BarnevognsHuset Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte alt hvad man kan tænke sig til vores søn, lige fra barnevogn til seng og alt spillede bare. Kyndig og god service samt ærlighed fra butikken. Havde udset mig en stor vogn men fik anbefalet n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en sengehest til vores seng. På hjemmesiden står der at denne ikke passer til følgende senge:” Uegnet til køjesenge (højere end 600 mm over gulvet), vandsenge, luftmadrasser og foldbare gæst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ad flere omgange brugt BarneVognsHuset og har ikke oplevet samme service, fleksibilitet og viden noget andet sted. Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for netop dit behov så er butikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil anbefale alle at tage en tur forbi barnevognshuset, hvis der skal købes lidt til den lille ny 😊 super hyggelig butik, fyldt med alle de bedste ting ( de havde stort set alt hvad vi skulle br... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

121 Bewertungen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering samt god opfølgning på…

Hurtig levering samt god opfølgning på fejl. Ordren kom hurtigt efter bestilling, men der var en forkert vare i mellem det bestilte. Der blev taget hånd om dette med det samme og næste dag havde jeg den rigtige vare. Det er god service - og 5 stjerner herfra.

13. Mai 2020

Klapvognsjagt!

Vi var på jagt efter en klapvogn, og blev ledt hen til barnevognshusets facebookside.
Vi forelskede os i en bestemt vogn og skrev straks en besked via messenger i torsdags, hvor der var lukket, grundet helligdag. Alligevel fik vi svar et par timet efter, selvom vi slet ikke havde forestillet os at få svar før tidligst lørdag, hvor det igen blev "normal dag".
Jeg havde VIRKELIG mange spørgsmål, men blev alligevel mødt med et smil. Sådan føltes det i hvert fald, selvom det var på messenger. 😁
Det var meningen vi skulle se på vognen weekenden efter, til lagersalg, men vi besluttede os for at tage fra Hvalsø til Frederiksberg, for at få set den og taget en beslutning inden vi skulle til lagersalg. Allerede da vi kommer ind i forretningen, bliver vi mødt af en sød ekspedient der også er mega tålmodig. Hun ved godt hvem vi er, efter chefen har forklaret til hende. Hun lytter til vores behov og prøver alligevel at vise os en anden virkelig lækker vogn, fordi jeg nævner noget om stor kaleche og dårlig ryg. Hun siger direkte at hun ikke er ude på at sælge os noget dyrere, men at hun bare gerne ville have os til at prøve vidundervognen.
Hun forklarer og er virkelig tålmodighed og imødekommende, på trods af vi er besværlige og bruger en stor del af hendes tid. Derusover er hun også enormt imødekommende overfor vores datter der er en pilfinger.
Vi blev i stor tvivl om det skulle være den ene eller den anden vogn, men fandt dog ud af det, 10 min i lukketid. Vi kunne faktisk ikke engang mærke det var ved at være lukketid, for ekspedienten havde masser af tid til at vise os andre muligheder.
Inden vi overhovedet havde spurgt om det kunne lade sig gøre at få vognen til lagersalgspris, nævnte ekspedienten det for os. Så det endte faktisk med at vi fik lækker service fra både chef og ekspedient, lækker oplevelse i en ny butik og en lækker vogn til vores prinsesse.
Kun thumbs op herfra og helt sikkert et sted vi vil handle igen.

20. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt nok en konkurent og en god…

Godt nok en konkurent og en god veninde, men syntes virkelig hun gør et super professionelt arbejde, hvis jeg ikke kan hjælpe mine kunder sender jeg med god samvittighed dem ind til Barnevognshuset.

3. September 2018

Det spiller bare

Normalt giver jeg ikke firmaer jeg ikke handler regelmæssigt med mere end 4 stjerner men, en butik skal vurderes til femte stjerne ikke på når tingene bare kører men måden hvorpå de håndterer reklamationer. Alle kan smile når tingene kører, kunderne er glade og forventningsfulde. Det er når tingene går galt at det så stadigt skal køre som smurt. Det er præcist den oplevelse vi tager med derfra.

Vores nye søskende barnevogn havde et problem med håndtaget som så ud til at stamme nede fra stammen, fra selve konstruktionen. Da vi vender tilbage giver de os prompte et nyt stel og tager så selv snakken med fabrikanten. De har ret til at sende den til reparation. Det stiller bare børnefamilier som vores med håret i postkassen fordi at de så står uden vogn hvis den gamle var solgt eller i stykker f.eks. Så det er bare i særklasse god service at sætte kunderne først på den måde.

Derudover er betjeningen utroligt venlig og informerende uden at oversælge. Derfor. 5 stjerner og vi har fundet vores faste børnetilbehørs pusher.

22. Juni 2018

Dårlig service

Var ude til lagersalget fra Kirstinehøj. Priserne var billige, men kundeservicen var tilsvarende elendig. Bad medarbejderen give en kvittering på de varer vi havde købt, hvilket hun af flere omgange nægtede. Til sidst valgte hun at give os en, men de 2(!) varer vi havde købt var åbenbart for meget at specificere, selvom vi havde bedt om det. Ideen har tydeligvis været, at de prøvede at slippe udenom reglerne i købeloven. Øv, når medarbejdere bevidst prøver at snyde!

4. März 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerne til en løgnagtig firma har …

Nul stjerne til en løgnagtig firma har været nede 2 gang og få noget nyt til vores barnevogn som er knap 5 måneder gammel og fordi jeg fortæller hende vore udtilfreds vi er med deres varer begynder hun at påstå at vi vasker pusletaske og at vi selv ødelægger den det er sidste gang jeg handler i den butik aldrig mere føj for omgang klam service håber de folk der var i butiken ikke køber noget hos jer

26. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service - hver gang vi har handlet både i butikken og via webshoppen. Dejligt at bestille noget den ene dag for så at få det dagen efter! Kan kun anbefale at handle hos Barnevogshuset!

19. Mai 2017

Jeg bestilte 3 små ting i marts

Jeg bestilte 3 små ting i marts. Efter knap 2 måneders ventetid og uden nogen form for forklaring fra firmaet, bliver min order annulleret pr mail.
Uacceptabel måde at køre en seriøs forretning på.

11. Mai 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

L**** leverandør

Købte i juni 16 en trille Dream - fik den leveret da jeg fødte min søn i november - og da vi kommer hjem og pakker vognen ud - er det et forkert stel og så er det oveni køber skævt - vi får så et nyt efter 5 ugers ventetid og allerede i december var der igen noget galt med vognen - denne gang var plastikken i calechen hoppet ud og der var derfor hul i calechen - vi får så en helt ny barnevogns kasse - og nu i februar er der hul i igen - vi har derfor været inde og få pengene tilbage .. kundeservicen har været fin derinde fra - dog er det problematisk at leverandøren af barnevognen ikke kan leverer en ordentlig varer !! Jeg har i dag været inde og købe en trille barnevogn hos Ønskebørn og kvaliteten er meget bedre ..

18. Februar 2017

Fantastisk service!

Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for netop dit behov så er butikken absolut et besøg værd. Der er et godt udvalg af forskellige vogne og tilbehør trods butikkens forholdsvis lille størrelse.

3. Februar 2017

Venlig betjening

Jeg har købt min barnevogn, babysengen og en masse andre småting man får brug for til den lille, i denne butik. Men da jeg skal have det hjem er der lidt problemer med hvordan vi får sengen hjem da den leveres i samlet tilstand grundet det er en udstillings model. Det ender dog ikke med at blive et problem for den søde butiksejer tilbyder at levere det hele samme eftermiddag uden merpris. God service. Vil klart anbefale andre at købe deres ting til den lille her :)

10. Januar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk butik og servce!

God vejledning, gode priser.
Stort udvalg af vogne, på trods af butikkens størrelse.
Det er ikke første gang - og absolut ikke sidste gang, at vi handler dernede :)

27. Juli 2016

Super service!

Vi kom forbi for at kigge på en Baby Jogger City Elite klapvogn. Og blev lidt overraskede over hvad den egentlig kostede:-(

Pia, prøvede ikke at presse på, men i stedet viste hun os et billigere alternativ, som vi faktisk synes var meget federe, så vi følte faktisk ikke vi skulle tage os til takke med den anden, eller gå ned i kvalitet.

Hun viste os en Recaro CityLife, som efter vores mening og behov, var lagt federe, og så var den billgere og havde medfølgende udstyr inkl. i prisen, modsat den anden vogn.

Vi sagde, vi lige ville tage hjem og tænke over det. Da vi ikke havde undersøgt på Recaro vognen, gik vi hjem og læste lidt om den. Vi fandt den så til en billigere pris på nettet.

Jeg skrev en mail til Pia dagen efter, og spurgte om hun kunne matche den pris, og det ville hun gerne! :-)

Vi tog ned og hentede den, og begyndte straks at samle den da vi kom hjem. Men øv..... et af hjulene, havde en defekt, en transportskade højest sandsynligt. Jeg ringede til Pia med det samme og hun var meget forstående, og sagde jeg skulle komme ned i butikken.

Der byttede hun udenvidere til et andet hjul, uden at jeg skulle stå og redegøre for noget som helst!

Det er fandme service! Hyggelig butik med lækre varer. Super service!

Kan i særdeleshed anbefales! :-)

19. Mai 2016

Super oplevelse

Vi har været på jagt efter en kombivogn i et stykke tid nu, efter at have været i et utal butikker og brugt en masse tid på både danske, som på tyskehjemmesider ind til jeg faldt over barnevognhusets hjemmeside.

Vi tog forbi i dag i den hyggelig butik, med et overraskende stor og godt udvalg af både barnevogne, klapvogne og kombivogne til forskellige behov.

Jeg fortalte den kvindelig ejer, hvilke jeg ønsker vi havde til vores kommende kombivogn.

Det var første gang, hvor vi faktisk var interesseret i flere kombivogn.
Hun formåede at hjælpe, forklare og vise de forskellige vogne og faktisk servicere 4 par på en gang, på en super og imponerede måde! Hun havde ærlig svar og gode råd til alt hvad vi spurgte.

Vi stod så mellem to meget forskellige kombivogne, den første hun viste var City elite, hvor vi var solgt med det samme. Den levet op til alle krav undtagen at man ikke kunne vende klapvognssædet. Dog super lækker!
Vi endte så med at vælge den anden som var en Trille Dream light som kun det hele og som plus havde en barnevognskasse, i længden som en almindelig barnevogn.
Super tilbud kun 5000kr barnevogn, lift, klapvognssæde og pusletaske.
Vi købte så lidt diverse, som madrasser, lagner, regnslag, sele.. Og kom kun op på 6.612 kr.

Konklusion:
- god kundeservice
- Godt udvalg
- Hyggelig butik
- Sød og venlig betjening
- God rådgivning
Alt i alt en fantastisk oplevelse!

Tak for denne gang, vi er ikke i tvivl om, at vi har købt den rigtig klapvogn og det rigtig sted!!!!

23. Januar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr