ARN Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt okunniga och med förklaringar som är helt orelevanta. Istället för att hjälp kunder så avfärdar man ärenden som är stora. Man lägger fram ett ärende och de vågar inte ta fight mot ett stort före... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Företaget som jag hade en tvist emot kom med en sån uppenbar lögn som jag motbevisade totalt, ARN tar då den lögnen och baserar hela sitt beslut på den och då får jag beslutet emot mig. Väl värt 150kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sex månader efter att jag skickat in all dokumentation och mängder av bevis frågar de efter bilens registreringsnummer. Det är svårt att beskriva det som något annat än ren amatörism. Resultatet blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag trodde inte på referenserns här men tyvärr... Det verkar som om Arn använder praktikanter, som inte har sett en lagbok förut. De hittade på en anledning att avslå ärendet, om något som jag och fö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står alltid på företagets sida och när…

Står alltid på företagets sida och när man skapar ett ärende hos dem, så informerar de ingenting om vad man borde skicka som dokument. Och när man har fått beslutet och inte får överklaga, det är då de förklarar vad man "missade att skicka" . De slösar människors tid bara De borde INTE EXISTERA alls!!.
Good people slösa inte bort din tid hos dem! De är bara REKLAM och inget mer än det!

8. Mai 2023

Totalt värdelöst

Hade köpt en produkt av ett företag jag ansåg hade fel. Företaget rekokommenderade mig ARN. Sagt och gjort, så gjorde jag en anmälan via ARN men man märkte direkt att den sk "nämnden" gick helt enligt Förtagets linje som fick ljuga helt öppet mot nämnden. Jag hade köpt en TV och en APPLE TV. TV har problem med "streama live kanaler" bilden blir "pixlig" pga TV tappar upplösning och bilden blir pixlad. Då skyller Mediamarkt och Jimmy Stigsjöö på det är "tredjepartsappar" det är fel på. Jaha, vad är Mediamarkt och Jimmy Stigsjöös bevis på det då? Det jag gjorde då för att motbevisa, jag har en till APPLE TV jag kopplar in till en annan TV. Jag tar bild som visar jag jämför 2 APPLE TV med 2 olika MAC ADRESSER kopplade till 2 olika TV apparater. Jag kör samma appar kanal program samtidigt. Det uppstår bara pixlar på min TV inte den andra TV. Då skyller "nämnden" på att "jag har inte bevisat" vad är det jag inte har bevisat? Jag har även personligen kontaktat flera app tillverkare, de har inte de här problemen! Annat som "nämnden" ljög om som Mediamarkt ljög om. Att jag inte anmält felet inom "skälig tid 2 månader" Trots att det inte står på Mediamarkts webbsida, trots jag skickade in skärmbilder på datum jag var i kontakt 4 månader med kundtjänst från det jag upptäckte felet. Försöket nämnden gå Mediamarkt som ljög mot nämnden! Det spelar ingen roll vilka bevis vi kunder som blir drabbade lägger up... det är uppenbart "opartiska nämnden" inte bryr sig, inte kollar bilagor, inte svara på frågor, går helt företagets linje! Riktigt uselt och totalt värdelöst!

13. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avvisar ärendet eftersom de örkar inte kolla beviss

Sämsta företag någonsin. Bättre att de stänger när hela verksamhet. Skicka ingeting till dem, ni sparar er tid. Jag skickade alla beviss kring en bilhandlare (KAMUX) som sålde ett felaktig bil till mig, och med alla dessa beviss inkl. omfattnde protokoll från Carspect som visade tydligt brister på bilen, så valde dem att avvisa ärendet pga videofiler/ljudfiler som tog dem tid att lysnna igenom. Med detta sagt, de hade mer än 6 månader att kunna gå igenom alla beviss (de gick igenom alla dokumenter och bildbeviss), men ville inte gå igenom ljudfiler. Har du inte tid på mer än 6 månader att lyssna på ljudfiler, så stäng verksamhet omedelbart och kalla er inte som Allmänna reklamationsnämnden. De kunde ha sagt direkt att de lysnnar inte på sådant materiall även om de ville att allt beviss ska skickas in. Så efter 9 månader komm dem med ett beslut att de ville avvisa ärendet. På detta sättet ser man tydligt hur de gynnar KAMUX dvs stora företag. Både ARN och KAMUX kan bara skämmas. Båda företag håller på att lura folk.

12. April 2023

Minustjärna

Minustjärna! 4 Ipad köpta av 3 olika personer i nov-dec - 22. Alla slutade att ta emot ström efter ett tag. Ett självklart fabrikationsfel, men ARN ger ändå Netonnet rätt.
ARN verkar korrupt nu för tiden, en helt onödig myndighet.

30. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arn har avvisat mitt ärende p.g.a det…

Arn har avvisat mitt ärende p.g.a det här kommit 2,5 år efter jag klagade först hos företaget i frågan, men hur ska man göra när enda svaret jag får från företaget i frågan (Travelgenio) "det är på gång"? Och efter 2,5 år tröttnar man på företaget och anmäler det till ARN för att anmälan läggs ner, vara så där. Vad är det för mening med att vända sig till dem? ARN ni suger helt enkelt en besviken konsument.

22. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ARN är skräp helt enkelt

ARN är skräp helt enkelt. De kan inte svenska lagar och har inte förståelse eller kunnande om hur distansavtalslagen eller hur andra svenska lagar fungerar. ARN borde läggas ner, onödig kostnad för samhället bara.

11. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tog upp mitt ärende som var ett…

Tog upp mitt ärende som var ett solklart fall då jag stod för bevisen och motparten ljög om saker som bildbevisen sa emot, gav nedslag och hänvisade till en irrelevant paragraf.

Grov jämförelse:
Om ni sätter er i en ny bil och den delas på mitten så är det erat fel, inte tillverkarens..

9. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte bordet på Trademax som var…

Köpte bordet på Trademax som var skadat,anmälde samma dag.Efter ca 6 månader fick inte pengar tillbaka.Kontaktade Trademax mer en 10 gånger 2 gånger dem lovade att bilen ska hämta trasiga bord och 8 eller 9 gånger dem skulle skicka retur etiketer aldrig kom någon eller ringde och etiketer blev aldrig skickade.Inte till hem eller email adress,Nu kommer den roliga,anmälde händelse till ARN om par månader fick svar att transport myslikades och att trademax säger att dem skickade retur etiketer,fast dem har aldrig skickat dem.ARN tyckte det var okej att lura människor på 2500 om jag vill överklaga då måste jag betala 😁först trodde, det var April skämt. Nu kommer jag går vidare med polis anmäla och kommer också att undersöka beslut som ARN har tagit,det finns lagar som skyddar konsumenter . Om man skriver i Google om Trademax man kommer att läsa många bäretelse hur människor blev lurade av Trademax.

29. Oktober 2022

Värmepumpstvist

Värmepumpstvist, kompressor trasig i 10 månader, antagligen förlust av kylmedium, reparationsförsök 3 ganger utförda, allt dokumenterades i detalj, frågan är återköp eller yttterligare reparation, ARN beslut är att det inte finns några bevis för att värmepumpen är trasig, omprövning också avslags, ARN kolla inte handlingar, kostar tid och nerver, skadar konsumenten, absolut en besvikelse

11. Oktober 2022

22 osanningar ändå rätt av ARN

Jag har just läst igenom betygen för ARN här på Trustpilot och det jag har att bidra med är bara en ny upprepning på nästan alla de andra betygen. Ramen lite annorlunda men beslutet densamma. I mitt fall bifogade jag mer än 70 skriftliga bevis till min anmälan. Företaget hade i sitt yttrande lyckats få in 22 osanningar på en A4-sida utan ett enda bevis. Jag smulade sönder alla osanningarna med skriftliga bevis. Ändå var det företagets 22 osanningar som ARN tog hänsyn till. Mina bevis nämndes inte alls.
ARN:s beslut gick helt i företagets favör. Jag begärde omprövning. Naturligtvis blankt nej. Anmälde till Jo. De hann knappt öppna kuvertet innan jag fick ett nej. Därför kan ARN bara få det absolut lägsta betyget av mig.

27. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går väl inte att sätta minus 5 stjärnor…

Går väl inte att sätta minus 5 stjärnor på denna nämnd. Kan inte ens läsa innantill i anmälan och har Bl.a. en husvagnsmänniska som bedömer motortekniska fel! De tycker även det är ok att den stora bilkoncernverkstaden tar saker ur bilen och kastar, i detta fall den reklamerade motordelen! Tar hellre fasta på stora företags rena lögner i stället för fakta!
Inte ens resereklamationer klarar man trots klara besked i konsumentköplagen!
Varför finns dom??

26. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tycker det är helt ok att en butik tar…

Tycker det är helt ok att en butik tar betalt två gånger för att byta kedja utan att det ens är gjort. Ta betalt för byte av bakskärm utan att det är gjort. Det är dessutom ok att företaget tar betalt för saker som inte är beställda samt tar 7 månader på sig att skicka in batteriet och påstå att de gjorde det direkt och 7 månader senare skicka bild och säga att de ska skicka in. Jag skickar kvitton men de påstår att jag inte skickat in bevis. Motparten behöver inte bevisa någonting. Helt onödigt att slösa tid på att anmäla när de inte läser det som skickas in.

24. März 2022

Ge administratören sparken

Jag fyller i uppgifter i 30 minuter och sedan hänger sig sidan. När den sedan till slut öppnar, ja då är alla uppgifter jag lagt in borta.
Klåpare är bara förnamnet.

18. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De tar bara din tid och skyddar…

De tar bara din tid och skyddar smutsiga företag oavsett hur allvarligt det är så e dessa rövare värre än paragraffryttarna för dom använder iallafall paragrafer😅

7. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man slössar bara sin tid

Man slössar bara sin tid, för jag hade 100 % rätt samt bevis som hjälpte inte att få mina pengar tillbaka.
Rekommenderar aldrig. Sämsta nämnden.

14. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varför försvarar ingen på ARN detta…

Varför försvarar ingen på ARN detta usla betyg!
Tycker detta är bedrövligt! Har pratat med dom en gång och pratade med en tant som inte visste någonting! Lägg ner detta! Kvinnor i 70 års åldern som inte vet något???????

9. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr