begår bedrageri at skal til at slås for at få min penge tilbage... handle aldrig med dem
Unternehmen hat geantwortet
Maleriet Pines at Rafina fik vi hjem idag og må indrømme at vi blev skuffede. Nok ligner det noget vi har bestilt, men detaljerne var forsvundet og det autentiske look vi umiddelbart faldt for på bill... Mehr ansehen
Art-at-home skal have én stjerne for at være behjælpelige med at håndtere min henvendelse omkring at få lavet et personligt portræt, som efter alt at dømme var rigtig flot. Portrættet var en gave, h... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
art-at-home.dk leverer kvalitetskunst til spotpris og gi'r dig mulighed for at købe ægte kunst billigt. Du kan uploade dit eget foto og få malet dit eget billede eller købe oliemalerier & fotokunst fra vores store udvalg af motiver. Vi kan desuden sætte ramme på dit maleri – og vi sender det lige til døren inden for 3-4 uger. Som noget unikt kan du se maleriet i stue-miljø. Du kan trygt handle hos os. Vi er både PBS- og e-Mærke godkendt, gi'r fuld returret og har live online support.
Silkeborgvej 39 (Hjørnearkaden), 8000, Århus C
- 82 30 30 35
- art-at-home@art-at-home.dk
- www.art-at-home.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget imponeret
Det var med en vis skepsis og en del overvejelser at jeg bestilte et
stort
maleri hos art at home - men efter at have fået mit billede kan jeg kun
glæde mig over at jeg tog chancen med denne hjemmeside. Flot arbejde!
Super god service undervejs i et lidt langvarigt forløb
Det tog rigtig lang tid at få billede igennem ordren. Det skulle males om 2 gange. Fred være med det, måske det er mig, der er perfektionist. Da det endelig blev afsendt til mig, var det med en forkert ramme. Den interne kommunikation haltede noget. Men uanset disse forviklinger, så har det været en fornøjelse at kommunikere med Art At-home. Altid super service mindede og hurtige til at afklare problemstillinger.
Fantastisk service
Det har været en super god service fra jer, man fik præcis hvad med forventede og en leverance til tiden.
Varmest anbefalinger.
Flotte malerier
Proffesionel information fra ordre til levering.
Kvalitets malerier. 4 stjerner
Vi købte 3 malerier hos Art-at-home efter at have ledt længe efter noget
til vores nye lejlighed. Servicen var upåklagelig og kvaliteten er som
ønsket. Vi kan varmt anbefale art-at-home til andre, og vil helt sikkert
vende tilbage igen.
Hold dig langt væk
God service indtil vi havde betalt...... Da vi modtog billed var ramme forkert og ridse på malleriet, vi ringede og ønskede nedslag eller pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre og hver gang vi mailer eller ringer, der den person som vi skal tale med [name removed] i møde og der bliver aldrig vendt tilbage på, så et godt råd er hold dig væk hvis du vil være sikker på ikke at blive snydt.
Kære Mads, som svar på dit indlæg.
Jeg har aldrig truet, men flere gange skrevet på mail, at Jeres behanling af mig er urimelig og aldrig har oplevet noget lignende. Det er korrekt jeg kunne få pengene tilbage, men skulle betale fragt og havde ikke bobleplast og hvad ellers skulle bruges og ville først få pengene retur når i modtog billederne, men ikke mine omkostninger dækket på trods alle de fejl i havde begået og i har haft mine penge over 1 mdr.
Hvad angå , at komme i kontakt med(jer) [Name restored], så havde sendt 5 mail, 3 SMS og ringet 3 gange til kontoret hvor du lovede [Name restored] ville ringe inden 1 time hver gange ringede, men han vendte aldrig tilbage, men kan jeg godt forstå han ikke ville,med den behanlig han havde givet, ville også skamme mig.

Antwort von Art At-home
SUPER service
Vi har handlet med Art-At-Home flere gange, og hver gang har det været en super oplevelse. Malerierne lever fuldt op til forventning.
fantastisk billeder og super service
Vi bestilte 2 billeder ved Art at home, og fik den hjælp vi havde brug for i form af farver leveringstid osv. Jeg er meget imponeret over, hvor hjælpsomme og kundevenlige de er hos Art at home. Jeg er desuden imponeret over at billederne blev afleveret personligt af en af medarbejderne fra Art at home. Vi er meget tilfreds med resultatet af billederne, de svarer fuldstændig til vores forventninger. Vi er igang med bestilling af nyt billede, hvor Art at home har sendt ideer til billede matchende til de billeder vi lige har fået.
Vi kan kun anbefalde Art at home til andre.
rigtig fint
Alt i alt et meget serviceminded sted, dog var der desværre problemer med fragten så det kom til at vare et par uger mere end forventet, de var lidt svære at få fat i, men gav mig et gavekort på 500 kr som plaster på såret :) jeg er tilfreds!
Første klasses service
Købte et oliemaleri hos Art at Home til vores nye hus. Det var nemt at finde det ønskede motiv og bestille på deres hjemmeside. Vi fik med det samme oplyst leveringstid. Da maleriet var færdig producerer fik jeg en mail om at nu var der på vej. Et par dage efter fik jeg det leveret på min arbejdsplads. Lige til at tage med hjem og hænge op :) Det var desuden meget godt pakket ind, så det ikke blev beskadiget under transporten. En meget positiv oplevelse.
Fin service
Betalingen var ikke gået igennen (som jeg troede), så jeg fik et venligt opkald, hvorefter alt faldt på plads. Fin service.
Er meget tilfreds
Jeg er meget glad at jeg har bestillt mit maleri på art at home. Det anbefale jeg til alle. Er sikkert at jeg vil gøre det igen. Flot arbejde :)
Meget flot maleri, god kundeservice, men lang ventetid
Jeg bestilte maleriet 24 september og modtog det 7. november.
Et problem var, at det det begyndte at være tid til at jeg skulle modtage billedet, viste det sig at der var der revne i billedet, hvilket Art-at-home opdagede 24. oktober, inden de sendte det.
De skrev høfligt, at de ville give mig pengene tilbage, reparerer det, hvis det kunne gøres uden at det gik ud over kvaliteten, eller få malet et nyt, alt efter hvad min tilbagemelding var. De tilbød at give mig opfølgning eller kontakt pr. telefon eller mail ift. hvad jeg ville foretrække. De var således lydhøre og til at tale med.
Og så 7. november fik jeg et meget flot maleri, som bestemt viste sig at være både pris og ventetid værd. Trods ventetid - og rigtige malerier kan være værd at vente på og kan ikke males på akkord - så kan jeg i høj grad anbefale Art-at-home, hvis de holde den standart jeg har oplevet.
glimrende service - super produkt
hurtig service
god kvalitet i produktet
Superflotte malerier.
Vi har lige modtaget 4 stk malerier som som fuldt ud svarer til vores ønsker og forventninger. Leverance til aftalt tid, vi handler sikkert her igen.
Super fin handel
Da jeg endelig havde fundet det maleri jeg bedst kunne li, gik alt ting så nemt. Fin information under vejs og supre levering.
skønt billede
Dette er anden gang jeg handler hos art at home. Begge gange med fint resultat, men det sidste billede jeg har modtaget er jeg super glad for.
Lige i skabet!
Det tog lidt længere tid end forventet at få billedet, men blev varslet om det af AAH. Forsinkelsen skyldtes opfølgning på kvalitetskontrol. Fik billedet og er super happy - super fedt og virkeligt lækkert!
En service uden et eneste kritikpunkt
Super dejligt med noget andet en bare IKEA-plakater. Jeg var fra start en smule skeptisk og nervøs overfor en noget eksotisk løsningmodel, men efter levering sidder jeg tilbage uden et enste kritikpunkt. Processen har været flydende, resultatet er over alt forventning og prisen er uhørt lav! En kampagnepris til lige under 500 kr for et oliemaleri er jo til at blive helt høj af... Bestemt anbefalelsesværdigt
Fantastisk oliemaleri modtaget til tiden, - som lovet! God service!
Jeg bestilte et billede hos Art-At-home og fik det leveret til tiden som lovet. Kvaliteten af min reproduktion, - et oliemaleri, - er helt i top! Jeg har fået det op på min væg og NYDER at se på det!
Leveringstiden på 4 til 6 uger kan måske for nogle virke lang, men for mig var det helt i orden, da jeg blev oplyst om det ved købet af billedet. Jeg kan varmt anbefale Art-At-home.
VH Marianne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.