aircovoordeel.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een toppers! Begeleiding van begin tot het einde bij onze offerte aanvraag. Goed communicerende monteurs en echt strak gemonteerd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Airco laten plaatsen. Binnen 6 maanden een probleem met de condenswaterpomp. Ruim 3 maanden moeten wachten op reparatie om hetzelfde probleem dit jaar weer te ondervinden. Ik wacht nu al 7 maanden op... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeeeer tevreden met airco oordeel.nl Begon met de offerte die zeer scherp was geprijsd. Afspraak voor levering was binnen een week geregeld.Monteur was zeer vakkundig en werkte zeer nauwkeurig totaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op locatie in zwolle geweest en erg leuke mensen. Eerlijk en goed advies gehad van de verkoper die veel wist te vertellen over verschillende systemen, ook mijn technische vragen werden snel beantwoo... Mehr ansehen

1. Lieferant von Klimasystemen
  2. Klimaanlagenanbieter
  3. Reparaturservice für Klimaanlagen
  4. Klimaanlagengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

De leverancier van airco systemen en producten inclusief montage door F gassen monteurs. Wij hebben de scherpste prijzen en werken niet met zzp-ers, zo garanderen wij u een nette installatie. Wij zijn erkende dealers van alle grote merken zoals Mitsubishi, Daikin, LG, Gree en nog vele meer. Erkende dealer zijn brengt vele voordelen op basis van langere garantietermijnen, geregistreerde serienummers in Nederland met alle back-up en service vanuit Nederland met onderdelengarantie. Er zijn namelijk veel bedrijven actief die hun airco systemen vanuit het buitenland zwart importeren met alle gevolgen van dien, dit is lekker goedkoop maar de gevolgen zijn goedkoop is duurkoop, het is vaak imitatie ( 2 x zoveel geluid en verbruik ), garantie tot aan de deur en geen onderdelen te verkrijgen, verifieer daarom altijd uw leverancier bij Nederlandse leveranciers. Door goede afspraken bieden wij scherpe prijzen, alle leveringen vanuit directe voorraad en enkel door gediplomeerde monteurs conform F-gassen gemonteerd. Aircovoordeel is dan ook verplicht BRL-100 gecertificeerd.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super blij met de Mitsubishi

Super blij met de Mitsubishi. Nette en snelle installatie. De monteurs namen de spullen mee die niet meer in de containers konden. De wifi had een storing maar naar een telefonisch uitleg werkte deze ook prima. Ik raad dit bedrijf dus ook echt aan.

10. Dezember 2021

Helemaal tevreden!

Enige tijd geleden lieten we een airco plaatsen door aircovoordeel, de tweede. De eerste -ook van aircovoordeel- deed het zo goed dat we er ook één in de veel te warme slaapkamer wilden. Een afspraak gemaakt, voor de schappelijkste prijs in vergelijking met andere aanbieders. Voor de aardigheid wat andere offertes aangevraagd; het scheelde soms wel duizend euro! Op de afgesproken dag kwamen Robbert en Wilco hem plaatsen. Ervaren mannen; goed advies, keurige afwerking, zorgvuldige plaatsing en toen ze klaar waren ruimden ze alles netjes op. De airco doet het naar behoren (zowel koelen als verwarmen), geen enkele klacht. Waarom andere mensen toch zo'n pech hebben? Het lijkt wel een anti-campagne. Maar onze ervaring is ronduit positief, wij kunnen dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen!

20. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doe het niet! Geen service, geen ondersteuning maar wel laten betalen

Een paar jaar geleden een airco geinstalleerd. Nu is hij na 4 jaar stuk en er wordt geen service verleend. Na 3 of 4 mailtjes en enkele weken later komt er iemand langs die 189 euro rekent voor 10 minuten 'kijken'. Vervolgens komt er nooit een offerte of voorstel voor reparatie. Ga er niet mee in zee, dat wordt gegarandeerd huilen.

8. September 2021

Airco laten installeren

Airco laten installeren. Bij de demo werd hij al niet warm. Daar hadden de installateurs smoesjes voor. Later zelf geprobeerd en weer geen warmte. Hij blaast nu niet eens meer lucht (ja, de stekker zit er in en hij het lampje op de airco brandt wel). Gebeld, maar ze hadden het druk en geen mogelijkheid tot telefonisch contact. Halve week geleden gemaild en nog geen reactie. Dus ik zit nu met een nieuwe kapotte airco en geen service!

4. Mai 2021

Waarschuwing!!!!

Waarschuwing!!!!! Koop GEEN airco bij AIRCOVOORDEEL.NL
Dit bedrijf doet aan oplichtingspraktijken!!!

6. April 2021

Hamsestraat 5a
4043 LE Opheusden
Nederland

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Storing verhelpen door Aircovoordeel!

We hebben sinds 08-08-2020 een Storing gemeld bij Aircovoordeel telefonisch,mij wordt gezegd dat ik het via de E-mail melden zou.Hebben we de zelfde dag nog gedaan. Het is pas am 11-08-2020 een Antwoord terug geschreven dat ze het verder lijden an de Planning contact zou opnemen. TOT heden niets meer vernomen.Ik heb al drie keer een E-mail gestuurd nog steeds niets gehoord. Aircovoordeel is telefonisch niet de berijken,iederkeer steeds alléén Mailbox.De Airco heeft ons 3000,00Euro gekostet, ieder Jaar onderhoud laten uitvoeren.Nou we een Storing hebben zijn niet de bekijken.Met de hittegolf zonder Airco gezeten. We zijn gespannen hoelang het nog duurt tot Airco gerepareerd is.

28. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte installatie na een maand begon…

Slechte installatie na een maand begon de binnenunit al te lekken. Drama tot en met, inclusief het vernieuwen van het behang. Bereikbaar voor voor service? Nou niet dus. Houden je aan het lijntje dat ze nog wel terug zullen bellen maar helaas. Bij navraag geen reactie. Doe jezelf een plezier een koop hier niets. AIRCOVOORDEEL = AIRCOELLENDE.

9. Juli 2020

Zeer slechte service(geen)!

Zeer slechte service(geen)!
Zodra het geld binnen is kan je fluiten naar je service/garantie. Het is zelfs niet eens mogelijk om telefonisch of via email in contact met Aircovoordeel te komen.

3 jaar geleden een Hisense split airco systeem nieuw aangeschaft inclusief montage door Aircovoordeel.

Na 2 maanden werkte de app al niet meer (deze airco heeft wifi+app).
Toen ik contact opnam werd het makkelijk afgeschoven naar de app ontwikkelaars dus moest ik daar maar contact mee opnemen, geen idee hoe?

3 jaar na installatie werkt de airco niet meer. Je raad het al, nu het buiten 30 graden is natuurlijk.
Na ongeveer 15 keer bellen nam er eindelijk iemand op en die vertelde dat er wel een monteur langs kon komen vanaf €250 maar ik moest alles op de mail zetten, dit gedaan maar geen reactie meer gekregen(is inmiddels 2 weken geleden).

Nu heb ik een ander bedrijf laten komen, waaruit blijkt dat de hoofd printplaat van de buitenunit defect is. De storingsmonteur vertelde me dat een dergelijk systeem 10-15 jaar mee moet gaan en 3 jaar(net buiten garantie) gewoon opgelost dient te worden door Aircovoordeel.
Vergeet maar dat je dit kan verhalen op Aircovoordeel want ze zijn simpelweg niet bereikbaar.

Nu moet ik dus zelf opzoek naar dit onderdeel en dit samen met de kosten van de monteur allemaal betalen! (honderden euro's)

Totaal geen voordeel bij Aircovoordeel.

IK HERKEN MIJN SITUATIE PRECIES MET DEZE VAN MAX OMBUDSMAN.

DOE ABSOLUUT GEEN ZAKEN MET DEZE FIRMA!!!!!!!

--EDIT na reactie Aircovoordeel--
Hier mijn antwoorden op uw bericht welke vol zit met aannames:

Allereerst bestaan jullie 15 jaar en geen 20 jaar want de eenmanszaak is opgericht in 2005.

U neemt zomaar aan dat er geen onderhoud is gepleegd puur omdat dit niet bij uw bedrijf is gebeurd. De airco is netjes onderhouden en bovendien heb ik een verklaring van een gecertificeerde monteur dat het PROBLEEM waar het om gaat niks met onderhoud te maken heeft. Er kan namelijk geen onderhoud gepleegd worden aan een printplaat.

Als u het zo druk heeft als bedrijf, dan moet u enorme winsten boeken, dan kan er makkelijk wat geld gebruikt worden om daadwerkelijk ook je klanten tevreden te houden nadat het geld binnen is geharkt.
(dit is eigenlijk de definitie van goede zaken doen, relatie opbouwen en klantcontact).

U zegt dat ik een volger ben(weer een aanname) en maar een review schrijf omdat ik mijn zin niet krijg.
Waaruit blijkt dat ik een volger ben? Wie volg ik dan?
Het enige wat ik volg is mijn intiutie om andere mensen te waarschuwen voor deze manier van zaken doen! Hierbij refereer ik aan MAX ombudsman zodat mensen (op video) kunnen zien hoe het er aan toe gaat. Dus gewoon een bevestiging van het ware beeld.

U zegt nu dat u geen oplossing geeft voor klanten die dwingend alles voor elkaar willen krijgen middels reviews.
Gek he??
U GEEFT LETTERLIJK BINNEN EEN UUR EEN UITGEBREIDE REACTIE OP MIJN REVIEW.
Maar totaal geen gehoor aan de tientallen pogingen (telefoon/voicemail/email) die ik gewaagd heb VOORDAT ik ook maar een review heb geplaatst.
Dus als het heet onder de voeten wordt, wat uw imago kan schaden dan kan er opeens snel worden gereageerd (en hoe).

Als u gewoon had gereageerd dan had ik nooit een slechte review hoeven geven.

U geeft zelf aan dat u de bereidheid heeft (gehad) om bij me langs te komen voor een oplossing, "bij een andere benadering".
Deze andere benadering heb ik talloze keren geprobeerd, op een keurige nette manier. Dus ook hier verdraaid u de waarheid.

Tot slot heb ik zeer veel spijt dat ik (vrij snel na installatie) Aircovoordeel heb aangeraden bij meerdere mensen die ik ken, en die dus ook allemaal een systeem hebben aangeschaft. Laten we hopen dat er niets stuk gaat bij hen..

25. Juni 2020
aircovoordeel.nl-Logo

Antwort von aircovoordeel.nl

Beste Maarten de Haas,

Wat jammer dat u net als onze concurrenten alleen maar gal spuwt, erg makkelijk hé!

Wij zijn een bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring en komen onze service altijd na, als u de reviews van niet tevreden te krijgen klanten kopieert en of vooral reviews van concurrenten bekijkt die onder anonieme namen slechte reviews plaatsen dan lijkt het erop inderdaad dat wij helemaal niets goed doen, maar er zit een andere kant aan het verhaal en ook bij u.

U heeft nu al bijna 3.5 jaar het systeem in gebruik en nooit onderhoud uit laten voeren, u heeft nu een probleem met het systeem die bij ons 5 werkdagen geleden gemeld ( en geen overdreven 14 dagen zoals u aangeeft ) is in het midden van een enorme hectische drukte waarbij wij meer dan 600 mailtjes per dag krijgen.
Nu verwacht u van ons gratis service? en het liefst binnen 24 uur opgelost? terwijl wij niet eens op de hoogte zijn van uw probleem.
Ook kunt u uzelf afvragen hoe een printplaat stuk gaat van een buitendeel? maar is dat iets wat wij veroorzaken? daar lijkt het wel op in uw haatmail.

En ja inderdaad wij zijn telefonisch moeilijk te bereiken maar dat staat ook overduidelijk beschreven op onze website op verschillende pagina`s, ook wij willen iedereen graag te woord staan maar als wij met 4 personen de telefoon oppakken en bij ieder gesprek er minimaal 25 per persoon missen omdat wij overspoeld worden is het overmacht, daarom vragen wij ook de klant dit per mail te melden.

Hierbij voor u een uitdaging..... als u ons een naam van een bedrijf laat weten die onbeperkt garantie geeft op een systeem na 3.5 jaar en in deze drukte het direct en gratis even voor u oplost dan krijgt u van ons een nieuw systeem.

Het is ons geleerd niet te reageren op reviews die niet kloppend zijn maar u bent een volger en schrijft maar gewoon even een review omdat u uw zin niet krijgt en of het volgens u niet snel genoeg gaat maar daarvoor buigen wij niet, wij hebben duizenden klanten die dik tevreden zijn en daar bouwen wij ook op verder.

Klanten zoals u die dwingend alles voor elkaar willen krijgen en anders maar een slechte review schrijven hebben wij helaas geen oplossing voor !!! ook gratis service na 3.5 jaar zit bij ons niet in het pakket inderdaad, wij berekenen dan een minimale vergoeding voor de voorrijkosten maar als dat u teveel is dan maar slechte service van Aircovoordeel.

Tot slot is het voor ons een kleine moeite om bij u in Enkhuizen langs te gaan om naar uw systeem te kijken en een eventuele defect op te lossen maar dat zou bij een andere benadering veel flexibeler verlopen.

Graag vernemen van u een 5 sterren bedrijf die na 3.5 jaar zonder enig onderhoud en kosten de boel onder garantie voor u oplost, wij zijn erg benieuwd.

Hartelijke groeten van Aircovoordeel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaal geen service en garantie bij Aircovoordeel

Een korte samenvatting van mijn ervaringen met Aircovoordeel bij het de plaatsen van een airco.

In maart 2019 heb ik bij Aircovoordeel een Airco gekocht. Bij de installatie boorde de
– volgens Aircovoordeel zeer ervaren – monteur door een elektriciteitsleiding. De witte muur werd met een geel opvulmiddel gerepareerd. Bepaald geen fraai gezicht. Tussen de horizontale en de verticale buis zat een gat van ongeveer 6 centimeter. Hierdoor waren de af te dekken leidingen zichtbaar. De horizontale en de verticale buis sloten niet op elkaar aan. Daar was een verloop van 3 cm.

Na de plaatsing via e-mail contact opgenomen met Aircovoordeel. Geen reactie. Gebeld. Er zou door de fabrikant een verloopstuk worden ontwikkeld dat tegen eind 2019 gereed zou zijn. Gebeld met diverse andere leveranciers van airco’s met dezelfde buizen. Foto’s opgestuurd. Er werd mij verzekerd dat er geen verloopstuk zou komen. Bovendien waren de buizen volgens deze leveranciers zeer slordig geplaatst. Herhaaldelijk contact opgenomen met Aircovoordeel. Eind 2019 zou de kwestie worden opgelost of er zou een andere oplossing komen. Op het moment dat het hulpstuk er zou zijn, zou ik één van de eerste zijn die wordt ingelicht. Tot op heden eind juni 2020 nog geen oplossing. Een mogelijke oplossing zou zijn dat de klant zelf er een koof omheen bouwt. Dat stond niet in het contract. Dat lijkt mij toch echt een oplossing die moet worden verzorgd door de leverancier van de airco.

Inmiddels contact opgenomen met de firma Warmteservice en de fabrikant van de airco. Er waren andere oplossingen. Geen inhoudelijke reactie van Aircovoordeel.

Onderstaand ervaringen van Aircovoordeel kopers op andere sites.

– Vrijdag 6 maart een uitzending van het meldpunt van omroep Max. Volgens de ingeschakelde expert was de reactie van Aircovoordeel zeer arrogant. De importeur vande airco heeft het probleem uiteindelijk opgelost.
– Op de site allebedrijven in Zwolle. Tussen de reacties ook 9 reacties met als gemiddelde waardering 2.6. Enkele reacties. Leuk tot je gekocht hebt, niet aan beginnen, het zijn 1e klas oplichters, slecht servicecentrum

Zoals te verwachten, is de firma Aircovoordeel niet aangesloten bij een Geschillencommissie of een branche organisatie. Ik heb het kort gehouden. Er zijn vele
e-mails en telefoontjes aan deze notitie voorafgegaan. Aircovoordeel beklaagt zich over alles en iedereen maar komt nooit tot een oplossing. De lezer moet zelf maar de conclusie trekken of hij het risico wil nemen om met Aircovoordeel in zee te gaan.

P.S. Ik adviseer consumenten die geen service of garantie hebben gekregen -eventueel met terugwerkende kracht - een klacht in te dienen over aircovoordeel via de site van de Autoriteit Consument en Markt. Uw melding helpt de ACM te bekijken welke bedrijven zich niet aan de regels houden en waar zij iets aan moeten doen.

24. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu de zomers toch echte zomers blijken…

Nu de zomers toch echte zomers blijken te zijn toch de stap gezet om airco op de slaapkamers te laten plaatsen. Na het nodige research aircovoordeel benaderd voor advies. Eerlijk advies en een zeer goede prijs heeft geresulteerd in het plaatsen van de order inclusief installatie. Kan zelf lopen prutsen en dan het laatste stapje door de specialist laten uitvoeren maar laten we eerlijk zijn, dit is geen doe-het-zelf klus. Lees recensies van jaren geleden maar ik ben supertevreden met de Daikin Multisplit airco. Vakwerk en kwaliteit voor een goede prijs.

21. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

leuk tot je gekocht hebt !!!

op voorhand uitleg gevraagd en telkens meteen antwoord verkregen op alle vragen die gesteld worden via mail. uiteindelijk ook tot in detail besproken welke materialen er nodig zijn en welk werkmateriaal.
bij de bestelling alles netjes doorgegeven met plan en foto,s en na enkel dagen mag je je product gaan ophalen in het magazijn.
niets lag klaar in het magazijn. Vergeten ?! alles wordt weliswaar bij elkander gesprokkeld en hulp lijkt prima. Wel duidelijk vragen of je alles hebt en de lijst mee overlopen want ik kreeg foute units (zijn meteen aangepast) en geen wifi terwijl ik drie maal erachter vroeg en uiteindelijk een ander persoon de helper er ook op terecht wees dat ik nog steeds geen wifi modules heb (er zaten bij deze modules geen in de units terwijl dit wel hoorde)
thuis aangekomen kom ik nog bij mijn grootste probleem . de leidingen hebben maar een maximum van 25 meter dus als je daar 2 units met wil maken en je vraagt 37 meter dan krijg je 25+12meter mijn stukken duidelijk op plan zijn 23 en 15 Dus. koppelen denk je dan jammer maar er zijn geen koppelingen bijgeleverd en in de handel enkel door dealers te verkrijgen.
let op ook een flaretoestel moet je kopen of je kan niets met gans de
installatie. ik had gevraagd dit te melden op hun website maar noppes!!!
kortom zelf eraan beginnen is bijna hopeloos of je moet echt zorgen dat je de correcte lengtes hebt , allen met koppelingen genepen en hopen dat alles dicht is. contact opnemem nadien haast onmogelijk , maar bestel je een nieuwe unit dan heb je meteen antwoord . ze durven zelfs een mailtje nasturen dat ze vervalst hebben met datum om je te wijzen op de fouten die gaan voorvallen maar ze gebruiken dan nog een foute datum!! ze trachten zich in te dekken maar maken dan daar fouten in. kortom gewoon een online shop

6. Juni 2020

Oud voor nieuw

Oud voor nieuw. Check goed wat je koopt, loop al je verpakkingen na, check je productiejaar, onze units gekocht in 2017, blijken van 2013! aardige lui om koffie mee te drinken, maar koop je airco bij een echte leverancier...

3. Juni 2020

GEEN SERVICE!

Zeer slecht te bereiken ook met aankoop.
Goede producten. Goed personeel. Goed aangelegd.
Service ZERO!! En smoesjes toveren ze wel uit de hoge hoed.
Maar dat is ALS je ze te pakken krijgt danwel reageren op je mail.

Alles goed TOTDAT je betaalt hebt en als er iets aan de hand is, dan kun je het vergeten.

Jammer want het zou een mooi bedrijf KUNNEN zijn. Maar is het helaas niet.

10. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

niet aan beginnen je spullen ga je wel…

niet aan beginnen je spullen ga je wel krijgen maar zodra er een garantiekwestie is zijn ze niet meer te bereiken zelf hebben we een instalatie van ongeveer 5000 euro aangeschaft en juist om de garantie te waarborgen door aircovoordeel in bedrijf laten stellen dit had ik beter zelf kunnen doen want op de buitenunit zit een blindplug die in de fabriek niet goed is afgedicht aangezien de monteur een meter had die alleen door middel van tikken tegen het glas respons gaf is dit niet gezien zodra je probeert dit te kennen te geven is er niemand meer thuis gebeld ingesproken gemaild en toen nog de storingsknop op de site gebruikt uiteindelijk een bericht gekregen dat het mijn eigen schuld was en dat ik de koppeling zelf had losgedraaid de instalatie word nu door een derde partij gerepareerd en de rekening gaat naar aircovoordeel die zullen hem natuurlijk niet zomaar betalen dus zal het wel een tv programma of een rechter worden maar laten zitten gaat ik niet doen wie dit herkend en ook nog zijn recht wilt halen kan een berichtje achter laten want samen sta je nu eenmaal sterker dit alles natuurlijk wel binnen de regels van de wet

29. September 2019

HIer niet kopen.

Hier niet kopen.
Geen service, wanneer een deffect is en je het meld is er niemand niet meer thuis.
Arrogant

4. September 2019

Slechte service

Hier kun je voordelig aan een airco komen. Maar verwacht niet te veel kwaliteit voor dat geld. Installatie is klungelig (niet het juiste gereedschap bij zich) en airco niet waterpas opgehangen. Klachten worden niet in behandeling genomen.

30. März 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr