Betalingsservice Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen. Betalingsservice trak ikke betalingen til tiden, og jeg endte med problemer, som jeg ikke selv var skyld i. Jeg ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ØV man kan ikke give NUL stjerner!! Den ringeste app jeg har prøvet til dato…. Pinligt for en branche der vil signalerer troværdighed. Kan ikke hente korrekte tal - selvom de fremgår andre sted... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den siger konstant “servicekode ERROR”, så jeg skal mindst 2-4 gange om måneden afinstallere og dernæst geninstallere PBS appen. I burde altså få nogle teknikker til at se på appen. Jeg flere gange... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvorfor ikke bare bruge betalingskort? Betalingsservice har altid virket indviklet for mig, og hver gang jeg skulle opsætte en ny aftale, så har det været en øvelse. Det mest irriterende e... Mehr ansehen

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Ungenügend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rykker gebyr

Har haft flere betalingsaftaler. Fungeret fint med forsikring og vægtafgift. Oprettede ny aftale på en ny mc jeg købte. 2 måneder senere får jeg rykker fra skat om at jeg ikke har betalt vægtafgift selvom den står inde på appen som aktiv??? Når jeg prøver at oprette den igen, siger den at aftalen allerede er aktiv. Mega fedt

26. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må tilslutte mig koret af dårlig…

Jeg må tilslutte mig koret af dårlig anmelderser.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at det tager over 6 måneder at få opdateret jeres App, til android mobiler.
Det kan godt være at jeres app er et tillægs-produkt. Men flere og flere bruger deres mobil frem for pc. Så det kunne være at I skulle omprioritere.
Maile til jer kan man ikke. Og at ringe til jer, er helt umuligt. Jeg har forsøgt flere gange, men er endnu aldrig kommet igennem.

Kæmpe dumpe karakter fra mig.

24. Oktober 2023

Kæft et ringe program

Kæft et ringe program. Appen har ikke virket de sidste 3 måneder. Lav nu bare en hjemmeside istedet for en app. Eller bare start fra ny, det er nemmere end at fixe det problem der hedder "Betalingsservice"

20. Oktober 2023

PIIIIIIV Ringe App!

PIIIIIIV Ringe App!! Kan ikke logge på, da app´en kører i ring, med en skod reklame, som sygt nok hedder "Hurtig og nem tilmelding til Betalingsservice", trykker så på "Kom i gang" knappen og vælger MitId, logger på MitId og godkender, for at ryge tilbage på deres crap reklame. Så dan man så blive ved og ved og ved!

26. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke logge på i lang tid nu.

Kan ikke logge på i lang tid nu.. man er klar over problemet, oplyst på telefon....men det har været sådan i over 4 mdr...
Synd der ikke er konkurrence på området eller en instans der griber ind.

18. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen bliver ved med at køre i ring…

Appen bliver ved med at køre i ring…
Når jeg åbner app’en vil den logge ind med MitID, når jeg gør det ender jeg tilbage på “kom igang” siden og skal logge ind igen. Skod produkt !

26. August 2023

0 stjerner.

Android-appen virker ikke. Ingen email på jeres hjemmeside, og det er umuligt at få nogen som helst gennem telefon.

21. August 2023

Uhørt, uprofessionelt skodfirms

Modtager et utal af mails i disse dage med besked fra diverse firmaer tilknyttet min bs, at jeg har afmeldt aftalen!!!!
Det har jeg så aldrig gjort. Og det er tillige helt umulig at logge på deres hjemmeside ift kontant!!!
Nogle firmaer ( feks mine benzinkort) kræver betaling med bs!
Desværre kan man ikke give 0 stjerner!
Men sidder med en masse praktiske udfordringer og skal nu have ringer og skrevet rundt til mange firmaer og forklaret dem om et problem I har skabt!!!
Overvejer at tage gebyr for hver aftale, der er opsagt!!!

21. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun anbefale folk at holde sig…

Kan kun anbefale folk at holde sig langt fra dette tåbelige system.

INGEN kan logge ind på deres app, og det har stået på så længe at jeg ikke forstår deres beslutning! Er det bevidst at de bare f*cker med deres kunder?

Jeg foreslårt at ALLE dropper dette system og betaler med dankort.

15. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fejl i betalingsservice - ingen info

Jeg opdagede her til morgen, at et beløb ikke var blevet overført til mit Mastercard på Re:member.

Ved kontakt til Re:member fik jeg oplyst at der er fejl på betalingsservice men at det vil blive rettet i løbet af et par dage.

Fejl kan forekomme, men det er kritisabelt at jeg som kunde ikke får oplyst, at der er fejl.

14. August 2023

Elendig

Jeg ville ringe og spørge ang. brug af et nyt betalingskort, da mit hidtidige kort var blevet sløjfet. det eneste jeg hørte da jeg ringede, var nogle faste punkter, alle ang. regninger, sikkert relevant nok for de fleste opkald, men nu havde jeg altså brug for at tale med et menneske. Den tidligere nævnte opfordring om at " ringe til kundeservice på tlf. 8081 0665 - tast 2 for privat bruger og herefter 1 + 6 for personlig betjening." holder ikke da det slet ikke er muligt at taste 1 + 6!

Jeg har ikke i sinde at installere en eller anden "app", det skulle være muligt at tale med jer uden dette pjat.

2. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr