Jeg hadde behov for en reservedel, men den var merket som utsolgt. Det stod ikke noe om forventet dato for når den ville komme til lager, og det var ikke mulig å legge inn en bestilling. Jeg ringte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Kjøpet var enkelt på jernia- men den gule plastslangen som kommer med er altfor stiv. Kjøpte ny stålarmert 20 meter, brukervennlig slange og da har jeg jo skjøt ! Har ikke fått prøvd om den suger se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har kjøpt to. Den første holdt en dag. Hadde problemer med å få hjelp. Fikk spørsmål om jeg kunne tenkt meg å reparere selv!?. Frost pluggene har røket to ganger, ingen forhandler har disse på lag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rask ekspedering og frakt. Skulle bestille ny slange til eldre AVA P80. God info i nettbutikken om ombyggingssett ++ Varen kom raskt og var som forventa. Smart system med ombygging av slangetilkopl... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Kjøpet var et reparasjonssett på garanti. Ava sin kundeservice er helt på toppen. Veldig fornøyd med service og løsning.

Antwort von Avaofnorway.no
Take to long to receive produkt and to long answer time på customer service

Antwort von Avaofnorway.no
AVA sendte pakken svært raskt, og da PostNord klarte å sende pakken via Mo i Rana på vei til Oslo, sendte de en ny pakke med en gang i tilfelle den ville gå tapt eller bli returnert til lager. Superservice!!

Antwort von Avaofnorway.no
Har bestilt en del til maskinen og denne er sendt feil, denne feilen var ikke AVA sin feil men PostNord, Ava har sendt ny del før de fikk retur fra Post Nord, veldig bra håndtert

Antwort von Avaofnorway.no
Strålende kundeoppfølging ifb med garanti på min maskin.

Antwort von Avaofnorway.no
Delane er ikkje kommen. Kun fått gleden av å betale. Pakken er sendt på kryss og tvers i landet, men ikkje kommen til meg. Har hatt kontakt med, og fått god service hjå AVA tidligare, men dei har no sagt opp telefonen, og me får kun «snakke« med ein dum robåt. Har mista 14 dagar forberedelse til årets husmaling. AVA har gått fra 100 til 0 poeng hjå meg.

Antwort von Avaofnorway.no
Good product and price on repair parts. The delivery could be faster, but overall verry happy with the purchase.

Antwort von Avaofnorway.no
Var uheldig da AVA Go veltet og knakk høytrykk utgangsrøret. Kontaktet support og fikk direktelink til delen jeg trengte. Enkel handling med Vipps og delen ble sendt samme dag! Spesielt hyggelig var at maskinen var enkel og reparere og bar preg av å være servicevennlig. Veldig fornøyd!

Antwort von Avaofnorway.no
"Repair kit delivered as expected. The pressure washer became like new again."

Antwort von Avaofnorway.no
The quality of part seems to be bad as they brake from time to time even though the machine are not to much in use. I have a 2019 AVA P80 brand and so far I have changed pats as follows:
- 2x times the Power switch,
- 1x time the tube in the hand held power/pressure control/Pistol from plastic to aluminium.
- Now also the tube in the hand held power/pressure control of enlarge house washer tube are broken. (probebly the same issue plastic/aluminium)
- 1 times the extension tube for high pressure pistol
The machine never experience cold/freezing temperatures and all in all it is costly and takes time to get parts in house and gives stop in planned works.

Antwort von Avaofnorway.no
Veldig fornøyd med både instruksjon og mulighet for å skifte frostsprengt rør på en enkel måte.

Antwort von Avaofnorway.no
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.