Algerens Bewertungen 4

TrustScore 4 von 5

3.9

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

4 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

joeysbilpleje

Cvr nr køre også joeysbilpleje og bilplejen har ikke sit cvr nr.

Her er oplevelsen.

Samim Akbari blev blokeret på Facebook efter som kritikken faldt ned over Joey.

Nu kommer historien.

Jeg tager kontakt til Joey pga min renault grand scenic iv, og får at vide, at Joey vil klargøre bilen og give den permanent coating for 10.000 kr. pakken indholder 3 trins polering af bilen plus alt det andet som følger med hans største pakke man kan vælge.

Jeg var dum nok til at stole blindt på tilbuddet.

Vi aftaler og Joey får bilen, og jeg bliver ringet op efter 2 dage, at bilen er færdig.

jeg kommer ud til en bil, som kun er rørt fra vinduerne ned. joey bliver konfronteret med det, og hans argument var " det skal kunne give værdig for dig. du kigger alligevel ikke på taget af bilen.

bilen var hverken poleret er rørt fra vinduerne og op. Jeg spørger Joey om han har coated bilens tag uden at fjerne ridserne? svaret var. ja.

ok Joey får en chance mere.

jeg får bilen igen, og plast delene ved vinduerne er ikke poleret ordentligt. taget ser fin ud men huller fra stenslag er ikke afdækket. bilens tag føles ikke så glat som resten af bilen. joeys klassiker kommer frem. taget er malet for sig og derfor den ikke føles så glat.

Den argument bruger Joey om og om igen ved forskellige dele af bilen.

sidespejlene havde slet ikke rørt ved. jeg hældte vand over det og vandet blev der uden at løbe ned. ingen joey klassiker. den er malet for sig.

Jeg prøver at fører en ordentlig samtale med Joey, og forklare ham at jeg selv har arbejdet som bilplejer, så der var mange ting som jeg vidste i forvejen. Joey virker ligeglad og han ved bedst, og når tonen blev hård kom ordene. jeg har været i den forkerte miljø med rocker osv. Indirekte en hentydning til man skulle lade ham være og acceptere hans ufuldkommen og amatør arbejde som han reklamere så meget med skulle være professionelt.

den 9.6.2023 får han min bil igen. jeg viser joey ridserne på Kofangeren som han skulle lave efter en skade. joey ser det og siger han ordner det. 2 x lag coating og 1 lag top coating plus polering og rettelser af Kofangeren bliver klargjort på 4 timer. hvis nogen vil have dokumentation på det så har jeg det.

jeg kommer ud til bilen, og ser ridserne var ikke fjernet men bilen var coated. jeg kunne med det samme regne ud, hvordan han kunne gør det så hurtigt. jeg konfronter joey igen, og beskeden var," de blev glemt på farten." jeg ringer til forsikringsselskabet som siger at Joey kommer i deres sorte liste og de kan ikke gør mere.
oveni købet var bilen halv vasket selv om forsikringen har betalt 2100 kr for at få coated Kofangeren.

jeg er frustreret og skuffet over at have valgt en amatør bilplejer som snyder og bedrager hans kunder, og spiller som om han ved bedst.

mit bedste råd vil være. LAD VÆRE. Dine penge er ikke det værd.

læs om stedet på facebook-google-trustpilot. det er mange penge som man betaler en amatør som Joey for deres beskidte arbejde som ikke er en krone værd.

9. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr