Betalingsservice Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen. Betalingsservice trak ikke betalingen til tiden, og jeg endte med problemer, som jeg ikke selv var skyld i. Jeg ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ØV man kan ikke give NUL stjerner!! Den ringeste app jeg har prøvet til dato…. Pinligt for en branche der vil signalerer troværdighed. Kan ikke hente korrekte tal - selvom de fremgår andre sted... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den siger konstant “servicekode ERROR”, så jeg skal mindst 2-4 gange om måneden afinstallere og dernæst geninstallere PBS appen. I burde altså få nogle teknikker til at se på appen. Jeg flere gange... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvorfor ikke bare bruge betalingskort? Betalingsservice har altid virket indviklet for mig, og hver gang jeg skulle opsætte en ny aftale, så har det været en øvelse. Det mest irriterende e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan kun tilslutte mig Claus

Jeg kan kun tilslutte mig Claus, Frederik, Mirka m. fl. der dukkede op da jeg skulle se om andre havde oplevet det samme som mig.
Meget utilfredsstillende produkt og kundeservice funktion.
Har løbende forsøgt at logge på uden held og ingen løsning i sigte.

15. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter jeg har fået ny Samsung tlf…

Efter jeg har fået ny Samsung tlf virker App ikke, kan ikke logge på med MitId, Hotline siger de kender til problemet, men har ingen tidshorisont for hvornår det bliver lavet FIX DET NU ....

1. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er fuldkommen vanvittigt hvor ringe…

Det er fuldkommen vanvittigt hvor ringe et produkt de leverer. De har formået at komme ud med en app som ikke virker, og sågar beder dig re-logge hvilket resulterer i at man ikke kan komme på igen, da deres login-funktion heller ikke virker. Dette skal også ses i lyset af at de INGEN web-version har for private kunder, hvilket kun bekræfter hvor komplet inkompetent virksomheden og produkter er - en skændsel at det skal være så central en del af rigtig mange betalingsaftaler i DK.

4. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal logge ind med MitID

Man skal logge ind med MitID. Når man viderestilles virker login ikke. Så appen er værdiløs.
Det er virkelig ringe når man tænker på hvor lang tid der har været til at få det fikset.

3. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen virker IKKE og ingen kundeservice

Appen virker IKKE og når man ringer Kundeservice, kan man ikke engang snakke med et menneske! Der er intet nævnt at Appen virker ikke, intet i FAQ.. all in all ingen løsning på mit problem og hvordan jeg flytter mine PBSs. Dårlig stil og kundeoplevelse!

30. Juni 2023

Låste Betalinger!

Jeg har nu prøvet at logge på i appen i et par dage, men når jeg vil ind med MitID virker appswitch ikke som det skal.
Da i ikke har mulighed for at ændre sine betalinger andre steder end i appen, står jeg nu med nogle regninger der trækkes fra forkerte konti!

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres app er det værste l..

Jeres app er det værste l... ever jeg har opdateret slettet downloadet igen og kan stadig ikke logge på det virker stadig ikke har prøvet af komme på i snart en månede man må bare give op det er en rigtig rigtig rigtig dårlig app.

24. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bliver opkrævet dobbelt takst og…

Jeg bliver opkrævet dobbelt takst og ingen vil tage sig af min sag. Jeg har udfyldt skemaer på jeres hjemmeside, sendt mails og kontaktet jer via telefon adskillige gange.

Bliver altid lovet at jeg vil blive kontaktet, men hører intet.

Nu er jeg blevet opkrævet dobbelt i 5 måneder for 3 virksomheder.

17. März 2023

Antwort von Betalingsservice

Hej Dennis. Hvis du som privat person er opkrævet dobbelt skal du kontakte de virksomheder som opkræver dig dobbelt. Det er ligeledes deres ansvar at tilbagebetale dig. De bedste hilsner Ann - Betalingsservice

I har INGEN stjerner fortjent

I har INGEN stjerner fortjent! Jeg kan ikke længere komme ind på jeres app og se min betalingsoversigter, man kan ringe igen og igen uden at komme igennem på telefonen, man kan ikke logge ind på sin profil via hjemmesiden for at se sin betalingsoversigt der, man kan heller ikke skrive mail til jer, og I svarer stort set ikke på nogen henvendelser hverken i Playbutikken eller her andet end et skide standardsvar! Det her er så pivringe kundeservice, og jeg er RASENDE!!!

13. April 2023

Antwort von Betalingsservice

Hej Jette. Tak for din feedback. Jeg beklager det sene svar fra vores side og vi tager naturligvis kritikken til os. Det har ikke været godt nok i forhold til besvarelserne på Playbutikken og her. I forhold til vores app så er det svært at guide dig da vi ikke har dine oplysninger og ikke må skrive om person sager her. Vi har haft nogle travle måneder på vores telefon men mit håb er at du har mod på at ringe til os åp tlf. 8081 0808 så vi kan kigge på det sammen. Dog er der nogle af vores android kunder som oplever problemer med at komme på vores app. Vi arbejder på at finde en løsning men er ikke kommet frem til den endnu. Betalingsservice app er et tillægsprodukt og derfor kan du se de samme informationer i din bank. Tak for din tålmodighed. De bedste hilsner Ann - Betalingsservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres hjemmeside og service er det mest…

Deres hjemmeside og service er det mest elendige jeg har set. Man skal udfylde 1000 formularer for at blive kunde og de fejler halvdelen af gangene :( Man kan ikke engang skrive mail til dem længere. Den har de deaktiveret, så man kun kan ringe i deres åbningstid.

12. April 2023

Hej Kristoffer
Hvis du ønsker at blive kreditor i Betalingsservice skal du oprettes via vores aftaleportal. Vi har haft en overgang hvor vi overgik fra et system til et andet og det har givet udfordringer med enkelte ansøgninger. Vi beklager naturligvis den oplevelse du har haft. Vi vil meget gerne i dialog med dig og vi håber derfor du har mod på at ringe til os på tlf. 8081 0808.
De bedste hilsner Ann - Betalingsservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr