Super fin service , kan varmt anbefale dette firma . God personlig kontakt over telefonen og hurtig afsendelse af varen . Stor tak herfra
- FANTASTISK God Oplevelse ! - Som jeg virkelig gerne vil give videre, så andre kunder kan få en unik, meget personlig stund, på dette site, via den Super - Søde Jes, som er indehaveren af alle disse... Mehr ansehen
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Allespejle.dk Deres hjemmeside var let at bruge, og de havde et bredt udvalg af spejle at vælge imellem. Bestillingsprocessen var enkel og problemfri, og levering... Mehr ansehen
Verdens bedste service. Blev mistænkelig ved de 5 stjerner denne hjemmeside havde. Men... Men... Kan heller ikke andet end af give allespejle 5 stjerner⭐ jeg blev personlig ringet op og hjulpet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Siesta i Hillerød fører Guldspejle Sølvspejle Tiffany lamper Marokkopuder Hvide møbler Mahogni møbler samt Brugskunst. Vi har de bedste priser...Check os
Søndre Jernbanevej 16 A, 3400, Hillerød, Dänemark
- www.allespejle.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er eddermame luksus
Bestilte onsdag (med leveringsbesked på 1-9 dage)og fredag blev mine vare leveret til døren, af Jes personligt.
"Det er eddermame luksus" ... fløj der ud af munden på mig 😄
Tak for handlen af de skønne vare og super service 👌
God personlig service og hurtig…
God personlig service og hurtig levering.
Møblerne blev også båret til døren.
Virkelig en 1
Virkelig en 1. klasses service.Spejlet blev desuden bragt til døren og vi er meget tilfredse👍👍👍TAK!!!!
Smukke Tiffany lamper og god service
Så fik jeg endelig pejlet mig ind på en Tiffany Lampe som desværre ikke var på lager men Jes skyndte sig at finde ud ad om den kunne skaffes hjem og sørgede for at jeg havde den små 10 dage efter. Og den er så flot!
Utrolig fin kundeservice
Utrolig fin kundeservice, meget hjælpsom og informativ og samtidig et smukt spejl
En klar femmer
En klar femmer. 😁
Ved bestilling valgte jeg selv at hente.
Blev ringet op efter et par uger, at han kørte rundt med det i bilen, butikken var lukket pga. corona. Men han var i sommerhus ikke så langt fra hvor jeg boede, så om jeg kunne hente det der. Jeg fortalt jeg var på arbejde, så det først kunne blive dagen efter. Jeg oplyste hvor jeg arbejde. En time efter ringede han og sagde han skulle ud og køre, så han kunne komme forbi mit arbejde med spejlet, hvis jeg ville have det.
Det kalder jeg service😁 kan klart anbefale. Og spejlet er mega flot.
Hej femmer ✋
Alt fra ordre og til levering Høj Femmer ✋
Modtog det smukkeste spejl i guld
Modtog det smukkeste spejl i guld. Jeg havde talt med ejeren inden som fortalte om hvor glad jeg ville blive for det fine spejl - Og det blev jeg godt nok også i høj grad! Skøn ejer, fantastisk service og et alt for smukt spejl som jeg ikke kunne være mere tilfreds med! Det passer så fint ind.
Bestilte i lørdags og har her mandag fået mit spejl leveret til døren.
Fantastisk service, fantastisk flot spejl, en helt igennem god oplevelse, kan kun gi’ mine bedste anbefalinger
Kanon service
Kanon service, sender samme dag som jeg lavede ordren, så blev konen glad i disse corona tider, ikke sidste gang jeg handler der
Super service og varerne kom til tiden.
meget flot spejl og fantastisk service…
meget flot spejl og fantastisk service og gode råd til opsætning, meget venlig og imødekommende forhandler .
Fantastic service
Da man nogle gange kan undre sig over servicen i butikkerne her i København var det en fornøjelse at finde dette firma. Service i top med et smil på læben, kan kun varmt anbefales.
Tip top service
En fremragende service. Anbefaler allespejle til alle!! Jeg håber at jeg en dag skal have endnu et spejl, for så skal det helt sikkert være fra allespejle! Og så er det en venlig sjæl bag telefonen, som hjælper en til det yderste! Er virkelig tilfreds med både service og spejl👍🏼
Helt igennem super service og et meget…
Helt igennem super service og et meget smukt spejl. Det har været en fornøjelse at handle på allespejle.dk
Fantastisk service
En dejlig unik oplevelse at handle med Allespejle. Hurtig og effektiv betjening, og varen blev leveret personligt af sælger på hjemmeadressen efter telefonisk aftale. Varen levede endvidere i den grad op til min forventing, så jeg kan kun anbefale andre at handle her
En dejlig oplevelse at handle med…
En dejlig oplevelse at handle med Allespejle. Hurtig og effektiv betjening, varen leveret personligt at sælger. Varen levede i den grad op til min forventing. Kan kun anbefale at handle her
ALT er ok med ham her! 😊
ALT er ok med ham her! Hurtig levering, sikker pakning, rimelig pris og flot flot spejl.
Ubeskrivelig god service
Ubeskrivelig god service, hurtig levering allerede dagen efter jeg havde bestilt varen. Levering på hjemmeadressen personligt af den meget imødekommende flinke sælger, som først ringede og spurgte hvilken farve jeg ønskede min vare i, eftersom der var to forskellige nuancer. Han tog begge varer med, så jeg kunne vælge.
Super fin service, den bedste jeg nogensinde har oplevet.
Jes fra AlleSpejle leverer en…
Jes fra AlleSpejle leverer en fantastisk service, han har nogle gode produkter og man mærker tydeligt hans begejstring for det han laver.
Han har en meget hurtig og fleksibel Kurér/fragtmand, M8 Time Trans leverer varen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.