Godt sted at købe reservedele til cykel, men fik ikke bestildt det rigtige og måtte hen til den lokale cykelhandler og suplere op da vi skulle ud og køre den første tur i år. Så ved næste køb må jeg... Mehr ansehen
Bikespace.dk - Elcykler og Segways
Jeg lavede en lille bestilling på to sæt bremsesko og to ekstra sæt bremsegummi dertil. Der var et produkt der var udgået, hvorfor jeg fik tilbudt et dyrere produkt til samme pris. Desværre fik jeg en... Mehr ansehen
Her har de det mest almindelige man lige står og skal bruge til cyklen, hvad enden det er en almindelig cykel til shoppingturen eller det er racer/touring biken, og til meget konkurrencedygtige pris... Mehr ansehen
Butikken har et godt udvalg til konkurrencedygtige priser. Dag-til-dag levering. Varen lever op til det forventede. Slik i kassen er altid et plus :-) Til gengæld vil jeg hellere have mine va... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Bikespace kan du købe elcykler og segways til lave priser. Alle cykler leveres gratis og hurtigt til alle brofaste øer i Danmark. Du kan også købe tilbehør til elcykler og segways.
Fin hurtig og korrekt levering
Jeg fik hvad jeg havde bestilt. Hurtigt og som det skulle være.
Stativer til cykler
Firmaet er ok, ringede hurtigt tilbage, 3 stk cykelstativer til udstilling kom rimelig hurtigt, men indpakningen kunne godt have været bedre. Stativerne stak ud af papkassen da de ankom.
God og professionel service til hjælp med valg af produkt
I forbindelse med køb af cykel blev jeg rådgivet på bedste vis mht korrekt størrelse samt passende ekstraudstyr såsom bedre 3. part lygter. Alt i alt et rigtig godt køb som jeg er meget tilfreds med. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Fart over feltet med min nye racercykel
Kære Bikespace.
Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor glad jeg er for min splinternye racercykel og den har været brugt de sidste par dage hvor vejret har været til det. Det er bestemt ikke sidste gang jeg er kommet forbi jer og der går ikke længe før jeg skal have stylet min nye racercykel med nogen af de andre spændende ting som i havde at byde på.
Jeg kan varmt anbefale bikespace.dk til alle som leder efter en hurtig, professionel og kvalitetssikker løsning når de skal købe ny cykel eller udstyr til deres gamle cykel.
Grunden til jeg har givet 5 ud af 5 stjerner, skyldtes at den kundeservice jeg har fået har været i top, prisen var lavere end hvad jeg havde forventet, og produkt / resultat har levet fuldt op til mine krav. Samtidig har der været en hurtig ekspedition, hvilket har været top prioritet for mig da jeg ikke ejer tålmodighed, vil helst have mine nye ting så hurtigt som muligt.
Tusind tak bikespace i er fantastiske :-)
Gode priser og hurtig levering
Priserne på deres produkter er vildt gode og kvaliteten er i top.
Bedre service fås ikke
Som uvidende racercyklist har jeg fået den bedste og mest tillidsfulde vejledning, man kan ønske sig. Altid 2-3 tilbud at vælge imellem og ingen sure miner, da jeg en enkelt gang købte et andet sted - alene på grund af at jeg ikke kunne købe tilsvarende på Bikespace.
Jeg kan kun anbefale alle cyklister at købe hos Bikespace. Det vil du ikke fortryde.
Super oplevelse
Wauw det var en af de positive oplevelse at handle her inde, god kvalitet - gode beskrivelser af produkterne - en god overskulig webside. Det er ikke sidste gang vi ligger vejen forbi her.
Hyggeforårsrace til jer
Mvh Per
Kanon Leverings tid
bestilte 2stk dunkholdere som jeg fik indenfor meget få dage hvilket jo er kanon da man hurtigt bliver træt af ventetil så i får 5 stjerner af mig
Super billigt og hurtig levering!
Vil til hver en tid bruge bikespace.dk igen når jeg får brug for det. Det er nemt og overskueligt og så er det meget billigere end i forretningerne. Udover det, så kom varen meget hurtigt. Det kunne stort set ikke være bedre.
Perfekt
Jeg siger hermed mange tak til Bikespace for en super profesonelt service og virkelig kvalitet cykeldele,
som altid hurtig svar efter mine ordre samt levering efter få dage.
M.V.H J.L "Skawbo Cykler" Skagen
Hurtig og god service
Lækkert at få hurtigt svar på mit spørgsmål. Hurtig og effektiv forsendelse og kundeservice
Hurtig, effektiv og billig netbutik
Som anført ovenfor. Gode varer, som lever op til specifikationen fra hjemmesiden.

Antwort von Bikespace.dk - Elcykler og Segways
I får 5 af mig
Godt udvalg, hurtig og fin levering og en vare der lever op til forventningerne..Det er da en win win situation
Sen levering
Der gik mere end en uge, før varerne blev leveret, selv om alle var markeret "på lager" - og det kun efter en rykker.

Antwort von Bikespace.dk - Elcykler og Segways
Godt
Varen blev leveret allerede næste dag, og var i fin stand selv om den ikke var pakket helt godt ind (der var gået hul i boblekuverten).
Super og hurtigt levering
Dejlig at handle med et firma, som ved hvad det drejer sig om.
Seriøst
De ønskede produkter, til en ok pris og hurtig levering!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.