Jeg har bestil fibernet 2 gange nu, efter at de begge gange har skrevet at fiber var tilgængelig på min adresse. Første gang var i 2015, efter det var bestilt skulle der være flere tilmeldinger på... Mehr ansehen
Bredbånd Nord
Som kunde lidt svært at regne kommunikationen ud - hvad skal der ske hvornår, hvilken teknikker kommer og hvad skal han lave. Når hele dagen er booket må det jo være noget en mundfuld! (Det var det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For mange udfald i linjen - og mindst 30 minutter i telefonkø for at komme igennem til deres support. Næste gang nogen, herunder antenneforeninger, skal købe bredbånd så overvej alternativer. Alternat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Synes lige vi skulle have en god anmeldelse i blandt alle de 1 stjerners. Er meget tilfreds over kundeservice, godt nok var der lidt ventetid men hvis man synes det slemt er man godt nok utålmodig. Je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
BEMÆRK! Før var vi Bredbånd Nord nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk
Håndværkervej 27, 9700, Brønderslev
- 98 88 99 90
- info@bredbaandnord.dk
- www.bredbaandnord.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Føler man skal være taknemelig for at man må have lov at blive kunde
Føler man skal være taknemlig for at man kom igennem, og kunne få lov at blive kunde.
Men er der en' utilfreds kunde, som fare vild i telefonsluserne, eller butikker der har åbningstider på døren, hvorpå der står de har åben, men ingen er der!
Skidt med det, for der kommer jo nok to' nye kunder i morgen i stedet.
Er meget i tvivl om jeg vil være kunde!
Det er vildt uprof. Kundeservice, eller retter, det er systemet der er helt gak!
Prøv selv at bruge det telefonsystem som i har opfundet. Og så når i er blevet tosset, og rammer forkert, eller venter til i rådner op. Så får i fat i en kundekonsulent, som slet ikke forstår at det kan være et problem!
Hvis jeg skulle have et rugbrød, og skulle stå i kø i lang tid, og så efterfølgende fik beskeden om at det er den forkerte kø. Hvor iøvrigt beskeden bliver leveret nedladen. Så kan de beholde det rugbrød, og jeg vil gerne betale for lidt mere for knap så god mad! Bare de sætter pris på at vi er nogen der ikke har hele livet til at skulle være taknemlig for at være kunder hos Bredbånd Nord!

Skuffende
Ingen positiv oplevelse at møde deres kundeservice. Intet engangement i at prøve at hjælpe. Ikke særlige konstruktive svar.

Antwort von Bredbånd Nord
bestilling af bredbånd til sommerhus
hurtig og effektiv betjening

Antwort von Bredbånd Nord
Angående tilslutning til Bredbånd Nord.
Det var en god fremlæggelse af betingelserne af bredbånd.
Poul J. Sørensen

god oplevelse ved konsulenterne
Konsulenterne var imødekommende, enkle og let forståelige i deres forklaringer og indstillinger

Hurtig og god service
Skulle have penge tilbage som jeg havde glemt alt om. Fik et brev hvor jeg skulle indsende mine oplysninger, sendte disse og samme dag besvarelse tilbage at det nu var sat igang.

Etablering af bb
Super oplevelse. Gode kompetencer hos BBN medarbejder og stor kundeorientering.
Eneste mislyd er det lange tidsrum man skal stå til rådighed for at få et besøg til vurdering af selve projekteringen af bb-etableringen.

Antwort von Bredbånd Nord
Anmeldelse i forbindelse med bestilling af fibernet
Det var ikke muligt at få kontakt til den konsulent, der har været på besøg. Man skulle i stedet bestille nyt møde med konsulenten.

Lang ventetid!
Alt for lang tid til teknikeren kommer! Over 1 måned!

Friskt initiativ
Jeg håber den solide satsning på bredbånd til vendelboernes bliver modtaget godt. Det fortjener den. Selv glæder jeg mig til at udnytte bredbånd i sommerhuset.

Skod firma - opdateret
Jeg havde bestilt opgradering til 100 mb. Intet er sket. Jeg har nu for 3 dag forsøgt at få fat i deres kundeservice. I dag har jeg ventet 3 timer og 22 minutter og er endnu ikke kommet igennem, nu er klokken 20, og jeg blev smidt af. Jeg opsiger skidtet nu og får ADSL igen. Det er simpelthen en joke. Jeg har iøvrigt haft 3 fibermodemmer og 3 routere fra dem - og det er stadig ustabilt, nu med skod hastighed. Betjen nu for pokker jeres kunder!!!
Opdatering 22.11.16
Efter at have måtte aflevere PBS oversigt og email der bekræftede at jeg var kunde, er min anmeldelse blevet lagt på nettet. I mellemtiden har jeg fået det jeg har betalt for, altså 100 MB, men det var ikke uden, at konstatere, at man havde glemt at lave bestillingen færdig på trods af flere telefonopringningen til dem herom, men selvfølgelig havde husket at sende fakturaen. Nu er jeg spændt på, om man så refunderer det, der er opkrævet for meget.

Antwort von Bredbånd Nord
Fin behandling, rigtig god service.
Rigtig god service.

Dårlig service.
Jeg fik at vide jeg kunne få internet den dag mit gamle ophøre .
Men det kan jeg så ikke skal vente 15 dage på og få internet igen.

udmærket
Jeg fik en rigtig god behandling, som var yderst saglig, hvor jeg fik de oplysninger (information) som jeg havde behov for

Antwort von Bredbånd Nord
Lang tid om at svare på henvendelse.
Se ovennævnte.

Antwort von Bredbånd Nord
Dårligt internet efter skift fra YouSee
Efter vi er skiftet fra YouSee til bredbåndnord er vores WIFI blevet meget ringe.
Deres kundekonsulent vurderede, at det var bedst at placere boksen i bryggerset bagved en mikroovn :-(
Jeg har været nødt til selv, at investere i trådløst udstyr, da deres WIFI er utroligt dårligt og ustabilt og det har hjulpet.
Flere i området er ligeledes meget utilfredse med rækkevidden på deres WIFI.
Vi skulle aldrig være skiftet, da det har kostet masser af penge og tid.
Ikke så meget hokus-pokus. Det spiller som ønsket.
Helt fair behandling. Ingen oprettelsesgebyr og lign. "entry barrier". Stabilt internetnet og lækker TV-App til PC/tablets

Antwort von Bredbånd Nord
Alt som forventet og aftalt!
Serviceminded og oplagt.

Fantastisk
Fantastisk ........ and it perfect for me to the next

Antwort von Bredbånd Nord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.