Agilease A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle have en ny firmabil, og efter langsom behandling ved tidligere selskab kneb det meget med tiden. Så tog jeg fat i Ken ved Agilease da jeg max havde 1 uge fra bestilling til levering. Vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god forløb med min nye leasing bil via Agileaing. Respekt og mulighed for tilpasning før aflevering og flexible ift ny bil Grundig gennemgang ved udlevering Kun gode anbefalinger her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun gode ting at sige om Agilease. Jeg har leaset bil hos dem af nu to omgange , og servicen fejler absolut ingenting ! Kæmpe tommel op til alle deres medarbejdere, og især Ken som har vær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har udelukkende kun gode ting at sige om Agilease ! Jeg har ikke før oplevet et leasing firma hvor man føler sig, så godt behandlet. F.eks. levere de bilen foran vores hoveddør på den anden... Mehr ansehen

1. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Agilease er eksperter indenfor operationel erhvervsleasing med eget Bosch Car Service værksted. Hos Agilese er vi stolte af at være en betroet partner for en lang række private og virksomheder, der ønsker fleksible og skræddersyede leasingløsninger. Med operationel leasing og en høj fleksibilitet, gør vi det muligt for vores kunder at fokusere på at drive og udvikle deres forretning - velvidende at de har en troværdig samarbejdspartner i os, som sørger for deres flåde af leasingbiler altid er godt kørende. Med en lokal tilstedeværelse og en dyb forståelse af markedets behov, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres leasingaftaler passer perfekt til deres forretningsstrategi. Uanset om det drejer sig om leasing af personbiler eller varebiler kan vi levere løsninger, der sikrer økonomisk stabilitet og overblik. Vores tilgang er baseret på agilitet, ordentlighed og pålidelighed. Vi tror på værdien af stærke relationer og langvarige partnerskaber, og derfor prioriterer vi altid en personlig og professionel dialog. Hos Agilease handler det ikke kun om leasing – det handler om at skabe værdi og vækst for din virksomhed.

Hervorragend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

5 stjerner til Agilease / Frederik

Jeg har været kunde hos Agilease i et par år og er super tilfreds med servicen. Kan varmt anbefale at handle med Frederik - han er venlig og imødekommende. 5 stjerner herfra.

20. Juni 2023

Tak for anmeldelsen Julie 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af Agilease!

Kæmpe anbefaling af Agilease herfra! Jeg handlede min E63S AMG med Frederik Christensen og har siden lavet flere handler med ham. Søger du god kundeservice og hurtig respons på dine spørgsmål så er det klart her du skal lease din næste bil! :-)

20. Juni 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak for de pæne ord Patrick. Det er altid dejligt når kunderne kommer igen og igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har leaset 2 biler hos agilease de…

Jeg har leaset 2 biler hos agilease de sidste par år og der har ikke været en finger at sætte på servicen. Jeg kan varmt anbefale at du tager fat i Frederik, hvis du er på udkig efter ny bil.

1. Juli 2022

Antwort von Agilease A/S

Tak for anmeldelsen Thomas. Vi sender selvfølgelig rosen videre til vores sælger Frederik.

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtig tilbagemeldinger og de er til at regne med. Jeg kan klart anbefale dem.

16. Juni 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak Lars for de pæne ord - vi takker mange gange for stjernerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har leaset flere biler ved Agilease A/S og kan helt sikkert anbefale dem.

19. Juni 2023

Antwort von Agilease A/S

Vi takker mange gange for anbefalingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe ros til folket ved Agilease!

Kæmpe ros til folket ved Agilease!
Som førstegangs leaser var det en fornøjelse at være komme til Agilease. Ken var hurtig til at hjælpe med at afklare hvilken retning vi skulle i og vi endte med at lease en Audi A6. Ken har igennem hele processen været enormtmeget i øjenhøjde, hvilket gjorde processen for min kæreste og jeg meget tryg. Blev der sendt en besked fra os angående en lille usikkerhed var der hurtig afklaring og svar på det. Selv efter modtagelsen af bilen, hvor der desværre var en enkelt fejl, var Ken hurtig og sagde at bilen bare skulle indleveres på et værksted og så ville de fikse det for deres regning. For som Ken sagde “ Det skal jo være en 100% oplevelse, og ikke kun 95% “, hvilket det så sandeligt har vist sig at være. Godt nok er det første bil der er leaset igennem Agilease, men helt klart ikke den sidste. Og det kan Ken tage credit for!

3. Mai 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak for de pæne ord Nichlas. Dejligt i har haft så positiv en oplevelse. Vi sender rosen videre.

Top klasse.

Top klasse.
Jeg har netop fået leveret en min bil fra Agilease. Alt lige fra det første besøg - for at kigge på bil - til bilen blev afleveret har fungeret helt perfekt. Kan kun anbefale Agilease.

27. April 2023

Antwort von Agilease A/S

Tusinde tak for de pæne ord Søren

TOP KLASSE!

TOP KLASSE!
Jeg har været kunde der de sidste 3,5 år, det er og har været en fornøjelse!
leasingkonsulenter der er imødekommende, vendelige, super professionelle, hjælpsom, og dedikeret til arbejdet.
samt ekstremt dygtige mekanikere, og klargøringsmænd der nørder deres arbejde!
De har en bil til en hver smag på lager, og ellers finder de lige præcis hvad du ønsker.
Kun varme anbefalinger her fra, Til hele teamet!

27. April 2023

Antwort von Agilease A/S

Mange tak Christian - vi sender de rosende ord videre til hele teamet.

Fantastisk service og behagelig dialog

Fantastisk service og behagelig dialog
Som førstegangs leasingtager er det fantastisk at komme til agilease og drøfte ens muligheder og nørde omkring de fede detaljer på lige netop den bil man har udset sig og er der noget der ikke spiller på den er de lynhurtige og proaktive til at de løser det eller kommer med mulige løsningsforslag. Jeg kan kun give den varmeste anbefaling af Ken Jensen, som har sendt mig på vejen i en toplækker 530d, som har de helt rigtige specifikationer i forhold til hvad jeg søgte i bilen. Desuden er Ken ærlig og reel omkring tingene og det sætter jeg pris på som forbruger, at man ikke prøver at snakke udenom de hårde spørgsmål blot for at få "endnu" en kunde i huset.

25. April 2023

Antwort von Agilease A/S

Vi takker for anmeldelsen Dan og sender straks de rosende ord videre til Ken😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse gennem hele…

Fantastisk oplevelse gennem hele forløbet.

Jeg har leaset sommerbil i år og sidste år, via Agilease.
Gennem hele forløbet har jeg fået top rådgvining af Leasingkonsulent Ken Jensen.
Fra start til slut og når der har været spørgsmål, har jeg altid fået hurtigt svar, samt hjælp til at finde den helt rigtige bil.
Derudover kan det anbefales at give Agilease et besøg i deres showroom i Viborg hvor der både er spændende biler og mulighed for en god snak.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

31. März 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak for din anmeldelse Nikolai. Altid en fornøjelse at hjælpe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tak for handlen - not

Sjældent giver jeg 5 stjerner, men agilease lever og ånder virkelig for biler og deres erhverv. Vi fandt selv i bil i Tyskland, de hentede den og klargjorde den og den stod klar til os på omkring 3 uger. Alt foregik helt smertefrit og jeg kan ikke finde noget negativt ved handlen.

Edit: Efter handlen gik bilen i stykker og Agilease havde den på eget værksted som ikke ville eller kunne reparerer fejlen, de mente ikke bilen fejlede noget og lagde i øvrigt op til vi løj, selvom mekaniker bekræftede fejlen.
Konsulenten lovede os at vi kunne komme ud af kontrakten uden omkostninger for os over telefonen da vi kun havde kørt 5000km i den, men da det kom til stykket sagde han at det havde han aldrig sagt.
Der gik desværre rigtig meget bilhandler i den og meget lidt service.
Vi var ellers glade for Agilease men de viste deres sande ansigt.

7. April 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak for anmeldelsen Christian - vi elsker at sende glade kunder ud af døren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er supergod kundeservice i…

Der er supergod kundeservice i forbindelse med valg af bil, de kæler for bilen inden levering så den står tip-top.

Vil ikke overveje andre leasing selskaber for det er en fornøjelse at handle med folk der går op i deres håndværk og det gør de hos Agilease…

31. März 2023

Antwort von Agilease A/S

Tak Jesper. Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her føler man sig virkeligt velkommen

Her føler man sig virkeligt velkommen. Super høflige og rare personer som lyttede efter behov og ønsker. Derfra fandt de varer frem fra “hylderne” og vidste hvad de talte om. Jeg kommer helt sikkert igen.

20. April 2023

Antwort von Agilease A/S

Tusinde tak for anmeldelsen Thomas. Dejligt du har været tilfreds med forløbet.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg har fået fremragende behandling og service af deres leasingkonsulent Simon, som går den ekstra mil for at yde en service i særklasse. Tøv ikke med at tage kontakt til ham, hvis i ønsker en klasse service!

23. November 2022

Antwort von Agilease A/S

Mange tak for den fine anmeldelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste oplevelse for førstegangs-"leaser" :-)

Jeg har leaset min første bil hos Agilease og kan kun sende mine varmeste anbefalinger til alle andre, som står og skal vælge et leasingfirma. De kunne svare på alle min spørgsmål - og så bliver man taget så godt imod i deres flotte lokaler i Viborg. 5 stjerner herfra!

25. Oktober 2022

Antwort von Agilease A/S

Mange tak for det Emilie :-)

Enkelt og professionelt firma👌🏼

Med bøvlet og besværlige beskatningsregler på nye biler samt lang leveringstid derpå, så faldt vores fokus på releasing af brugte biler, da vi skulle finde en anden firmabil. Efter søgen efter alternativer, dukkede AGIlease op, og sammen med Nicolaj Salling Rasmussen derfra, fandt vi den rigtige løsning for mit behov og beskatningsniveau.
Vi oplever hurtig respons på mails og telefonopkald fra ADIlease, samt en virkelig god service.
Jeg er bosiddende på Sjælland, så Viborg hvor AGIlease har domicil er ikke lige om hjørnet, når der skal laves service på bilen, men de har samarbejdspartnere flere steder bl.a. omkring hovedstaden, hvor de kan klare opgaven.
Jeg kan kun anbefale andre at kontakte dette leasingfirma, hvis man søger efter flotte biler som releasing og andre løsninger👌🏼

5. September 2022

Antwort von Agilease A/S

Tak Torbjørn, for de pæne ord.

Rigtig godt leasing selskab

Rigtig godt leasing selskab, vores firma har 3 biler,super service hvor bilen bliver afhentet på firmaets adresse når den skal til service og der stilles bytte bil tilrådighed. Alle 3 biler oplever kompetent værksted og deres leasing konsulenter yder en service ud over det normale for at finde den perfekte bil.

20. August 2022

Antwort von Agilease A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse Hanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetente folk på både kontor og…

Kompetente folk på både kontor og værksted.
Vi er I gang med vores anden bilen hos Agilease, og kan kun give dem vores varmeste anbefalinger

20. August 2022

Antwort von Agilease A/S

Vi sætter stor pris på den fine anmeldelse - tak for det :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke medarbejdere og super god…

Flinke medarbejdere og super god service! Jeg stod og skulle bruge en bil og valgte at jeg skulle lease en. Jeg kontaktede agilease, der var super hjælpsomme og hjalp mig med at forstå hvad leasing egentlig går ud på. Efter jeg besluttede hvilken bil jeg skulle have gik det hurtigt og nemt før jeg fik den. Mega fed oplevelse.

13. August 2022

Antwort von Agilease A/S

Tusind tak for din anmeldelse Emil.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangeri hos Agilease

Bondefangeri
Læs ALT med småt - Bent hos Agilease fortæller kun om drømmen i en lækker bil, men ikke om det ubehagelige som kunde. I værste fald føler jeg mig snydt, og i bedste fald "blot" bondefanget.
Jeg har nævnt det for Agilease, som har fravalgt muligheden for at rette op på tingene. Herefter ingen respons i en måned fra Agilease.
Den ene stjerne dækker over at bilen var lækker til trods for uvasket og urengjort ved modtaglese - men det kunne jeg selv klare, selvom jeg troede at 16.000 kr pr. mdr kunne have retfærdiggjort en vask og støvsugning :)

10. August 2022

Antwort von Agilease A/S

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi har dog handlet jævnfør den kontrakt/ aftale der blev indgået mellem dig og vores leasingkonsulent.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr