BR Bewertungen

1'330
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The engineer, Lauren, came round having surveyed the area beforehand, explained my options and listened to my response, and just got on with it. She called in others to help overcome the unexpected... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint å kunne handle på nett. Synes bare utvalget var litt begrenset og mye fantes ikke i nettbutikk. Men til gjengjeld kan man se utvalget som finnes i fysisk butikk. Nettsiden i seg selv var treg,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hjemlevering på 2 dager:) BR har gratis hjemlevering for varer over 400 kr (ToysRus 500 kr) Innpakket gaver med muligheten for personlig melding. Litt kjedelig for meg var at de lekene jeg likte (c... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Vi var på en lekebutikk i Elverum der de hadde en globus med svensk tekst. Ikke noe problem, sa ekspeditøren . Jeg bestiller en med norsk tekst som blir sendt hjem til dere ferdig innpa... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielwarengeschäft

Über BR

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I BR, har vi et bredt utvalg av leker for barn i alderen 0-12 år. Vårt mål er å få et smil til barna, og vi ønsker alle foreldre om å være komfortable med å la sine barn leke med våre leker. Det er derfor vi alltid ønsker å tilby et bredt utvalg av høykvalitets leker Det er viktig for oss at du har en god opplevelse hver gang du kjøper leketøy fra BR. Og vi tilbyr derfor en omfattende kundeservice i vår Webshop og alle våres lokale BR butikker.

Kontakt oss:
Du kan nå vår kundeservice her.

Kontaktinformationen

(1'330)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig levering

Jeg er veldig godt fornøyd med det jeg bestilte. I tillegg fikk jeg pakken bare noen dager etter jeg bestilte

7. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrulig fornøyd med handelen. Rask levering.

Handlet en god del hos br leker, og kan ikke si noe annet enn at jeg er utrolig fornøyd. Ikke minst utrolig rask levering:)
Har handlet en del på de andre lekebutikkene, men vi har funnet vår butikk og det er BR leker:)

2. Juni 2016

Fantastisk service

Pga tidsfrist til bursdag fikk jeg kjøpt samme BR-vare i Trondheim som jeg hadde bestilt på nettet. BR sørget for retur av bestilt vare og pengene refundert uten at jeg behøvde å gjøre noe. Fantastisk service!!

27. Mai 2016

Sikkert og enkelt

Et sikkert sted å handle og varene kommer veldig kjapt. Stort vareutvalg og sikker betaling. BR anbefales å handle på.

26. Mai 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Altfor lang tid i forsendelse.

Vi venter fortsatt på pakken, og det har nå gått 12 dager fra den ble bestilt. De 4-7 dagene er meget oppskrytt.

20. Mai 2016
BR-Logo

Antwort von BR

Hei Kirsten,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en omtale til oss, det setter vi stor pris på.
Jeg beklager at det har tatt så lang tid for deg å få din leveranse, men hvis du kontakter våres kundeservice så vil de vad som har skjedd.

Ønsker deg en fin helg.

Med vennlig hilsen
Bruno
BR Kundeservice

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tipptopp men noe lang leveringstid

Alt supert bortsett fra at jeg hadde forventet at pakken kom raskere frem. Bestilte en lørdag og fikk pakken fredagen etter.

16. Mai 2016
BR-Logo

Antwort von BR

Hei Kirsten,

Jeg beklager at det har tatt så lang tid for deg å få din leveranse, men når du bestiller på en lørdag så blir ikke ordren sent før mandag morgen ettersom posten bare jobber på hverdager. leveringstiden for våre ordrer er 4-7 hverdager.

Ønsker deg en fin helg.

Med vennlig hilsen
Bruno
BR Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og bra pris.

Enkelt å finne Smart trike som jeg var ute etter. Ved en liten innmelding i BR klubben fikk jeg 25%. Eneste jeg har å klage på at det var masse på salg, så jeg brukte mer penger enn jeg hadde tenk til 😊
Veldig fornøyd, det er eieren av sykkelen også 😊

9. Mai 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr