Bistro59 Bewertungen 11

TrustScore 4 von 5

3.9

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bistro59 er en fransk bistro i hjertet af Aalborg, hvor der bydes velkommen med lækre jazztoner og store smil. Maden afspejler det franske køkken med vilje og hjerte, og glassene fyldes med fantastiske vine fra alle franske områder. Stemningen...

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og rolig middag.

Vi har før spist middag på Bistro 59, og heller ikke denne gang blev vi skuffet. Maden var skøn, lækker, dejlig og virkelig smagfuld. Servicen var i top, behagelig og vi kunne naturligvis få beskrevet menu på engelsk, da vi havde engelsktalende gæst med. Duften af maden ved servering, smagen og den rette vin, gør bare at man bliver glad. Tak for en skøn familie middag.

8. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Blev stort set smidt ud...

Vi var inde og spise tre mennesker en fredag aften, og bestilte 4 serveringer, vin og kaffe. Da vi bookede bordet online, var det et tre timers interval vi fik hvilket var fint. Da vi var igennem desserten (2 timer og 15 min) og sad og sludrede og hyggede os med det sidste kaffe og vin, kommer tjeneren ned, afbryder vores snak og siger "skal i have mere, eller skal jeg bare komme med regningen"? Vi blev stort set smidt ud og kl. var ikke engang 22. Maden til gengæld var virkelig lækker :-) kundeservice, det er en ommer...

23. Februar 2024

Rigtig god oplevelse

Hyggelig atmosfære, god betjening og velsmagende mad.
4 retters menu efter kokkens valg. Alt var velsmagende og der var en super god betjening på trods af stor travlhed.

4. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lørdag den 3 september 2022 spiste vi…

Lørdag den 3 september 2022 spiste vi hos jer.
Vi fik en dejlig oplevelse.
Lækkert mad med gode vine til.
Og fin betjening.
Eneste minus var flasken med vand, der ikke var Bornholmer vand, som det skulle være.
Men vi kommer gerne igen.

5. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv- dårlige østers og dårlig stil

Øv! Dårlig stil!
Den ene gæst blev syg kort efter forretten (ca en time, hun fik østers) og kastede op på toilettet og buskene udenfor. Der havde ikke været noget inden og vi skulle senere videre i byen og hygge. Min syge veninde spiste ikke maden eftrfølgende og havde det rigtigt dårligt.
Vi henvendte os til servitricen der efter snak med køkkenchefen ikke kunne sige andet end “det kan jo ske” - øh nej!
Da vi andre har spist beder vi om regningen og selv efter vi beder om at østers og min venindes ret trækkes fra regningen (vi andre betaler selvfølgelig det vi har spist og drukket, men tænkte ikke hun skulle bonges for mad hun ikke kunne spise når foretten gjorde hende syg) men den stakkels servitrice må melde tilbage at hun ikke kan gøre noget men vi er velkomne til at tale med chefen - der kategorisk sagde nej!!
Øh FÅRKING dårlig stil. !!!(man må ikke skrive bandeord på trustpilot men damn det var en dårlig oplevelse)
Havde jeg haft en restaurant og en gæst blev syg havde jeg 1. Tjekket op på om gæsten var ok, 2. personligt beklaget uanset om jeg troede det var min skyld eller ej!!!
Kunne man give nul stjerner havde jeg gjort det.

28. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas laver det skønneste mad

Thomas laver det skønneste mad. Hyggelig atmosfære og stemning. God service. Man bliver i godt humør så snart man træder ind af døren. Bistro59 er helt sikkert et besøg værd.

25. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frank arrogance eller blot dårlig kundeservice?

Fransk arrogance vil nogen kalde det. Jeg kalder det dårlig kundeservice. Aldrig har jeg følt mig så uvelkommen og ligegyldig som på dette spisested. Vi ventede 1 time på maden og ingen tjenere så vej af vores bord eller så meget som undskyldte for ventetiden. Der sad vi alt imens tjeneren, han hyggede og servicerede bordene omkring. Jeg fangede hans blik og spurgte om vi snart ville få vores mad og fik blot et kort ja og hurtigt blikket væk fra os. Tilbud om at tjekke med køkkenet, snak med os, fortæl os hvorfor vi venter, byd os i mellemtiden et ekstra glas?? Da maden blev serveret var vi godt sultne og opgav helt igen at fange tjeneren for at spørge om vand, en ekstra tallerken. Oplevelsen var ødelagt! Selv da vi skulle betale måtte jeg pænt op til desken for at spørge om vi kunne betale. Vi var oversete! Ikke en eneste gang havde tjeneren været forbi vores bord og spørge om alt var som det skulle være. Vi valgte at konfrontere ham tjeneren og blev mødt af en ligegyldighed. En frygtelig arrogant person og vi fik blot beskeden: prisen er prisen. Wow for en dårlig oplevelse! Fransk arrogance eller blot dårlig kundeservice??

19. Februar 2022

Hygge og god mad.

Vi havde en fantastisk hyggelig aften med super dejlig mad og god atmosfære. Fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Kan varmt anbefales.

12. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den franske arrogance følger med uden…

Den franske arrogance følger med uden beregning!

Bestilte for over en måned siden bord på selve min fødselsdag hos Bistro 59. Da datoen nærmer sig, kontakter jeg restauranten for at bestille menu, planlægge osv. Jeg bliver mødt med en mur af ligegyldighed - ejeren selv udtaler, at han ikke vil love noget mht. hvor vi kommer til at sidde, i det teoretiske tilfælde, at et større selskab tilfældigvis kommer forbi den dag.

Hos Bistro59 er du altså kun en interessant kunde, indtil der evt. kommer nogen forbi som vil købe mere. Sådan! Og nej tak.

4. Februar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr