Kom ind og vi skulle kun have 2 cappuccino den mest smagsløse kop cappuccino og så var den lunken der sad et par uden for og de hade samme oplevelse som os 97 kr lige ud af vinduet sidste gang vi komm... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har prøvet deres brunch buffet som var super lækker, så derfor inviterede jeg min mor til stegt ål ad libitum d 5 marts 2026. Og oplevelsen skuffede bestemt ikke. Det hele var perfekt. Servicen v... Mehr ansehen
Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca. Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede. Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
Kontaktinformationen
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, Dänemark
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi bestilte i dag søndag brunch til kl…
Vi bestilte i dag søndag brunch til kl 12 , har været på mocca mange gange og er ellers tilfreds de gange vi har været der , støtter det gerne da vi bor i Præstø. I dag var brunchen absolut ikke værd at tale om . Det lune ( det der var tilbage ) var næsten koldt samt det kolde var lunken . Måtte flere gange spørge om der blev fyldt op , i de 45 min vi var der blev kun en enkelt skål fyldt op , ellers ingen ting . Da vi er ved desserten kommer der pludselig boller ind , ellers har der kun været rugbrød og et franskbrød… siger til køkken chefen der kommer med dem , at det var ærgerligt dem ville vi gerne have haft , hvilket hun siger “ det har der været hele tiden “ da jeg selv har fyldt op !!! Fortæller hende at jeg og min mand har været oppe flere gange og de ikke var der , hvorefter hun verbalt bliver skrap i stemmen og antyder jeg lyver og at jeg jo så bare må spise franskbrød!!!! Bliver målløs over denne opførsel… da vi betaler siger jeg til den høflige unge mand at jeg gerne lige vil tale et par ord med hende og få snakket denne kedelige episode færdig på ordentlig vis …. Han vender tilbage fra køkkenet efter 5 min og siger hun har travlt men at hun havde fortalt ham om hvad hun mente det drejede sig om og hun ikke ville snakke med mig … syntes det var en ærgerlig oplevelse og totalt uprofessionelt
2…lunkne kedelige cappucino
Kom ind og vi skulle kun have 2 cappuccino den mest smagsløse kop cappuccino og så var den lunken der sad et par uden for og de hade samme oplevelse som os 97 kr lige ud af vinduet sidste gang vi kommer der
Har prøvet deres brunch buffet som var…
Det hele var perfekt.
Servicen var langt over forventning, og markant over niveau for hvad jeg forventer til en ad libitum aften.
Jeg glæder mig til at prøve det til sommer hvor jeg tænker stemningen er helt fantastisk med den beliggenhed.
Bestil ikke flæskestegburger
Bestil ikke flæskestegburger, flæskesværerne er bløde, når man gør opmærksom på det bliver der lovet nye, men de kommer bare ikke.
Da min datters fødselsdag skulle fejres…
Da min datters fødselsdag skulle fejres prøvede vi igen café moca som tidligere har været svingende i kvalitet jeg var ikke voldsomt optimistisk, men lige som at jeg måtte sande at iskutteren som har samme ejer også havde skiftet kurs i 2025 og lavede gode og store is som aldrig før, fik vi os også en dejlig aften med god mad og betjening på caféen, det starter med at jeg spørger indtil om jeg kan få en tun sandwich da jeg nogle gange har været skuffet over nogle af de andre retter der er på aften kortet, men da tun sandwich er på frokost kortet skal vores vært lige høre køkkenet, det kan godt lade sig gøre på dagen vi får en rigtig god betjening af den unge mand, og der går 30min i en ikke overfyldt café før vores mad kommer, sandwichen som jeg ellers syntes er betalt til små 150kr er alle pengene værd måske lidt mere til, Præstø burgeren som fruen får som vi før har haft blande oplevelser med er noget helt andet end i sommers hvor vi sidst var der, den er også alle pengene værd måske mere til, så de 30 min vi ventede er det hele værd, ungerne får nuggets og pommes, det elsker de vis jeg skal kommentere lidt på det syntes jeg godt der kunne være lidt mere på børne tallerkenerne til 100kr og så ville jeg personligt fortrække vand fra flaske men når det er sagt er vi klar til at komme igen, og hvor vi dog håber på samme gode oplevelse så caféen kan komme op på 5 stjerner som den var en gang, stor ros til alle der var på arbejde her til aften.
Vi var to der fik clubsandwich
Vi var to der fik clubsandwich. Det er den værste jeg nogensinde har smagt. Det var intet smag i den. Kyllingen var tør og kedelig. Bacon var god nok. Bevares der var så lige soltørret tomater og et par skiver agurk. Den mandelige tjener kom hen og spurgte om maden var god hvor jeg fortalte ham at det var den mest smagsløse clubsandwich jeg til dato havde smagt, Han tilbød at jeg kunne få noget andet men sagde nej til det da jeg ikke havde tid til at vente på noget nyt mad. Men han var virkelig sød og høflig. Undre mig virkelig over at man kan læse herinde og at ejeren ikke svare nogen på alle disse dårlige anmeldelser.
Laaang ventetid…
Vi var 4 afsted på denne hyggelige Café.
Maden var lækker men hele oplevelsen blev ødelagt af at vi ventede 50 minutter på vores mad.
Super takeaway burger, garneret med top service
Vi bestilte 2 Præstø Burgere som takeaway.
Bøffen var perfekt stegt, så den var saftig og velsmagende. Fyldet var også framragende, med bl.a. syltede løg og sprød bacon. Pomfritterne var ligeledes helt perfekte og gik godt i spænd med deres chili mayo. Fik maden på under 15 minutter selv om det var midt i en travl brunch servering.
Og der var super service fra tjenerne ved bestillingen og mens jeg ventede på made
Dejlig frokost
Vi spiste frokost d. 7.8. Sød og imødekommende betjening. Jeg fik Moules Frittes. Nok den bedste portion jeg har fået længe i Danmark. Suppen var velsmagende og muslingerne fine, ingen der skulle kasseres. Fritterne var sprøde og aiolien dejlig.
Min mand fik æggekage med flæsk. Flæsket måske lidt til den tørre side, men en god æggekage.
Dejligt hjemmebagt brød til begge retter.
Var til fætter/ kusine komsammen…
Var til fætter/ kusine komsammen lørdag, hvor vi fik brunch, 32 mennesker. Var meget skuffet over denne brunch, dårlig mad,meget lille brunch bord,dårligt mad nok til alle. Anbefales ikke videre.
Super lækker frokost
Super lækker frokost - vi fik hhv. burger, caesar salat og stjerneskud.
Al salat var frisk, bøf og fiskefilet stegt perfekt, sprødt bacon.
Hurtig og meget venlig betjening.
Smuk udsigt.
Tak for en gennemført god oplevelse.
Godt med og de var søde ved en ☺️
Vi var blevet anbefalet at besøge jer…
Vi var blevet anbefalet at besøge jer og bor et godt stykke væk men kører gerne for det rette sted.
Vi sad dog begge med en følelse af at det bare ikke levede op til forventningerne.
I har den bedste beliggenhed men skuffer på jeres service og maden, noget af det var hjemmelavet men en del af det var færdigkøbt.
Et så stort sted som jeres så forventer vi ikke bake off brød og ej heller marmelade i små plastic bægre som på en rasteplads.
Kaffen skal heller ikke være en kaffe som er en stor produktion, men skal altså smage af at man har noget ordentligt kaffe og evt. noget andet end bare sort kaffe.
Allergier synes jeg ikke jeg kunne se der var taget højde for, der stod intet beskrevet om indholdet af maden.
Vi synes vi plejer at være fair i vores anmeldelser, men vi var desværre ret skuffede og deraf denne anmeldelse desværre, men det var ikke 199 kr. pr. Person værd.
Vi tænker desværre at der leves lidt højt på et tidligere godt ry og en fantastisk beliggenhed men at standarden og passionen gennem årene må være forsvundet.
Club Sandwich med skiveskæret Kylling…
Club Sandwich med skiveskæret Kylling fra netto og uden pomfritter. Synes godt nok de er gået langt ned i kvaliteten. Dog var personalet meget behagelige
Vi spiste laksetatar og carpaccio til…
Vi spiste laksetatar og carpaccio til forret. Burger og ribeye til hovedret - og det var virkelig lækkert!
Vores hund var meget velkommen og fik en skål vand, og de var søde til at lave noget laks til hende. Kan klart anbefales 😋
Lækker mad og virkelig god service
Lækker mad og virkelig god service, kan kun anbefales🤩
Det var en blandet oplevelse at spise…
Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca.
Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede.
Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og udkogte. Sovsen kunne stå selv og var melet. Flæsk var tørt. Salaterne dertil var velsmagende.
Vores isvand var lunkent - hjalp med ekstra isterninger.
Cheesecaken må være kommet fra frost - ihvertfald ikke frisk.
Betjeningen var velmenende og sød men havde måske ikke været i job så længe
Iskutteren i Kalvehave… der var god…
Iskutteren i Kalvehave… der var god levende musik, fik bestilt mad og informeret om at der var 1 times ventetid? Det skyldes take away??? Da maden kom? Var pølsebrødet brændt på… bøfferne oversteget så de smuldrede, bacon sort…. Det var ikke pengene værd 🥲
Var der i dag og bestilte kaffe og…
Var der i dag og bestilte kaffe og brunch.
Kaffen kom med det samme og efter en lille halv time spurgte jeg en ung pige hvornår vi fik vores mad da vi gerne ville have den til kaffen.
Hun kom tilbage og rettede mig at vi kun havde ventet 20 minutter og ikke en halv time som jeg havde sagt. Hun sagde at deres køkken ikke kan følge med når der er mange gæster og ikke love man kan få drikkevarer og mad samtidig.
Maden var fin men i den dyre ende i forhold til kvalitet.
Kommer ikke igen!
VAR fast ferie kunde fik en brunch…
VAR fast ferie kunde fik en brunch tallerken hold kæf... noget lor...
Købt omelet,købt friture steg kroketter med Købt reje salat , gammel spegeskinke tør croissant i alt meget meget dårlig sidste år og alle de andre år før kanon brunch og burger med må finde et andet sted ærligt
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.