Super fin service , kan varmt anbefale dette firma . God personlig kontakt over telefonen og hurtig afsendelse af varen . Stor tak herfra
- FANTASTISK God Oplevelse ! - Som jeg virkelig gerne vil give videre, så andre kunder kan få en unik, meget personlig stund, på dette site, via den Super - Søde Jes, som er indehaveren af alle disse... Mehr ansehen
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Allespejle.dk Deres hjemmeside var let at bruge, og de havde et bredt udvalg af spejle at vælge imellem. Bestillingsprocessen var enkel og problemfri, og levering... Mehr ansehen
Verdens bedste service. Blev mistænkelig ved de 5 stjerner denne hjemmeside havde. Men... Men... Kan heller ikke andet end af give allespejle 5 stjerner⭐ jeg blev personlig ringet op og hjulpet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Siesta i Hillerød fører Guldspejle Sølvspejle Tiffany lamper Marokkopuder Hvide møbler Mahogni møbler samt Brugskunst. Vi har de bedste priser...Check os
Søndre Jernbanevej 16 A, 3400, Hillerød, Dänemark
- www.allespejle.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super flot og ovalt sølv spejl
Super flot og ovalt sølv spejl købt i går og fik det udleveret i dag. En virkelig god service. Vil klart anbefale stedet til andre.
super handel
5 stjerner er for lidt der skulle være 10 stjerner
det er den best online oplevelse jeg har haft til dato
og så til den pris ( skal i ikke fortælle til ejerne )
1000 tak fra Bogø
Rigtigt god service
Rigtigt god service og er meget glad for mit køb
Super lækre ting og hurtig levering
Super lækre ting og hurtig levering . Jeg fik min fine lampe allerede dagen af ejeren.
Hurtigt og nemt ! Og service i top!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på allespejle.dk
Super!
Super hjemmeside og virkelig god service!
Jeg bestilte nogle ting om søndagen, og mandag lå mine ting i postkassen, da vedkommende alligevel skulle forbi den by jeg bor i. Det er da virkelig god service 😀
Så kan kun anbefale denne side 👌🏻👌🏻
Så fin service!
Så fin service! Ringede ind i eftermiddags for at høre om åbningstider, og blev spurgt om ikke jeg bare ville have det leveret for 100 kr. 3 timer senere på min hjemmeadresse, hvis jeg bare gik ind og købte det gennem webshoppen. Nu sidder jeg og kigger på mit fine, nye spejl :) Tak, tak, tak!
Rigtig fine natborde og god behandling
Rigtig fine natborde og god behandling. Levering til døren. Kan varmt anbefale at handle her.
Super service og hurtig levering
Hej har tidligere bestilte på…
Hej har tidligere bestilte på webshop. Bor i Vojens arbejder i Kolding.
Kunne hente mine vare hos en leverandør i Kolding dagen efter, super sparet fragt.
Så har lige bestilt igen i går, hentet vare i Kolding super .
Peter vojens
Min bestilling blev leveret dagen efter…
Min bestilling blev leveret dagen efter jeg bestilte. Leveret indenfor på 3 sal med smil og godt humør. Varen levede 100 procent op til mine forventninger. Her handler jeg gerne igen.
Super
Bestilte et nøgleskab, og da ejeren alligevel skulle ud og køre så kom han da lige forbi med varen. Super!
fint spejl og super service ;-)
Meget tilfreds med mine varer
Super super fin service
Super super fin service, man kan ringe og spørge om alt og få pakken leveret når det passer bedst 👍
Hurtig og fin betjening
Hurtig og fin betjening. Fik afleveret lampen på min hjemadresse. Fantastisk service
I får 5 stjerner af mig...
Super fede vægfigurer... fin pris... hurtig levering - ingen bøvl...
Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre..
Super tilfreds kunde
Super tilfreds kunde. Flotte spejle. Gode priser. Super god service. Vil anbefale jer til alle jeg kender 👌🏼
Super service, kan kun anbefale allespejle.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.