Passofsweden Bewertungen 17

Unternehmensdetails

1. Bettenfachgeschäft
  2. Matratzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

PASS of Sweden erbjuder den högsta kvalitén, till absolut lägsta pris, med fokus på ergonomi och funktion i sängar och madrasser anpassade för just dig.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

17 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tänk noga innan du handlar i denna butik!

Jag provade en säng i butiken i Arninge. Den var gudomlig.
Den köptes, levererades. Den rasade och tappade skruvar medan jag låg i den.
Blev vettskrämd.
Trevliga Bojan och Kenneth ordnade så jag fick en ny från fabrik. När den kom såg den helt annorlunda ut, hade annan fasthet och började tilta ca 4 cm åt ena hållet på bendelen i uppfällt läge.
Kontaktade butiken och blev återkopplas av ägaren som bad mig skicka foton. När detta gjorts såg han att den var FELMONTERAD. Då fick jag nog och bad om att häva köpet.
Javisst, kom in med sängen så får du pengarna tillbaka skriver Michael (ägare).
Då jag är cancersjuk med hjärtsvikt har jag ingen möjlighet att ordna detta som ensamstående.
Bad att de hämtar säng då jag betalt frakt. Fick ett hånfull svar att enligt Konsumentverket behöver de ej göra ngt annat än laga sängen. Och att de inte kan särbehandla folk. Alla har samma rättigheter och skyldigheter...
Heder och nöjd kund är inget denna butik står för. De vill ha dina pengar , till vilken kostnad som helst för kund! Även om de skickar en sämre kopia av det du köpt!
Jag är så förvånad och ledsen att de trevliga killar som Bojan och Kenneth som hjälpt mig ska jobba för en sådan usel chef.
Får jag inte pengarna åter gör jag polisanmälan för bedrägeri!

20. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag uppskattar deras engagemang och…

Jag uppskattar deras engagemang och hjälp, dom tar sig tiden för att guida och ge rådgivning till rätt val. Man får mycket säng för pengarna och känns lyxigt att få se hur produktionen gå till på plats.

3. September 2025

Super nöjd

Super nöjd, andra gången som jag köpt säng där och vi är så tacksamma.

3. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Låg kvalitet i förhållande till priset

Låg kvalitet i förhållande till priset. Vi frågade om inflationen hade påverkat sängarnas kvalitet över tid, och om man behövde betala mer nu för samma kvalitet. Han sa nej, absolut inte. Men det va båg. Hade lika gärna kunnat handlat på IKEA för billigare peng. Inte värt det.

10. März 2025

Super nöjd!

Fantastiskt kontinental säng som jag köpte.
Kvinnan och jag fick 2 olika hårdheter på madrassen och de blev som vi önskat.

22. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mycket bra bemötande i Arninge

Mycket bra bemötande i Arninge. Bra hjälp, smidig leverans osv. Vi var väldigt nöjda med sängens komfort i ca 11 månader.
Men efter ca 11 månader märkte vi båda att sängen tappat formen. Från att ha varit jämn blev det nu ett tydligt hårdare parti i mitten (vi har olika fasta madrasser). Och en känsla av grop där man legat. De bytte bäddmadrassen kostnadsfritt men det hjälpte ej. När de kontrollerade mellanmadrassen bedömde de den som felfri och vår upplevelse av att den ändrats påtagligt alltså inte orsakas av sängen.
Sammanfattningsvis tycker jag alltså att hållbarheten är helt urusel. Jag tycker sängen ska kännas likadan efter 11 månader.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlade i butik och vi sover jättebra

Handlade i butik och kan bara säga att vi är jättenöjda. Vi har tittat på säng då och då i flera år men blev förtjusta i en modell hos PASS. Gott bemötande. Inget säljsnack eller övertalningsförsök som när man går in i andra sängbutiker. Sängarna håller hög komfort och kvalité. De säljer sig själva. Det märks att de är proffs och har jobbat med sängar länge. De har tänkt på allt känns det som, i gott avseende.

Produkten i sig, priset, bemötandet, och förtroendet. Allt stämde för oss. Och vi är ännu nöjda.

8. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Allt var bra från butik till leveransen…

Allt var bra från butik till leveransen 5 stjärna men själva produkten, sängens detaljer så som söm finishen och övermadrassen mått kvalitet är låg med tanke på priset.
För övrigt är nöjd med sängen.

1. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa sängen jag nånsin har haft

Bästa sängen jag nånsin har haft. Fick suverän hjälp att utforma sängen efter mina behov och efter mina ryggproblem. Har nu haft min höj och -ställbara 160cm breda säng i 4 år och den är lika bra nu som när den var ny. Mycket bra pris på den kvalité man får. Kan verkligen rekommendera sängbutiken PASS i Västerås!!

4. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan starkt rekomendera deras…

Kan starkt rekomendera deras kontinentalsäng "Merlin" med latex bäddmadrass. Fick väldigt bra hjälp av Bo Jan i Arninge, med utlovad leverans som han höll. Väldigt nöjd! Visste inte att Kungsängens sängars grundare har detta företag.

1. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundservice i Täby butiken!

Fantastisk kundservice i Täby butiken!

Helt suverän hjälp fick vi och jag som trodde det vara bara att köpa säng.
Kommer rekommendera till vänner och familj att handla säng här.

17. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr