Skulle i dag omkring kl. 11.30 aflevere en returpakke (GLS) på Shell/7-Eleven, Alleen, Sorø. Det blev til en noget "øv" fornemmelse!! Var ikke bekendt med, at der nu skal trækkes et nummer ved i... Mehr ansehen
I was parked in the handicapped parking spot for 4 minutes, I am a disabled veteran and I have a Handicapped placard. The cashier came out and started yelling at me for being parked at the South West... Mehr ansehen
Øv - rejser egentlig aldring fra CPH Hovedbanegård , men idag skulle jeg til Århus - da det er en længere tur tænkte jeg at skulle have lidt morgenmad med. Købte 1 rugbrøds bolle med ost og skinke plu... Mehr ansehen
Vi handlede kort i 7-eleven ved Grenåvej i Risskov d. 16/4 2021. Den ene af de to medarbejdere som var på arbejde havde sit mundbind langt ned under næsen. Dvs. at hun udgjorde en potentielt smittefar... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Generelt er jeg glad for butikkerne
Generelt er jeg glad for butikkerne, men der er et problem med de kaffekort med fem kopper til 100 kr. Forrige gang burde der have været tre kopper tilbage på kortet, og hende bag disken i butikken overfor Vesterport st. sagde at de var brugte alle sammen. Og i går havde jeg så det kort med fem nye kopper, hvoraf et var brugt, og ville købe en kop kaffe. Det kort var der så åbenbart heller ikke flere kopper tilbage på i butikken på Vanløse st.? Hvad pokker sker der, kan de ansatte bruge disse "stjålne" klip til sig selv?
Jumbogiffel pandemi
Hej, Janne & Co 🙂
Årets butik????
Vil starte med at Rose jer med jeres utroligt lækre bake off udvalg, samt flot forretning. Altid nydelig og ren butik. MEN, når I hyrer jeres personale for fremtiden, så kunne et rigtig godt tip være nogle der besidder en servicemind, og har en vis form for situationsfornemmelse, og måske endda, hvis det skal blive rigtig godt, så måske nogle der kan være en smule imødekommende og venlige.
Jeg har, tro det eller lad være, 2 nætter i træk mødt den mest uegnet person I HELE DANMARK til at være i et servicefag. Jeg kender godt nok ikke hans navn, men jeg vil tro hans mellemnavn er Iceman..
Jeg har nogen gange tilfældigt kunne købe jeres jumbogifler stadig lune, efter de er blevet bagt, og jeg blev ramt af lynet lige på stedet! NØJ, de er gode. Hvilket har resulteret i, at jeg af den grund har valgt at køre fra Horsens midtby midt om natten til mig, som har været vågen pga en nyfødt dreng.
Men er blevet mødt af den famøse iceman, som starter med at sige at han ikke har noget bake off klar endnu, men da jeg tilfældigvis kigger ned på en bageplade ved ovnen, nok fordi det duftede af kanel og kærlighed i hele butikken. Skurer mit øje de mest fantastiske, gyldenbrune, nybagte jumbogifler.
Jeg spørger i rent begejstring iceman om jeg ikke bare må købe et par af disse herligheder😍
Min begejstring var ganske utroligt nok ikke delt med iceman, da han ikke bevægede en eneste muskel i hans ansigt. Min gode jyske humor tænker selvfølgelig “nå han vil lave sjov med mig” jeg tror det er et drilleri, så jeg tror han vil lave sjov med mig mig, så jeg spørger om det er fordi han ikke har fået glasur på den? Dette betyder nemlig intet for mig, da jeg gerne vil have dem varme. Nu viser denne erfarne servicearbejder så den dejlige sælger, som han altid har haft gemt i maven. Han spørger mig om “hvad det er jeg ikke forstår når han siger, at jeg ikke må købe dem? “
Selvom det godt nok er anden gang siger sarkastisk nej, og virker halv irriteret allerede, så virker det lidt forkert at man ikke må købe det I har til salg i butikken??
Da jeg spørger iceman om hvorfor, kommer den helt åbenlyse logiske grund til dette. Han vil nemlig ikke sælge varmt morgenbrød?????? Nu er jeg godt nok kun i starten af 30’erne, men i løbet af mit liv har jeg aldrig set et sted der ikke ville sælge hverken kager eller morgenbrød imens de er lune. Jeg spørger ham ligeud om han tager fis på mig? 😂 iceman begynder så småt at ligner tomatoman i hovedet, og siger der engang er solgt en varm kanelgiffel til en ukendt person som har brændt sig(av av 😩) og derfor klaget til kiosken!
I ren desperation over at se min store kærlighed(jumbogiffel) (lun vel og mærke) forsvinde mellem fingrene på mig, spørger jeg iceman om de har haft selvsamme problem med deres franske hotdogs eller de også nedkøler dem inden salg, om deres rundstykker kommer en tur i fryseren inden de ryger ud til kunderne?
Her kunne jeg godt mærke, at den meget givende og intellektuelle samtale mellem undertegnet og iceman var forbi, og forlod derfor stedet med uforrettet sag. Jeg prøvede lykken igen natten efter, men løb frontalt ind i muren da jeg igen ser mr. Iceman vogte giflerne med sit udtryksløse og nærmest skræmmende mangel på mimik i ansigtet. Lang historie kort, svaret var NEJ, igen!!!
Så derfor tilspørger jeg dig, Janne, synes du dette lyder som en dårlig joke? eller, er dette dit ramme alvor??? 😂😂😂😂
Med venlig hilsen, en ellers tidligere glad, giffelhungrende stamkunde.
Skulle købe et karton smøger
Skulle købe et karton smøger, sælgeren går ud bagved og henter dem. Han kommer tilbage, de har desværre ikke et karton. Jeg spørg så, om jeg ikke kan købe et par pakker,som står på hylden, det kan jeg desværre ikke. Jeg handler aldrig i den butik mere. Det er 7 -eleven på Hovedbanegården.
Jeg har købt cigaretter
Jeg har købt cigaretter. Så skal jeg ellers betale med kontanter, så betaler jeg, at bruge kortet, som jeg ellers ikke gjort.
Så vil jeg ellers retur cigaretter, men ham der arbejder sagde, at jeg ikke må returner cigaretter.
Jeg har købt i Reberbandsgade i Aalborg
Skod
Jeg er SÅ træt af, at 9 ud af 10 gange jeg går ind i en Shell eller 7eleven forretning UANSET hvilken dag på ugen, hvilket tidspunkt på dagen og hvilket sted i landet, ja så er der udsolgt af deres kaffe cooler!!!
Altsåååå.
Altsåååå.. Ingen klager som sådan. Fik min færdigt blandet kaffe, dog er prisen lidt i overkanten, men pyt med det.
Vi kom kl 2:30 og havde desperat brug…
Vi kom kl 2:30 og havde desperat brug for mad. Den fantastiske medarbejder i sleven eleven Hillerød, reddet os bigtime og lavede pizzaslice og taqitos til os. Bedste betjening ever. Tak for Hillerød 7/11. I er de bedste
Dårlige undskylder for at vi ikke kan få dem
29 Juni 2018 (7 Eleven Hillerød St.) da jeg skulle på tur med mine bedste venner så skulle vi have noget at drikke i denne sommer varme og vi kunne rigtige godt tænke os 1 cola hver med vm-trøjer fordi vi elsker fodbold og så sagde damen at kampagnen er slut mens der var vm KAN DU GÆT HVAD VI FIK ? IKKE EN F******SKID så vi tog til 7-eleven ved Holte istedet og de havde dem og August 2018 ville mig og mine venner 1 pizza slice hver og de sagde at de er rådne for os så de friske ud og så sagde jeg noget flabet at hvis de er rådne så smid dem dog ud så vi tog til 7-eleven ved Holte ALDRIG KOM TIL 7-ELEVEN VED HILLERØD STATION
Tanker altid 100-oktan på den lokale…
Tanker altid 100-oktan på den lokale shell/7-eleven, fantastisk søde medarbejdere.
Kakao uden mælk?
Kakao uden mælk?
Så har fået en kakao te I guess,. Ingen Mælk og dermed ret kedelig kakao fra 7/11 på Hillerød St. Æv, ellers altid god service
Fejlskiltning
Hej.. Inden for den seneste måned, har jeg handlet, i 7-eleven Aabybro, to gange. Begge gange har jeg været ude for at skiltningen ikke stemmer overens med den pris, der bliver slået ind på kasseapparatet. Jeg har påpeget fejlen begge gange, men uden, at det var muligt for ekspedienten at ændre fejlen. Det er selvfølgelig ikke ekspedientens skyld, men jeg er meget utilfreds med, at det ikke er muligt at rette fejlen manuelt.
Dårlig
Meget dyrt. Deres sandwiches er ikke frisk-smurte, ligner de har ligget i disken i flere timer og kyllinge-spydene er frosne som opvarmes. Man skal kun gå derind som nød-løsning og hvor alt andet er lukket
Chai latte uden chai
Ikke chai latte, men varm vand
- v. Den ene af de 2 kiosker i Århus banegård, købte jeg en chai latte.
Da jeg siddet i toget 15 min senere og den er drikkeklar, viser det sig at det bare var varm vand jeg havde fået.
Det var 30 kr lige ned i skraldespanden.
Pænt utilfreds, da jeg ikke kunne vende om og få en ny.
Update: 7/11 har rettet op på fejlen og sender et gavekort min vej. Super god hjælp med klagen
Virkelig skod!
Dårlig service og dårlig mad
Jeg købte d. 07.01.2019 en såkaldt Lunch Bagel med kylling til 39 kr.
Første gang jeg sætter tænderne i baglen er den kedelig og brødet er total tørt.
Jeg åbnede den og fandt 3 bitte små stykker kylling, resten var en lille smule salat og ét stk. syltet agurk..
Virkelig skuffende..
Ang. dårlig service, så da jeg skulle betale sagde jeg pænt Hej, fik ingen respons. Da jeg havde betalt sagde jeg Forsat god dag. Ingen respons..
Kan LANGT FRA anbefale deres bagels..
Det er virkelig en ommer.
Tyveri?
Hej, jeg hedder Lennart og bor i Hillerød.
For nogen tid siden var jeg endnu en gang på Hillerød St. om aftenen for at handle. Det er tidligere sket om natten, da jeg før var førtids-, men nu er skiftet til folkepension med en nedgang efter skat pr. måned på kr. 6000 fra 1. april 2018 til følge. Derfor kan jeg komme, når det passer mig i en døgnåben butik, men nu skal jeg tænke mig om, før jeg bruger af pengene! Jeg bestilte to kyllingespyd til 30 kr. og holdt ikke godt fast i min 200 kr. seddel. Ekspedienten tog fat i sedlen og pist, så var den væk. Et trylleri. Dét har jeg ikke oplevet før. Han kom ud på min side af disken og fjernede tre hylder, men der var ingen seddel at se. "Jeg ringer til min chef i morgen, så jeg ved, om vi kan udbetale pengene," sagde han. Den har nok ligget på hans side af disken, men der kom jeg ikke ind. Nu er der gået en uge, men ingen har ringet endnu. En ung mand var venlig og betalte købet for mig. Mange gange før har min oplevelse i denne butik været i TOP. Som udlært ekspedient vil jeg minde om, at en franchise-tager som andre selvstændige bør lave en plan for hvilken medarbejder, som laver hvad. Ellers står man med tomme hylder og andre problemer en gang i mellem. Systemet med franchise benyttes også af McDonnalds. Man har sin egen butik og betaler nogle procent af omsætningen for at kunne bruge kædens navn og måske f.eks. for fælles reklame.
7-eleven med fingeren på pulsen
Strandvejens butikken har altid været kendt for sine venlige og servicemindede medarbejdere. Men efter, den nye ejer trådte til, er butikken og dennes omgivelse radikalt blevet ændret i den absolut hyggelige og brugervenlige retning, med smukke og hyggelige siddespots såvel indenfor som udenfor. Det samme gælder service niveauet, som endnu højere grad er på toppen, med super effektiv, professionel og altid venlig betjening, samt stort udvalg af sunde produkter.
