Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestil fibernet 2 gange nu, efter at de begge gange har skrevet at fiber var tilgængelig på min adresse. Første gang var i 2015, efter det var bestilt skulle der være flere tilmeldinger på... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Som kunde lidt svært at regne kommunikationen ud - hvad skal der ske hvornår, hvilken teknikker kommer og hvad skal han lave. Når hele dagen er booket må det jo være noget en mundfuld! (Det var det... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For mange udfald i linjen - og mindst 30 minutter i telefonkø for at komme igennem til deres support. Næste gang nogen, herunder antenneforeninger, skal købe bredbånd så overvej alternativer. Alternat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes lige vi skulle have en god anmeldelse i blandt alle de 1 stjerners. Er meget tilfreds over kundeservice, godt nok var der lidt ventetid men hvis man synes det slemt er man godt nok utålmodig. Je... Mehr ansehen

1. Internetanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BEMÆRK! Før var vi Bredbånd Nord nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venligt besøg fra Bredbånd Nord

God betjening da konsulenten fra bredbånd nord kommer ud og tjekker hvordan det bedst dækker ens behov for forbindelse i huset.

21. Dezember 2016

Hej Steen.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse med kundekonsulentens besøg. Vi sørger for at sende roserne videre.

Får du spørgsmål eller har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte Kundeservice og/eller Support.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået rigtig god service både af konsulenten i butikken men også af den konsulent der kom hjem og tjekkede hvor forbindelsen skulle komme ind. Så 5 store stjerner herfra.

20. Dezember 2016

Hej Flemming.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse af os. Tak for de 5 flotte stjerner.

Får du brug for hjælp eller har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til Kundeservice og / eller Support.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Absolut ingen kommunikation mellem folk i kunderservice!

Jeg har været kunde ved Bredbånd Nord i en del år, da den boligforening jeg bor i har valgt dem til vores tv og bredbånd.

Jeg har altid haft problemer med Bredbånd Nord, lige fra første gang jeg flyttede ind i min første bolig. Jeg havde bestilt internet og tv i god til, og jeg havde bestilt det, så det skulle fungere et par dage, før jeg flyttede ind. Men der var intet tv eller internet.. Ingen boks, ingen forbindelse, ingen ingenting. Og sådan har det så været hver gang. Hver gang har man skulle have fat i kunderservice - Og kundeservice ved Bredbånd Nord.. OH MY GOD. Jeg tror, at hver person derinde sidder i hvert sit lukkede rum og svarer på folks emails og telefonopkald. Der er ingen kontakt imellem medarbejderne derinde, så man kan snakke med en person i telefonen og aftale en masse - og det bliver så aldrig sagt videre og fuldført.

Her for 4-5 uger siden snakkede jeg med en i kunderservice, som skulle bestille en ny tv boks til mig, da den jeg havde ikke længere duede. Jaja, han skulle nok få den sendt (Jeg snakkede med ham fredag, mener jeg), så den ville blive sendt mandag og komme tirsdag, sagde han til mig. En uge senere, fredag var der stadig ingen boks.. Jeg ringer igen mandag og snakker med en ny fra kundeservice. JOJO, han skulle da nok få sendt den boks! Efter 3 uger fra første samtale har jeg stadig ingen boks og prøver så at ringe, IGEN. Meeen, som nr 15 i køen på telefonen ligger jeg på og skriver en mail istedet for. Der får jeg så endelig svar, og får også af vide, at NU skulle han nok sikre sig, at den boks blev sendt afsted.

Og gudskelov ja, så kom den - over 3 uger forsinket..

Og sådan er det desværre hver gang. Absolut ingen kommunikation mellem folkene derinde!

Når det så er sagt, så har jeg givet de 2 stjerner, fordi at tingene egentligt fungerer okay, når man så har dem. Bredbånd fungerer okay, tv'et har jeg sjældent problemer med.

19. Dezember 2016

Hej Shannie.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både internet og tv.
Kundeservice håndterer rigtigt mange henvendelser hver dag, hvorfor der kan ske fejl. Vi beklager meget, at du er blevet ramt af en fejl og vil gøre vores for, at det ikke sker igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her kommer en historie om Bredbånd Nord som lyder komisk opdigtet men desværre er sand

Min hustru, Tina Olesen og jeg (aftalen med Bredbånd Nord blev oprettet i hendes navn), fik som alle andre i vores område, mulighed for at få fibernet hos Bredbånd Nord. Det takkede vi ja til og der ville gå ca 6-8 uger før vi kunne bruge internettet.
Efter 6 uger undre vi os over udeblivelsen af BNs teknikker (ham der skal kigge på mulighederne for at skyde fiberen ind) og vi kontakter dem. Der kan så oplyses at de er ved at indhente tilladelse fra vores udlejer (!!!). Vi oplyser at de eneste udlejere vi har er os selv, da det er vores eget hus. Efter et utal af opkald til BN, hvor vi "truede" med ikke at ville have forbindelse hos dem, da de først ville lave opkobling d, 22.12, fik vi en aftale med opkobling d. 05.12.

-Nu starter det bedste-
Mandag d. 05.12: Teknikker kommer ud. Hun kan ikke få forbindelse på fiberen, men oplyser, at der kommer en ud samme dag for at lave en opkobling i boksen nede ved vejen. Det skulle virke samme dag.

Mandag d. 12.12 formiddagen: Vi kontakter IGEN IGEN IGEN Bredbånd Nord, da vores internet stadig ikke virker. Her oplyser kundeservice at der ikke er hul igennem, men at hun vil aktivere dette med det samme. Vi modtager en SMS en halv time senere om at der er hul igennem.

Mandag d. 12.12 eftermiddag: Der er STADIG ikke forbindelse. Vi ringer igen til BN. Ny historie. Der oplyses nu at der ikke er nogen forbindelse til fiberboksen (surprise) og vi derfor skal have en teknikker ud. Der oplyses at der normalt går 2-3 dage, men da vi har haft de her problemer og vi er ny kunde, så vil hun sende det som en hastesag.

-det bliver endnu bedre-

Onsdag d. 14.12: Vi kontakter BN, da det nu er to dage siden jeg talte med kundeservice. Jeg ved ikke hvordan de definere en hastesag. De fortæller at der vil komme en senest dagen efter. Det kan vi så være nødt til at acceptere

-Nu er vi ved at være der-

Torsdag formiddag: Jeg ringer til kundeservice for at få oplyst tidspunkt for hvornår teknikkeren regner med at dukke op. De fortæller at han vil ringe 30min før.

-Nu kommer det bedste-

Torsdag eftermiddag kl. 1500: Undrende (Ja, utroligt nok, kan jeg stadig undre mig) ringer jeg til BN for at høre, hvor lange dage deres teknikkere har. Efter noget tid får jeg fortalt, at der er sket en fejl (!!!!!!!!!) og at der ikke er lavet en ændret tid til mig (WHAT!!!!), men at de kan booke en ny tid til mig nu. Der sprang sikringen og jeg kunne oplyse at det slet ikke var nødvendigt, da vi ikke længere ønskede internet forbindelse hos BN. Det skulle åbenbart undersøges om vi kunne komme ud af bindingsperioden, hvorpå jeg oplyste at de til dato ikke havde overholdt nogle af deres aftaler, hvilket er grund nok til ikke at holde os i deres utroværdige og amatøragtige kløer.
Medarbejderes ringer så tilbage og tilbyder os 2mdr gratis abonnement, hvis vi kan acceptere at få en teknikker ud d. 23.12. (JA D. 23!!?!?!?) - Altså mere en 3 måneder efter vi bestilte fiberforbindelse hos Bredbånd Nord.

Jeg sidder tilbage fuldstændig målløs over hvordan sådanne firmaer kan eksistere. Vi har nu, en time efter afslutningen med BN, kontaktet en anden udbyder. Vi får vores internet allerede imorgen. Så til alle derude, der overvejer en fiberforbindelse hos Bredbånd Nord - væbn jer med tålmodighed eller vælg et proffesionelt firma

Min anmeldelse er opdateret, så jeg ikke nævner anden udbyder. Desuden har jeg påført navnet som abonnementet blev oprettet under. Der kan envidere nævnes at jeg flere gange præsenterede mig som min hustrus mand og at jeg gjorde opmærksom på at jeg overtog denne sag. Hendes navn er påført øverst i anmeldelsen.

19. Dezember 2016

Hej Thomas.
Tak for anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det er en yderst beklagelig situation du her skitserer forløbet af. Jeg kan konstatere ud fra din anmeldelse, at der er er plads til forbedring. Jeg har desværre ikke mulighed for at gøre andet end undersøge forløbet til bunds og skabe læring ud fra dette og forhåbentligt sikre, at det ikke sker igen.
Jeg kan se, at dit abonnement er lukket ned som aftalt med konsulenten.

Ikke modent endnu

Hurtig og stabil internetforbindelse, men...

Nedetid: Har oplevet en hel dags nedetid (over 10 timer).

Serviceniveau: Dårlig driftsinformation. Man får fx ikke nogen sms når forbindelsen er nede. Ingen melding om hvornår den forventes at være oppe igen - og heller ikke nogen melding når problemet så er løst. Efterfølgende er der ingen historik, hvor man kan se at der har været et udfald (fx det på over 10 timer). Det er som om det aldrig er sket.

Produkt: Har man ikke fast IP-adresse, har man heller ingen rigtig (ekstern) IP-adresse - og kan ikke tilgå egen router udefra. Fast IP-adresse koster 39,- om måneden og der er ingen reverse DNS, så man kan fx ikke køre mailserver.

Pris: Oveni prisen kommer betalingsgebyr på 10,- om måneden ved betaling via PBS. Så med fast IP-adresse og betaling for betaling ryger der 50,- oveni prisen.

Hjemmeside: Når man logger ind på "Mit Bredbånd Nord" foregår det ukrypteret. Det er en sjældenhed at opleve i 2016, og så endda hos en internetudbyder. Deres svar på dette: "Vi har krypteret al vores kommunikation mellem vores hjemmeside og interne systemer. Vi vil altid kunne spore enhver aktivitet på vores hjemmeside, og her igennem kunne fange evt. fejl og mistænkelig adfærd." Så de vil hellere kryptere internt end eksternt - og reagere på bagkant i stedet for at være på forkant. Meget underholdende forklaring. For at krydre det endnu mere: Som standard broadcaster deres udstyr SSID, som er identisk med ens brugernavn.

Manglende reverse DNS, lokale IP-adresser som standard, manglende forståelse for sikkerhed og mangelfuld driftsinformation gør at produktet føles lidt som fx Stofa for 10-15 år siden.

16. Dezember 2016

Hej Jacob.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi vil tage dine kritikpunkter til os og bruge dem konstruktivt. Tak for dit input.
Vi tilbyder Reverse DNS men kun til erhvervskunder.

Får du brug for hjælp eller har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til Kundeservice og/eller Support.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service! Sådan behandler man ikke sine kunder!

OPDATERET

Bredbånd Nord gør det endnu engang svært for sig selv, at holde på kunderne!!! :(

Efter et klageforløb, hvor Bredbånd Nord redder den i 11. time misser vi en faktura, da BS er frameldt i perioden.

Den 23. Januar sender de så en rykker med inkassovarsel og truen om lukning af forbindelsen, samt et krav herefter på ialt ca. 1.400,- for at genåbne.

Problemet er, at vi naturligvis havde betalt regningen den 20. Januar, altså tre dage før!

Jeg ringer og sidder endnu engang i kø i EVIGHEDER og Markus i kundeservice kunne godt se vi havde betalt den 20.

Hvorfor generer i så jeres kunder med at true med inkasso, når i faktisk HAR muligheden for at se, at vi har betalt?!!!

Endnu engang ELENDIG kundeservice!

--------

Jeg har efter min henvendelse på trustpilot, haft kontakt med Pia.

Hun har sendt en ny tekniker ud, som forhåbentligt har afhjulpet problemet idet vores system både var forældet softwaremæssigt og monteret forkert i huset af de første teknikere.

Derudover har de godtgjort noget af den tid jeg har haft abonnementet uden et stabilt netværk, i form af forlængelse nogle mdr. u/b.

Derfor er karakteren ændret fra helt negativ til neutral.

-------

Det lyder nok som en dårlig historie, men det er desværre sandt.

Vores problem er, at vi har ufatteligt mange udfald på vore netværk. Dette gør at vi bl.a. ikke kan benytte det til vores Sonos anlæg.

Den 2. December prøver vi at ringe til Bredbånd Nord men opgav efter 45 min i kø.

Den 3. December lykkedes det at komme i kontakt med dem pr telefon efter 60 min i kø.

Vi snakker her med en medarbejder, der fortæller at han KUNNE give os en fast ip adresse, og at dette vil afhjælpe vores problem, men at han ikke ville gøre det. I stedet prøver han at ændre nogle linjer. Dette hjalp ikke, og jeg scorede selvfølgelig 0 i deres efterfølgende spørgeskema pr SMS.

Så langt - så godt?!?

De ringer til os mandag den 5. December og spørger hvorfor jeg scorer 0. - Jeg fortæller om mit problem og indvilliger i at en tekniker får endnu et forsøg. Han skulle ringe et par dage senere.

Den 14. december sender jeg så en mail, hvor jeg gør dem klart at jeg er frustreret og med overskriften "Klage og muligvis opsigelse" samt en beskrivelse af forløbet som det står her.

Den 15. december sender de blot en opsigelse af abonnementet til os

Jeg tog dem seriøst da de reagerede på deres spørgeskema, men nu ser det faktisk ud som noget ligegyldigt rutinearbejde for dem...

Vores hensigt var blot et stabilt netværk - ikke en opsigelse!

Men sådan behandler i åbentbart jeres kunder!!! :(

15. Dezember 2016

Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Det lyder som en henvendelse der virkelig er gået galt.
Vil du sende en mail ind til socialemedier@bredbaandnord.dk med henvisning til Trustpilot, en adresse og et kontaktnummer, så vil vi se på sagen og kontakte dig for en holdbar løsning.

**********************************
OPFØLGNING:
Hej Jesper.
Tak for din mail. Jeg har sendt en mail direkte til dig med opsummering af vores telefoniske aftale.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

for lang ventetid på telefon

ventetiden på telefon er for lang og for kort varsel på hvornår der kommer en ud og ser hvor i skal have stik ind

15. Dezember 2016

Hej Jens Erik.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Der kan være ventetid på telefonen afhængig af tidspunktet man ringer. Der ligger på vores hjemmeside, under 'kontakt' en visning af, hvornår der er størst risiko for ventetid.
Vi forsøger at sende en Kundekonsulent ud hurtigst muligt, da vores erfaring viser, at det er den måde de fleste kunder foretrækker. Der kan naturligvis være særlige hensyn, som I dit tilfælde, og så udskyder vi nemt Kundekonsulentens besøg. Dette kan man også selv gøre på Mit Bredbånd Nord via bredbaandnord.dk.
Jeg er sikker på, at vi finder en god og holdbar løsning for/til dig.

OMMER

Jeg skulle havde haft internet og tv 1.12 det blev først 9.12 der var så lige lidt med internettet da det skulle op og køre men der havde de nogle gode folk i kundeservice 5 👍👍👍👍👍 så nu er der oppe at køre både med internet og tv man skal kunne kravle før man kan GÅ

11. Dezember 2016

Hej Henrik.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det lyder som en lidt træls og beklagelig start men vi er glade for, at alt nu fungerer som det skal.
Får du brug for hjælp eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kundeservice og/eller Support.

utroværdigt.

har opgivet !!!

9. Dezember 2016

Hej Jens.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det er meget beklageligt, at du har en sådan opfattelse. Vil du sende en mail ind til socialemedier@bredbaandnord.dk hvis du ønsker yderligere dialog. Vi vil gerne hjælpe dig og kan ikke umiddelbart se på din konto, hvad der er gået galt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin behandling.

Jeg fik flyttet datoer på formøde og installation uden problemer. Det var dejligt.

9. Dezember 2016

Hej Per.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det er dejligt at høre at det er gået gnidningsløst.
Får du brug for hjælp eller har du spørgsmål kan du altid kontakte Kundeservice og / eller support pr mail eller telefon.

5 stjerner.

slår til i en nødsituation.....

Hej J. Petersen.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den service du har fået.

👎👎👎

Overholder ikke prisaftaler og klumrer i telefonnumre mv. Har droppet aftalen.

Som svar på min anmeldelse, kan man se af svaret, at Bredbånd Nord lover svar og opringning til mig samme dag. Dette er som forventet ikke sket.....

Hej Lars.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi beklager meget! og sikrer, at du bliver kontaktet dags dato for nærmere dialog omkring din anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig service er måløs

Jeg skulle have haft bredbåndnord for 3 uger siden, da de bildte mig ind de kunne levere hurtig så jeg ikke ville vælge de lokale atenneforening.

Nu 3 uger sener og fem besøg af random mand for at sætte en bokse op, har jeg stadig ikke net og de ikke fortælle mig hvornår det vil kommer.
Så har besluttet mig for at droppe dem og få anden til at levere de har tv og internet op og køre for mig inden onsdag.
Suk jeg føler mig ført bag ved lyset. En ting af de ved de ikke kan lever net, en anden ting er og lyve for mig og prøve at holde mig hen. Istedet for bare og være ærlig

super oplevelse

hurtig levering, god service

7. Dezember 2016

Hej Karsten.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det lyder godt at du er tilfreds med levering og service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forespurgte et tilbud på skrift

Forespurgte et tilbud på skrift og fik tilsendt en ordrebekræftelse...
Ikke lige det jeg havde regnet med.
Havde en samtale med en sælger, hvor Jeg forklarede lidt om vores ønsker og ikke mindste en pris, som produktet ikke måtte overstige...
Så derfor blev jeg lidt overrasket over at modtage en ordrebekræftelse på et produktet der var 30/40% over det, jeg havde sat som den pris jeg ville betale for bredbånd og tv..

7. Dezember 2016

Hej Mikael.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores Kundeservice og vi beklager meget, at du er blevet oprettet uden at have givet accept. Vi annullerer din bestilling og afventer din tilbagemelding. Du kan altid gå ind vi vores hjemmeside og indtaste din adresse og lave en bestilling uden at trykke på gennemfør. På den måde kan du holde øje med din pris og undlade at gennemføre, hvis det overskrider dit fastsatte budget.

Vi beklager endnu engang!

Det duer ikke !

Det duer ikke !

Vi har i 8 uger ikke kunnet se TV via vores TV-boks. I perioden har vi gentagne gange kontaktet Bredbånd Nord for at få afhjulpet problematikken. Hver gang med forskellige ikke-brugbare løsninger, - lige fra "prøv at tænde og slukke for boksen", "prøv at skifte HDMI-stikket", - "i skal have ny Waoo-boks, har vi ikke sagt det"?, - "i skal have skiftet hele udstyret", - "vi sender en tekniker ud".....intet er endnu sket !!! Tålmodigheden er opbrugt, vi skifter til anden udbyder.

Hej Poul.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores Kundeservice i dag. Skulle du mod forventning stadig have brug for hjælp er du velkommen til at sende en mail ind til socialemedier@bredbaandnord.dk med henvisning til Trustpilot, så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Bedømmelse inden installationen??

Lidt hurtigt I er ude med bedømmelser, eftersom at jeg ikke helt har hørt noget endnu. Bestilte internet i sidste uge. Bedømmelsen må lade vente på sig indtil at der er foretaget installation.

Hej Peter.
Tak for din feedback.

Vi håber, at du bliver tilfreds med din forbindelse.
Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til Kundeservice og / eller Support.

fremragende

tiden der var aftalt overholdt konsulenten perfekt

Hej Inge-Lise.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores konsulent.
Får du brug for hjælp eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice og / eller Support.

Super tilfreds

Det køre bare, ingen problemer👍🏻

Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Det glæder os at du er tilfreds.
Får du brug for hjælp eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kundeservice og / eller Support.

Dårlig svar tid

Når man bestiller bredbånd, får man ikke en bekræftigelse på mail.

4. Dezember 2016

Hej Anita.
Tak for din anmeldelse af Bredbånd Nord.

Jeg kan se, at vi har din mail registreret herinde. Hvis mailadressen er indtastet korrekt vil du få en bestillingsbekræftelse tilsendt umiddelbart efter din bestilling er tastet i systemet. Du vil altid få tilsendt en ordrebekræftelse pr. post. Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores Kundeservice og har fået gensendt bekræftelsen.
Jeg håber, at du bliver tilfreds med din forbindelse.

Pia, Bredbånd Nord

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr