Specialklinik for Tandregulering Bewertungen 51

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min varmeste og trygge anbefaling af klinikken! Dybt proff behandling af Harry, og særligt sødeste Anita. Anita sikrer trygge rammer og aldrig ventetid. Udover ekspert behandling er der også rum for p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været tilknyttet klinikken hos Harry Fjeldvang i over 3 år. Jeg har haft en fast klinikassistent Igennem hele forløbet, hvilket har gjort mig utrolig tryg ved. Jeg vil give min varmeste anbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Tandregulering v/ Aida Basic. Jeg har gået hos Ankica som har været helt fantastisk dygtig. Hun har hele vejen igennem guidet mig, haft styr på alt ned ti... Mehr ansehen

1. Kieferorthopäde
  2. Kosmetische Zahnmedizin

Vom Unternehmen geschrieben

Specialklinik for Tandregulering er placeret i hjertet af København, 2 min. fra Nørreport station. Specialist inden for moderne tandregulering, hvor vi tilbyder tandreguleringsbehandlinger på højeste specialiserede niveau. Alle vores behandlinger varetages af en Specialtandlæge med mange års erfaring, som sikrer en ordentlig behandling med den højeste kvalitet.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren pengemaskine første kan bestemt ikke anbefales!

Ren pengemaskine kan bestemt ikke anbefales! Ved mit besøg tog Aida ikke mit problem alvorligt og da blev ikke udført grundig undersøgelse,udredning eller hjælp til videre forløb. Hun kom 15 kvarter for sent og udøvede en meget dårlig service oplevelse. Man er som patient ikke i fokus og føler sig ikke velkommen. Er ikke troværdig at blive konsulteret af spild af tid og penge!

26. März 2026

Kære kunde,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os.
Vi kan dog ikke umiddelbart genkende den fremstilling af konsultationen, som du beskriver. Hos os modtager alle patienter en grundig og faglig vurdering baseret på specialtandlægens ekspertise og mange års erfaring inden for tandregulering.
I forbindelse med din konsultation blev du vejledt om de behandlingsmuligheder, der vurderes realistiske og fagligt forsvarlige. Vi har forståelse for, at dette ikke stemte overens med dine ønsker og forventninger.
Det er vores ansvar at rådgive ud fra de biologiske forhold, som sætter naturlige grænser for tandregulering, og at vejlede i behandlinger, der ligger inden for det realistisk opnåelige.
Vi står derfor ved den faglige vurdering og vejledning, du modtog.
Du er meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du ønsker en yderligere dialog eller uddybning.
Specialklinikken for Tandregulering

Super gode

Har haft et længere invisalignforløb hos dem og de var så søde og professionelle. Kan varmt anbefales!

26. März 2026

Kære Jennifer,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for din anbefaling, det betyder meget for os. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Meget anbefalelsesværdigt!

Meget anbefalelsesværdig specialtandlæge. Mit Invisalign-forløb har været problemfrit, og jeg er kun blevet mødt af rart og imødekommende personale med høj faglighed.

17. März 2026

Hej Maria
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at dit Invisalign-forløb har været problemfrit, og at vores personale har gjort et godt indtryk. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter. Tillykke med dit nye smil :)

God behandling

God behandling, nemme at komme i kontakt med ved behov.

10. März 2026

Hej Maja,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din behandling.

Altid en god oplevelse

Jeg har nu haft min søn i behandling hos Aida 5 gange, og det har altid været en god oplevelse.
De er rigtig gode til at håndtere min søn, så det er en positiv oplevelse for ham.

3. Februar 2026

Hej Poul
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at din søn har en god oplevelse hos os, og at I føler jer trygge, det betyder meget for os alle. Vi ses på Specialklinikken :)

Fantastisk

Fantastisk
Har værret kommet til tandregulering i flere år og har altid fået en professionel behandling. Jeg er super glad for mit resultat, har haft flere behandlere bl. Linda og Birgitte tak for hjælpen.

30. Januar 2026

Hej,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid har fået en professionel behandling og er tilfreds med dit resultat. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et 2 årigt forløb med Invisalign er nu afsluttet.

Et 2 årigt forløb med Invisalign er nu overstået - tak til Harry og hele teamet. Kan kun være tilfreds! Der bliver ikke sjusket med tingene, og fokuset er på patienten, og endnu vigtigere fremtiden for ens tænder og bid.

9. Januar 2026

Hej Kenny,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit forløb. Det betyder meget for os, at du har følt dig i trygge og professionelle hænder. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Flot resultat

Flot resultat, god sparring og proces.
Men mest af alt, et meget meget sødt personale

6. November 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos os – det betyder meget for os. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været meget glad for mit…

Jeg har været meget glad for mit forløb, tandlægerne har gjort det rigtig godt.

5. November 2025

Hej Amelie,
Tusind tak. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dit forløb og resultatet. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Haft en god oplevelse

Efter jeg var rykket fra min gamle tandlæge til her har de haft en bedre plan for mig og var gode til at informere mig. Alle tandlægerne jeg har haft gennem forløbet var gode og meget søde

16. Juli 2025

Hej Josephine
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du føler dig godt informeret og taget hånd om. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Søde og god til at skabe ro

Søde og god til at skabe ro. Under mit forløb blev selve bygningen totalrenoveret, hvilke gjorde det lidt stressende, når man har lidt skræk overfor tandlæger, men alt i alt, fin oplevelse.

13. Februar 2025

Hej Signe
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du trods omstændighederne havde en god oplevelse, og vi sætter pris på din tålmodighed under renoveringen. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er meget hurtigere end det offentlige og er meget glad for mine tænder nu efter min bøjle er af

30. Oktober 2025

Hej Simon
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet og din oplevelse hos os. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bøjleforløb

Startede i 2020 med mit bøjleforløb, og er lige blevet færdig. Det har været et turbulent forløb, og blev lovet nogle ting som desværre ikke kunne lade sig gøre alligevel. I starten oplevede jeg meget at jeg var den der skulle fortælle personalet hvad jeg kom ind for at skulle have lavet, og jeg kunne fornemme at der ikke blev kommunikeret ordentligt mellem personalet. Men det har de virkelig fået lavet om på, og jeg har det seneste år mødt op og fået indtrykket af at de er klare over hvad der skal laves. Jeg er glad for slutresultatet og de har været meget imødekommende ift. mine forventninger og forhåbninger. De prioriterer at man går herfra glad og tilfreds.

30. Oktober 2025

Hej Camille,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit slutresultat og har haft en god oplevelse det seneste år. Det betyder meget for os, at du har mærket en positiv udvikling – især efter at vores nye ejer og dygtige specialtandlæge er kommet til og har været med til at løfte niveauet i både kommunikation og behandling. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ægte omsorg og resultater, man kan stole på 💯

⭐⭐⭐⭐⭐
Mit klinikbesøg hos Specialklinik for Tandregulering Aida Basic har jeg fået en virkelig tryg og professionel oplevelse. Jeg har været patient siden 2016, og fra dag ét har jeg mødt en behagelig, omsorgsfuld og ekstremt kompetent behandling.
Tandlæge Semanur Demir er utrolig dygtig og viser stor empati. Hun lytter grundigt til ens bekymringer, forklarer behandlingsforløbet klart og gør altid sit yderste for at sikre, at man føler sig sikker og godt tilpas.
Klinikkens personale er venligt og effektivt, og lokalerne fremstår moderne og rene. Resultatet af min behandling er fremragende jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Hvis du søger en klinik med høj faglighed, personlig omsorg og solide resultater, kan jeg varmt anbefale Specialklinik for Tandregulering Aida Basic

18. Oktober 2025

Hej Mahamed
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet gennem hele dit forløb. Din tillid og dine venlige ord betyder meget for os allesammen.

Fremragende behandling!!!

Fremragende behandling!!!
Jeg startede hos Harry Fjeldvang og Aida i foråret 2024 og efter Harrys bortgang hos super dygtige Aida.
Min udfordring med en fortand der gerne ville på afveje og ømhed i kæben, er rettet på plads. Jeg har fået de flotteste tænder igen og de ser naturlige ud og ømheden i fortanden er helt væk.
Aida er ekstrem dygtig og kompetent og ligeledes Jasmin.
De er altid imødekommende og jeg har følt mig helt tryg og i de bedste hænder under hele processen “rettet mine tænder i en alder af 57 år.
Min varmeste anbefalinger til det dygtigste team.
Charlotte D. Stjernqvist

16. Oktober 2025

Hej Charlotte,
Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os oprigtigt at høre, at du har haft en så god oplevelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du føler dig tryg og tilfreds med resultatet.

Professionelle og imødekommende medarbejdere

Jeg startede hos harry fjellvang og har kun haft en fremragende oplevelse. Jeg er altid blevet mødt af søde imødekommende medarbejdere som gør deres ypperste for at tilfredsstille deres patienter. Kun godt herfra

Mvh. josef

14. Juni 2025

Hej Josef
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, det betyder meget for os!

Professionalisme

Jeg startede hos Harry Fjelvang da jeg skulle have bøjle på. Iiloma var den der skulle være min behandler i hele forløbet. Iiloma er både professionel og imødekommende. Jeg bliver altid mødt med et smil. Jeg kan klart anbefale klinikken og alle der overvejer tandregulering, man mærker virkelig at de går op i både kvalitet og patientens trivsel.

8. Oktober 2025

Kære Jeanne
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele dit forløb, og at du har følt dig mødt med både professionalisme og imødekommenhed. Det betyder rigtigt meget for os.

Efter 2,5 år har jeg fået min bøjle af

Efter 2,5 år har jeg fået min bøjle af. Jeg er super tilfreds med resultatet og har fået en god og professionel behandling hele vejen igennem. Vil klart anbefale jer til andre der har behov for at få rettet på tænderne 😉😊

6. Oktober 2025

Kære Catharina
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet og forløbet hos os. Det betyder meget, at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde og imødekommende. Jeg blev taget godt af, samtidig med slutresultatet var tip top. Helt klart anbefalelsesværdigt!

18. September 2025

Kære Siff
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med resultatet. Venlig hilsen fra alle os på Specialklinikken.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr