Blueglass.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Brillerne er fine, men kommunikationen kunne være bedre. Efter købet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gået igennem, der her dage hvor man får... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til søvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhørte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skærm og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg købte for et års tid siden et par briller - og effekten har været virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifølge optiker) til inge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var også dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: Næsekrog ekstremt bøjet så den ene presser... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Brillen-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi sælger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjælper blandt andet med færre hovedpiner, øget fokus og bedre søvn.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

215 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super fornøyd!

Super god service og hurtig levering! Så fornøyd med brillene!

Hej Maren,

Tak for din anmeldelse - den er vi glade for :-)

Rigtig god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin brille

Fin brille, man kan se at lyset fra skærmen ikke er så skarpt, når man har dem på. Der manglede dog lidt et etui. Jeg skrev til kundeservice, og fik svar med det samme om at etuiet blev eftersendt til min adresse. Dette svar fik jeg den 12/2. I dag den 16/3 har jeg stadig ikke modtaget et etui. Jeg har ikke kunne komme i kontakt med dem siden, hverken over mail eller Facebook.

Hej Sanne,

Jeg er glad for at du synes godt om brillen :-) At du så ikke har modtaget et etui med i din pakke, er selvfølgelig en fejl. Det lader til at min kollega også har haft sendt en ekstra pakke afsted til dig, og den står endda også som leveret - så der kan være opstået en fejl ved DAO.

Vil du ikke sende mig en mail på emil@blueglass.dk - så hører du lige fra mig pr. telefon så vi kan finde en løsning.

Rigtig god aften :-)

Professionel vejledning

Professionel vejledning, hurtig levering og god service.

Hej Cecilie,

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, fik hurtig og god vejledning.
Glad og tilfreds med købet - TAK Blueglass

Hej Sofie,

Rigtig god service

Rigtig god service! Har intet at sætte en finger på. God kvalitet og hurtig levering 🤩

Hej Christine,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangler etui

Mangler etui
Brillerne er fine, og de virker som fin kvalitet. Dog mangler der et etui til brillerne?

10. März 2021

Hej Maj,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig en fejl fra vores side, at du ikke har modtaget et etui.
Jeg har allerede bedt vores lager om at sende et etui til dig - du modtager et ny tracking nr. i løbet af dagen :-) Jeg beklager selvfølgelig meget fejlen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemmesiden er nem at finde rundt i og…

Hjemmesiden er nem at finde rundt i og dermed er det også nemt at få købt de briller man skal have. Pakken kom hurtigt, men man får lidt ondt i hovedet af at have brillerne på, ellers er alt meget fint

8. März 2021

Hej Carla,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på :-)
Jeg er glad for, at du kan bruge dine briller.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt produkt

Overordnet meget tilfreds med brillerne. Lidt lang leveringstid på en uge...

6. März 2021

Hej Christine,

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :-)
Beklager leveringstiden - den har vi fået styr på igen.

Briller i god kvalitet!

Briller i god kvalitet, som helt sikkert hjælper øjnene med at slappe af, når jeg sidder foran computeren og har online undervisning.

6. März 2021

Hej Rebekka,

Tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for at brillerne hjælper når du har online undervisning :-)

Bestilte søndag

Bestilte søndag, fik brillerne fredag, så lidt lang levering, når de nu reklamerer med hurtig levering. Brillerne er okay - ikke vildt god kvalitet / billig plastik. Umiddelbart virker de efter hensigten.

Middel anmeldelse, da jeg havde forventet lidt bedre kvalitet, og jeg havde forventet kortere leveringstid. Derudover manglede jeg et etui til brillen, det kunne have været rart, at det fulgte med.

Rettelse: Jeg har talt med Emil, som har taget sig af de forskellige ting. Jeg har derfor rettet i min anmeldelse.

4. März 2021

Hej Elisabeth,
Vi har desværre haft lidt udfordringer med DAO i sidste uge, hvorfor leveringstiden har været lidt længere - det beklager vi selvfølgelig. Men godt du kontaktede os, og at du sammen med Emil kunne finde en løsning.

Tak for din anmeldelse, og rigtigt god dag :-)

Tilfreds :)

Tilfreds :)
Min datter er yderst tilfreds med køb af briller.
Omend der har været lidt uforskyldte leveringsproblemer, - blev opgaven løst til fulde.
Tak for opfølgning :)

Antwort von Blueglass.dk

Hej, og tak for din anmeldelse - den er vi naturligtvis glad for.
Godt din datter er tilfreds med brillerne :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt tilfreds med det leverede…

Super godt tilfreds med det leverede produkt.
Allerede efter 2 dages brug har jeg opnået en meget dybere søvn end jeg før har haft. Det er et emne der skal belyses endnu mere end det er, da mange danskere netop døjer med søvnproblemer. Er så tilfreds at jeg har købt 2 yderligere par allerede.👏👏

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtigt glade for!
Vi er helt enig i, at det er et emne der burde tales højere omkring, hvorfor vi også gør vores for at nå til så mange dansker som muligt.

Wuhuu

Som mange andre bedømmelser viser, så er brillerne rigtig gode! Ikke mere hovedpine eller ondt i øjnene. Jeg havde desværre også problemer med DAO, men efter at have snakket med Emil kunne jeg få lov til at hoppe forbi deres kontor og få brillerne med mig med det samme - skønt!
Den ENESTE lille ting man skal overveje ved køb af brillerne er, at de har en hel del refleks, nærmest som et spejl, hvilket virker forstyrrende for ens studerende når man i disse dage har onlineundervisning med kameraet tændt. Udover det er jeg fuldt tilfreds! :-)

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse, den er vi selvfølgelig meget glade for. Vi er også glade for, at brillerne allerede har hjulpet dig af med din hovedpine.

Super kundeservice!

Igennem en kammerat fandt jeg vej til Blueglass.dk og fik bestil mig et par briller.
Efter bestilling gik der efterhånden flere og flere dage og næsten 2 uger uden nogen levering fra DAO. Jeg meldte varen forsvundet og sagen kører stadig.
Jeg valgte at ringe til Emil fra Blueglass og fik en snak med ham om mine bekymringer.
Det resulterede i at han sendte et par nye briller uden at tøve og selv tog sagen videre med DAO.
Emil er super venlig og nem at få fat i!
Alt i alt en super god og tryghedsskabende oplevelse!
Derudover er produktet også dejligt robust!
De varmeste anbefalinger herfra!

2. März 2021

Hej Nicklas,

Dejligt at Emil kunne være behjælpelig når det så aller sortest ud med DAO - vi har været i dialog med dem efterfølgende, og de har lovet at gøre det bedre fremadrettet.

Rigtig god dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og generelt sublim…

Hurtig service og generelt sublim behandling. Har døjet med hovedpine, da jeg sidder meget foran en skærm, men efter at have brugt mine fine briller i ca. 2 uger, kan jeg allerede mærke forskel. Jeg sover væsentlig bedre, så behøver ikke at drikke et glas rødvin om aftenen længere for at falde i søvn. Så tak blueglass for at have hjulpet mig - jeg har mine briller med styrke :-)
5 stjerner herfra!

Hej Abi,
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtigt glade for.
Vi er også rigtigt glade for, at du kan bruge brillerne :-)

Kan klart anbefale Blueglass

Rigtig god kundeservice fra Blueglass! Jeg havde bestilt de forkerte briller i onsdags, men skrev til dem og fik ordren rettet til. Jeg modtog mine Blueglass briller i fredags og har brugt dem i weekenden, og de er så gode! Jeg kan klart anbefale Blueglass til alle der sidder foran en skærm :-)

Hej Tobias,
Vi er kun glade for at kunne hjælpe. Tak for din anmeldelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brillerne er dejlige lette og ha på og…

Brillerne er dejlige lette og ha på og billedet på tv og mobil er blødere at kigge på, så er spændt på længere sigt om jeg kan mærke en forskel.
Grunden til jeg ikke kan give 5 stjerner, er at jeg synes at der godt kunne ha fulgt et etui med til brillen, og leveringstiden var lidt lang.
------------------------------
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet personligt af blueglass og jeg havde en rigtig god samtale med dem 😊

Ser nu frem til at modtage mit etui til mine fine briller 😊
Har rettet min anmeldelse til 5 stjerner for den super gode service 👍

Hej Lonnie,

Tak for din anmeldelse - vi er rigtigt glade for, at du kan bruge brillerne og finder dem behagelige :-)
Det er klart en fejl, at du ikke har modtaget et etui med dine briller. Send gerne en mail til os på kontakt@blueglass.dk så får vi sendt et etui afsted til dig :-)

Ift. levering, så ved vi at DAO har haft nogle udfordringer i sidste uge, hvorfor det beklageligtvis har ramt nogle af vores kunder, desværre.

Jeg håber at høre fra dig, og rigtig god dag :-)

Blueglass.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr