begår bedrageri at skal til at slås for at få min penge tilbage... handle aldrig med dem
God service indtil vi havde betalt...... Da vi modtog billed var ramme forkert og ridse på malleriet, vi ringede og ønskede nedslag eller pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre og hver ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maleriet Pines at Rafina fik vi hjem idag og må indrømme at vi blev skuffede. Nok ligner det noget vi har bestilt, men detaljerne var forsvundet og det autentiske look vi umiddelbart faldt for på bill... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
art-at-home.dk leverer kvalitetskunst til spotpris og gi'r dig mulighed for at købe ægte kunst billigt. Du kan uploade dit eget foto og få malet dit eget billede eller købe oliemalerier & fotokunst fra vores store udvalg af motiver. Vi kan desuden sætte ramme på dit maleri – og vi sender det lige til døren inden for 3-4 uger. Som noget unikt kan du se maleriet i stue-miljø. Du kan trygt handle hos os. Vi er både PBS- og e-Mærke godkendt, gi'r fuld returret og har live online support.
Silkeborgvej 39 (Hjørnearkaden), 8000, Århus C
- 82 30 30 35
- art-at-home@art-at-home.dk
- www.art-at-home.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan kun varmt anbefale art at-home
Jeg har været rigtig glad for at handle med art at-home. Jeg har været rigtig glad for handlen, og der var en rigtig god service.
Skønt maleri,der oser af kvalitet:)
Skønt maleri,der oser af kvalitet!!!
Anbefales gerne til andre og jeg kommer sikkert retur:)
Tak for en god oplevelse...
Yderst dårlig kundehåndtering og opfyldelse af aftaler
Art-at-home skal have én stjerne for at være behjælpelige med at håndtere min henvendelse omkring at få lavet et personligt portræt, som efter alt at dømme var rigtig flot. Portrættet var en gave, hvilket var dem underrettet, hvorfor jeg måtte få leveret billedet på en bestemt dato (som var et par dage mindre end den leveringstid der er angivet på hjemmesiden). Jeg fulgte op på aftalen hele vejen igennem og har skrevet adskillige mails frem og tilbage med den ansvarlige for billedet. Jeg fik blandt andet at vide (på egen forespørgsel) at billedet ikke kunne nå at blive færdig til den angivne leveringstid, selvom andet var blevet lovet og gjort klart forinden. Jeg meddelte dem, at jeg stadig ønskede at modtage billedet, men at jeg var bortrejst i 2 måneder 3 uger senere, hvorfor billedet måtte være leveret inden da, selvom gaven så måtte blive 3 uger forsinket. Jeg fik at vide at det kunne sagtens lade sig gøre. Billedet blev IKKE leveret på denne efterfølgende dato, og derefter var jeg udsat for rigtig dårlig kundebehandling. Jeg henvendte mig med påstand om, at jeg ikke ville betale fuld pris for billedet, da jeg nu først kunne modtage det 2 måneder senere end aftalt, og så selvfølgelig ikke længere kunne give det som gave. Jeg fik blot svar om, at bestillingen nu var annulleret. Der var simpelthen ikke nogen hjælp at hente, og virksomheden mente selv, at de havde opfyldt deres del af aftalen (hvilket jeg meget forundret fik på skrift!), og at det nu var mit eget problem at jeg ikke ville betale fuld pris for billedet. En rigtig dårlig kundehåndtering som resulterede i, at jeg hverken fik mit billede, og at virksomheden ikke modtog nogen form for betaling for et for dem ubrugeligt personligt motiv, da de ikke var villige til at indgå et kompromis.
Jeg er rigtig ked af det lange forløb og hvordan det skulle ende, da jeg er sikker på at jeg ville blive rigtig glad for selve billedet. Når man er studerende på SU har man dog ikke ubegrænsede midler til at købe gaver OG erstatningsgaver, hvorfor jeg hellere end gerne ville tilbyde at få afslag i prisen som kompensation for den lange ventetid og det faktum, at billedet nu ikke længere kunne bruges som den gave, der var hele pointen med at få lavet billedet. Det er ikke ventetiden i sig selv, men den manglende underretning om forsinkelserne samt de forventninger i opstiller hos en kunde, der får at vide at de på forespørgsel angivne datoer "sagtens kan lade sig gøre". Hvis I blot havde underrettet mig om at det var urealistisk at få billedet leveret inden for 5 uger, havde jeg helt sikkert fundet en anden løsning, som ikke ville have spildt både min og jeres tid.
Godt maleri til en god pris.
Vi er meget tilfredse med maleriet, eneste minus var den lange leveringstid.
Nemt og bekvemt
Fik varerne i fin stand og ingen problemer.
god behagelig service og flotte malerier!
Art at home er en genial hjemmeside, hvor man i ro og mag kan sidde og kigge deres sortiment igennem inden man bestiller. Priserne er helt fornuftige, så vi som hverken har vundet en million, eller er de store kunstkendere, kan få rigtige malerier i stedet for fotos og plakater på væggene.
God og behagelig, service i forbindelse med køb og forsendelse, selvom der var en lille kommunikationsbrist :-).
jeg kan varmt anbefale Art at home.
Jens-J. Klausen
Super god service og fin vare
Der var længere levering end lovet, men den super gode service og venlighed opvejede dette. Vil til hver en tid anbefale dem og ser selv frem til at handle der igen :)
Flot malet, værd at vente på - perfekt
Let at bestille, stort udvalg, god dialog med firmaet. Levede op til leveringstid som angivet på deres website -3-4 uger. Kan anbefales.
Fremragende service og tingene lever op til forventningerne - dog lidt langsom mht levering !
Jeg har lige fået et maleri ind af døren fra Art-at-home. Det var nogle uger forsinket pga. korrektioner på mit billede. Det er selvfølgelig trist når man går og venter på det, men kunst tager tid at fremstille, og et par uger ekstra leveringstid gør ikke det store i det lange forløb. Det skulle jo gerne hænge mange år på min væg, så jeg vil hellere have at billedet lever 100% op til mine forventninger end at jeg kan se at det er gået for stærk.
Firmaet svarede helt automatisk på mail, at der var lidt forsinkelse, og i den forbindelse fik jeg en god rabat på min bestilling.
Kan klart anbefales :-)
God kvalitet, dog lidt sløv levering
Kvalitet god, lidt forsinket og ingen besked omkring levering før det var klar hos posten. Måske man burde overveje at give kunden besked, hvis der går over de 4 uger.
Lidt forsinket, men værd at vente på😊
Var lidt spændt på om det endelige resultat kunne leve op til billederne på nettet, men er meget tilfreds.
god og positiv oplevelse
Det har været en positiv oplevelse at handle med Art At-home. Alt forløb som lovet og produktet lever op til vore forventninger.
Det har vi mod på at prøve igen
Måtte vente hele 6 uger på leveringen, men er ellers tilfreds.
Flot
Flot billede, utroligt det kan lade sig gøre til den pris
Manglende bekræftelse på bestilling
Efter mange uger, hvor jeg ikke havde hørt noget vedrørende min bestilling, havde jeg egentlig opgivet og tænkte, at den måske var gået tabt i systemet. Det havde været rart at have modtaget en mail med bekræftelse på bestillingen. Jeg hørte først noget, da maleriet var ved at være klar til afsendelse.
Super god service og produkt
Det har været et så godt forløb. Bestilte 3 store billeder og fik mine ønsker opfyldt og fik lavet lidt om i det ene. Det tog kun et par uger efter skitserne var godkendt så fik jeg personligt leverer mine billeder da de havde en meget stor størrelse og de ikke ville risikere fragt firma gjorde skade på billederne. Er meget tilfreds og vil klart bestille der fra igen.
Alt er gået knidningsløst
Jeg bestilte mit billede hos Art At-home og jeg er bare fuldt tilfreds både med bestilling og levering.
Jeg fik mit billede efter en måneds tid og jeg er fuldt tilfreds.
Jeg mailede med dem om, at der var for få billeder i 60 x 80 - som så kan forstørres, men jeg fik at vide, at de fleste billeder kunne laves i den størrelse, jeg ville have.
Jeg mangler nemlig et billede, der er 80 x 100, så nu skal jeg bare bestemme mig for, hvilket billede, jeg helst vil have hængende. Jeg er lidt spændt på, hvor meget de kan ændre, for jeg er samtidig ikke vild med orange, som også forekommer i mange billeder
Suveræn kundeservice fra start til slut
Jeg har intet andet end roser tilovers for art-at-home.dk, som på alle måder har leveret perfekt kundeservice fra billedet blev bestilt til det nu er ankommet.
Kan uden tøven anbefale Art-at-home.dk
Alt som aftalt -hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.