2 achterlichten besteld met merk en type enz van auto. Deze bleken toch niet juist. Pasten wel maar lichten doen het niet. Nu mogen ze niet meer retour omdat ze uit de verpakking zijn geweest! Bovend... Mehr ansehen
Op tel advies van CPD koppelingsset besteld. Door ziekte van de monteur wat langer geduurd dan gepland. Helaas bij montage de verkeerde set. Retour aangevraagd maar afgewezen omdat de retourtermijn nu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Originele auto onderdelen voor groothandelsprijzen - het grootste online assortiment binnen 48 uur geleverd door heel Nederland en België
Admiraal Trompstraat 11, 3115 HK, Schiedam, Niederlande
- 0102467419
- info@carpartsdirect.nl
- www.carpartsdirect.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bestel hier aub niets
Bestel hier aub niets! Dit zijn oplichters van de 1 ste klasse! Stuk besteld op 01/01/2026 en zou op 03/01/26 geleverd worden. En op de website staat volgende dag geleverd. Dit is oplichterij mensen. We zijn anno 08/01/2026 en er is niets geleverd. Na veel bellen en berichten krijg ik als antwoord dat ze het stuk zelf moeten bestellen en dat het de dag erna binnen zou komen bij mij. Maar ra ra ra, steeds nog niets! Aub mensen bestel hier niets! Bestel bij autodoc.be. Binnen 3 dagen geleverd!
Commande payé et jamais reçu écris…
Commande payé et jamais reçu écris plusieurs mail. Rien aucune réponse tracking du colis via nl logistique évité ce site c'est très mauvais
2 achterlichten onjuist
Bovendien was verpakking beschadigd en als je ze retour wil sturen mag dit alleen in onbeschadigde verpakking zonder plakband. Dit is onmogelijk.
Would give zero stars if i could
Carpartsdirect forgot to send my order til I emailed them (that delayed things 2 extra weeks). When they finally did send the part it was wrong! I requested refund and return, however, since the mechanic tried to install the wrong part they sent me they won't take it back... even though it is 100% in the same shape they sent it to me in.
They don't care about their customers, operate super slow, only communicate through email, and will do everything they can to avoid responsibility. You're better off trusting a stranger on FB Marketplace
carpartsdirect does not trust their costomers
ordered some parts, package got damaged. after a week I cancelled the order, but the package was lost. but i didn’t get my money back because carpartsdirect didn’t get their package back this took 2 weeks. after a 5th phonecall carparts direct told me they don't trust UPS and don’t trust their customers so they also don't take their responsibility for transport and do not acknowledge customer rights. And they even do not meet up their own terms and conditions. I got my money back after 3,5 weeks and a lot of frustration.
Op de website
Op de website, op kenteken, gezocht naar een nieuwe tankdop. Deze ( € 31,00 ) bleek toch niet te passen. Retour kosten ( € 8,00 ) zijn voor jezelf. Tel uit je winst.
Ik bestel hier niet meer.
Accu besteld
Accu besteld, daarna pas de revieuws gelezen en werd daar toch wel bang van. Gelukkig bleek dat niet te kloppen. Accu was optijd binnen en ook was ook de juiste.
vertraging na vertraging in levering!
vertraging na vertraging in levering!
De levertijden op de website hebben ze nog nooit bij ons waargemaakt. Nu ook weer: je hebt de ene mail nog niet gelezen, of er komt alweer een nieuwe met nog verdere vertragingen. Producten de volgende dag in huis duurt met gemak een week!
Leveren gewoon verkeerde artikelen…
Leveren gewoon verkeerde artikelen ondanks een zogenaamde kentekencheck. Maar ze doen niks, geen moeite en ruilen binnen 14 dagen!
Dan maar lekker naar Autodoc, vele malen goedkoper en 3 maanden ruilrecht!!
Heel slechte ervaring 2 keer de…
Heel slechte ervaring 2 keer de verkeerde accu naar mij opgestuurd ik heb gevraagd om de goeie accu met de koerier naar mij te sturen en dan de verkeerde accu weer mee te nemen ze geven aan dat de koeriers bedrijf dat niet doet vervolgend heb ik hun koeriers bedrijf gesproken en die geben aan dat ze dat wel kunnen doen daarna weer carparts opgebeld en krijg nu te horen nee dat doen wij niet al mrt sl een heel slechte klanten service ik zal hier nooit meer wat koorn
Slechte service
Product die niet past wel opsturen maar dan moet de klant ook de verzendkosten betalen echt slecht voor ons nooit meer via deze site bestellen.
Dik tevreden over de levering en het gelerverde artikel
Was op zoek naar gasveren voor de achterklep van mijn auto, diverse websites vergeleken en Carparsdirect was veruit de goedkoopste. Er werd aangegeven dat m'n bestelling binnen 2 dagen geleverd zou worden, dit werd i.p.v. zaterdag verschoven naar maandag.
De gasveren gemonteerd en m'n achterklep doet het weer als vanouds. Dik tevreden over deze webshop!
Wat een K bedrijf..
Wat een K bedrijf... iets aanbieden en dan 7 dagen later is het opeens niet op vooraad. Geld terug ? We gaan het zien... anders binnenkort ff langs de boel kort en klein trappen daar
Niks kopen hier.
Nieuwe accu besteld is geleverd.zet hem erin doet niks .laat m doormeten in garage is leger dan leeg.klantenservice gebeld hoor er niks meer van.schandalig.
niks bestellen bij dit nep bedrijf
wat gaat er niet mis. bij dat k bedrijf waardeloos bestel er niks meer sturen volgens mijn de verkeerde onderdelen expres op. of er zit in dat magazijn een blinde
Let op bezorgkosten
Pas op, pas in de aller aller allerlaatste stap zie je de bezorgkosten. Bij mij 8 euro, wat ik best behoorlijk vind. Gelukkig had ik dit op tijd door. Bij Winparts kon ik dezelfde wisserbladen goedkoper bestellen.
Voor 23 uur besteld morgen in huis is een leugen
9 euro verzendkosten betaald omdat deze website belooft dat je het de volgende dag in huis hebt als je voor 23 uur besteld, had om 20:30 besteld . Helaas is wordt het pas na 2 dagen geleverd
Don not buy here!!!
Don not buy here!!!
First they sent me parts I did not order and
Second they let me pay for the cost to return it.
Onbeschofte klantenservice
Ik heb onlangs een zeer teleurstellende ervaring gehad met Carpartsdirect. Ik had een accu besteld en de verwachte leverdatum was vandaag. Omdat ik de bestelling dringend nodig had, besloot ik contact op te nemen met de klantenservice om te bevestigen wanneer de accu zou aankomen.
De meneer aan de telefoon vertelde me dat de accu morgen zou worden geleverd. Toen ik aangaf dat de verwachte leverdatum vandaag was, kreeg ik te horen dat vertragingen altijd kunnen gebeuren. Ik bracht naar voren dat veel mensen in de reviews klagen over dit soort problemen, maar in plaats van hier serieus op in te gaan, begon de medewerker deze mensen te beschuldigen en hun klachten te bagatelliseren.
Het was duidelijk dat de klant hier niet als koning wordt behandeld, maar eerder als een dwaas. Dit is absoluut geen manier om met klanten om te gaan. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn bestelling te annuleren.
Conclusie: Carpartsdirect biedt niet de service die ze beloven en gaan zeer onprofessioneel om met klachten. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te bestellen. Het risico op vertragingen en de slechte klantenservice maken het simpelweg niet de moeite waard. Nooit meer!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.