Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse. Service i klasse. Og de behandler deres klienter indenfor høj service. Så glad for at være deres klient.
Velkommen til Godthåbstandlægerne – Tryghed i højsædet Hos Godthåbstandlægerne er vi specialiserede i at skabe en omsorgsfuld og tryg tandlægeoplevelse, særligt for dig med tandlægeskræk. Vi har en dyb forståelse for, at et besøg i tandlægestolen kan være forbundet med stor angst og ubehag for mange. Derfor er vores fornemmeste opgave at gøre din behandling til en rolig og positiv oplevelse, hvor du er i centrum. Vores team består af dedikerede og lyttende fagfolk, der prioriterer din kontrol og tryghed over alt andet. Vi tager os altid den nødvendige tid til at tale om dine bekymringer, forklare hvert trin i processen og sikre, at alt foregår i dit tempo. Vi benytter moderne, skånsomme metoder for at garantere en smertefri behandling i en atmosfære, der dæmper stress og nervøsitet. Vi tror på, at tillid bygges gennem nærvær og ærlighed. Dine anmeldelser her på Trustpilot betyder meget for os, da de hjælper andre med at finde vej til en tandlægeoplevelse uden frygt. Vi ser frem til at byde dig velkommen i trygge rammer, hvor vi passer på både dit smil og dit velvære.
Vesterbrogade 11A, 1620, København V, Dänemark
Har været kunde i mere end 10 år. Altid god behandling og service.
Det er ikke rart at gå til tandlæge, men Asal gør det til en god oplevelse. Hun er meget venlig og behagelig og ikke mindst meget omhyggelig
Jeg har aldrig haft en bedre oplevelse hos en tandlæge end hos Godthåbstandlægerne. Helt fra skranken i receptionen til stolen blev man mødt af super professionelle, servicemindede og søde medarbejdere. De får den varmeste anbefaling herfra!
Jeg var til tandeftersyn hos Asal, som er den nye ejer af Godthåbstandlægerne. Det var en supergod og professionel behandling jeg fik fra start til slut. Jeg følte mig i gode hænder lige fra jeg trådte ind ad døren, og ser frem til mit næste besøg.
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse på Godthåbstandlægerne. Deres service er simpelthen uovertruffen, og jeg kan ærligt sige, at dette er den bedste tandlægeklinik, jeg nogensinde har besøgt.
Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af et venligt smil fra personalet.
De formåede at skabe en atmosfære, der straks fik mig til at føle mig velkommen og afslappet. Deres professionalisme og dygtighed er tydelige i hvert trin af behandlingsprocessen.
Personalet på Godthåbstandlægerne er simpelthen forbløffende. De er ikke blot dygtige, men også omsorgsfulde og venlige. Jeg følte mig i gode hænder fra start til slut. De tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og besvare mine spørgsmål, hvilket gjorde mig meget mere tryg.
Det er sjældent at finde en klinik, hvor både tandlæger og personale er så engagerede i patienternes komfort og tilfredshed.
Tandlægen Asal har formået at kombinere faglig dygtighed med en venlig holdning, der virkelig adskiller dem fra andre klinikker.
Tandlægeklinikkens service er simpelthen enestående. Fra den detaljerede information, de gav mig om behandlingsmuligheder, til den omhyggelige og omfattende behandling, jeg modtog, var hvert øjeblik bemærkelsesværdigt. Jeg følte mig aldrig forhastet eller overset.
Samlet set er Godthåbstandlægerne en perle inden for tandpleje. De kombinerer dygtighed med venlighed på en måde, der giver en overlegen oplevelse. Hvis du søger den bedste tandlægeklinik med den bedste service, så behøver du ikke lede længere.
Jeg er taknemmelig for at have fundet dem og vil med glæde anbefale dem til enhver, der værdsætter enestående pleje.
Med Venlig hilsen Rashid Leegaard Kestey
Er kommet på klinikken og hos tandlæge Ketty i mange år nu og har kun været tilfreds med alle behandlinger. Udover det er et virkelig dygtigt team er der også en rar atmosfære som giver tryghed.
Jeg har ikke haft andet end problemer med den tand, som Ketty Laursen har haft fingrene i.
Min veninde har haft samme oplevelse med Ketty Laursens tandarbejde.
Dog er de andre på klinikken gode til deres arbejde.

Antwort von Godthaabstandlaegerne
Altid god, venlig, grundig og professionel behandling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.