Copenhagen airport / 7-Eleven
Copenhagen airport - I bought 3 bread rolls and 1 cinnamon bun - all were so hard I could have lost a tooth... Maybe you live on people traveling and can't complain - but I was there to get someone and bought the bread and sweet as a surprise - what a surprise, it was inedible - thank you so very much for ruining the moment. .. And the service was "amazing" - I asked for the price of the bread rolls and was told - I could look myself. ..
Thankfully there are other options in the airport -because me and mine will never ever come in your store again
Gode croisant tilbud
Jeg kan godt lide tilbudene, og det er nice om sommeren med gratis is. på den speciele dag.
Service er også okay, men jeg forstår ikke hvorfor i vil vide hvor jeg skal hen med toget når på billeten alligevel kun står afgangs stationen.
Savner det gode gamle klippekort, rejsekort er så besværligt, at man skal huske at stemple ind og så ind igen hver gang man skifter tog, og så huske at stemple ud ved endestationen.
Falsk anklage Shell/7-Eleven Gl. Århusvej 3 8940 Randers SV
Shell/7-Eleven
Gl. Århusvej 3
8940 Randers SV
Har haft en yderst krænkende oplevelse med denne tankstation.
Min søn har tanket der den 16.9.2018 og inden tankning betalt 200 kr.
Han tanker for kr. 199,98 og kører derfra.
Fredag den 21.9.2018 modtager jeg et brev ( jeg står som ejer af bilen )
om at han har tanket og kørt UDEN at betale,der er trusler om politianmeldelse samt voldsomme rykkergebyr og andre tillæg til regningen, jeg bliver naturligvis temmelig overrasket over at få en sådan skrivelse og afhører nærmest min søn for at få opklaret hvad der er foregået, han fastholder sin forklaring og kører mandag formiddag omkring tanken få at få adgang til videomateriale der viser at han HAR betalt INDEN tankning, det viser sig at han har helt ret i hans påstand og min søn får den forklaring at det blot er en beklagelig fejl, den ansatte havde "glemt" at han( min søn ) havde betalt, men hvad er der så blevet af de 200 kr. som gerne skulle være for meget i kassen når denne blev gjort op, en beklagelig fejl !!!! .....HVAD......??
En beklagelig fejl at man anklager nogen for tyveri......
At man beder et eksternt firma om at sætte en proces igang der har til formål at indrive betaling for noget der er betalt....... en beklagelig fejl !!!!
Senere har jeg bedt om skriftlig tilsagn om at der var betalt for det tankede brændstof, jeg fik så en mail der indeholdt et skærmbillede hvor det pludselig fremgår at der idag er indbetalt det beløb der er tanket for samt et rykkergebyr kr. 299,98, altså fremstår min søn som en tyv der har betalt sit udestående i dag, i samme mail beklager man fejlen og påstår at det aldrig vil ske igen....... MEN i systemet fremstår jeg ( bilejeren) som en der er kørt fra regningen og så idag har betalt både regningen OG rykkergebyr.
Jeg overvejer om jeg skal anmelde Shell/7-Eleven til politiet og om hvorvidt jeg skal forlange indsigt i om jeg nu står registreret som en tyv af brændstof i et privat firmas register.
Der er ingen tvivl om hvorledes det til mig tilsendte skærmbillede opfattes,
Der står klar og tydeligt at beløbet er betalt på tankstationen i dag trods at det er i uoverensstemmelse med sandheden.
Sagen slutter ikke her.
Have en vaskenøgel til Hedegaard 7…
Have en vaskenøgel til Hedegaard 7 eleven i Ballerup
Da de er lukket så blev jeg henvist til 7 eleven i Albertslund for at få pengene retur da jeg kom vidste det sig at der ikke var nogle penge på nøglen var i ren 0kr. Selv om jeg vidste at det ikke kunne passe, men det er svært at bevise. Mener det er snyd og bedrag. og tænker at der er nok andre fra Ballerup der har fået samme besked.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.