Brillerne er fine, men kommunikationen kunne være bedre. Efter købet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gået igennem, der her dage hvor man får... Mehr ansehen
Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til søvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhørte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skærm og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg købte for et års tid siden et par briller - og effekten har været virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifølge optiker) til inge... Mehr ansehen
Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var også dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: Næsekrog ekstremt bøjet så den ene presser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi sælger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjælper blandt andet med færre hovedpiner, øget fokus og bedre søvn.
Strømmen 32, 8960, Randers SØ, Dänemark
- 71 74 99 15
- hej@blueglass.dk
- www.blueglass.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Dejlig nat
Jeg købt brillerne og 2 og har nu Sovet Meget Dejligt i 2 dage Jeg kan virklig godt lig brillerne og Vil anbefale folk at købe nogen
Fantastisk brille.
Jeg købte for lidt over 2 uger siden, modellen round blue light i sort preloved (som ny). Og wow de er både gode og behagelige at have på. Jeg bruger dem primært om aftenen inden jeg går i seng. Som resulterer i en god natte søvn.

Antwort von Blueglass.dk
Jeg har intet dårligt at skrive om…
Jeg har intet dårligt at skrive om blueglass! Jeg led rigtig meget af hovedpine og øjenmigræne, og det gør jeg ikke længere. Jeg troede ikke rigtigt på, at der bare skulle et par briller til….. men det er jo ren magi <3
Aldrig uden!

God butik
Både god service og tilfredshedsgaranti, så man kan nemt prøve sig frem til man finder det helt rigtige par. Er utroligt glad for mine

Tilfreds, med enkelte rettelser
Jeg har bestilt 1 par briller, som blev sendt efter et par dage. Jeg havde fået skrevet forkert i faktureringsadressen, som de var så venlige at rette for mig, efter en hurtigt mailkorrespondance.
Dog synes jeg kvaliteten af brillen og brille-etuiet halter lidt efter prisen; jeg betale 498 kr. for et par briller, som jeg ikke helt synes har den kvalitet.

Fuldstændig outstanding service!
Jeg må sige at jeg godt nok er imponeret over servicen hos Blueglass og teamet bag. Jeg bestilte en blue-light brille til udsalgspris på Black Friday, men den var desværre for stor i størrelsen til mig henover næseryggen, så jeg skrev om en returnering eller ombytning af varen.
Simon tilbød mig heraf, at jeg gratis kunne ombytte til stort set hvilken som helst anden brille (kvit og frit), på trods af jeg havde fået en udsalgspris på brillen i forvejen.
Dette er ikke hverdagskost at få så fantastisk service. Så på eget intiativ for de lige 5 store stjerner med herfra!
Held og lykke fremover og så fortsæt det i gør!

Hurtigt levering + de virker
Hurtigt levering + de virker
Købte Preloved og de var som nye, så alt i alt intet at klage over

Antwort von Blueglass.dk
Brillerne bruger jeg nu hver dag om…
Brillerne bruger jeg nu hver dag om aftenen et par timer før jeg sover, de sider behageligt og jeg syntes det virker som om jeg er mere veludhvilet, når jeg vågner om morgenen.

Køb køb køb
God service, super kvalitet, hurtig levering, lækker itui og indpakning.
Alt i alt en god oplevelse, har købt fra dem 2 gange. Det er nemt og til en god pris, og uden for meget bøvl😊
Og så virker det sku.

Efficient
Hurtig levering, og jeg bestilte pre-loved, som ikke havde en rids og var så god som ny

Rigtig godt køb
Jeg havde på ingen måde forventet at få brillen leveret d. 30. december efter at have bestilt dem sendt om aftenen d. 28. december. Lækre briller og dejligt at have ved brug af skærm i længere tid

Antwort von Blueglass.dk
Super gode briller og fantastisk…
Super gode briller og fantastisk kundeservice. Jeg havde fået nogle briller, hvor plastikdelen ved øret var blevet en smule løs, hvilket højst sandsynligt skyldtes at mit hoved er lidt for stort til den brillemodel. Jeg kontaktede kundeservice og kom i kontakt med Simon, som straks sendte mig instrukser på, hvordan jeg kunne få tilsendt et nyt par briller. Jeg sendte pakken retur og de nye briller ankom allerede 2 dage efter!
Brillerne er dejlige at have på og kan allerede mærke at jeg er mindre træt i øjnene, samt at jeg har lettere ved at falde i søvn :)

Nemt
Bestilte et par briller i julegave til vores søn på Black Friday. Det var nemt, og få dage efter modtog vi brillerne. Nu har han ikke taget dem i brug endnu, så anmeldelsen vedrører udelukkende bestilling og levering. Men forventer da, at brillerne lever op til de mange flotte anmeldelser.

Antwort von Blueglass.dk
Hurtig levering og god kvalitet👌
Modtog brillen dagen efter💪 Super god kvalitet kan klart anbefales❤️

Antwort von Blueglass.dk
Wauw… modtog varen dagen efter
Wauw. Bestilt varen fredag og modtog den lørdag.
Hurtigt og nemt at bestille varen og produktet er i god kvalitet. Kan varmt anbefales

Dårlig service
Jeg har efter flere rykkere ikke hørt fra dem eller modtaget penge retur for en returneret varer.
Jeg har ligeledes heller ikke modtaget svar fra dem på mine mails.

Super tilfreds
Jeg var egentlig ret skeptisk omkring hvorvidt brillerne ville virke, men det er nok det bedste køb, som jeg har gjort mig i lang tid. Jeg bruger normalt øjendråber 10-15 gange om dagen på grund af irritation ved at sidde foran en skærm 12-15 timer om dagen. Med brillerne behøver jeg faktisk slet ikke bruge øjendråber mere.

Antwort von Blueglass.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.