Jeg tok kontakt i vår 2015. Ble noe kluss med skifte av medarbeider etc, for min del betydde det lite, da jeg kun ville sjekke og ikke bestille på det tidspunkt. Kom i kontakt i september. siden da... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kjøpte rør, eps plater og varmefordelingplater. Ekspedert dagen etter bestilling. Varene var etter forventningene. Det som ble litt nedtur var at det tok Bring 14 dager å få behandlet mva inn i No... Mehr ansehen
Bra hemsida, snabb handläggning. Tyvärr tog det postnord en vecka att leverera avin vilket gjorde att sändningen låg hos schenkers ombud en vecka. man hann ju börja undra var beställningen tagit vägen... Mehr ansehen
Nettsiden er fin nok, men savner litt mere info på enkelte produkter, f.eks på styringssystem fra Seitron mm. Buildahouse leverte varene til DHL dagen etter min bestilling, men likevel tok det 13 dage... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Idéen med Buildahouse er at tilbyde seriøse fagfolk og handy "gør det selv" folk, produkter indenfor VVS - DIREKTE FRA PRODUCENT - og derved opnå MARKEDETS BEDSTE PRISER på billige VVS materialer i høj kvalitet - så det er nemt og økonomisk overskueligt, at renoverer eller bygge nyt.
Kontaktinformationen
Sydmarksvej 3, 5466, Asperup, Dänemark
- bogholderi@buildahouse.dk
- www.buildahouse.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er en super god hjemmeside
Det er en super god hjemmeside, og da jeg lavede en fejl ang min bestilling ja så ringede de og vi fik en snak. Så det kan klart anbefales..
Super service
God vejledning men dyr fragt.
Super service til gode priser
Mycket dålig orderhantering
Mycket dålig orderhantering, mycket sen leverans, 3 veckor till Sverige som ledde till att jag fick beställa på annat håll för att hålla bygget rullande... Kundtjänst som inte svarar på mail.. står idag med en stor beställning som jag inte behöver längre och någon retur lyckas jag inte med.
Trots att jag varit trogen kund i många så blir nog denna beställning min sista.
Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering.
Blev kontaktet telefonisk, da sælger havde et opklarende spørgsmål til min ordre. Super god service.
God service!
Fungerer godt, enkelt å montere
Varene ble levert ca. en ukes tid etter bestilling. De trådløse termostatene fungerer godt. Endelig har jeg god kontroll på temperaturen i huset. Enkelt å montere, alt virket med en gang.
jeg havde en forespørgsel de havde…
jeg havde en forespørgsel de havde vanskeligt ved at svare på, og det trak lidt ud. men er ellers tilfreds.
varer var ikke pakket ved afhentning…
varer var ikke pakket ved afhentning men ellers ok
Obs obs til norske kunder
Obs obs til norske kunder. Ikke kjøp av dem. Jeg skulle betale ca 17500 norske kroner for min bestilling, men de drøyde 13 dager med å godta betalingen. På grunn av valuttaendring gjorde dette at jeg måtte betale 19950kr kontaktet banken min og dem sa at feilen lå hos selger. Men når jeg kontaket buildahouse avviste de meg med en gang uten å sjekke opp i det selv.
Gode priser og hurtig levering
Meget enkel nett side
Meget enkel nett side, ryddig og oversiktlig. Rask ordrebehandling og varene levert i Norge på ca 1 uke.
Har ikke fått tatt det i bruk enda men det ser meget bra ut og ut fra andre som har bestilt fra samme plass skal det være meget god kvalitet på varene.
Ja hvad skal man sige
Fik dele selv om der gik mega laaaang tid. Men kunne jeg godt overleve.
Fik så en skabelon til at fræse rundinger til gulvvarmen.
Havde bestilt en 20mm. Har så fået en 16mm i sted for.
De lovede at sende en ny. Og intet hørt efter 14 dage og ingen der svarer på mail nu.
Syntes det er vildt dårligt når man også tænker på hvad den koster også man er så ligeglad og ignorerer ens mail
Fremragende firma med super service
Helt fantastisk service og imødekommenhed. Meget tålmodige og virkelig gode til at komme med professionel råd og god vejledning. God pris på gode varer som kommer fluks efter de er bestilt. Buildahouse får mine varmeste anbefalinger.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.