Amuzzi Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.0

Ik zocht via bol.com enkele dvd's te bestellen maar kwam bij Amuzzi in eigen land terecht. Beter rechtstreeks bestellen dacht ik dan via een Nederlands distributiekanaal. Ik plaatse een bestelling wa... Mehr ansehen

Ben uitgenodigd door deze geekshop in Izegem waarbij ze veel Harry potter, star wars en anime merchandise hebben. Hierdoor heb ik ook content mee kunnen maken! @sportyboy2006

Beleefde mens in de winkel, maar alles ziet er nogal oud en niet onderhouden uit. Vergeelde pluches, afgebleekte verpakkingen… achteraan een grabbelbak aan €5 of €10 waar ik me een paar keer liet aan... Mehr ansehen

The order took around 3 weeks to arrive but the customer service is great I’ve never worried it won’t. They respond to emails very quickly, which was reassuring and helpful. My figure is even more bea... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Videothek

Alles te maken met films, series, games, merchandise en zoveel meer!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

top!

Fijne website, snelle levering. Goed product!!

2. Januar 2021

Antwort von Amuzzi

top, geniet van je aankoop!

Helemaal goed!

Heel goed in informatie verstrekken aan de klant! Top levering, snel en goed verpakt. Geen schade. Mooi product, redelijke prijs. En nog een gratis kortingscode erbij.
Dikke 10!

1. Januar 2021

Antwort von Amuzzi

Leuk dat het allemaal in orde was en nog een fantastisch 2021 gewenst!

Zeer degelijk verpakt

Zeer degelijk verpakt! Beeldjes in steen veilig aangekomen. Snelle verzending. Bedankt, Amuzzi!

23. Dezember 2020

Antwort von Amuzzi

Super dat u tevreden bent! Fijn 2021!

Snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt, gewenste materiaal in goeie conditie.

29. November 2020

Antwort von Amuzzi

Perfect, bedankt voor de feedback!

Zeer goed

Zeer goed . Alles in orde. De DVD is goed op tijd aangekomen.

28. November 2020

Antwort von Amuzzi

Super, geniet van de film!

Een echte aanrader

Mijn bestelling kwam beschadigd aan, maar deze werd onmiddellijk vervangen door een nieuw item en dit na enkele dagen en met de glimlach. Een echte aanrader en een super service

22. November 2020

Antwort von Amuzzi

Leuk dat we je van dienst konden zijn!

Alles geweldig

Alles geweldig, Verzending sneller, Dank je.

13. November 2020

Antwort von Amuzzi

Jammer dat we niet 100% op uw wensen konden ingaan. We doen ons best om in de toekomst nog sneller te werken!

Top!

Super service, zowel in de winkel als online. Vragen worden +/- dezelfde dag nog beantwoord. Ik blijf vaste klant van de winkel! Fysiek en online.

17. August 2020

Antwort von Amuzzi

Heel tof je als klant te mogen hebben, zowel online als in de winkel van GENT!

Eerst maal besteld maar dubbele aankoop…

Eerst maal besteld maar dubbele aankoop zonder problemen werd dat geroutineerd en in vermindering gebracht van volgende aankoop super service dankjewel

24. Juni 2020

Antwort von Amuzzi

Bedankt voor de 5 sterren!
We zijn blij dat alles goed is gekomen.

Veel plezier ermee!