Jeg skulle have en ny firmabil, og efter langsom behandling ved tidligere selskab kneb det meget med tiden. Så tog jeg fat i Ken ved Agilease da jeg max havde 1 uge fra bestilling til levering. Vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god forløb med min nye leasing bil via Agileaing. Respekt og mulighed for tilpasning før aflevering og flexible ift ny bil Grundig gennemgang ved udlevering Kun gode anbefalinger her... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har kun gode ting at sige om Agilease. Jeg har leaset bil hos dem af nu to omgange , og servicen fejler absolut ingenting ! Kæmpe tommel op til alle deres medarbejdere, og især Ken som har vær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har udelukkende kun gode ting at sige om Agilease ! Jeg har ikke før oplevet et leasing firma hvor man føler sig, så godt behandlet. F.eks. levere de bilen foran vores hoveddør på den anden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Agilease er eksperter indenfor operationel erhvervsleasing med eget Bosch Car Service værksted. Hos Agilese er vi stolte af at være en betroet partner for en lang række private og virksomheder, der ønsker fleksible og skræddersyede leasingløsninger. Med operationel leasing og en høj fleksibilitet, gør vi det muligt for vores kunder at fokusere på at drive og udvikle deres forretning - velvidende at de har en troværdig samarbejdspartner i os, som sørger for deres flåde af leasingbiler altid er godt kørende. Med en lokal tilstedeværelse og en dyb forståelse af markedets behov, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres leasingaftaler passer perfekt til deres forretningsstrategi. Uanset om det drejer sig om leasing af personbiler eller varebiler kan vi levere løsninger, der sikrer økonomisk stabilitet og overblik. Vores tilgang er baseret på agilitet, ordentlighed og pålidelighed. Vi tror på værdien af stærke relationer og langvarige partnerskaber, og derfor prioriterer vi altid en personlig og professionel dialog. Hos Agilease handler det ikke kun om leasing – det handler om at skabe værdi og vækst for din virksomhed.
Lundborgvej 10, 8800, Viborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Outstanding oplevelse at være kunde hos AgiLease - Alle de varmeste anbefalinger herfra!🤩
Jeg har haft Frederik Christiansen som min leasingrådgiver, han er helt igennem fantastisk. Fuld gennemsigtighed på min aftale, samt løbende rådgivning og dertil har han altid stået til rådighed når jeg har haft spørgsmål, med hurtigt tilbagevendende svar🙌
Jeg skal til at lease min næste bil hos AgiLease og glæder mig til endnu en behagelig oplevelse som kunde hos de skarpeste og bedste folk i branchen!
Tusind tak for alle de fede oplevelser jeg har fået, med en bil fra jer 🙌

Antwort von Agilease A/S
Hos Agilease bliver du altid mødt af venlig og kompetent personale. Dyb anbefaling af leasingrådgiver Frederik Christiansen, som både har været behjælpelig med rådgivning og hurtig eksekvering ved leasing, debitorskifte og salg af tidligere leasingbiler. Desuden føler man sig altid sikker og godt behandlet når man træder ind i deres flotte showroom. Jeg kan varmt anbefale at besøge og handle hos Agilease.

Fantastisk service!
Har netop leaset en A6er hos agilease. Ken Jensen har ydet en fantastisk service, og bilen er i perfekt stand. Alt var som det skulle være. 5/5 stjerne herfra.

Antwort von Agilease A/S
Får altid god service Hos Agilease - Det er kompetente folk der står bag, og deres biler lever altid op til kravene der stilles - 5 Stjerner herfra👍

Førsteklasses service !
Ken Jensen har ydet en eminent service fra start til slut.
Hele processen har været professionel og der er taget højde for alle ønsker og behov, der nu har været.
Bilen blev leveret efter ønske, hvor alt har været håndteret perfekt.
Gerne igen!

Antwort von Agilease A/S
Altid en god oplevelse at komme til Agilease, lækkert udvalg af biler, god service og gode priser, kan anbefales.

Antwort von Agilease A/S
Vi har vores hvidplade firmabiler hos Agilease og har for nyligt hentet vores 4 bil.
Det er hver eneste gange en helt fantastisk oplevelse. Vores kommunikation er oftest med Ken, som altid vender hurtigt retur på henvendelser, lytter og forstår vores ønsker samt leverer til perfektion. Udover Ken har vi kun haft kontakt til værkstedet hvor der heller ikke har været en finger at sætte på arbejdet.
Tak for et godt partnerskab - Vi ser frem til at hente mange flere biler hos jer!

Hej
Jeg har haft en super god oplevelse med Agilease,
Sælgeren var 100% Seriøs omkring alle aftaler,og leveret en flot klargjort bil.
Vh Torben

Antwort von Agilease A/S
God oplevelse fra starten. Fik en rigtig fornuftig pris for daværende bil, som indgik i udbetalingen til en leaset BMW 530d. Ken Jensen gjorde det let og overskueligt, at lease gennem Agilease.

Antwort von Agilease A/S
Pas på med Agilease.. Det er nemt at komme ind og lease en bil, men hvis man skal sælge sin bil til en forhandler som har Tysk selvskab går det helt galt.. De fatter minus selv om forhandleren forklare dem hvordan det skal gøres.. Forhandleren er nød til at købe bilen med moms og så selv eksportere bilen ud af landet.. Total inkompetente folk..
Tjek så lige DR også for de har en svindlersag hvor Agilease kloning stjålen biler...

Antwort von Agilease A/S
Kæresten og jeg tog til Viborg fra Sjælland for at finde bil. Vi skrev først over til agilease angående bilen, og fik hurtig svarer, og der var en god kommunikation igennem hele forløbet. Da Vi ankom til agilease blev der taget godt i mod os, af alle hos agilease, vi blev sendt på prøve tur uden de store problemer kom tilbage fik snakket kontrakt bil osv. igennem og kom tilfredse ud. Vi så nogle fejl på bilen, som agilease selv valgte at betale for uden vi kommenterede på noget omkring hvem der hæfter.

Antwort von Agilease A/S
Sindssyg god service, hurtig tilbagesvar pr mail uanset tid at døgnet og hurtig kontraktoprettelsen samt klargøring af bil. Vi tog fra København for at hente vores nye bil i Viborg ved agilease og ken tog sig godt af os og sendte os hurtigt på vejen. Fantastisk selskab, vi er 100% kunde i huset fremover.

Antwort von Agilease A/S
Altid en god oplevelse. Både jeg og dem jeg har refereret til Agilease har haft en god oplevelse.

Antwort von Agilease A/S
Jeg har leaset en lækker bil hos Agilease i Viborg og fik fantastisk god hjælp af Nikolaj Salling Rasmussen, som er både venlig og kompetent - meget tiltalende ung mand, som jeg har fuld tillid til. Mine forældre har også efterfølgende valgt at lease bil samme sted og har også været ovenud tilfredse. Man føler sig i trygge hænder og føler sig ikke snydt når man kører derfra. Det hele kører uden problemer. Stor anbefaling til Agilease herfra!

Antwort von Agilease A/S
Jeg kiggede på en bil og fik et tilbud. De virkede professionelle og prisen virkede rimelig men fandt bagefter ud af at flere af deres biler er klonet (stjålet). Det var blandt andet deres (stjålne) Audi som en mand kolliderede med en politimand i og slog ham ihjel for ikke så længe siden i København. Jeg har smidt alle papirerne ud og leaset hos en stor og kompetent forhandler i Jylland der rent faktisk undersøger om deres købte biler er stjålne.
Har kun dårlige erfaringer, inkompente medarbejdere!

Antwort von Agilease A/S
Har siden 2017 benyttet Agilease’s fantastiske kundeservice og professionalisme. Både udvælgelse af bil, klargøring og ikke mindst låne-bil under service er til 5 stjerner. Føler mig altid godt behandlet og kan klart anbefale Agilease til alle fremtidige kunder.

Antwort von Agilease A/S
Har netop købt en fin Tesla af Nikolaj og Ken med suplim service !
Jeg er dermed en reel kunde og haft en reel købsoplevelse !
De som sidder bag skærmen og anmelder virksomheden på baggrund af et tv-program og som ikke engang har hørt ordentlig efter hvad udfaldet blev i sidste ende, burde slette deres useriøse beskeder og fremadrettet KUN bedømme reele købsoplevelser de selv har haft !

Antwort von Agilease A/S
Efter selv at have fundet den bil, jeg gerne ville køre til sommer, tog jeg kontakt til Agilease.
Agilease tilbød i den forbindelse en meget fordelagtig leasingaftale, og købte bilen for mig på stedet, så jeg ikke selv skulle have én eneste krone op ad lommen.
Frederik fra Agilease strikkede et meget flot tilbud sammen til mig med både stilstand og aktiv leasing, og tilbød i samme ombæring at opbevare bilen indendørs med tilsluttet strøm i perioden, hvor den holder stille op til sommeren.
Jeg finder det ærgerligt, at medierne vælger at stille Agilease, der leaser flere tusinde biler ud i året, i et så unuanceret lys pga. et par tilfælde af klonede køretøjer i bilparken. Den danske bilbranche har generelt været plaget af klonede biler, da de er svære at spotte, hvilket har kostet dem dyrt.
Agilease har mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Agilease A/S
Kan varmt anbefale AGIlease!
Jeg har skrevet frem og tilbage med Frederik fra deres salgsafdeling og han har hjulpet mig med at finde den helt rigtige sommerbil til mig. Der er lavet kloningstjek på bilen og alt spiller. Det er fedt at der er 100% styr på tingene og rart at de står til rådighed med alle mine mange spørgsmål omkring leasing.
Varm anbefaling herfra! :-)

Antwort von Agilease A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.