Ik zocht via bol.com enkele dvd's te bestellen maar kwam bij Amuzzi in eigen land terecht. Beter rechtstreeks bestellen dacht ik dan via een Nederlands distributiekanaal. Ik plaatse een bestelling wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Ben uitgenodigd door deze geekshop in Izegem waarbij ze veel Harry potter, star wars en anime merchandise hebben. Hierdoor heb ik ook content mee kunnen maken! @sportyboy2006
Beleefde mens in de winkel, maar alles ziet er nogal oud en niet onderhouden uit. Vergeelde pluches, afgebleekte verpakkingen… achteraan een grabbelbak aan €5 of €10 waar ik me een paar keer liet aan... Mehr ansehen
The order took around 3 weeks to arrive but the customer service is great I’ve never worried it won’t. They respond to emails very quickly, which was reassuring and helpful. My figure is even more bea... Mehr ansehen
Alles te maken met films, series, games, merchandise en zoveel meer!
Nieuwstraat 10, 8870, Izegem, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Got my Wife a Winnie the Pooh swishmallow, which we can’t get in the UK. Amuzzi didn’t disappoint and was very helpful and quick to respond!
Product was Well packed and just what expected! 5/5 would recommend
Price in comparison to the price of that product at home, availability, delivery time, arrived without a dent
Ottimo servizio, assistenza impeccabile e spedizioni velocissime. Assortimento incredibile di prodotti. Sono felice di aver scoperto questo store.
There customer
service was excellent. Very helpful and fast to respond
Eerste en ook gelijk prima ervaring met Amuzzi. Snel en prima verzonden!
Super. Geen problemen gehad. Mooi product. Goede service

Antwort von Amuzzi
Perfecte Service!! Wordt altijd goed geholpen. Producten zijn altijd van TOP Kwaliteit en de levering is altijd optijd! 👌
Ik had op 9-8 vier Thundercats besteld die volgens hun website allemaal nog te bestellen waren. Helaas kreeg ik twee dagen later bericht dat ik voor twee van die producten mijn geld teruggestort zou krijgen. Geen informatie of een uitleg waarom dat was. Er was ook geen poging gedaan om contact met mij te zoeken voordat de twee andere producten verzonden werden. Ik heb zelf gemaild met de vraag of dit een gebruikelijke manier van (niet) communiceren is, maar ook daar heb ik geen reactie op ontvangen. Het was netjes geweest wanneer ik voor hetzelfde geld twee andere producten had kunnen ontvangen. Want ik heb natuurlijk geen zin om twee keer verzendkosten te betalen mocht ik zelf een alternatief zien.
Update: Er was een onderbezetting van personeel waardoor mijn order helaas niet netjes was afgehandeld. Na contact met Amuzzi kreeg ik een kortingcode van 10 procent voor een volgende aankoop. Wat eigenlijk neerkomt op het verrekenen van de verzendkosten mocht ik twee andere producten willen bestellen. Het is jammer dat ik niet de producten kreeg die ik graag wilde hebben maar er is een poging gedaan om mij tegemoet te komen.
Ik kan alleen maar positief zijn over Amuzzi. Altijd super vriendelijk zowel online als in de winkel. Ook hun prijzen zijn zeer correct. Hier kan je met een gerust hart een pre order plaatsen !

Antwort von Amuzzi
Vandaag voor de 3e keer een mail gezonden naar het officiële mailadres van amuzzi. Heb 2 dingen besteld. Het ene is op voorraad, de ander niet. En ik wacht al sinds juni. Is voor een verjaardag op 1 september. Dus zou graag in ieder geval datgene wat wel op voorraad is wel ontvangen. Maar ik hoor niets, noppes, nada op mijn mailtjes. Allemaal op vakantie de afgelopen 3 weken ofzo??? Bestelling #18808

Antwort von Amuzzi
Hoe een bedrijf om gaat met een fout zegt veel meer dan hoe zij om gaan met wat er goed gaat.
Heb via bol.com een dvd besteld bij Amuzzi. Helaas kreeg ik de verkeerde dvd toegestuurd. Ik heb direct gebeld naar Amuzzi zelf. Sergio heeft direct gekeken of zij de juiste dvd nog hadden en heeft direct deze opgestuurd.
Vandaag heb ik de juiste dvd ontvangen, en de verkeerd gestuurde mag ik houden. Top service van Amuzzi en Sergio. Ik kan Amuzzi aan iedereen aanraden!
Ammuzzi een heel fijn en betrouwbaar bedrijf met goede producten en snelle levering.
Echt een aanrader voor iedereen!
Recent een beeldje besteld, kreeg de notificatie dat dit eventueel 2/3 weken zou kunnen duren met levering maar na ondertussen meer dan 10 weken wachten met geen reactie van de klantenservice ben ik niet gemotiveerd hier nogmaals wat te kopen... erg jammer.
Update 13 Mei 2021;
Het is inmiddels nog een maand later en ik heb na nogmaals contact opgenomen te hebben nog steeds niets terug gehoord (voor een geaccumuleerde 4 maanden dus nu intussen), ik hoop nog steeds dat mijn pakketje een van deze dagen opeens binnen zal komen maar geef dit langzamerhand op wat in mijn mening onwijs spijtig is.
Update 23 April 2022;
Na ruim anderhalf jaar te horen gekregen te hebben dat mijn pakketje er bijna was, heb ik mijn geld laten restotutioneren. Maar niet zonder problemen natuurlijk, want na weken gewacht te hebben, werd mijn geld pas terug gestort nadat ik een extra mail stuurde.
Verder is tijdens deze gehele anderhalf jaar het communicatie afschuwelijk geweest, en raad ik dus ook elk persoon die in overweging is hier iets te kopen, dit gewoon bij een andere plek te doen.

Antwort von Amuzzi
Er wordt een leverdatum beloofd die ze niet na kunnen komen, want ze moeten het product blijkbaar eerst zelf nog bestellen. Gewoon dropshipping dus. :{

Antwort von Amuzzi
Amuzzi is perfect maar de firma GLS laat veel te wensen over 5 dagen vermeld "Uw pakket wordt vandaag geleverd" op de 6° dag werd het eindelijk geleverd.

Antwort von Amuzzi
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.