Piv RINGE og skuffende brunch oplevelse. Kedeligt brød ( tørt rugbrød, franskbrød) Stive kolde æg , som skulle ha været røræg. Kolde kedelige pølser, kold bacon. Tørre stive pandekage... Mehr ansehen
Var på Oliver og spise inden vi skulle i biffen. Fik en perfekt oplevelse, Konen fik en plankebøf, knægten en pasta ret og mig selv en peberbøf, det hele smagte bare vidunderligt og gav os i kanon opl... Mehr ansehen
Vi er et lokalt par der ellers nyder Cafe Oliver men..... Vi er nu utallige gange gået eller ringet forgæves til især Brunch. Problemet er at Caféen tit har arrangementer og selvfølgelig skønt for... Mehr ansehen
Tjener er virkelig søde med bad om en…
Tjener er virkelig søde med bad om en medium bøf og de har stegt dem gennem stegt og efter de står og diskuter selvom man viser dem billeder a en medium så bliver man afvist deres mad er ik det værd vi har været her 2 gange nu og bøffer helt døde og natchos tørre og kedelige
En ok frokost på en travl dag godt…
En ok frokost på en travl dag godt kæmpet.
En trist omgang.
Når man køre med et slogan der lyder:Forvent noget mere.
Så forventer jeg at det jeg får serveret. Der blev jeg slemt skuffet, der var intet hjemmelavet, det hele kom fra pose, det var bare sat sammen til en ret.
Kyllingburgeren var virkelig trist, både i smag og udseende.
Veganer burritosen havde frisk avokado men kun 2 små falaffler i. Og lidt slatten salatblade til.
Det eneste positive var de venlige tjener.
Kedelig oplevelse hos vores ellers så elskede Café Oliver
Min mand og jeg har besøgt Café Oliver op til flere gange, og bestiller altid uden at kigge i menukortet (som stamgæster ved vi altid hvad vi kunne tænke os).
Vi bestiller pasta sweet og ind kommer en pasta med SPAGHETTI? Det er slet ikke, hvad vi er vandt til. Vi spørger roligt personalet, og de fortæller at de har valgt at skifte pastaen ud, og at det fremgår af menukortet.
Øv. Den nye pasta smagte ikke som den plejede. Salaten var ikke crispy som vi også altid har været vandt til, og i det hele taget virkede den mere “fattig” end den plejer. Vi vil kigge andre veje fremadrettet (og huske at læse menukortene🙃) Vi kunne ikke få byttet pasta, skiftet selve pastaen ud eller andet, uden at skulle betale hele molevitten oveni.. det var vi selvfølgelig ikke interesseret i med en pasta til 150kr.
Den får 2 smileyer fordi personalet virkelig var serviceminded hele vejen igennem.
Forgæves besøg igen igen 😒
Vi er et lokalt par der ellers nyder Cafe Oliver men.....
Vi er nu utallige gange gået eller ringet forgæves til især Brunch.
Problemet er at Caféen tit har arrangementer og selvfølgelig skønt for dem med denne succes, men de glemmer det almindelige publikum og forstår ikke at de ikke tænker fremadrettet med udvidelse.
Sagen er at vi kender en masse med samme oplevelse og som sørger for at gå udenom denne café af lignende afvisninger 🤔
D. 11/3-2025 fik vi en god oplevelse.
11/3-2025 Super god oplevelse.
Vi forsøgte flere gange at reservere bord, men kunne ikke få forbindelse. Jeg sendte dem en mail via hjemmesiden, og fik umiddelbart svar at deres telefon var i uorden, men de havde reserveret bord til os. Der var propfyldt, men vi blev betjent af en venlig og smilende ung tjener. Ingen stres. Vi fik tornedos der viste sig at være stegt perfekt. Et glas udmærket rødvin til. Friskbrygget kaffe, æblekage med Creme Fraiche til dessert. Tak for en rigtig god oplevelse. Min datter og jeg kommer igen, det er sikkert.
Jeg må sige at det var en skuffelse at…
Jeg må sige at det var en skuffelse at få mad fra Oliver.Der manglede smør og brød til pastaret som samtidig var lunken, tre burgere var nærmest kolde og ligeså pommes frites.
Ringede og klagede og eneste reaktion var at det beklagede de og var godt klar over , at deres emballage gav varme udfordringer. Det er ikke måden at gøre det på.
Kedeligste mad jeg til dato har fået i…
Kedeligste mad jeg til dato har fået i Næstved! Fin og høflig betjening.
Kommer ikke her igen.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Havde god forretningsfrokost. Fin frokostbøf med tilbehør og venligt personale. God value for money.
Larmende musik
Min mand og jeg havde sammen med et vennepar booket bord til kl. 18.00 d. 15/11 til det vi troede skulle blive en hyggelig aften. Desværre gik det ikke sådan. Det viste sig, at der sad en gut og spillede levende musik så højt, at det nærmest var umuligt at føre en ordentlig samtale.
Da tjeneren kom og spurgte om maden var ok, forsøgte vi at gøre opmærksom på at musikken var for høj. Det reagerede hun ikke på, muligvis fordi hun også selv havde svært ved at høre for larmen.
Vi skyndte os at spise vores hovedret og valgte i stedet at gå over på Café Strædéet og nyde desserten og en kop kaffe i fred og ro uden larm.
Jeg har tjekket hjemmesiden og kan intet se der om, at der skulle være levende musik. Havde vi vidst det, havde vi aldrig booket bordet.
Kunne man give 0 stjerner var det
Kunne man give 0 stjerner var det, som de fortjente. Vi bookede bord 3 uger i forvejen, modtog en bekræftelse på mail, og da vi møder op til reservationen, har de ingen borde til os. Aldrig har jeg oplevet så elendig service, som på denne cafe!
Holdt min fødselsdag der 26/10 🇩🇰 vi…
Holdt min fødselsdag der 26/10 🇩🇰 vi fik brunch buffet i superhyggelige omgivelser. Maden var fin og personalet søde og meget opmærksomme på os. Jeg håber jeg får mulighed for at komme igen. Tak for mad og hygge ❣️❣️❣️
Lækker bøf
Vi var tre piger til frokost 😄To fik frokost bøf .super god . perfekt
stegt od dejligt tilbehør.
1fik kylling sandwich også rigtig god .👍
Intet var hjemmelavet
Jeg var på café Oliver den 22. Maj 2024, og bestilte en vegansk Burrito, det var skuffende.
Der var intet hjemmelavet, en tør kedelig madpandekage, kartofler og mayo. Det eneste hjemmeskåret var meget lidt tomat, 2 skråtskivede agurker og salat ved siden af burritoen, i burritoen var der avokado og også her var falaflen heller ikke hjemmelavet. Det tog knap 10 min så var der serveret.
Det værste jeg ved, er at få mad på en café eller restaurant der ikke er hjemmelavet.
Den ene stjerne er til de 2 venlige unge kvinder der serverede maden. De kunne godt få 5 stjerner, men der er ingen stjerner til maden.
Da de unge kvinder spurgte om maden var ok, løj jeg og svarede ja, jeg havde også tømt tallerkenen næsten på nær få kartofler, jeg var sulten, men det var ingen oplevelse og sidste gang jeg var hos Cafe Oliver.
I burde revurdere jeres koncept.
Ikke pengene værd ….bestilte take away ….veganer bagel som bestod af 2 skivet advokado 2 små stykker fetaost 1 Skive rød peber og en kvart semi tomat lidt salat og ca 10 små bådkartofler … meget
Bestilte vegan bagel …som bestod af 2 skiver advokado 1 skive rød peber 2 små skiver fetaost 1 kvart semitomat og lidt salat samt ca 10 små bådkartofler ….. så det var nærmest kun bagel der fyldte retten … meget dårlig
Fik spildt drikkevarer ud over mig
Tjeneren spildte en stor drikkevarer ud over mig, iPhone og høretelefoner. Ingen undskyldning på uheldet, som efterlod mig gennemblødt og med en ødelagt telefon.
Flot udvalg på Brunch
Holdte min fødselsdag til deres Brunch buffet & var positivt overrasket over det udvalg der var. Tænker ikke det er sidste gang vi har prøvet den.
Vi besøgte café Oliver den 3/9 og havde…
Vi besøgte café Oliver den 3/9 og havde bestilt bord kl 19.00 og mad på samme tidspunkt, der gik ca 75 minutter før maden blev serveret, man hørte intet fra personalet i dette tidsrum. Oksemørbraden var lækker, men kartoffelmosen, var ikke særlig god. Utroligt skuffende, man plejer at få bedre mad og service. Vi prøver nok et andet sted næste gang. Ps de får jo nok solgt nok flere drikke vare, med den vente tid
Weekend brunch er blevet dårlig
Weekend brunch er blevet dårlig
Vi havde en veganer med og da de ellers reklamerer for vegansk brunchtallerken ville vi have den men nej det serverede de ikke i weekenden. Så man skal ikke være veganer i weekenden. Kan godt forstå de ikke serverer den almindelige brunchtallerken. De kunne heller ikke rigtig sige hvad der var i div ting i buffeen , altså om der var smør/mælk/æg i tingene . Noget af det var ikke hjemmelavet men færdigkøbt er vi sikker på. Det synd for 2-3 år siden var alt rigtig godt i deres brunch buffet men nu var alt tørt og uden smag der manglede brød og det var der flere der syntes
Efter en biografture ville vi spise på…
Efter en biografture ville vi spise på caféen, kl 20:00, ankom vi, bestiller mad, mens vi spiser holdes der personalemøde i samme lokale?? det er ubehageligt og der er samtaler vi godt kunne være foruden. Husk næste personalemøde holdes for lukket døre uden kunder i caféen tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.