Samarbejdet med Morten har overordnet været rigtig godt. Processen forløb professionelt og blev afsluttet på en tilfredsstillende måde. Der var dog enkelte situationer, hvor kommunikationen kunne have... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget professionel opgave udført ✨✨✨✨✨ Som husejer og ikke vide noget som helst om bygninger og diverse tilladelser, så er det en god følelse at vide det hele nu er blevet godkendt. Ingen søv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede Morten ang. ibrugstagnings tilladelse efter han fik fuldmagt til byggesagen gik der kun en måned så havde vi tilladelsen fint godt professionelt og hurtigt udført , det koster lidt pen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi brugte Arken til at afslutte vores byggesag. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Selv da kommunen var meget lang tid om at afslutte deres del og Arken egentlig var færdig blev der fulgt op fra der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Går du med tanker og planer om at få opført en tilbygning eller en ombygning til jeres eksisterende ejendom? Arkon kan tilbyde al den professionelle assistance og rådgivning, I har behov for, lige fra den mindre tilbygning til den større renovering og ombygning.
Stensbjergvej 11, 4600, Køge, Dänemark
Vi hyrede Arkon til at give os lidt hjælp og inspiration til noget ombygning og/eller renovering. Morten, der ejer "Arkon" er super venlig og nem at snakke med. Han kommer med gode indputs og helt konkrete løsninger. Og han har en holdning til tingene. Kan varmt anbefales.

Antwort von Arkon
Vi brugte Arkon til vores tilbygning i Rungsted. De klarede opgaven rigtigt fint og den løsning de præsenterede for os, syntes vi rigtig godt om. De stod også for ansøgningen hos kommunen og alt gik hurtigt og smertefrit. Kan kun anbefale dem

Antwort von Arkon
Jeg har kun godt at sige om Arkon. jeg har brugt dem til en tilbygning m.m., som blev løst til stor tilfredshed. Efter dette fine resultat i gang med at byge 4 huse som de også skal stå for.

Antwort von Arkon
Rigtig god hjælp til udarbejdelse af byggetilladelse

Antwort von Arkon
Brugte Arkon hele vejen fra design til byggestyring.
God proces. Morten hørte vores ønsker og her et år efter færdiggørelsen er funktion og anvendelse præcist som ønsket. Vil klart anbefale Arkon

Antwort von Arkon
Vi brugte Arkon til en stor renovering af vores hus primo 2020. Arkon bidrog med udbudsrunden for at finde den rette entreprenør og Arkon deltog ligeledes i opfølgning på udførelsen af entreprisen. De små problemer vi havde under udførelsen blev hjalp Arkon med at løse. Vi er tilfreds med Arkon og vi kan kun anbefale andre i Køge Bugt området at bruge en lokal arkitekt og byggesagkyndig som Arkon.

Antwort von Arkon
Professionelt og faglig god rådgivning og sparring. Du er i trygge hænder fagligt. Yderst serviceminded og korte svartider.
Kan varmt anbefales!

Antwort von Arkon
Har brugt Arkon arkitekter adskillige gange privat & er godt tilfreds med deres rådgivning samt sparring på div. byggeprojekter.
Aftaler bliver overholdt & de er hurtige at få fat på telefonisk eller over mailen.
Bh Anders Pedersen

Antwort von Arkon
God kemi fra starten, gode ideer til byggeriet og tilbagemelding.

Antwort von Arkon
Vi fik hjælp til at få byggetilladelse på plads til vores nye skur og har fået professionel rådgivning hele vejen. Selv de "bump" der måtte være i processen havde de styr på og fik håndteret uden problemer. Mine klare anbefalinger til andre som har brug for professionel bygningsrådgivning

Antwort von Arkon
Jeg havde selv startet en byggesag med Ringsted kommune. Morten har med sin professionalisme dechifreret deres krav og indsendt på ny. Efter færdiggørelsen har han også stået dokumentationen hertil. Godkendt med det samme! Så er det pengene værd! - selv om det ikke burde være nødvendigt - men det er systemet og deres bureaukrati. /Torben

Antwort von Arkon
Vi fik Arkon til at tegne vores tilbygning samt stå for godkendelse hos kommunen. Alt forløb som planlagt og vi er meget glade for den rådgivning vi fik. Søde og meget professionale mennesker, der gør man føler sig tryg under hele processen.
Også har de fair priser.. 😊

Antwort von Arkon
Arkon har gennem hele vores samarbejde ageret yderst professionelle og løsningsorienteret.
Resultatet er blevet hele fantastisk. Tidsplan og økonomi er blevet 100% overholdt.
Takker for et fantastisk samarbejde

Antwort von Arkon
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.