Ben normaal niet van recenties schrijven. Maar na moeizame start, overname van barrelsauna.nu. Was het nog even spannend of ik nog ooit iets geleverd zou krijgen. Inmiddels bijna jaar gelede de saun... Mehr ansehen
Vorig jaar september 2022 sauna besteld en vooruit betaald(geen andere betaal optie) helaas na 20 weken nog geen gehoor na vele telefoontje en mails en loze beloftes en toezeggingen hebben we hal... Mehr ansehen
Verschrikkelijk. De sauna lekt aan alle kanten. Ik heb zelf anderhalve dag gewerkt om extra bitumen overal aan te brengen en zaken af te kitten. Bovendien: veel beloven en dan niet nakomen. Dat de nie... Mehr ansehen
In december sauna besteld. Deze is niet geleverd ondanks vele toezeggingen. Ontbindinsformulier ingevuld eind juli. Ondanks vele toezeggingen geen terugbetaling ontvangen. Mailtje gekregen ivm ‘overn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Beste, Het bedrijf Barrelsauna.nu B.V. is recent (mei 2024) failliet verklaard. In november 2023 nam ons bedrijf een deel van de activa en passiva over, waaronder de productiefaciliteit, het webdomein www.barrelsauna.nu en een lijst met lopende bestellingen waarmee ons bedrijf een leververplichting is aangegaan. Overeenkomsten welke reeds aan het adres van Barrelsauna.nu B.V. waren geannuleerd zijn niet overgenomen. Helaas bleek ook de lijst met lopende bestellingen niet compleet en hiervan is de leververplichting niet over kunnen gaan. Ons bedrijf heeft helaas geen verplichting noch capaciteit om huidige gedupeerden schadeloos te stellen. Wij betreuren deze situatie en hebben begrip voor de frustratie van gedupeerden. Het webdomein www.barrelsauna.nu zal voorlopig blijven bestaan, daar het in beheer is van ons bedrijf en niet langer van de inmiddels failliete Barrelsauna.nu BV. Er is geen verdere relatie tussen Barrelsauna.nu BV en ons bedrijf Bij vragen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer op de website. Met vriendelijke groet, De nieuwe eigenaren
Niederlande
- www.barrelsauna.nu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET! Dit bedrijf heeft gewoon SCHIJT aan je inclusief "de eigenaar". Hun mooie woordjes zijn niks waard, enkel bedrog. Valze toezeggingen, liegen, smoes na smoes, fouten niet oplossen. Op het moment van kopen was alles koek en ei, maar zodra het geld binnen is dan is het gedaan met de pret. Wacht na talloze keren contact te hebben gezocht nu al ruim een half jaar op een complete hottub.. levertijd: "2 weken meneer". Had ik maar de reviews eerder gelezen....
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! In Januari een hottub besteld met levertijd van 2 weken, inmiddels juli en nog steeds geen hottub, al 5 keer een leverdata doorgekregen zonder dat er geleverd wordt laat staan dat ze contact met je opnemen. Erg slecht bedrijf, koop hier niks je krijgt er spijt van!! Ik geef Barrelsauna een week om alsnog te leveren daarna stel ik ze in gebreken.
Niels

Antwort von Barrelsauna
Geen levering, geen reactie, oplichterij!
Op 6/12/22 een dakdoorvoer besteld voor mijn hottub. Op mails met prijsvoorstel direct reactie tem overgang tot bestelling. Betaling uitgevoerd en toen werd het muisstil.
Na maanden pogen te communiceren nog steeds geen reactie. Als ze al telefonisch opnemen weten ze altijd direct over wat het gaat en waren ze er juist mee bezig. Aangetekende zending nooit reactie op gehad. Al maanden probeer ik mijn geld terug te krijgen. Helaas nog steeds geen resultaat.
Dit is een zeer spijtige ervaring gezien de bestelde hottub enkele maanden voordien wel netjes is geleverd.
Barrelsauna, laat van je horen en stort aub mijn geld terug.

Antwort von Barrelsauna
Levering hottub ok, een jaar wachttijd voor sauna.
Op 21 juni 2022 hebben we een hottub en een barrelsauna besteld bij Barrelsauna.nu. het bad werd netjes op tijd geleverd, en we zijn hier uiterst tevreden over. Hiervoor geven we de firma alsnog 3 sterren. De sauna werd nu, een jaar later nog steeds niet geleverd. Na verschillende telefoongesprekken waarbij ons telkens weer een nieuwe leverperiode werd meegedeeld besloten we op 22 mei 2023 een bezoek te brengen aan Barrelsauna in de hoop duidelijkheid te krijgen. Na een aangenaam gesprek kregen we een bevestiging per mail dat de sauna de volgende week zou geleverd worden en dat de vervoerder ons zou contacteren. We hadden er alle vertrouwen in dat de levering deze keer zou doorgaan. Dit is jammer genoeg niet gebeurd. Weer gebeld, nu bleken er problemen te zijn met de planning en men zou ons enkele dagen later contacteren. We hebben echter zelf weer contact moeten opnemen, en kregen de uitleg dat de sauna nog verpakt moest worden en dat hij de volgende week zou geleverd worden. Dit is wederom niet gebeurd! We begrijpen dat er omstandigheden zijn waar je als bedrijf niet op voorbereid bent, maar nu wordt het toch wel lang wachten en de onduidelijkheid wekt weinig vertrouwen. We hopen vooralsnog snel de juiste en concrete informatie te krijgen over een correcte en snelle leverdatum.
Warmtepomp gekocht; zeer tevreden
Warmtepomp voor zwembad gekocht
Goed contact en snelle levering
In mei 2022 sauna besteld en betaald,maar nog steeds niet compleet
In mei 2022 een barrelsauna besteld
1 juni de betaling gedaan
Toen zou de levertijd 9-11 weken zijn volgens de website
Na 3 maanden contact opgenomen met het bedrijf in Waardenburg, waar we overigens keurig te woord gestaan werden
Toen was de toelevering van hout het probleem, iedere maand gemaild/gebeld, dan was de kachel niet leverbaar.
Toen ging de sauna in productie, dat is meerdere malen gebeurt
Vorige week in een keer een mail (na dat we weer gebeld hadden), eindelijk een leverdatum
De hele dag gewacht, helaas geen sauna geleverd,eind van de middag een mail dat de vervoerder het niet was gelukt
Dus na ruim een jaar wachten nog geen Sauna
Ik hoop dat als de sauna eindelijk is geleverd dat ik nog een positieve review kan schrijven over de kwaliteit, maar de levering is ondermaats
Update: 23 juni de sauna opgehaald in Waardenburg
Nog niet compleet, maar de ontbrekende onderdelen worden nagezonden
Het geleverde saunahout ziet er goed uit, hopelijk komt de rest snel, dan kan ik beginnen met opbouwen
Update:17 augustus
Intussen zijn de spanbanden nageleverd
(Na 2 weken),maar nog geen kachel en nog wat andere componenten ontbreken nog
Dus na 15 maanden nog niet compleet,
Maar op de website wordt wel een levering van 9-11 weken aangegeven,maar in deze tijd kunnen ze niet eens een kachel leveren
Dus veel geduld nodig
Update : 11sept
Intussen de beits en wat ontbrekende onderdelen opgehaald
Sauna staat nu al 2 weken klaar, maar nog steeds geen kachel
Toen ik 2 weken geleden de spullen ophaalde, zei men dat de kachel er binnen 10 dagen zou zijn
Maar helaas nog niets gezien
Intussen gebeld en mail gestuurd of we het geld voor de kachel terug kunnen krijgen,zodat we zelf een kachel ergens anders kunnen kopen
Ik hoop nog steeds dat het goed komt,maar het vertrouwen is wel tot dieptepunt gedaald
De sauna zelf is gelukkig prima in orde, daar ligt het niet aan
Wordt vervolgd
Update 24 oktober
We bellen/mailen wekelijks met barrelsauna, maar heeft helaas niet tot levering geleid, wel iedere week de belofte dat de kachel en het startset eraan komen , binnen enkele dagen
Maar tot nu toe niets ontvangen,en ook geen geld terug
Kan weinig positiefs melden
Helaas
UPDATE 14 november : vandaag contact gehad via mail met nieuwe eigenaar Jeroen van Schaijk(sinds kort)
deze geeft aan dat iedereen voor 24 november informatie krijgt over de leveringen
Ik heb er nu eindelijk weer vertrouwen in dat het toch goed gaat komen

Slechtste koop ervaring ooit
helaas na 20 weken nog geen gehoor na vele telefoontje en mails en loze beloftes en toezeggingen hebben we half april 2023 de koopovereenkomst ontbonden (geen vertrouwen meer in dit bedrijf)
Op de site stond binnen 2 weken geld terug helaas maar niet verwonderlijk werd dit bijna 2 maanden.
mocht iemand er over denken hier te kopen verwacht dan vooral geen communicatie vanuit Barrelsauna.nu
maar heb geduld heeeel veel geduld.
Kortom voor ons was dit de slechtste koop ervaring ooit.
Zeer slechte communicatie. Liegen en blijven liegen.
KOOP HIER NOOIT!!!!!!!
21 juni 2023 zou de hottub geleverd worden. Dit was een keiharde afspraak, bevestigd per mail.
Vandaag, 20 juni 2023 kreeg ik de volgende mail:
Goedemiddag,
tot onze spijt moeten we u melden dat de levering van de hottub morgen niet door kan gaan. We hebben simpelweg nog niet voldoende hout om uw hottub morgen af te maken en te leveren. Het spijt ons enorm en we schamen ons er erg voor. Zodra we weten dat hij klaar kan zijn zullen we het u laten weten en hem direct bij u brengen.
WEER VOORGELOGEN!!!
Per direct de overeenkomst laten ontbinden.
De communicatie van Barrelsauna.nu is de meeste slechte waar ik ooit mee te maken heb gehad. 15 maart j.l. heb ik een hottub besteld en alles vooruit moeten betalen. Een van de voorwaarden om daar te kopen was een snelle levertijd. Via mail werd mij bevestigd dat de levertijd 2 a 3 weken zou zijn. Inmiddels zijn we 30 mailtjes en 11 weken verder en nog steeds heb ik geen hottub in de tuin staan. Ondanks alle mailtjes, excuses en beloftes dat het beter zal gaan, blijft Barrelsauna.nu mij voorliegen.
Ergens anders een hottub kopen heeft geen enkele zin omdat je dan nóg langer moet wachten. Ik zit dus vast in een zeer slecht huwelijk met een leverancier dit niet leert van de fouten die zij in het verleden gemaakt hebben.
Ik vraag mij sterk af wat voor een kwaliteit hottub ik geleverd zal krijgen en of alle opties er wel op zullen zitten als dit al één groot fiasco is.
Koop hier NOOIT je hottub of sauna!! Alle gemaakte lever afspraken met Barrelsauna.nu worden structureel niet nagekomen.
Heb begin maart 2023 een hottub…
Heb begin maart 2023 een hottub besteld, mede omdat mijn zus zo tevreden is met die van haar. Die is in corona tijd wel geleverd, nu ze alles weer "op de rit" hebben blijkbaar niet. Levertijd zou 2-3 weken zijn. We zijn nu 3 maanden (!!!) verder en nog steeds geen hottub. Precies hetzelfde als de andere slechte reviews. Beloven van alles maar komen niets na. Je moet zelf continue bellen/mailen voor status updates. Niet fijn maar ok. Echter, als je Gilean aan de lijn krijgt is het continue "Volgende week verwachten ze het af te ronden". Krijg je ene Tom aan de lijn geeft hij aan dat het een grote chaos is binnen het bedrijf en dat hij interim is ingehuurd om de bende op te lossen. Je wordt dus niet alleen van het kastje naar de muur gestuurd maar gewoon ook bedrogen en dat gaat er bij mij niet in. Geef ze deze week nog en daarna ben ik er klaar mee en ga ze in gebreke stellen.
Slechte communicatie en komen beloftes niet na
Op 14 juni 2022 een bestelling geplaatst voor twee hottubs en een sauna. De twee hottubs waren snel geleverd. Toen begonnen de problemen; zeer slechte communicatie en beloftes die niet worden nagekomen na meerdere toezeggingen van levering. Telefonisch zijn ze ook amper bereikbaar. En als ze bereikbaar zijn, hetzelfde verhaal ('excuses' en levering van datum die niet worden nagekomen).
Op basis van deze ervaring(en) wil ik Barrelsauna zeker niet aanbevelen. Wordt tijd dat de sauna geleverd gaat worden met een coulante oplossing.
We hebben bij Barrelsauna een sauna…
We hebben bij Barrelsauna een sauna gekocht. Deze werd mooi in een pakket geleverd en zelfs tot bijna achter in de tuin. Het bouwpakket was makkelijk in elkaar te zetten, een mooi resultaat. Ook was Barrelsauna heel coulant wat betreft accessoires die nageleverd werden. Al met al erg tevreden.
In april 2022 hebben we een sauna…
In april 2022 hebben we een sauna gekocht (en volledig betaald) via de webshop. Het is nu mei 2023 en na herhaaldelijk mailen, bellen, vele beloftes om te leveren,…zijn we nog steeds aan het wachten. Verschrikkelijke service! We hebben alle excuses ondertussen al gehoord. Als tegemoetkoming vinden we dat jullie hem ook gratis mogen komen plaatsen! We kunnen de negatieve berichten op Trustpilot alleen maar bevestigen.
Service
Vorig jaar hebben wij een hottub gekocht en hier met veel plezier gebruik van gemaakt.
Vlak voor de winter de hottub leeg laten lopen en dit voorjaar weer gevuld.
Toen bleek de UV lamp flink te lekken.
Deze teruggestuurd naar Barrelsauna en het bleek dat de lek door vorstschade kwam.
Ik had deze nl niet afgekoppeld waardoor er water in is blijven staan.
Ik heb afgelopen zaterdag een nieuwe UV lamp mogen ontvangen.
Barrelsauna bedankt voor de service!
Zeer tevreden over hottub en service!
Zeer tevreden over hottub en service! Eind november 2020 hottub met inbouwhoutkachel besteld en in december geleverd. Zelf geplaatst (eitje) en heerlijk genieten. We hadden best rondgekeken en deze hottub vonden we (en is) praktisch en mooi (redcedar met kunststof bak). Hij is snel warm, gemakkelijke schoon te maken en vraagt weinig onderhoud. En de prijs was heel netjes. Vrienden van ons hebben later dezelfde aangeschaft en zijn er ook heel blij mee.
Ik wilde nu toch de schoorsteen pijp wat verlengen. Online besteld, keurig geleverd. Pas veel later haalde ik de pijp uit verpakking om te plaatsen..nu bleek net wat te groot (nieuwe uitvoering). Paar mailtjes gestuurd. Ze zijn wel beter met mail te bereiken dan telefonisch. (drukte?). Gisteren verloop stukje opgehaald en kachelpijp hoedje (had ik wel gekregen bij levering maar nooit geplaatst en nu zoek) Beide trouwens gratis. Fijne coulance. Bedankt ! vgr Adriaan

Kansloze communicatie
Kansloze communicatie. 4 weken gegarandeerde levertijd werd 4 maanden. Eindeloos gemail waarin diverse data werden toegezegd. Onderdelen die niet binnen waren, daarna gegarandeerd wel binnen waren, leverdata toegezegd waar weer van af geweken werd. Uiteindelijk het excuus of verhaal dat er zoveel leveringen waren dat ze te druk waren om mails en telefoontjes te beantwoorden. Heb na veel gedoe mijn geld terug. Nooit maar dan ook nooit meer hier..

Antwort von Barrelsauna
Ik kocht een sauna in 2018, problemen met kahel.
Ik kocht een sauna in 2018, met elektrische kachel.
Hierbij het relaas:
Na lang wachten op de kachel ging deze uiteindelijk door een elektricien worden geïnstalleerd. Ze bleek niet te werken. Andere kachel gekocht.
Kachel opgestuurd naar barrelsauna met de overeenkomst dat, als er werkte, ik de verzendingskosten ging betalen. De kachel bleek ok te zijn volgens hen, dus betaald.
Nu, na 4 jaar, is de oude kachel versleten, dus tijd om de originele kachel te installeren.
Andere elektricien gekozen: kachel werkt niet. Er is een circuit stuk...
We gaan dus opnieuw een andere kachel kopen.

Antwort von Barrelsauna
Bijzonder goede ervaring met barrelsauna.nu
Bijzonder goede ervaring met barrelsauna.nu. Goede informatie, scherpe prijs, het was even wachten maar nu volop genieten. We hebben de sauna laten plaatsen door 1 van de monteurs en en het ziet er erg goed uit. Wij kwamen erachter dat er maar aan 1 kant een haakje voor de badjassen zat en kregen daar achteraf nog een extra haakje toegezonden. Wij hebben in ieder geval geen spijt van onze keuze. Helemaal top geregeld Dennis en Kylian.
Here we go..
Here we go..
Op 7 februari 2022 een red cedar sauna besteld 3m met houtkachel na bezoek in waardenburg. De levering gepland in mei 2022. Veel uitstel wegens omstandigheden in de economische aanvoer. Verscheidene (wekelijks!) zelf contact opnemen en mail. Telkens wordt een productiedatum/levering doorgegeven dat niet wordt nagekomen. Persoonlijk vind ik dat deze firma nood heeft aan after sale management maar ook structureel niet ok is. De levering van de sauna was uit eindelijk op 10 februari 2023! 52weken is echt te lang en dit na volledige betaling van de sauna! Geen enkele telefoon vanuit het bedrijf, met wat geluk een antwoord via mail. De laatste tijd bemerk ik dat de telefoon wordt doorgeschakeld naar 'we hebben het te druk, probeer later nog eens' Verscheidene dagen tevergeefs contact gezocht. Levering : Vriendelijke transporteur, alles uitgeladen, bestukkingslijst overlopen, enkel de rookgasafvoer, saunastenen en lepel ontbreken en wordt op de leveringsbon vermeld om spoedig na te leveren. Sauna met 2 op 2 dagen ineen gezet, geen noemenswaardige problemen ondervonden. Terug bellen, mailen naar de nalevering. Veel aanleverproblemen, staking in Finland,... Gisteren uiteindelijk 23 maart 2023 de rookgasafvoer ontvangen na een maand meerdere keren contact te zoeken met het bedrijf. (rookgasafvoer dien ik nog te monteren). Wij wachten nu nog steeds op de saunastenen en een luttele lepel van onze bestelling, wat voor mij basis artikelen op stock moeten zijn bij dit bedrijf.
Samengevat: na 60 weken beschikken wij nog steeds niet over onze volledige bestelling en zonder saunastenen kan de sauna immers nog niet worden gebruikt. Hadden wij dit op voorhand geweten, werd het herroepingsformulier veel vlugger aangesproken, ookal zijn daar wat problemen over gekend. Wij hopen alsnog op de nalevering van de laatste items. Het product is best ok, maar de service is allesbehalve en de levertermijnen immens, ookal worden deze op de site niet aangepast. Tot zover ons avontuur... Ik plaats normaal gezien nooit reviews, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt! En.. ik ben al een rustig en geduldig mens, van horen zeggen 😉. Maar langs deze weg wou ik dit toch even kwijt. Hopende op wat saunaplezier in de nabije toekomst 🤔 indien het resterende nog wordt geleverd!
Eind maart 2023 : Alles werd nog nageleverd, rookgasafvoer gemonteerd, sauna stenen geplaatst. Eerste saunabeurt zit erop en doet het lange wachten snel vergeten.
Groeten Bjorn
Sauna en hottub
Halverwege 2022 zijn we na een lange zoektocht voor een hottub en een sauna terecht gekomen bij Barrelsauna.nu. Na een bezoek in de fabriek waren we positief verbaasd dat de sauna en hottub in Nederland worden geproduceerd. We ontvingen dezelfde dag nog een offerte. HEt gehele bedrag moest vooraf in z'n geheel betaald worden. Dit vonden wij zelf erg lastig. Door ons bezoek en de scherpe prijs hebben we toch besloten dit te doen. De hottub ontvingen we mooi optijd na 4 weken. De sauna liet langer op zich wachten dan afgesproken. Na meerdere malen bellen heeft het uiteindelijk 6 maanden geduurd voor het pakket werd geleverd. Het opzetten van de sauna is vrij gemakkelijk en zelfs leuk om te doen. De kwaliteit van de sauna en de hottub zijn erg goed, vandaar het wachten waard geweest.
levering sauna
Beste mensen,
In januari 20222 heb ik een sauna gekocht bij Barrelsauna. Hij zou in mei 2022 geleverd worden, maar dat gebeurde niet. ik had hem helemaal van te voren moeten betalen en maakte me zorgen over de levering. Ook op nieuwe afgesproken data werd de sauna niet geleverd. Ik had pittige gesprekken hierover. Ik maakte me zorgen of ik het geld nog wel zou terug krijgen als alles in het honderd zou lopen. In november 2022 was het dan zo ver. Op de afgesproken datum in november is de sauna keurig netjes en piekfijn ingepakt op de oprit afgeleverd. De reden dat het zo lang geduurd heeft, had te maken met de levering van het hout. Iets waar meer bedrijven mee te kampen hebben. En dat is niet de schuld van het bedrijf maar heeft meer te maken met de bizarre situatie in de wereld. Door politieke ontwikkelingen worden aanvoerroutes afgesneden, waardoor bedrijven in de knel komen. En dan komt de levering naar de klanten dus in de knel. Ik heb echter steeds vertrouwen gehad in een goede afloop. Gelukkig. Want alles is goed gekomen. Ik heb de sauna keurig in elkaar kunnen zetten. Dat was een plezier om te doen. Alles paste perfect en functioneert prima. Ik geniet nu met volle teugen en ben uiteindelijk zeer tevreden over het resultaat. Om de klant tegemoet te komen, zou ik het bedrijf adviseren om het bedrag niet van te voren laten betalen, maar bij levering. Dat schept vertrouwen naar de klant toe. En uiteindelijk is dan iedereen blij en tevreden. En daar gaat om.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.