I purchased a cell phone battery for an older phone which I realized was hard to find. BatteryKing said they had them in stock. Never got the battery and one week later they told me they didn't have... Mehr ansehen
De woensdag het verschuldigde bedrag overgeschreven, de vrijdag reeds levering bij ons in Belgie. Hoe snel kan iets geleverd worden!? Blijkbaar zoooo snel :-) Zat heel veilig verpakt, prima kwalitei... Mehr ansehen
Bij deze firma 1 MAHA C9000 en 8 Sanyo eneloops (NiMh AA accu's) gekocht voor mijn nitecore EA4. Binnen twee dagen netjes aangeboden met een derde dag eraan vast omdat wij er niet waren bij het afl... Mehr ansehen
Ik koop eigenlijk alleen nog maar Eneloops voor mijn camera's en flitsers; vergeet de rest want deze gaan een eeuwigheid mee zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Batteryking was me de vorig... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bij BatteryKing.nl kunt u alles vinden op het gebied van batterijen, accu's en laders. Of u nu een oplaadbare batterij, alkaline batterij, lithium batterij, hoorbatterij, knoopcel batterij, een lader voor uw camera, boormachine, elektrisch gereedschap, smartphone of laptop zoekt: wij leveren het allemaal! Wij verkopen losse AA, AAA, C, D en 9V batterijen maar ook extra voordelige voordeelpacks. Bij ons heeft u al vanaf €20,- gratis verzending!
Einsteinstraat 22R, 3902HN, Veenendaal, Niederlande
- 0318-210110
- klantenservice@batteryking.nl
- www.batteryking.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Batterijen
Beste vriend,
Longer lasting betekend dat dat na 3 foto's de batterijen opnieuw moeten worden opgeladen?Jouw engels is beter dan van mij.
P.S.heb jij nog een adresje waar ik betere kan kopen?
Groetjes ook aan je vrouw.
Theo
Prima service - prijs/kwaliteit verhouding
Ruime keuze, prima service, ook na-verkoop
Aanrader
Prima
Vlotte levering, heldere website, eenvoudig te bestellen
Prima service, snelle levering
Bij de aanschaf heb ik vooraf keurig uitleg gekregen via de chatfunctie. Daarna tot aanschaf overgegaan, waarbij de manier waarop de bestelling moet worden afgehandeld, heel duidelijk was. Na de bestelling was de levering vlot, per mail werd ik op de hoogte gehouden. Het pakketjes was keurig en veilig verpakt.
Puike service, snelle levering ook bij sneeuw in België
Ik kreeg meteen hulp aangeboden bij de aankoop van batterijen voor een hometrainer, die ik lang niet gebruikte. Prima advies. En de batterijen lagen een paar dagen later al in de bus (er zat een weekend tussen en er lag een dikke laag sneeuw op de weg).
Snelle levering van het juiste product
Goeie website, ruim assortiment, leuk en handig de chat functie op de site.
Keurig geleverd, goed verpakt binnen 2 dagen, 1 dag na betaling.
Mijn Moser Chromestyle tondeuse werkt weer dankzij de Eneloop NiMH 1,2 volt batterijen. Met een beetje handigheid zijn de batterijen goed te wisselen.
Alles conform afspraak, Prima!
Goede overzichtelijke site. Snelle levering.
prima service, goede kwaliteit batterijen
snelle bezorging en goede kwaliteit batterijen
perfect over de ganse lijn
Zat heel veilig verpakt, prima kwaliteit en had voorafgaande aan de bestelling nog een vraag en deze werd heel professioneel afgehandeld - kortom, een meevaller over de ganse lijn, keep up the good work!
Goed
Prima in orde, snelle levering, goede service en prijs.
Snelle service en goede prijs.
Nieuwe accu voor mijn camera gekocht voor een veel lagere prijs dan elders. En snel en gratis thuisbezorgd.
Nog sneller ontvangen dan de vorige keer
Batteryking was me de vorige keer goed bevallen dus ik heb er weer een paar setjes besteld; supersnelle en gratis (!) levering - en goedkoper dan hier vind je ze niet.
Leuk extraatje: de kortingscode die ik per mail had ontvangen was eigenlijk al verlopen, maar heb ik toch kunnen gebruiken ;-)
Prima levering snel verstuurd en ontvangen
Mij bestelling was niet meer op voorraad en kreeg gratis een update naar een duurdere batterij.
batteryking is ook aangesloten bij een webwinkel keurmerk wat ik persoonlijk een plus punt vind.
Goedkoop en snelle levering!
Als je een fototoestel of mobiel moet wegdoen omdat je accu versleten is, kijk dan eerst bij BatteryKing!
slechte communicatie over levering, ook naar verzoek daartoe niet!
Ik heb een batterij besteld welke als "op voorraad" vermeld stond op de site.
Echter was dit niet het geval en de batterij was niet in Nederland verkrijgbaar. Heeft al met al een maand geduurd voordat er levering plaats vond. Heb gevraagd om een reactie en deze niet ontvangen. ook stond tijdens mijn wachten de betreffende batterij als "op voorraad" op de site.
Zou graag een tegemoetkoming zien voor het ongemak, maar helaas!!
SUPER SNELLE GRATIS VERZENDING
Super snelle gratis verzending van een verpakking AAA oplaadbare battterijen.
Zal evenals vorige keren weer kiezen voor Batteryking als leverancier.
uitstekende webwinkel
Lage prijzen, snelle levering, zonder bezorgkosten. Een aanrader
Super goed verhandeld en erg snel, bedankt
Ik was mijn foto toestel in orde aan het maken voor een groot feest, en de batterij ging het begeven. Via BatteryKing had ik een nieuwe batterij in huis, en was het probleem op gelost. heel erg goed
Fantastische levering
Prima bedrijf, Battery King!!! Eerst heel goed telefonisch advies gehad van mevr. Ezinga. Daarna besteld om 17.15u. Het was op vrijdag. Binnen een kwartier verzonden, en op zaterdag voor half elf afgeleverd. Fantastisch!!! Fam. Honig
zeer tevreden
voor het eerst 1 battery besteld ben zeer tevreden over de levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.