bestille Roast som var fantastisk mør og til at pille fra hinanden. Kødet var perfekt rødt og krydret lige efter min smag. Vi fik fløde kartofler til som heller ikke skuffede og var fyldt med smag. Maden var varm selv om jeg havde 10 min kørsel hjem hvilket ikke sker alle stedet.

Så alt i alt er det ikke sidste gang jeg bestiller derude fra.

8. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var ikke pengene værd.

Det var ikke pengene værd.

Har netop fået mad fra Aalborg - 4 personer.
2 x ribs som stort set var uden kød.
1 roastmenu til 2 personer. Kødet var MEGET rødt og kunne godt have brugt lidt mere krydderi. Dog ok mørt og der var nok.

Alle 4 x fritter var pakket i én alubakke med låg uden huller. Pommes fritterne var fuldstændig slatne af kondens.

Vi skulle have 4 gange sauce - 2 forskellige. De var også sammen i 2 forskellige beholdere og der var ikke ret meget.
2 x coleslaw - der var én MEGET lille portion med.

Alt i alt - en rigtig skuffende oplevelse og vi kommer ikke til at handle her igen.

5. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I anledning af min kones fødselsdag…

I anledning af min kones fødselsdag skulle vi have noget lækkert.
Vi kunne jo ikke gå på restaurant, da alt var lukket pga. Coronavirus, så vi besluttede at prøve take-away.
Valget faldt på Chicago Roasthouse Aalborg.
Det skulle vi så ikke have gjort. Mage til en gang hundeæde. Alle tre retter var stort set uspiselige. Det eneste der var OK, var smøret til forrettens brød, men det havde de jo heller ikke selv lavet. Kødet til hovedretten var kold og lignede slet ikke de flotte billeder på deres hjemmeside. Salaten så ynkelig ud og bagekartoflerne var sorte, halv-kolde og nok opvarmet flere gange før vi fik dem. Desserten var chokoladekage og som var tør og ikke særlig behagelig at sætte tænderne i.
Det var så første og eneste gang vi har handlet med Chicago Roasthouse Aalborg, som absolut IKKE kan anbefales.

31. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg fået sådan en gang…

Aldrig har jeg fået sådan en gang hunde føde, har lige bestil 2 menuer , for det første var bagekartoflerne så sorte som kul og rynket, de var fra igår, sovsen pisse koldt, og kødet kunne lige gå an, men alt måtte i ovn og varmes . Aldrig mere skal jeg sætte mine tænder i jeres mad, og heller ingen anbefalinger til jer :-(

2. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr