Ben normaal niet van recenties schrijven. Maar na moeizame start, overname van barrelsauna.nu. Was het nog even spannend of ik nog ooit iets geleverd zou krijgen. Inmiddels bijna jaar gelede de saun... Mehr ansehen
Vorig jaar september 2022 sauna besteld en vooruit betaald(geen andere betaal optie) helaas na 20 weken nog geen gehoor na vele telefoontje en mails en loze beloftes en toezeggingen hebben we hal... Mehr ansehen
Verschrikkelijk. De sauna lekt aan alle kanten. Ik heb zelf anderhalve dag gewerkt om extra bitumen overal aan te brengen en zaken af te kitten. Bovendien: veel beloven en dan niet nakomen. Dat de nie... Mehr ansehen
In december sauna besteld. Deze is niet geleverd ondanks vele toezeggingen. Ontbindinsformulier ingevuld eind juli. Ondanks vele toezeggingen geen terugbetaling ontvangen. Mailtje gekregen ivm ‘overn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Beste, Het bedrijf Barrelsauna.nu B.V. is recent (mei 2024) failliet verklaard. In november 2023 nam ons bedrijf een deel van de activa en passiva over, waaronder de productiefaciliteit, het webdomein www.barrelsauna.nu en een lijst met lopende bestellingen waarmee ons bedrijf een leververplichting is aangegaan. Overeenkomsten welke reeds aan het adres van Barrelsauna.nu B.V. waren geannuleerd zijn niet overgenomen. Helaas bleek ook de lijst met lopende bestellingen niet compleet en hiervan is de leververplichting niet over kunnen gaan. Ons bedrijf heeft helaas geen verplichting noch capaciteit om huidige gedupeerden schadeloos te stellen. Wij betreuren deze situatie en hebben begrip voor de frustratie van gedupeerden. Het webdomein www.barrelsauna.nu zal voorlopig blijven bestaan, daar het in beheer is van ons bedrijf en niet langer van de inmiddels failliete Barrelsauna.nu BV. Er is geen verdere relatie tussen Barrelsauna.nu BV en ons bedrijf Bij vragen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer op de website. Met vriendelijke groet, De nieuwe eigenaren
Niederlande
- www.barrelsauna.nu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ook ik heb een aanbetaling gedaan van…
Ook ik heb een aanbetaling gedaan van 2121€ in alle goede vertrouwen.
Op 29 April 2023 besteld en ook nooit niks meer gehoord tot ik zelf mailde,en de steeds slechtere reviews zag. Dennis Frijters verzekerd een terugbetaling (zaak word terug overgenomen door hem) maar ik ben er bang voor. Het zou echt heel oneerlijk zijn om al het geld van alle hardwerkende mensen zomaar te houden dus hopelijk word er woord gehouden en terugbetaald
*update, Vandaag geld terug gekregen
Waarvoor dank
Besteld niets ontvangen
Besteld, jaar gewacht niets behalve veel loze beloftes.
Nu incasso traject opgestart tegen barrelsauna.nu
Wat een ellendige bedrijfsvoering daar zeg!
Advies: geen zaken doen met ze!!
Gelukkig is het nu opgelost
Wij hebben in april 2023 een hottub besteld met zogenaamd een levertijd van 3 weken. Dat is onzin! We wachten al maanden op onze hottub en na vele smoesjes, telefoontjes en mails zijn we het beu!
Ons geduld is op en we willen ons geld terug!
Maar ook daar krijgen we geen enkele reactie op. We zijn het beu en gaan verdere stappen ondernemen!
Barrelsauna.nu neem je verantwoordelijkheid!
Update review 9-9
Inmiddels hebben wij gelukkig ons geld terug gekregen en hebben we via mailcontact uitleg gekregen over de reden van deze verwarrende bedrijfsvoering. Barrelsauna.nu heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en wij zijn blij dat het hiermee voor ons nu afgerond is.
Koop hier aub niks!!!
Koop hier aub niks!
In mei een hottub besteld met een leverdatum van 3/4 weken. Na 4 weken niks. Ook geen bericht. Hun een mail gestuurd en toen kreeg ik terug dat de levertijden 4/6 weken was. Wij gewacht maar nog steeds niks ontvangen. Elke keer als we bellen word je zogenaamd terug gebeld. Dit is dus niet het geval. Als ik een bericht terug krijg zijn het dezelfde domme smoesjes over levertijd. Inmiddels aangegeven dat we de hottub niet meer willen en dat we ons geld terug willen. Dun beloven dit na 2 weken weer terug te storten maar ook dit is niet het geval. Vandaag hebben wij er een incassobureau op gezet. Nu hopen dat we snel ons geld terug krijgen.
Terugbetaald
Sauna besteld eind 2022 en nadien moeizame communicatie en veel loze beloftes. Uiteindelijk terugbetaald binnen de door hen vooropgestelde terugbetalingstermijn
oplichterij
oplichterij!
Ik deel 0 sterren uit aan deze firma. In december 2022 een barrelsauna aangekocht en nog steeds niks ontvangen. Als je al een antwoord krijgt, dan zijn het dezelfde smoesjes als die ik hier in andere reviews lees... Dat zoiets bestaat is vreselijk. Wij stappen iig naar een incassobureau en naar de pers. Als er mensen zijn die zich willen verenigen om hun verhaal te doen, laat je horen! Misschien is barrelsauna er wel gevoelig voor dat ze liever niet in de krant komen.

Antwort von Barrelsauna
Die ene ster is nóg teveel
Die ene ster is nóg teveel. 16 april bestelde ik een hottub, levertijd 3 tot 8 weken. Zou week 20 geleverd worden. Toen het bijna zover was, heb ik maar eens ter info een mail gestuurd wanneer ze zouden gaan leveren, meer voor mijn eigen planning. Toen kreeg ik het antwoord dat er verkeerde kuipen waren binnen gekomen. Dat kan gebeuren, dacht ik. Ze zeiden me toe dat de levering in week 27 zou plaatsvinden. In aanloop naar week 27 maar weer eens contact gezocht, maar wederom zou de levering niet doorgaan wegens onderbezetting. Okeeee en wanneer leveren jullie nu? Nou, het gaat week 35 worden, want we gaan in onze vakantie volle bak door produceren….. NOT. In aanloop naar week 35 -hoe verrassend- weer zelf contact opgenomen, en wederom konden ze niks leveren. Toen heeft een van de heren mij beloofd de hottub te leveren uiterlijk 24-8. ZELF MAAR WEER ONTACT OPGENOMEN 2 dagen voor de leverdatum, en wat denk je???? Ze konden hem niet leveren!!! Man man man man… ik heb een herroepingsformulier ingevuld op die datum, 24-8 met de sommering het bedrag ook op die datum terug te storten, maar nee, je hoort niks, ook niet als ik een terugbelverzoek mail. Niks noppes nada. Het is écht een enorme schande, dat dit soort oplichting nog bestaat. Ergens heb ik wel te doen met de dames die alle klappen opvangen aan de telefoon, maar die weten ook van toeten noch blazen. Mochten jullie een hottub of sauna willen bestellen, je kunt hem uit voorraad kopen bij Hottub Stadskanaal. En voor baggersauna: ik heb lang genoeg op jullie gewacht! Maak gewoon mijn geld over of ik onderneem juridische stappen!!!
Groeten uit de hottub (uit voorraad leverbaar in Stadskanaal)
3-9
Jullie hebben nog tot 6-9 voor de terugbetaling. Dit is een reminder. Ik krijg jullie niet meer te pakken, terugbelverzoeken blijven jullie negeren. Ik denk eraan om RADAR in te schakelen.
Update:
Uiteindelijk heb ik bij de helsdeuren mijn centen terug gekregen. Koop niet bij barrelsauna.NU
Bestelling hottub nooit ontvangen.
Ik zou een copy/paste kunnen maken van al deze reviews. Mij is identiek hetzelfde overkomen, een hottub besteld en nooit wat ontvangen.
Ondanks alle communicatie, krijg ik ook mijn geld niet terug. Ik ga juridische stappen ondernemen en ga hier tot op het einde mee door. Koop hier AUB niets!
Update: ik heb mijn geld terug ontvangen.
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf! Geen of onduidelijke communicatie, loze leverbeloftes
KOOP HIER NIET!!!
Als je willens en wetens als eenmanszaak adverteert en geld incasseert terwijl je wéét dat je niets gaat leveren en ook niet de intentie hebt dat geld ooit aan de klant terug te betalen, dan ben je een bedrieger, niets meer en niets minder. Het sterkt me te lezen dat ik niet de enige ben die voor veel geld is opgelicht.
Baggersauna.nu, hou toch op met leugens en zielige verhalen en betaal je klanten gewoon hun geld terug, want ondanks de mooie beloftes en bewerkte Mollie terugboeking screenshots heb ík nog steeds mijn geld niet gezien. Wees gewaarschuwd: KOOP HIER NIET!!!
* Update: Ik lees een review van een ervaring van 2 jaar geleden, maar toen was D. niet de eigenaar. Zodra er geld betaald is (en het gaat hier echt om flinke bedragen), laat hij niets meer van zich horen. Ik hoop dat hij gestraft wordt want hier kom je uiteindelijk niet mee weg. #keesvanderspek #albertostegeman
Wacht al 8 maanden en steeds beloftes…
Wacht al 8 maanden en steeds beloftes wanneer de sauna geleverd wordt helaas zonder resultaat
Terugbellen doen ze niet reageren niet op e-mail
Zou dit bedrijf NOOIT aanraden bij anderen

Kom je afspraken na!
Kom je afspraken na!!
Bel terug en lever. Heb al via via gehoord dat mensen incassobureau's hebben ingeschakeld. Zit er ook aan te denken

Antwort von Barrelsauna
Heb vorig jaar hetzelfde meegemaakt
Heb vorig jaar hetzelfde meegemaakt, sauna besteld en betaald na 8 maand en veel mails en telefoonverkeer nog steeds geen sauna, veel beloven en uitleggen en opeens was ik de lastige klant en moest ik op mijn toon letten, het zijn pruters en bedriegers, uiteindelijk mijn geld terug gevraagd en ook correct gekregen (was het enige positieve die ik kan zeggen)

Al 16 maanden ellende met Barrelsauna
In November 2022 een barrelsauna besteld en betaald.
Na héééél veel emails en telefoneren werd er eindelijk begin juni 2023 geleverd, maar helaas niet compleet, oa. de kachel ontbrak dus de sauna is niet te gebruiken :-(.
Diverse toezeggingen om snel na te leveren werden niet nagekomen, inmiddels 5 aanmaningen/herinneringen gestuurd, maar wederom geen reactie. Ik heb vandaag wederom gebeld en aangegeven dat ik mijn rechtsbijstandverzekeraar in ga schakelen als er niet heel snel een oplossing komt.
Barrelsauna.nu heeft inmiddels op dit review gereageerd, maar heeft nog steeds geen contact met mij opgenomen. Hun reactie is net zoals eerder door andere reviewers ook omschreven: zij geven altijd anderen de schuld in plaats van het probleem zelf aan te pakken. De zaak ligt inmiddels bij mijn rechtsbijstandverzekering.

Koop hier niets
Koop hier niets! In april 2x hottub en sauna besteld. Een aaneenschakeling van lulkoekverhalen. Zelfs terugbetaling na annulering lukt ze nog niet op tijd. Daarbij laten ze bovenal merken dat niet de klant maar zij het slachtoffer van omstandigheden zijn. Wij zijn al bezig juridische stappen voor te bereiden. Jammer, product zal best goed zijn maar zo kun je geen tent draaien.
17-8
Ook onderstaande reactie klopt weer niet. Termijn van teruggave reeds lang overschreden. Daarbij weer smoesjes waarom er niet geleverd wordt. Als je problemen met capaciteit hebt moet je geen orders aannemen of klanten melden dat het tot een jaar kan duren en niet 8 weken. Het houdt naar niet op hier.
29-8
Ik heb inmiddels mijn geld terug, er is dus nog hoop voor de overige slachtoffers.
11-10
Ik heb mijn sauna besteld bij inner-stillness.
Binnen 3 dagen had ik hem in huis, goede communicatie met de eigenaar, kortom betrouwbaar.

Waiting since May 2022 for Sauna
I have been waiting for a sauna since MAY 2022- over a year. This company isn't truthful or straightforward. I would order elsewhere. Every time I contact them, there are promises of one more month.... It has been 15 months now.
HIER NIET KOPEN ER WORDT NIKS GELEVERD…
HIER NIET KOPEN ER WORDT NIKS GELEVERD NA BETALING.
Zelfde verhaal als al de negatieve reviews die hier eerder geplaatst zijn. Wanneer je wilt kopen direct contact, eenmaal geld overgemaakt hoor je nooit meer iets van ze.
We hebben ettelijke malen gebeld en gemaild. De ene keer gaat de eigenaar over de hottub kachels maar als je de eigenaar aan de telefoon hebt gaat zijn enige andere collega er ineens over die er natuurlijk net niet is.
Mooie reacties op de negatieve reviews dat er aan gewerkt wordt zijn uit dezelfde mouw geschud als alle andere prachtige verhalen waarom er niet geleverd wordt.
UPDATE 15-8:
U levert helemaal niet en ook het geld terugstorten doet u niet.

Antwort von Barrelsauna
Leveren een goede after-sales service
Na 2 jaar heb ik telefonisch gevraagd of ik een kapstok kon bijbestellen. Dezelfde dag kreeg ik al een E-mail met de vraag naar het model van de kapstok. Barrelsauna.nu laat hiermee zien dat ze ook na 2 jaar nog altijd bijzonder klantvriendelijk zijn . Dit bleek ook al tijdens de bouw van de sauna waarbij ik een aantal keren telefonisch om advies heb gevraagd.
Alle vragen zijn snel en naar tevredenheid beantwoord waardoor wij nu al 2 jaar in onze tuin kunnen genieten van een fijne barrelsauna.
Bedrieglijk bedrijf!
Bedrieglijk bedrijf!! Eind januari 2023 bestelde ik een hot tub. Na vele keren contact te hebben genomen had ik eind mei nog steeds geen hot tub. Er werd me steeds hetzelfde antwoord gegeven, problemen bij de kuip, problemen met de leveringen.....Mijn geduld geraakte op. Half juni heb ik dan een herroepingsformulier aangetekend verzonden en ook per mail. Ondertussen had ik ook contact opgenomen met een incassobureau voor als de terugbetaling moeilijk zou verlopen. Toen kreeg ik plots een mail dat de tub klaar stond voor verzending.??? Ik ga ervan uit dat door het aangetekend verzenden de terugbetaling binnen de 3 weken is ontvangen.
Zeer goede communicatie en…
Zeer goede communicatie en naservice.Heb vandaag zonder problemen een nieuwe filterpomp gratis mogen ophalen.Meer dan tevreden over mijn aankoop bij deze firma
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.