In mei een airco bij dit 'bedrijf' gekocht. Door een bevriende STEK monteur laten installeren en bij inbedrijfsname vond hij de airco een brommend/ aanlopend geluid maken. Contact opgenomen en ze w... Mehr ansehen
Warmtepomp boiler hier besteld. Goede prijs/kwaliteit. Snelle en zorgvuldige levering. Vriendelijke bezorger die de warmtepomp bij ons in de tuin wou zetten. Erg blij mee. Warmtepomp is erg mooi. Hij... Mehr ansehen
Eigenlijk niets bijzonders. We hebben een airco besteld en die is vlot en netjes geleverd. Ik moet hem nog plaatsen.
Ik had een klein beschadiging waarop ik contact heb gezocht met Airco Webwinkel. Hierop hebben ze me aangegeven te zullen zien wat ze konden betekenen. Als consument denk je dat je wordt afgewimpeld m... Mehr ansehen
Snel geleverd en eerlijke prijzen.
Eigenlijk niets bijzonders
Zeer goede service.
Binnen een dag geleverd en netjes…
Binnen een dag geleverd en netjes verpakt
Very fast and exceptional customer…
Very fast and exceptional customer support. The delivery had an issue and they helped me immediately. Much appreciated 👍
Snelle levering.
Mijn advies koop geen AUX airco
Mijn advies koop geen AUX airco, binnen 3 jaar is onze AUX airco alweer stuk. Compressor heeft het begeven. Airco-webwinkel.nl geeft helaas maar 2 jaar garantie. Dus dat wordt weer een nieuwe kopen, ik ga nu wel voor een A- merk. Bij A-merken heb je meestal wel 5 jaar of meer garantie, de AUX airco blijkt helaas toch goedkoop duurkoop.
Lijkt me goed product moet nog…
Lijkt me goed product moet nog monteren, hoop hiermede de resonaties van de warmtepomp te beperken
Alles is in orde
Alles verliep snel en zonder opmerkingen. Het product is goed verpakt en in orde.
Airco webwinkel is prima bereikbaar,
Airco webwinkel is prima bereikbaar,
Ze lossen alle vragen accuraat op en leveren snel.
We hebben goede ervaringen zowel telefonisch als online.
Wij raden deze winkel aan voor aankopen voor de airconditioning en onderdelen.
Al vaker besteld
Al vaker besteld, erg super goede service.
Snel en eenvoudig te bestellen
Snel en eenvoudig te bestellen, binnen 24 uur geleverd, als pallet goed verpakt en conform opdracht.
top geregeld
alles snel, correct en duidelijk geleverd. Enig advies ..... reken geen bezorgkosten of meld dit vooraf!
Ondanks Fabrieksfout/Defect geen garantie
Deze verkopende partij heeft ons een ondeugdelijke AUX split unit airco 3,5 kW Q-SMART met 4D swing, UV geleverd is gebleken na inbedrijfstelling door een gecertificeerde installateur. De compressor blijkt defect/kappot te zijn wat je al aan een hard brommend, schaffend en aanlopend geluid kunt horen en daarom ook niet naar behoren functioneert.
En ondanks dat ze mede door onze STEK monteur zijn benaderd over dit probleem kunnen we gewoonweg naar de fabrieksgarantie fluiten die zij niet willen verlenen. Koop hier dus nooit geen AUX split Airco of degelijke want de fabrieksgarantie is bij deze club echt ver te zoeken.
Airco opgehaald bij de winkel.
Airco opgehaald bij de winkel.
Snel geholpen en vriendelijk personeel.
Erg klant gericht
Erg klant gericht, hebben mij zeer goed geholpen
Netjes op tijd geleverd en kwaliteit…
Netjes op tijd geleverd en kwaliteit prijs verhouding ook top
Top bedrijf, top airco, top prijs.
Top bedrijf.
Goede airconditioning voor een goede prijs.
Sterker nog, de prijs was een week later 120 euro lager en ze betaalden me het verschil terug.
Hulde, aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.