Vi købte alt hvad man kan tænke sig til vores søn, lige fra barnevogn til seng og alt spillede bare. Kyndig og god service samt ærlighed fra butikken. Havde udset mig en stor vogn men fik anbefalet n... Mehr ansehen
Jeg købte en sengehest til vores seng. På hjemmesiden står der at denne ikke passer til følgende senge:” Uegnet til køjesenge (højere end 600 mm over gulvet), vandsenge, luftmadrasser og foldbare gæst... Mehr ansehen
Jeg har ad flere omgange brugt BarneVognsHuset og har ikke oplevet samme service, fleksibilitet og viden noget andet sted. Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for netop dit behov så er butikke... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstra god service!
VI havde et fladt dæk i går på barnevognen, men min kæreste kunne ikke nå at køre forbi butikken og hente et nyt dæk inden lukketid.
Så den meget søde indehaver leverede det hjemme på vores privat adresse :) Sådan der!
hyggelig lille butik
Jeg har kun haft gode oplevelser hos pia i barnevognshuset. 😊hyggelig lille butik med alt hvad man skal bruge som nybagt mor
God service :-)
Vi købte en babytrold klapvogn, efter 5 mdr begyndte hjulene at drille, og da vi alligevel skulle til København, tog vi den med derind, 2 minutter efter fungerede den helt igen, og det var god kundeservice :-)
Fantastisk fantastisk ja bare en heeeeelt fantastisk butik og service😃
Jeg vil anbefale alle at tage en tur forbi barnevognshuset, hvis der skal købes lidt til den lille ny 😊 super hyggelig butik, fyldt med alle de bedste ting ( de havde stort set alt hvad vi skulle bruge ) super kundeservice og en ejer (tror jeg at det var) som bare var så nærværende, lyttende og fyldt med humor😃 så ja det tog lidt tid, før vi var på vej hjem igen, med bilen fyldt op med div. lækre ting som f.eks trille barnevogn, baby jogger, barnevognspude, sengetøj, baby alarm og meget meget mere😃
Så de får helt klart 5 stjerner her fra os 😊
Øv øv øv
Jeg bestilte en kravlegårdsrand hos barnevognshuset og fik en ordrebekræftelse med det samme. Jeg ventede så spændt på at modtage den men intet skete. Jeg kontaktede dem efter en uge og spurgte til min ordre. To dage efter modtog jeg en mail med svar om at "ja den var jo ikke på lager" på trods af at der stod på deres hjemmeside at det var den. Så jeg har desværre ikke fået den gode service jeg har læst om herinde.
Behagelig kunderservice
Bestilte forleden nogen små ting ved barnevognshuset jeg følte kunne være nyttige når den lille kommer om lidt.
Modtager så et opkald om at den ene varer midlertidigt er ude af sortiment. Jeg blev spurgt om jeg ønskede en anden farve, eller om vi skulle slette den fra ordren, da hun ikke vidste hvornår varen igen ville komme i sortiment. Samtalen sluttede med at varerne ville blive sendt i dag.
Jeg synes det er helt fantastisk at blive ringet op om ændringer til ens ordre. Det har jeg alligevel aldrig oplevet før.
Blev helt glad og glæder nu helt vildt meget til at min pakke kommer dumpende ind ad døren.
Hurtig levering :O)
Kan kun anbefale at handle her. Der er et stort udvalg, rimelige priser og en billig porto på kun 25 kr. Det kan de andre butikker lære noget af ;o)
Service ud over det sædvanlige
Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale at handle her.
Alt var som lovet
Bestilte barnevogn fredag d. 10 april og modtog denne tirsdag d. 14 april.
Mandag d. 13 april fik jeg en e-mail om, at ordren var faktureret, var lidt i tvivl om det betød, den var afsendt, men læste under levering, at når ordren var faktureret så var den afsendt. Kunne dog været super med en lille note fx i emne feltet, at varen var afsendt måske endda track'n trace nummer :)
Alt var som lovet i pakken. :)
Hurtig levering og kvalivare
Jeg bestilte tirsdag og delene ankom fredag.
Jeg købte justebare led da jeg syntes da gamle var for slidte. De nye jeg fik virker til at være i bedre kvalitet end dem der sad på :-)
Nærværende og top betjening
Kom modløs til Barnevognshuset efter at have famlet i blinde på nettet og et par butikker i barnevognsjunglen. Sidste butik havde været med en sukkende ekspedient da jeg ikke faldt i svime over deres 10.000 kr vogne og nævnte at mit budget var på ca det halve.
Jeg er nybegynder og ved at være i sidste øjeblik med en termin lige om hjørnet. I Barnevognshuset blev jeg både mødt og hørt og sammen fandt vi lige præcis en vogn til mit behov og tilmed til mit budget. Her er det ikke baresnakkeeftermunden vejledning. Det er professionelt, nærværende betjening med tid til hver kunde (selvom der stimlede flere og flere sammen i den lille butik)
God betjening, kyndig vejledning, positiv oplevelse.
Fik anbefalet Barnevognshuset på Frederiksberg af en veninde, og må efter at have handlet hos dem give hende ret. Yderst venlig og kompetent betjening, uden at være for sælger-agtige. Fik hvad vi kom efter, faktisk en bedre løsning end den vi selv havde i tankerne til at starte med. Vi er meget tilfredse og kan kun give vores anbefaling videre til andre der måtte tøve med at handle her :)
Service ud over det sædvanlige
Min mand og jeg var på baby-messe, hvor vi købte vores barnevogn til en helt fantastisk pris, hos denne butik. Barnevognen kan laves om til en klapvogn, og vi fik en super fin vejledning og masser af muligheder mht. farvevalg osv. De tilbød at opbevare vognen indtil en måneds tid før fødslen, og skulle noget gå galt i graviditeten, kunne vi annullere ordren og få pengene retur. Nu har vi så hentet barnevognen, og selv et halvt år efter køb af vognen (på babymessen), kunne ejeren genkende os, og fandt straks seddel med navn og telefonnummer frem, helt uden at behøve og spørge - helt utroligt at blive husket på den måde! Desuden var der blevet bestilt en ammepude og puslepude hjem, som lå klar til os sammen med barnevognen, og da vi havde svært ved at vælge om ammepuden skulle være med fiberfyld eller kroyerkugler, fik vi et kanon nedslag i prisen, og er nu de lykkelige ejere af to forskellige ammepuder, så vi kan se hvad der passer os bedst, når den lille kommer til verden. Sikke en service!!! Som prikken over i'et, har vi fået den mest fantastiske vejledning i forbindelse med køb af babyalarm.
Dette er en butik hvor man straks føler sig hjemme. Min mand og jeg faldt 100% i hak med butikkens ejere og ansatte, og føler, at vi har fået en langt bedre service, end vi nogensinde kunne have håbet på. Vi føler at vi får en kanon vejledning og service, og de forsøger ikke at sælge "bare for at sælge", da de sagtens kan finde på at sige, at den billigere løsning er bedre, eller at man sagtens kan vente med en bestemt ting, og så købe den HVIS man får behov for den. Det eneste lille bitte minus er, at den fysiske butik er meget lille, og derved kun fremviser en meget lille del af deres udvalg, men de er super søde og hurtige til, at bestille tingene hjem til én, og ellers kan man jo altid handle igennem netbutikken og få det leveret til døren.
Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at handle andre steder end hos barnevognshuset.
Fantastisk service
Købte en tvillingeklapvogn hos barnevognshuset - god og venlig kundeservice - der køber jeg gerne noget en anden gang
6 ud af 5 stjerner
Selvom min barnevogn ikke var købt hos barnevognshuset, har de ydet en rigtig god service i forbindelse med at min barnevogn skulle have skiftet bremsen - ville bare ønske jeg havde handlet hos dem i første omgang :o)
Fantastisk service.
Efter længere kampe med Ønskebørn valgte vi at tage kontakt til Barnevognshuset for at finde en barnevogn. Vi havde egentlig kun regnet med at vi skulle have været ude og kigge, men da den vi ville have allerede var på lager endte vi med at få barnevognen plus alt udstyr hertil med hjem samme dag. Super service og vejledning plus nedslag i prisen. Bedre bliver det altså ikke.
Superfin ammepude + hurtig levering.
Har handlet en ammepude og en sove-termopose hos barnevognshuset og er fuldt ud tilfreds med produkternes kvalitet samt den hurtige levering. Kan anbefales.
tak for det.
Virkelig god service og meget bedre priser...
Har lige handlet ALT udstyr til min ufødte datter i barnevognshuset, fordi det gav mening for mig at samle alle mine køb ét sted, og der hvor jeg har fået den bedste service og mest ærlige rådgivning. Eneste ulempe er, at jeg nu har alt til babyen og ikke kan shoppe mere i Barnevognshuset ;)
Lavest pris og hurtigste levering
Bestilte en solskærm til min barnevogn. Søgte på nettet og fandt billigste pris (inkl fragt). Fik solskærmen dagen efter med posten :)
Dejligt med så lav en fragtpris når der sendes med post Danmark :)
Jeg tjekker helt sikkert hjemmesiden igen næste gang jeg mangler noget udstyr
Fin og hurtig service
Jeg har en barnevogn med 10"-forhjul, hvilket åbenbart ikke er så almindeligt, så jeg har haft svært ved at finde slanger, der passer, når hjulene punkterer. Dem fandt jeg dog hos Barnevognshuset. Jeg ringede først for at sikre mig, at det var de rigtige, og fik fint svar på alle mine spørgsmål. Da jeg efterfølgende bestilte dem på nettet, fik jeg dem allerede dagen efter. Jeg vil ikke tøve med at handle her igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.