Energiberegner.dk Bewertungen 107

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop Tegnet og bygget et hus fra grunden. Jeg har brugt Energiberegner til husets energirammeberegning. Det har været en utroligt god rådgivning og sparring. Stor anbefaling fra Tømrermesteren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige haft fornøjelse af, at få udarbejdet en "Energirammeberegning" hos Energiberegner.dk. Alt var super nemt. Jeg skulle blot sende tegning samt beskrivelse af materiale-valg, og allere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god, behagelig og kompetent rådgivning vi har fået ved energiberegner.dk Vi har været i branchen i mange år, og stod pludselig med en akut udfordring, som krævede energiberegning i løbet af 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Energiberegner for at få en varmetabsberegning på vores nye tilbygning. Jeg fik fat i Danny, som på aller fineste vis, fik mig forklaret og guidet til at få sendt alt hvad han skull... Mehr ansehen

1. Tiefbauunternehmen
  2. Architekt
  3. Architekturbüro
  4. Statiker

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Energiberegner.dk Energiberegner.dk er specialister i energiberegninger, bæredygtighedsdokumentation og indeklimaanalyser i byggeriet. Vi har været på markedet siden 2006 og har hjulpet tusindvis af private, arkitekter, entreprenører og ingeniører med at dokumentere overholdelse af bygningsreglementets krav – hurtigt, grundigt og til en fast, fair pris. Vores ydelser omfatter blandt andet: Energiramme- og varmetabsrammeberegninger LCA-beregninger (livscyklusvurdering af byggeri) Indeklima-analyser (fugt, CO₂, dagslys, temperatur m.m.) Optimering og sparring under hele projektforløbet Variant- og ændringsberegninger ved tilpasninger i byggeriet Vi har de sidste 15+ år arbejdet udelukkende med energi og bæredygtighed i byggeriet og har derfor opbygget en af branchens mest specialiserede erfaringer. Med over 2000 energiberegninger bag os, kan du trygt regne med vores viden og sikre dokumentation. 50% af vores kunder er private – 50% er professionelle Om du er privat bygherre eller professionel rådgiver, får du hos os grundighed, hurtig levering, personlig service og gennemsigtige priser – hver gang. Hvorfor vælge Energiberegner.dk? Fast pris ved fremsendt materiale Kort leveringstid Personlig rådgivning uden ekstraomkostninger for faste samarbejdspartnere Overblik og effektivisering af projektet – vi hjælper med at undgå dobbeltarbejde Eksperter i både nybyg, renovering, udvidelser og ændret anvendelse Vores store erfaring, tekniske baggrund (bl.a. som tidligere rådgivere for ROCKWOOL Scandinavia) og udviklingsarbejde på energiberegningsværktøjer betyder, at vi kan tilbyde høj kvalitet og effektiv service, uanset projektets størrelse.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nyopført hus

Stor anbefaling fra Tømrermesteren.

28. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionelt mindset, dyb viden og høj kvalitet

Jeg stod med et meget akut behov for at få lavet en energirammeberegning på et nybygget parcelhus, da indflytningen kom hurtigere end forventet. Allerede dagen efter min henvendelse var energiberegner.dk klar til at se på dokumentationsmaterialet – og dagen efter gennemgik vi materialet via teams - det kalder jeg virkelig service!

Som civilingeniør, med solid erfaring inden for energiområdet, stiller jeg høje krav til både faglighed og præcision. Derfor var det en stor fornøjelse at opleve, hvordan energiberegner.dk fra start til slut udstrålede et super professionelt mindset, dyb viden og høj kvalitet i arbejdet.

Det var tydeligt, at de vidste præcis, hvad de havde med at gøre, og hele processen blev håndteret både effektivt og kompetent. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle, der har brug for professionel hjælp til energiberegninger på deres byggeri.

30. September 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange rosende ord!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – især når den kommer fra én med solid faglig indsigt i energiområdet.

Det betyder meget for os, at du har oplevet både vores tilgang, tempo og kvalitet som professionel og tryg hele vejen igennem. Vi gør os altid umage for at reagere hurtigt og levere præcise beregninger, uanset hvor presset tidsplanen er – så det glæder os at høre, at det lykkedes i dit projekt.

Tak fordi du valgte Energiberegner.dk – og for din stærke anbefaling!

Teamet hos Energiberegner ApS

Pålidelige og flinke

Pålidelige og flinke. Har styr på sit kram og leverer som lovet!💪

15. Juli 2025

Hej Alexander
Tusind tak for din anmeldelse det betyder meget for os du har været tilfreds.
Mvh Danny

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, kan klart anbefales at bruge dem. Det har været så nemt at have dem til at gøre det 👍

12. Juni 2025

Hej Nicolaj
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for du syntes det har været en god, hurtig og nem proces at have med Energiberegner ApS at gøre :-)

Mvh Danny

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og hurtige til deres arbejde

Dygtige og hurtige til deres arbejde. De største anbefalinger herfra

12. Juni 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lotte!

Vi sætter stor pris på dine pæne ord – og det betyder meget for os at høre, at du har oplevet os som både dygtige og hurtige. Vi gør os umage for at levere kvalitet og god service hver gang, så det glæder os virkelig, at det også er sådan, du har oplevet samarbejdet.

Tak for anbefalingen – vi håber, vi får lov at hjælpe jer igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, hurtig og venlig service

Generelt god og hurtig service, venlige henvendelser. Fuldt tilfreds!

19. Mai 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Louise!

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet både hurtig og venlig service – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. Det betyder meget for os at høre, at du er fuldt tilfreds.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – du er altid velkommen hos os igen!

Varmeste anbefalinger!

Energiberegneren har med lynhurtig, topprofessionel og letforståelig vejledning sparet mig for både penge og helt sikkert også fugtproblemer i det kolonihavehus jeg skal til at bygge.
Jeg kan anbefale på det allervarmeste(!) at søge konsulentbistand hos dem!

5. Mai 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Kæmpe tak for din fantastiske anmeldelse, Signe!

Det glæder os virkelig at høre, at vores rådgivning har gjort en forskel – både økonomisk og i forhold til at undgå potentielle problemer i dit kolonihavehus. Vi gør os umage for at være både hurtige og forståelige i vores vejledning, så det er dejligt at mærke, at det bliver værdsat.

Tusind tak for din varme anbefaling – og held og lykke med byggeriet, vi håber det bliver lige som du drømmer om!

Anbefaling

God dialog, hurtig tilbagemelding og fin opfølgning efterfølgende:-)

Arkitektfirmaet Arktiv ApS

1. Mai 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for en fin anmeldelse, Henrik!

Det er altid en fornøjelse at samarbejde med jer hos Arktiv ApS. Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde gennem tiden – og vi er glade for, at vores hurtige tilbagemeldinger og opfølgning opleves som en hjælp i jeres projekter.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang behovet opstår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Energiberegner.dk er super proffesionel…

Energiberegner.dk er super proffesionel og servicemindet.
På vores konkrete projekt skar Danny ind til "benet" af problemstillingen og leverede hurtigt energiberegningerne, samt optimeringsforslag til tiden og prisen :)
klart igen en 5 stjernet oplevelse.

CMW ApS

1. Mai 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for de flotte ord, Jesper!

Det glæder mig, at du har oplevet både hurtig levering og konkret sparring – det er netop sådan, vi gerne vil arbejde: direkte, løsningsorienteret og med fokus på at gøre en forskel.

Altid en fornøjelse at hjælpe jer, når behovet opstår – og vi står selvfølgelig klar igen næste gang.

Hurtig, nem og løsningsorienteret

Nu har jeg efterhånden brugt Energiberegner.dk en del gange i forbindelse med mit virke som byggerådgiver.

Danny og William er utroligt dygtige og proaktive i deres håndtering af projekterne.
Det letter mit arbejde gevaldigt. :-)
Og oveni hatten er deres priser også rigtig konkurrencedygtige.

9. April 2025

Antwort von Energiberegner.dk

Tusind tak for de flotte ord, Mark!

Det er en fornøjelse at samarbejde med dig gang på gang – og vi sætter stor pris på, at du har tillid til os i dine projekter. Vi gør os umage for at være løsningsorienterede og nemme at arbejde sammen med, så det er fantastisk at høre, at det letter dit arbejde i praksis.

Vi ser frem til mange flere projekter sammen!

Danny & William
Energiberegner ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr