ALDI Danmark Bewertungen

1'195
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er så træt at stå i kø for de alle skal bruge jeres app for at handle så hvis i vil give et godt tilbud så fjern jeres app kommer ikke i Aldi før den bliver fjernet fra jeres butik Med venlig hi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedste af discount forretningerne - næsten altid sikker på at tingene er i rigtig god kvalitet ift prisen Kører f.eks. stadig rundt på en nu 20 år gammel cykel til 2000 kr. ; den er som er som ny... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldi hold med en medarbejder som har lyve over for dem det den medarbejder siger passe ikke men Aldi Skanderborg tro på hvad medarbejdere siger når med spør dem om men må se overvågning på det så sige... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Selv om Aldi er lukket i DK, så vil jeg alligevel skrive følgende: Aldi kunne godt være lidt snusket, men de havde mange varer - både spot og egne - som have bedre kvalitet fx. deres egen ketchup,... Mehr ansehen

1. Discounter
  2. Supermarkt

Vom Unternehmen geschrieben

I Danmark har ALDI 190 butikker fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Albertslund i Storkøbenhavn. ALDI Danmark hører til ALDI Nord gruppen, som er en af de førende detailvirksomheder i Europa og repræsenteret i ni lande. Gennem de seneste år har ALDI Danmark været i konstant forandring. Vi har introduceret mange nye varer i butikkerne for konstant at følge med efterspørgslen fra vores kunder. Vi kan nu tilbyde et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. I ALDI ønsker vi dog ikke blot at udvikle vores vareudbud, men også butiksoplevelsen for vores kunder. Derfor har vi siden juni 2017 igangsat en storstilet moderniseringsplan, hvor ALDI's butikker blandt andet får nye kassebånd og indkøbsoplevelsen bliver i top. Dette vil vores kunder mærke i løbet af 2018 og 2019. ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Da størstedelen af vores varer er vores egne mærker, kan vi stille strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktionen af råvarer. ALDI - Kom hjem med mere.

Mangelhaft

(1'195)

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dårlig butik

Tilbudsavisen gælder fra fredag, da jeg ankommer til butikken 20 minutter efter åbningstid er den specifikke varer, jeg er kørt efter, endnu ikke pakket ud. Den er nederst på en palle og iøvrigt var butiksmedarbejderen uforskammet. Dårlig planlægning. Kommer der ikke mere.

10. Juni 2022

Kære Kunde,

Butikkerne har rigtig mange opgaver de skal nå i løbet af en arbejdsdag, og særligt om morgenen, så butikken kan fremstå frisk og lækker til når kunderne kommer for at handle ind. Heriblandt er opsætningen af varer til tilbudsstart.

Til trods for at de har travlt, er det selvfølgelig meningen at man som kunde skal kunne købe vores gode tilbud, fra vi slår dørene op. Her må vi indrømme, at der er plads til forbedringer.

Hvis du har mulighed for at oplyse hvilken butik her er tale om, skal vi sørge for at din kritik vil gå videre til den rette butik.

Kedelig oplevelse i Aldi Vestervang Viborg

Var i Aldi Vestervang Viborg d. 7 juni kl. 12.17.Skulle have en ølkasse m flasker byttet. Ekspedienten kunne ikke finde brikken til flaskeautomaten på 42.50,-kr Hjalp med at rode i kassen med dåser hvor den formodentlig var blevet tildækket. Da der nu står kunder og venter, tilbyder jeg at fortsætte med at lede medens kunderne bliver betjent. Her får jeg at vide at reglerne er at en kunde ikke må være i flaskerummet alene ! Det er selvfølgelig helt i orden hvis reglerne er sådan. Jeg ber så ekspedienten om at klare det ved kassen så jeg kun betaler for øllen. Her får jeg igen at vide dette tillader reglerne ikke ! Hvis jeg vil have panten må jeg komme dem i automaten en for en, hvilket min tid ikke tillod, eller tage kassen med mig igen! Vedkommende nævner dog selv at de andre medarbejdere, i modsætning til herværende ekspedient,ikke følger reglerne hvis det blev klaret ved kassen, hvilket jeg dog ikke kommenterede på ! Da jeg var i tidsnød gik jeg ned og hentede en kasse øl og noget biscut og gik til kassen for at afregne hvor jeg spurgte ekspedienten om der var tilkaldt hjælp så det hurtigt kunne ordnes, hvilket hun ikke havde, og heller ikke havde i sinde at gøre ! På dette tidspunkt var jeg nødt til at gå rent tidsmæssigt ! Her spurgte ekspedienten dog om jeg ikke ville have min kasse med hjem igen, desværre så sent at jeg måtte efterlade den ! Måske får jeg pengene næste gang jeg handler i butikken :) Her drejer det sig ikke om pengene (42,50,-kr) men om den ret nedladne behandling jeg fik. Uanset hvad jeg spurgte om fik jeg at vide at sådan er reglerne som svar. Det er lidt synd for butikken da jeg altid er blevet behandlet godt og respektfuldt af de andre medarbejdere. Måske går jeg i for små sko, men jeg tillader ikke at blive talt ned til og blive udsat for en sådan magtarrogance som det var tilfældet her !. Denne oplevelse skal dog ikke få indflydelse på om at jeg forsætter med at handle der ! Bruger på årsbasis en ikke uvæsentlig sum penge i butikken !

9. Juni 2022

Kære G.N.,

Vi beklager meget at det har været en ubehageligt oplevelse for dig. Det er selvfølgelig ikke med dette indtryk vi ønsker at vores kunder skal forlade vores butikker.

Vi vil sørge for at lade din kritik af butikken og oplevelsen gå videre til butikken, så de har mulighed for at rette op på dette fremadrettet.

Fup og fidus

Fup og fidus. Super gode tilbud - men de findes bare ikke. I denne uge bl.a. sodavand og nye kartofler til en skarp pris - har nu 4 dage i træk gået forgæves - varerne findes ikke udsolgt er meldingen og det gælder alle 3 butikker i byen. Det er en sag for Forbrugerombudsmanden - falsk markedsføring!

7. Juni 2022

Kære Claus

Det er beklageligt, at du har haft den oplevelse af at være gået forgæves. Det er ikke godt nok, og vi må give din kritik videre til rette ansvarlige afdelinger, da det naturligvis ikke er meningen, at der skal være udsolgt, selvom der altid tages forbehold for udsolgte varer, er det ikke målet under en tilbudsuge.

Håbløs forretning

Så lod jeg mig igen lokke af er tilbud, Aldi alligevel ikke har. Håbløs forretning.

6. Juni 2022

Kære Helle,

Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal være udsolgt af vores tilbudsvarer, men det sker desværre nogle gange, at butikkens varemængde ikke matcher efterspørgslen, eller der kan være problemer med leveringen. Det er surt for alle, men vi gør vores bedste for at undgå det, så alle kunder kan komme hjem med det, de kom efter.

Husk og tjek din bon

Husk og tjek din bon, hver eneste gang man køber 2-3 ting bliver der lagt 2-3 kroner oveni, fordi priserne ikke passer på pris skiltene, det er hvergang, derfor jeg kun er i Aldi en gang om mdr Ca. Har oplevet det gentagende gange.

6. Juni 2022

Kære Peter,

Jeg beklager meget at priserne ikke har været korrekte.

Hvis du blot henvender dig til personalet, når du oplever fejlen, har de mulighed for at rette det med det samme.

De gør hvad de kan i butikkerne for at få skiftet alle prisskiltene, men ind i mellem kan en enkelt pris eller to godt glippe. Dette skal vi selvfølgelig have styr på så priserne vises korrekt.

Aldi frederikshavn gl skagensvej

Fik skældud for og tage brød fra deres vogn de kører brød ind på selv om jeg havde taget hanske på det er ok de har regler for det men måden den ansatte regerende på var ikke ok
Kommer der ikke mere
Søren

5. Juni 2022

Kære Søren,

Jeg beklager meget hvis min kollega har været ubehagelig.

Som du selv nævner er der selvfølgelig nogle regler der skal overholdes. Men dette kan godt håndhæves i en ordentlig tone.

Jeg sørger for at gå videre med din klage til butikken på Gl. Skagensvej.

To go salat uden bestik

4. Juni 2022

Kære Steffen,

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at få fat i en to-go salat, der ikke har noget bestik med.

Har du mulighed for at uddybe hvilken salat her er tale om? Så vil vi sørger for at sende din feedback videre til rette afdeling.

Aldi Ribe

Hvor er jeg godt træt af at komme i Aldi i Ribe, medarbejderne gider ikke sit arbejde og de forstår ikke det er en butik de arbejder i, hvor det i den grad handler om at tænke på kunderne. Ofte står man ved kassen og venter på en ekspedient. Man går heller ikke rundt med høretelefoner i på arbejde, så gider kunderne da ihvertfald ikke kontakte en - skam jer og find nogle medarbejdere der gider passe sit arbejde

4. Juni 2022

Kære AS,

Naturligvis er det ikke sådan vi i ALDI ønsker at møde vores kunder. Derimod ønsker vi kun, at vores kunder skal forlade butikken glade og tilfredse og med et smil på læben. Her må vi indrømme, at der er plads til forbedringer. Jeg går videre med dette til de ansvarlige for butikken i Ribe.

Total kaos

ALDI Vordingborg er pæn butik, hvis man da ser bort fra alt det affald der var smidt på gulvet ( 02-06-22 ). En ansat ( ny medarbejder ) der pisker rundt fra Herodes til Pilatus, for at betjene Bake Off afdelingen, betjene kunder, samt rydde op. Der må have været andre medarbejdere i butikken, såsom en nøgleansvarlig der kunne aflaste den arme pige. Tror jeres kærneværdier ikke er mere værd, end det stykke papir det er skrevet på.

3. Juni 2022

Kære Rene,

Jeg beklager meget at dette er din oplevelse af vores butik.

Jeg går videre med dette til de ansvarlige for butikken i Vordingborg.

Du ønskes en rigtig god weekend.

Liller udvælg

2. Juni 2022

Kære Michell,

Jeg har desværre lidt svært ved at forstå din anmeldelse. Du er meget velkommen til at uddybe den.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig i mit liv har jeg set så mange…

Aldrig i mit liv har jeg set så mange lavtstående
hjernedøde *ællinger i deres Rødekro afdeling
De bruger butikken på at få talt om deres personlige problemer, i stedet for at få vare på de tomme hylder eller betjene dem der venter ved kassen, eller der render rundt og taler om andres sygedom der tydeligvis er deres egen psykiske syge problemer de prøver på at tørrer af på andre

1. Juni 2022

Kære Renè,

Det er meget beklageligt at det er den oplevelse du har af butikken i Rødekro.

Naturligvis er det ikke med dette indtryk vi i ALDI ønsker vores kunder skal forlade butikken.

Jeg går videre med dette til de ansvarlige for butikken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så er den gal igen med falsk tilbud.

Så er den gal igen med falsk tilbud.

Tom hylde med Zin rødvin igen igen - midt i tilbudsugen.
Måske der var 2, da ugen startede ?
Og lad nu vær med at sige, at det er spotvare... - Det er hyldevare på tilbud !!
Falske tilbud for at lokke folk til, føj, hvor lavt kan i synke ?

31. Mai 2022

Kære Rene,

Jeg beklager meget at du har været gået forgæves efter vores vintilbud.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal være udsolgt af hverken rødvin eller andet, men det sker desværre nogle gange, at butikkens varemængde ikke matcher efterspørgslen, eller der kan være problemer med leveringen. Det er surt for alle, men vi gør vores bedste for at undgå det, så alle kunder kan komme hjem med det, de kom efter.

Jeg lader din feedback gå videre.

Som et Russisk supermarked i 80ërne

Når man kommer ned i min lokale Aldi i Jersie Strand, er det som, at komme ind i et Russisk supermarked i 80érne. Lutter tomme hylder, og montre...., ingen vare og har der været et tilbud på noget, så er det heller ikke til at få. 9 ud af 10 gange er det forgæves, at gå derned. Jeg tænker at Aldi i Jersie Strand er ubestridt den dårligste og mest udelige Aldi i Danmark.

30. Mai 2022

Kære Signe

Vi er rigtig ærgerlige over, at det er med det indtryk, du har forladt dit handlebesøg med i den ene butik i Solrød. Vi ønsker naturligvis, det skal være med en positiv følelse, at man tager fra vores butikker med, din kritik vil bliver givet videre, så der kan blive tjekket op på varetilgængeligheden i den konkrete butik.

Overordnet kan jeg nævne, at vi investerer massivt i, at opgradere vores butikker. Vi er ikke i mål med butikkerne endnu, men vi er godt på vej. Vi har moderniseret nu godt halvdelen af alle vores butikker, og vi er i fuld gang med at ombygge de sidste samt bygge nye butikker, så vi snart kan give en god indkøbsoplevelse i hele Danmark.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man kommer ned i den lokale aldi…

Når man kommer ned i den lokale aldi har de aldrig de tilbud man kommer efter. Det er lige meget om Nan kommer kl 8 eller kl 16,00

27. Mai 2022

Kære Gitte

Jeg beklager, at du er gået forgæves efter vores tilbud. Du må meget gerne informere mig om hvilken butik der er tale om ? Du kan skrive det her, eller på en mail til os på kundeservice@aldi.dk.

Rigtig god dag.
Michala, Kundeservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle til Aldi og købe planter til ude…

Skulle til Aldi og købe planter til ude og inde, men da man så de planter der havde stået uden vand, så skulle jeg ikke købe.
De ved ikke en skid om planter.

24. Mai 2022

Kære René,

Jeg beklager meget, hvis planterne ikke har været tilfredsstillende.
Det er selvfølgelig meningen at butikkerne skal vande planterne så de holder sig friske og pæne.

Jeg vil lade din kritik gå videre.

Man kan desværre ikke give 0 stjerner

Nu skete det igen igen. Denne gang ribbensteg på tilbud, det sker uge efter uge at Aldi enten har fejldisponeret i forhold til forventet køb og/eller at butikken slet ikke får varen! Det undrer mig ingenlunde hvis Aldi får underskud i DK år efter år. DE OVERHOLDER SIMPELTHEN IKKE DERES AFTALER. Få dog styr på jeres LOGISTIK og kvalitetsrutiner. Det værste er næsten den stakkels kassemedarbejder som ikke orienteres om hvornår varen så ankommer, tjae prøv igen tirsdag der får vi varer igen, under al kritik at I udsætter jeres medarbejdere for det Aldi øv øv øv

20. Mai 2022

Kære Palle

Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal være udsolgt af hverken ribbensteg eller andet, men det sker desværre nogle gange, at butikkens varemængde ikke matcher efterspørgslen. Det er træls for alle, men vi gør vores bedste for at undgå det, så alle kunder kan komme hjem med det, de kom efter.

Din kritik vil blive givet videre til rette afdeling.

Annulering af too Good to Go, Aldi, Herningvej Holstebro

Aldi, Herningvej, Holstebro

Har nu 7 gange i træk prøvet at bestille en TOO GOOD TO GO med frugt og grønt, men hver gang er den blevet annulleret. Jeg har 1 gang fået derfra, og der var super fint indhold. Men nu gider jeg da ikke bruge det mere, for det er da temmelig træls at jeg venter med at handle grønt, til jeg får grønt fra To Go, men de så annullerer posen hver eneste gang, gør da bare mig temmelig sur. Som om man bare bevidst lægger en masse poser ud på appen, for at være sikker, hvilket også er tilladt ifølge to go's kommentar. Skal dog også siges at jeg hat skrevet til to Go og de kom med en gave på 29 kr som undskyld sagen for sagen, men de lovede at nævne det for butikken. Det har så ikke hjulpet siden, for har nu 2 gange efter det fået annulleret. Har også nævnt det for en ledende medarbejdere, men stadig uden der sker ændringer.

Vh RB

20. Mai 2022

Kære René

Det lyder bestemt ikke optimalt, det er beklageligt, og jeg er helt enig i, at det er en træls oplevelse.

Vi lader dette gå videre, så der kan blive forbedret på håndteringen.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Ubehagelig chef og gamle Gifflar

Til dig, der overvejer et job i Aldi:

Kan du lide en arbejdsplads, hvor din distriktchef bagtaler dig og de andre ansatte? Hvor han med grim og aggressiv adfærd taler til dig? Hvor der aldrig er ros?

Så skal du da ansættes i Aldi under en distriktchef, hvis navn jeg ikke må skrive herinde. Hamid Lahlou. Han er tilknyttet Aldi Haverslev.

Han kan virkelig ikke anbefales!

Men til gengæld er der meget ofte for gamle Gifflar og Aldis egne af slagsen liggende i butikken i Hornslet.

19. Mai 2022

Hej Erik,

Jeg vil klart anbefale dig at kontakte vores HR afdeling, hvis du er utilfreds med arbejdsforholdene.

Rigtig god dag.

Michala, Kundeservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man går forgæves efter deres tilbudsvarer

Så var jeg igen i Aldi, som jeg ellers havde droppet fordi jeg ikke gad tage til en butik som kun har tilbudsvarer i et par timer, men jeg ville give dem en ny chance.

Jeg havde planlagt at købe 3 tilbudsvarer. Jeg tog derfra med 0. Det hele var udsolgt og de fik ikke mere hjem. Fair nok, det var sidste tilbudsdag, men tilbuddene gælder jo hele ugen, så jeg havde forventet de havde bare lidt.
Mens jeg gik rundt og prøvede at finde de varer de havde lokket mig ind med, så jeg personalet køre en fjerde tilbudsvare ud på lageret. Om morgenen mens den stadig var på tilbud.

Det er til grin, de har kun tilbud som lokkemad og satser på man køber noget andet når man alligevel er i butikken. Og det gør mange så åbenbart også.

19. Mai 2022

Kære Dan

Det er beklageligt, at du har haft en oplevelse af at være gået forgæves efter tilbudsvarer. Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal være udsolgt, men det sker desværre nogle gange, at butikkens varemængde ikke matcher efterspørgslen.
Vi gør vores bedste for at undgå det, så alle kunder kan komme hjem med det, de kom efter.

Du ønskes en dejlig dag og god weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALDI Skanderborg

ALDI Skanderborg
Jeg har for nygeligt været i Aldi Skanderborg efter rigtigt lang tid da jeg har haft et par dårlig oplevelser derinde sidste år, det har været mest pga rod i butikken, paller som stod overalt i butikken så man ikke kumme rundt og en butikschef som snakkede dårligt til kunderne, medarbejder som ikke kunne give et svar omkring tilbud osv.
I sidste besøgte jeg butikken efter lang tid og sikke en fornøjelse det var at komme ind i butikken og se en positiv udvikling, det var rigtigt flot der var bla priser på varene, spot der var fyldt og første gang jeg har set deres nonfood afdeling der var ryddelig og igen der var priser på 😊vigtigst af alt personalet var venlig og smilende, der var rent, pænt og overskuelig i butikken. Jeg fik snakket med en ung pige derinde som fortæller at hun kun har haft butikken marts stor ros herfra der er sket mirakler 😃
Du må meget gerne formidle ud til Aldi at personalet i Skanderborg gøre det rigtigt godt. 😃😃😃
Jeg kommer gerne igen😍

18. Mai 2022

Kære Sanne

Tak for din flotte anmeldelse.

Det skal være butikken så velfortjent at modtage den virkelige fine ros, jeg sørger for at bringe det videre til dem, tak fordi du deler din positive oplevelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag! 😊

Kundeservice

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr