Behövde verkligen en ny säng men tycker det är en svår o stor affär. Provat en Vila säng hos min dotter o sover himmelskt i den. Jag ringde den butik hon köpt den i, Atlantis Heron city och fick... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Oserios företag! Jag hade en dålig upplevelse i Heroncity med en personal som heter Fadi, tyvärr har de rapporterat min recension och google har dolt min recension tills de kommer att undersöka... Mehr ansehen
Köpte ganska nyligen en Ergobed 700MAXIMUS i butiken i Malmö. Haft ont i ryggen en längre tid innan som nu börjar bli bättre, härleder förbättringen till sängen. Både jag och frugan sover bättre i... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos oss hittar du sängar för alla kroppar, sovbeteenden och plånböcker. Välj mellan ramsängar, kontinentala sängar och ställbara sängar.
Kontaktinformationen
Schweden
- www.atlantisbeds.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Rekomenderas starkt..
Mycket bra produkt och service, snabb leverans, inga problem..
Är väldigt nöjd ..
Skönaste sängen
Behövde verkligen en ny säng men tycker det är en svår o stor affär.
Provat en Vila säng hos min dotter o sover himmelskt i den.
Jag ringde den butik hon köpt den i, Atlantis Heron city och fick ett så professionellt och trevligt bemötande av Ghaib Akrawi, att jag beställde en dubbelsäng över telefon.
Snabb frakt, 4 veckor, har nu sovit så gott i min Vila Sublime.
Hög kvalitet till ett humant pris och svensk tillverkat, det gillar jag.
Snabb leverans av de bästa och skönaste…
Snabb leverans av de bästa och skönaste huvudkudde
Fantastiskt bemötande i butiken
Sängen är underbar! Det tog lite tid att få den, men den var värd att vänta på.
Fantastiskt bemötande i butiken, både när vi beställde sängen och de följande gånger vi varit där. Genomgående kunnig och trevlig personal.
Mest säng för peng
Mest säng för peng. Vi köpte ErgoMax700, tittar man på materialen, hållbarheten och komforten så kan det inte bli så mycket bättre. Om du värderar din sömn så rekommenderar jag att gå till Atlantis. Johan på Atlantis är otroligt kunnig, forskare, makalöst kompetent och professionell inom området.
Ett utmärkt kundbemötande!
Ett utmärkt kundbemötande!
Anledningen till att jag inte ger butiken hela fem stjärnor var att sängen jag köpte inte gjorde mig nöjd ifrån början.
Jag upplevde en stor skillnad i fasthet mellan den sängen jag provade i butik och den säng jag fick hemlevererad. Min säng var mycket hårdare jämfört med provexemplaret med samma fasthet som fanns i butik (Atlantis Barkarby).
Det ingår en Sova gott-garanti som gör att man får byta sin säng en gång för att få rätt fasthet. Men vad gör man om man vill ha den fasthet (X-fast) som finns i sängen i butiken, men som känns alldeles för hård på den sängen man fått hemlevererad?
Jag fick flera råd ifrån butiken hur jag skulle mjuka upp fjädrarna, men inget hjälpte. Sängen var och förblev stenhård.
Jag fick god hjälp av butiken som ansträngde sig för att hjälpa mig på bästa sätt. Butikssäljare Ferdin hjälpte till, men jag vill skicka ett extra stort tack till butikssäljaren Sandra som verkligen engagerade sig för att lösa problemet. Nu ser det ut som att allt är löst.
Stort tack till er båda! Jag är verkligen nöjd med ert bemötande och jag kommer att vända mig till Atlantis igen nästa gång det är dags att köpa ny säng.
Oserios företag!
Oserios företag!
Jag hade en dålig upplevelse i Heroncity med en personal som heter Fadi, tyvärr har de rapporterat min recension och google har dolt min recension tills de kommer att undersöka kommentaren.
Enligt mig bör du namnge ditt företags recensionsspecialist inte sängspecialist!
Bra och trevlig personal
Bra och trevlig personal. 100% nöjd med sängen som jag haft i ett år just nu. Super bra support. Rekommenderar starkt.
Vi köpte säng av Sandra på Atlantis…
Vi köpte säng av Sandra på Atlantis Sängspecialisten i Barkarby. Från det att vi kom in i butiken fick vi otroligt bra service, hon var väldigt trevlig och skräddarsydde en säng för just oss.
Vi hade egentligen redan lagt undan en säng hos en konkurrent som vi hade tänkt köpa, men med Sandras kompetens tillsammans med ett bra utbud av kvalitetssängar bestämde vi oss för att köpa säng utav henne istället. Vi är supernöjda och kommer definitivt att rekommendera våra vänner att köpa säng av henne!
Fantastiska
Jag vill tacka Fardin och Johan hos Atlantis i Barkarby för den hjälp och tid dem gav mig. Dem gav mig många olika rekommendationer, gav mycket information och som helhet var väldigt hjälpsam.
Jag rekommenderar Atlantis starkt, då dem knuffade aldrig för något köp (vilket vissa andra företag gjorde), gav mig god betänketid och broschyr med all information om den sängen jag var intresserad i, och var som helhet snäll och hjälpsam. På detta sätt fick jag en god personligt bekväm och bra säng, till min ekonomi.
Köpa inte
Tja, enkelt uttryckt, köp inte från det här företaget; de tillverkar produkter av mycket låg kvalitet. Fjädrarna är av mycket låg kvalitet, trots vad de säger om att de använder svenskt stål av högsta kvalitet; tyvärr är detta inte fallet. De har bytt säng två gånger. Varje gång fjädrarna sjunker in, när jag lägger mig och sover, kan jag inte eftersom fjädrarna fortsätter att sjunka in i min kropp, vilket resulterar i mycket smärtsam sömn. Jag vaknar av smärta, och jag tar för lång tid på mig att kunna sova på grund av det här vårnumret. Jag köpte en vilasäng; Jag förstår inte varför de skryter om den handgjorda sängen i Stockholm. Och så småningom är sängen av mycket låg kvalitet. Min erfarenhet var i Malmö. Nu sprider jag min erfarenhet inom mitt nätverk, och mun-till-mun-marknadsföringen är väldigt effektiv!
Köpte en säng på Sveavägen och servicen…
Köpte en säng på Sveavägen och servicen var över förväntan bra. Ändrade i min beställning utan problem, fick sängen levererad av två trevliga chaufförer samma dag som jag flyttade in i min nya bostad trots att de egentligen inte var deras ordinarie leveransdag. En bra köpupplevelse från början till slut. Kan varmt rekommendera att köpa en säng från Atlants, ni kommer inte att bli besvikna.
Köpte en ramsäng 120cm i Sicklabutiken
Köpte en ramsäng 120cm i Sicklabutiken. Efter ett par månaders användning tycker jag att den motsvarar förväntningarna. Fick bra info i butiken, allt fungerade ok, förutom leveranstiden som blev 2 veckor längre än planerat.
Ergobed 700 Maximus!
Köpte ganska nyligen en Ergobed 700MAXIMUS i butiken i Malmö.
Både jag och frugan sover bättre i denna sängen och känner oss mer utvilade på morgonen.
Dyr säng men värd priset, trevlig/kunnig personal fick vi också när vi köpte den.
Rekommenderas varmt!
Varning för den här affären
Varning för den här affären! Jag tror jag aldrig haft så många problem med nåt jag köpt som med deras säng och deras bemötande.
De lyckades med att:
- Slarva bort originalkvittot (hur man nu lyckas göra det??)
- De ringde 6 månader efter att de sålt mig sängen för att kräva tillbaka pengar från den ursprungliga rabatten jag fått när de sålde sängen samt den rabatten på några hundralappar då jag fick en försenad leverans och de bytt datum ett par gånger. De hade gett mig en lånesäng som var absolut stenhård och där jag återgick till att sova på soffan och de tagit bort kostnaden för den.
Så de trodde att jag skulle betala tillbaka bortåt 4-5,500 kr! 12 dagar in på nya året så ringde de för att kräva in pengar då de INTE ENS GETT MIG EN FAKTURA till att börja med. Hur de sköter ekonomin i sitt företag är absolut skrämmande och hör inte till ett modernt, normalt och sunt företag.
Själva sängen är ett problem i sig. Jag köpte Vila Medium vilket är ett skämt - den är stenhård och borde passa en grabb på 90 kilo snarare. Den gav mig allergiska utslag och gjorde att jag kippade efter andan och blev blodröd i ansiktet de första månaderna och kunde inte använda den förrän 4 månader senare.
Anledningen till att jag inte hörde av mig till Atlantis Säng ”Specialisten” är väl ganska uppenbart eftersom de skötte inte kommunikationen på ett seriöst sätt och själva intrycket jag fått av min så kallade säljare var rättså patetisk.
När jag gick in i affären för att be om en lånesäng fann jag honom liggandes i en av deras sängar där han sedan sa att det är bäst om jag hör av mig i veckan eftersom ”han antagligen glömt bort mötet eftersom han tagit förkylningsmedecin”!?
Men efter att jag börjat använda den tänkte jag väl att NÅN på det här enfaldiga företaget ändå kunde rädda mig där jag kunde byta fastheten åtminstone, med tanke på hur oseriöst jag blivit behandlad…
Fel hade jag!
Jag blev överkörd i varje samtal jag hade med dem på både huvudkontoret och sen deras reklamationsavdelning där jag sa uttryckligen ett flertal gånger att jag ”absolut inte ville bråka, jag ville bara kunna sova” - men istället blev jag behandlad som en svår kund där jag borde kvickt och snabbt uppvisat originalkviottot för att underlätta för deras superba säljare. Jag fick höra av mig flera gånger för att ens få ett telefonsamtal från dem!
I slutändan efter att deras ”expert” på reklamationsavdelningen upplyste mig att han FORSKADE SÄNGAR PÅ KAROLINSKA INSTITUTET (vi vet ju alla vilka socialt kompetenta människor forskare är) och att jag borde ha blivit glad över den rabatten jag fått under sommar-rean samt att jag borde visat upp kvittot direkt. Som man så lätt gör!
Den här galningen fortsatte med att sen tystna i säkerligen 30 sekunder som för att sätta mig på plats för att jag själv slutligen tystnade då han inte lyssnade på mig - och det var tydligen en stand-off??
Det hela slutade med att han skulle skicka mig en innehållsförteckning över sängens innehåll (vilket han gjorde först 1 månad senare efter att jag frågat efter den igen.
Den frågan jag skickade honom om att få byta sängens fasthet - har inte till dags dato blivit besvarad.
Utan tvekan det sjukaste företaget jag haft att göra med och nu står jag med en säng som inte går att använda - sover fortfarande på soffan och tycker det är sjukt pinsamt att ha haft med dem att göra - och de pengarna jag la ut på det här företaget kunde jag lika gärna bara ha bränt upp.
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
HANDLA. INTE. HÄR!!!
Atlantis Sängspecialisten Sickla
Klev in i Sicklabutiken på jakt efter en ny kontinentalsäng. Möttes och fick service i världsklass av Leo. Kompetent, smidig och supertrevlig. Ska ni in och handla säng så in i Sickla och fråga efter Leo. Vilken absolut pärla!
Blev en Vila Sense Premium med gavel och resten i ett paket samt ett skönt duntäcke modell större. Sängen ger ett kvalitativt intryck vid anblick och test. En mängd olika tyger går att välja till och sängarna byggs på komission efter order så förväntad leveranstid bra.
Jag är extremt nöjd med mitt köp från start till slut. Kundbemötandet och servicen av säljaren i den här affären var A och O. Hästlängder före konkurrenterna och detta sagt med erfarenheten av att vara inne hos ett antal av konkurrenterna nu i dagarna. Top notch och den här gossen förtjänar sin julbonus!
Toppbetyg
Precis köpt min andra säng från Atlantis (var tvungen att sälja den första då den var för stor för vårt nya boende). I båda fallen har bemötandet i butik varit professionellt och beställningsprocessen löpt felfritt. Leveranstiden (utlovad 6-8 veckor) har hållits, och hemleverans med inbärning och montering har varit smidig. Och så viktigast - helt fantastiska sängar (Vila Sense Premium).
Bed delivered late with incorrect headboard.
I ordered bed from Atlantis outlet (kungens kurva). When I booked the bed I was informed that the bed will arrive in 6 to 8 weeks. I contacted them in week 7 and I was informed that someone will contact soon for delivery. No one contacted me. So I called them in week 9 and they again said that someone will contact soon. In week 10 bed arrived with wrong headboard. Now there is no information on when the headboard will arrive. I have paid complete amount and what I have is incomplete bed.
Gick in på måfå i Atlantis butiken i…
Gick in på måfå i Atlantis butiken i Barkarby när vi var ute efter ny säng. Fick kontakt med Marcus som tog sig tid och gav oss experthjälp i vårt sängletande utan att vara "säljig och gå-påig".
Toppen service, snabb och smidig leverans och en fantastisk säng som passar våra enskilda behov.
Tack för superb service Marcus och Atlantis i Barkarby. Vi är supernöjda med sängen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.