Alttilrobotten Bewertungen 16

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Vom Unternehmen geschrieben

Er din robotstøvsuger begyndt at tabe pusten? Hos Alt til Robotten har vi gjort det til vores mission at levere markedets bedste tilbehør og reservedele, så du kan opretholde et rent hjem uden at tømme bankbogen. Vi har samlet alt det nødvendige udstyr i komplette service-kits, der er skræddersyet til din model – uanset om du kører med Roborock, Dreame, iRobot eller Ecovacs. Hvorfor vælge Alt til Robotten? Spar op til 50%: Få samme høje kvalitet som de originale dele, bare til en langt skarpere pris. 🇩🇰 Dansk lager & Lynlevering: Vi sender hver dag fra vores eget lager. Bestil i dag, og modtag dine dele i morgen. 100% Pasningsgaranti: Vi har selv testet alle vores produkter for at sikre, at de passer perfekt til din maskine. Personlig kundeservice: Vi er her for at hjælpe! Vi kender vores produkter ud og ind og guider dig altid til det rette køb. Vi ved, at en travl hverdag kræver grej, der virker. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi har skåret prisen helt i bund. Gør din robot som ny i dag – se vores store udvalg på shoppen! 🚀

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alttilrobotten leverer en rigtig god…

Alttilrobotten leverer en rigtig god oplevelse, hvis du leder efter kvalitetsprodukter og god service. Udvalget er bredt, og det er tydeligt, at der er fokus på både funktionalitet og holdbarhed. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere i, hvilket gør det hurtigt at finde det, man søger.

Kundeservicen er hjælpsom og svarer hurtigt på henvendelser, hvilket giver en tryg købsoplevelse. Leveringen er også pålidelig og ofte hurtigere end forventet.
Alt i alt er Alttilrobotten et solidt valg, hvis du vil handle uden besvær og med god kvalitet.

Kan klart anbefales!

2. April 2026

Fantastisk håndstøvsuger

Jeg har købt håndstøvsugere, og den er fantastisk til paneler, bilen og alle de kroge, som min normale støvsuger har lidt svært ved at nå. Den er også meget handy og virkelig nem at rengøre.

Købsoplevelsen var super. Ingen problemer - bare nemt og hurtigt.

3. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu modtaget min ordre

Jeg har nu modtaget min ordre, fik den allerede 2 dage efter jeg bestilte den. Min robot har åbenbart haft brug for en udskiftning af dele, da den igen køre som ny, det har været savnet.

Kan klart anbefale alttilrobotten, du vil ikke fortryde det.

21. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og nem handel

Bestilte et par dele til min robotstøvsuger fra alttilrobotten.dk.
Det hele gik som det skulle, og jeg modtog pakken efter et par dage.
Delene passede fint og fungerer uden problemer.

Alt i alt en god oplevelse 🙂

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, sikkert og god kvalitet

Hurtigt svar på mail efter ordre/spørgsmål, nemt at navigere rundt på siden. Kvaliteten på mit støvsugerkit virker god.
Jeg kan trygt anbefale alttilrobotten.dk

17. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr