Carpartsdirect Bewertungen 17

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Geld ingehouden.

Ik heb een batterij besteld. De batterij kwam zonder verpakking en zonder enige bescherming aan. Het bleek dat de batterij iets groter was, dus heb ik een retourzending gedaan met de batterij wél verpakt. Vervolgens hebben ze mij verteld dat de batterij beschadigd was aangekomen en hebben ze €72 ingehouden. Ze hebben nooit foto’s van de schade gestuurd. Ik heb heel veel e-mails en WhatsApp-berichten gestuurd, maar ze reageren niet. Ik denk dat ze mij hebben opgelicht met het geld van de batterij.

9. Februar 2026

Levering trekt op niets

Levering trekt op niets. Volgende dag geleverd staat er. We zijn een week verder, en het onderdeel is er nog niet. De transportmaatschappij waar ze mee samenwerken is nog slechter want die hebben zelfs geen deftige website om te zien waar u pakket is. Je kan beter bij autodoc bestellen. Dan weet je dat je een week moet wachten maar ook niet langer. Ik bestel hier nooit meer!

12. Januar 2026

Autobatterij

Ik bestelde een autobatterij en gasveer.
De gasveer werd netjes verpakt geleverd. Niets op aan te merken.
De autobatterij werd zonder enige vorm van bescherming geleverd. Deze is bovendien fors beschadigd aan de onderzijde en 2 zijkanten.
Tevens is het geen nieuw exemplaar. Op de beide polen, zijn duidelijk sporen te zien van klemmen door reeds gebruik. Ook op de plastiek onderboord is een duidelijke indruk te zien van een fixatiebeugel = van reeds gemonteerd te zijn in een voertuig.
Echt lachwekkend wordt het pas wanneer ik de kappen van de polen verwijder. Hier staat een gigantische vinger/duimafdruk in olie op!
Pure oplichting. Bij contact met hun dienst na verkoop, worden allerhande excuses aangehaald, als zijnde de batterij op voorhand getest wordt en deze waarschijnlijk bij het transport beschadigd werd.
Het product kan terug gezonden worden, echter zijn de kosten van retour voor de koper en deze bedragen al vlug 25euro.
Voordien al vele malen een autobatterij besteld online bij andere aanbieder. Nog nooit dergelijke ervaring gehad.
Conclusie: laat je niet vangen door de iets goedkopere prijs. Scheelde net 20 euro met mijn normale online auto onderdelen winkel.

16. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld, zelfs omruilen is geen probleem.
Telefonisch contact kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen.
Na ruil zeer snelle levering en er wordt meegedacht.
Voor herhaling vatbaar! 👍

22. August 2024

Voor 10:00 besteld

Voor 10:00 besteld. Vandaag nog geleverd. DUS NIET! Tijdens de bestellig Verwachte leverdatum staat op vandaag. Na de betaling een bevestiging gekregen met een leverdatum voor de volgende dag.
De klantenservice gebeld, krijg ik een grote mond dat het druk is in december.
Wat een bedriegelijke website en asociale medewerkers op de klantenservice!! Dit was de 1e en ook de laatste keer dat ik hier iets besteld heb!!!

20. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

retourvoorwaarden maken het de aankoop niet waard

Op eerste gezicht hebben ze een mooie collectie betaalbare onderdelen, veel is uit voorraad te leveren.
Maar mocht het fout gaan dan helaas zijn de retourvoorwaarden in veel gevallen te streng.
zie de voorwaarden hieronder:

De producten dienen in originele staat en ongebruikt te zijn. (Dit geldt niet voor statiegeld of garantie)
De verpakking van het product dient in originele staat te zijn. (Dit geldt voor een normaal retour en statiegeld)
Op de verpakking (originele verpakking) waar het onderdeel in zit mag niet op geschreven worden.
De originele verpakking dient in een beschermende doos (omheen) verstuurd te worden ter voorkoming van beschadiging door transport.
Print de retournummer uit en stuur dit mee in de doos.
Pakketten worden uitsluitend geaccepteerd in originele verpakking (onbeschadigd, zonder plakband of opschrift op de originele verpakking)
De statiegeld-onderdelen dienen in de verpakking van het aangekochte product te worden geretourneerd. LET OP! Zonder deze verpakking wordt uw statiegeld aanvraag NIET in behandeling genomen!
De retourkosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen.

In mijn geval had ik 2 nieuwe koplamp units besteld, en na instalatie door de monteur bleek dat 1 koplamp niet af te regelen was. Door bovenstaande voorwaarden heb ik daar dus pech mee.
Hoe kan je dat vtv weten? Als je de doos opent ziet het er goed uit natuurlijk!
Plus je moet je foutieve product eerst terugsturen (begrijpelijk) voordat je een nieuwe krijgt MAAR je moet zelf wel even de retourkosten betalen met de duurste transporteur vd wereld....

Kortom goedkoop is hier in mijn geval duurkoop en carpartsdirect (nl of be is hetzelfde bedrijf) is door mijn persoonlijke ervaring niet aan te bevelen voor complexe (bewegende) onderdelen.

24. November 2022

Bedrieglijk

Motorkapbekleding besteld voor een Seat Leon Cupra4 bj 2002. Wat op hun website te koop wordt aangeboden als motorkapbekleding, wordt geleverd als bodembeschermplaat om onder de motor/vooras te bevestigen. Als je retour wil sturen, moet je er nog zelf voor betalen en dan nog verpakken ook... Voor een fout dat bij hen ligt! Als je dan uiteindelijk een verpakking hebt gevonden die groot genoeg is om retour te zenden, dan weigeren ze omdat "de terugzendtermijn overschreden is", terwijl er binnen de week na levering gemeld werd dat het produkt niet conform de verkoop was. In één woord: BEDRIEGLIJK tot en met. Een grapje van +40 EUR dus. Goede raad: afblijven en een dikke MIDDENVINGER naar opsteken!

2. Juli 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

radiator besteld volgens opgegeven…

radiator besteld volgens opgegeven beschrijving van mijn voertuig,geen bestelbevestiging,geen factuur ,verkeerde radiator ontvangen,op eigen kosten retourzenden,juiste radiator ontvangen .Bij vraag vergoeding retourkosten krijg ik het antwoord dat dit niet van toepassing is bij verkeerd besteld product.

23. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Thermo staat besteld op site staat…

Thermo staat besteld op site staat 8,30€ bij het bestellen komt op site snelle verzending 11,74€ +8,30€ verzend kosten morgen bij u thuis geleverd
Helaas is het niet zo pas na de 3de dag ontvangen mail gestuurd om de som van 4,45 dat ik extra dan normaal heb betaald terug te storten neen wij hebben het op tijd gestuurd weer een mail gestuurd , mail terug dit doen wij alleen met actie code tot hier toe heb ik geen reactie gehad dat zij dat terug storten carparts BE beloofd veel op site ik wil mijn geld terug waarom moet ik dat zo duur betalen en niet op tijd geleverd
Nooit meer ,order nr 1148448 factuur nr 859664 om naam van mijn vrouw

1. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Artikelen worden bij lange na niet…

Artikelen worden bij lange na niet geleverd in de tijd die hun website aangeeft. Bestelde produkten waren in voorraad.
Voor ons de 1e en de laatste keer dat we hier iets bestellen.
Als dit bedrijf fair handeld passen ze hun leveringstermijn aan.

6. Mai 2021

Levertijd onbetrouwbaar !

Bestelling geplaatst met mededeling door Carpartsdirect : vóór 20h besteld > levering volgende dag. Geen levering ontvangen de volgende dag. Mail gekregen dat levering 1 dag later komt. De dag erna ook geen levering ontvangen. Geen enkele levering ontvangen. Onbetrouwbaar! 5 dagen later .... niks ontvangen. Onbetrouwbare leverancier.

16. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr