Boerschappen - Boodschappen van de boer. Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al een keer boos geworden omdat er maar emails bleven komen. Uiteindelijk werd het als een technisch mankement opgevoerd. Nu krijg ik weer emails. Uitschrijven leidt je naar een pagina die niet best... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na 75 geleverde boxen kan ik wel zeggen dat ik de kwaliteit van de produkten uitstekend vind. Ook goed gevarieerd, uiteraard in de winter wat minder, als er minder aanbod is. Als er, een enkele keer,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere gerechten, soms een wat langere bereidingstijd maar dat is dan meestal tijd in de oven. Bezorging gaat ook prima. Soms wat eerder op de avond, soms wat later, maar dat is tijdig bekend zodat w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bedrijf en heerlijke producten! Ik ben erg fan van Boerschappen. Nu al een paar boxen ontvangen, de producten zijn altijd vers en de recepten echt heerlijk. Veel beter dan andere aanbieders. Én... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rescue box slecht kwaliteit en problemen met afmelden.

Heb een aantal weken de rescue box gehad. Van de 10 kg kun je iedere keer een kilo weggooien omdat het niet vers is en dat mag je zelfs van een rescue box wel verwachten. Zware dingen zoals pompoen wordt bovenop het te zachte fruit en tomaten ingepakt. Die daardoor zo geplet zijn dat er 1 al beschimmeld was bij de bezorging 's avonds.
Je account aanhouden voor eens een keertje is geen aanrader omdat het onduidelijk was om meer dan aantal weken voorruit box af te melden. Standaard staat de box aan om te ontvangen. Je kunt de box niet verwijderen maar moet 1 voor 1 alle data verwijderen. Bericht dat je box ontvangt via een noreply adres komt op het moment dat je al niet meer af kan zeggen, namelijk minimaal 7 dagen van te voren afmelden. Uitzondering wordt niet gemaakt. Tip: Klacht kan alleen met sturen van een foto wat ik nu gedaan heb. En zo jammer want je weet niet wat biologisch en wat niet.

5. November 2021
Boerschappen - Boodschappen van de boer.-Logo

Antwort von Boerschappen - Boodschappen van de boer.

Hi Ellie,

We vinden het erg vervelend om te horen dat je de Instock Rescue box niet goed hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling, dus onze excuses hiervoor! Wij zullen dit ook zeker aankaarten bij Instock, het bedrijf wat achter deze box schuilt. Wij zijn namelijk als Boerschappen niet betrokken bij de inhoud en het inpakken van de boxen, dus deze feedback wordt doorgezet zodat ook Instock hier op kan letten. Je kan zelf ook altijd vragen stellen of feedback geven via products@instock.nl, dan krijg je meteen reactie van Instock zelf. Zo ook dus over de vraag of de producten biologisch zijn.

Verder houdt een flexibel abonnement in bij ons dat er standaard een box voor je ingepland staat, maar dat je zelf in handen hebt of je deze box wil hebben, annuleren of wijzigen. Wel werken wij met een besteltermijn van 7 dagen binnen Boerschappen. Dit komt omdat we zonder voorraad werken om verspilling tegen te gaan en dus een langer proces nodig hebben om alles te kunnen regelen. Zeker in het geval van de samenwerking met Instock. Zij moeten namelijk ook de tijd krijgen om alles te kunnen realiseren zodat de box op het juiste moment geleverd kan worden bij de klanten.

Je kan annuleren en wijzigingen dus altijd zelf doorvoeren op je eigen mijn.boerschappen account of het doorgeven aan onze klantenservice via info@boerschappen.nl. Zolang je het buiten het besteltermijn doorgeeft kunnen deze wijzigingen gewoon doorgevoerd worden. Sommige wijzigingen kunnen structureel veranderd worden, zoals een andere box, maar een wijziging zoals annuleren kan alleen per box. Indien je voor langere tijd een box niet wil ontvangen kan je dus vooruit annuleren (tot 12 weken vooruit is mogelijk in je mijn.boerschappen account) of je account opzeggen.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring, want we doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Zou je hierover nog even met ons contact op willen nemen? Dan gaan we zoeken naar een passende oplossing.

Fijne dag! - Team Boerschappen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind Boerschappen het beste wat me…

Ik vind Boerschappen het beste wat me de laatste jaren op het gebied van maaltijdboxen overkomen is.Vers, afwisselend, liefdevol eten! Ik wissel af en toe van type box en dat alleen al is zo fijn! Ook kun je makkelijk een box skippen of aanvullen. De klantenservice is professioneel en vriendelijk! Ik ben GROOT fan!

15. Oktober 2021
Boerschappen - Boodschappen van de boer.-Logo

Antwort von Boerschappen - Boodschappen van de boer.

Hi Roos! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast over ons bent!

Teleurstellend.....

Vandaag heb ik een levering mogen ontvangen voor een rescuebox via instock.
Goh, wat een teleurstelling. Voor bijna 20 Euro had ik meer dan dit verwacht…
Over het algeheel zijn de groenten en fruit OUD, de aardappels en wortels en paprika zijn zacht.
Rescue groenten hebben afwijkingen, maar horen toch wel vers te zijn.

1 Ananas, 1 meloen en 2 Koolrabi en een kilo aardappelen waren 80% van het gewicht...

9. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na een periode van tevredenheid heb ik…

Na een periode van tevredenheid heb ik de box opgezegd. Toch te vaak hetzelfde. Toen kreeg ik een mail of ik het restant wilde betalen 250 euro. De administratie was niet op orde en tot een half jaar terug stonden er nog facturen open. Geen aanmaning gehad. Wel regelmatig onduidelijkheid over innen of retour storten van betaling. Box afgezegd vanwege vakantie administratie niet helder. Die ik toeschreef aan start up in covid tijd. Natuurlijk betaal ik wat ik heb ontvangen. Toch een nare smaak achtergelaten. Ik ben er klaar mee. Voor mij niet meer

2. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verrassende recepten en goede service

Wij maken al enige tijd gebruik van de Boerschappen boxen. Als we gemak willen kiezen we de gemaksbox (daar zitten alle ingrediënten in), maar meestal kiezen we voor de compleetbox. Dan moeten we nog bepaalde ingrediënten zelf kopen (ene keer wat meer dan de andere keer), maar altijd verzekerd van veel gezonde groenten! We kiezen altijd de box voor twee personen, maar kunnen er met z'n drieën van eten.

De laatste keer ging er wat mis met de levering, kan een keer gebeuren. Na contact via what's app is het euvel snel en goed opgelost, dank daarvoor Boerschappen!

De gerechten van Boerschappen zijn altijd anders, we hebben het afgelopen jaar nieuwe en verrassende groenten (en recepten) leren kennen die we anders zelf niet zouden kopen (maken)!

1. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de melkvrij box

Wij hebben de melkvrij box. Prima ervaring mee, de producten zijn ècht vers, véél verser dan uit de winkel. Zit ook weleens wat aparts tussen dat je in de winkel niet zo snel ziet, dat is leuk en verrassend. Het is duidelijk wat er in de box zit, de recepten zijn helder en ook wat je er evt verder voor nodig hebt. Wij zijn met 2 personen en eten er ruimschoots vier dagen van, maar wij zijn ook geen hele grote eters. Levering is prettig, je wordt twee uur vantevoren geappt en daarna gebeld dat ze er bijna zijn, dus niet onnodig thuis zitten wachten. Bij problemen krijg je direct reactie, en ze denken met je mee: een eitje uit de doos was kapot, geen gedoe, krijg ruim geld vergoed. Wij zijn er erg blij mee.

19. Mai 2021

Niet wat het belooft

Graag wil ik ons abonnement al na 1 keer opzeggen. De teleurstelling over de inhoud van de box is groot. We moeten allerlei zaken zoals uien, quinoa en knoflook zelf nog aanschaffen en ook de recepten moeten we zelf maar van de website plukken. Daarnaast belooft boerschappen producten van regionale producenten, want duurzaam, maar de vis komt uit Noorwegen... een land dat het meest verdient aan massavisserij en olieproductie!! Prachtig ideaal, jammer van de uitvoering.

18. Mai 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sommige leuke dingen tussen maar echt…

Sommige leuke dingen tussen maar echt teleurgesteld in de kwaliteit en sustainability! Veel producten zijn niet vers, niet vrij uitloop eieren, ezv.
En geen duidelijk/simpel manier om feedback te geven.
Maakt ze blijkbaar niets uit.

17. April 2021

Slechte kwaliteit

Box besteld. Doos niet dicht. Sla slap en niet vers. Rode uien zelfde. 6 peren conference. Wat wortelen, spinazie in zak en munt in plastic. Had veel meer verwacht en zeker in betere staat. Niet vers allemaal. En inderdaad, moet nog een box afnemen. Erg slecht dit.

14. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste veganbox besteld maar na 3 weken…

Eerste veganbox besteld maar na 3 weken wachten en 2 x de excuses dat er iets fout was gegaan met onze bestelling maar gezegd dat we ons geld terug willen omdat we niet xolang kunnen wachten op onze boodschappen.
Nu nog steeds na meer dan 1 week ons geld nog niet terug op onze rekening.
Al meerdere malen contact gehad en elke keer beloven ze dat het geld is teruggeboekt en dat het de volgende dag terug op de rekening staat, nou dus niet.
Wat een slechte service en wat een k.. bedrijf

28. Januar 2021

Verplicht minimaal 2 boxen afnemen :-(

Een oogstbox geprobeerd die niet naar mijn zin was. Wortelen die mijn konijn nog zou laten staan en andere, wel goede producten die niet bij ons eetpatroon passen. Daardoor iets te prijzig voor wat ik er aan heb en weer opgezegd. Leek me geen probleem, keer proberen en het past blijkbaar niet bij ons.
Maar toen kwam de reden dat ik nu maar 2 sterren geef...ik moet verplicht nog 1 box nemen voor ik kan stoppen.
En de eerste box is ook gewoon voor de volle prijs geleverd, geen aanbieding of korting oid. Als dat zo was geweest zou ik het kunnen snappen.

18. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr