Supersmidigt och snabbt. Gjorde ansökan ena dagen, det var godkänt dagen efter, och sen hade jag pengarna på kontot dagen efter det. Integrationen med Visma gav intrycket att jag kunde direkt ansöka... Mehr ansehen
Capcito är mycket bra företagslåninstitute. Personalen är mycket trevlig och professionell. Vi fakturerar genom Capcito genom att sälja vara faktorer till Capcito. Vi har haft mycket bra upplevelse me... Mehr ansehen
Willy på Capsito är enastående. Han är otroligt driftig och hjälpsam, och går alltid den extra milen för att säkerställa kundtillfredsställelse. Hans professionalism skiner igenom varje inter... Mehr ansehen
Från första kontakt till att vi kunde använda oss av Capcitos tjänster gick det snabbt och smidigt. Den digitala plattformen direkt kopplad till Fortnox är ovärderlig for oss som använder Fortnox för... Mehr ansehen
Vi hjälper ditt företag när ni behöver likviditet – för att växa, täcka kostnader eller ta er igenom tillfälliga svackor. Capcito erbjuder schysst finansiering i form av företagslån, sälja fakturor och belåna fakturor. Inga dolda avgifter eller bindningstider. Få en gratis offert direkt.
Kungsgatan 12-14, 111 35, Stockholm, Schweden
- 010-157 80 00
- info@capcito.com
- www.capcito.com
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Capcito
Snabbt smidigt och enkelt.
Snabbt smidigt och enkelt.
Fantastiskt med enkel o lättförståelig koppling till visma.

Smidigt
Smidigt, överkomligt
Jag fick bra hjälp när jag ringde och frågade om tjänsten och villkoren!

Antwort von Capcito
Jag är jätte nöjd från eran service och…
Jag är jätte nöjd från eran service och snabb svar

Antwort von Capcito
Snabbt svart fick dock inte låna det…
Snabbt svart fick dock inte låna det beloppet som dom erbjude från början utan långt under hälften .

Proffsig hjälp
Snabb, proffsig och trevlig assistans. Kan varmt rekommendera detta företag.

Snabbt och personligt
Fick mycket snabb och personlig hjälp med fakturaförsäljningen. Villkoren var också bra.

Antwort von Capcito
Tack för ett trevlig bemötande
Tack för ett trevlig bemötande. Ni är snabba och effektiva.

Snabbt och smidigt ansökningsförande
Snabbt och smidigt ansökningsförande! Ett positivt beslut kom omgående efter några kompletteringar av beslutsunderlaget. Capcito visade oss ett förtroende och hjälpte oss ur en knivig situation som en följd av det senaste pandemiutbrottet. Nu kan vi se framtiden an med stort tillförsikt. Tack Capcito!!

Enkelheten slående
Lite knöligt vid uppstarten men det ser riktigt lovande ut nu när vi har alla funktionerna på plats. Enkelheten är slående när det gäller hanteringen med hjälp av länkningen till Fortnox.