Skulle i dag omkring kl. 11.30 aflevere en returpakke (GLS) på Shell/7-Eleven, Alleen, Sorø. Det blev til en noget "øv" fornemmelse!! Var ikke bekendt med, at der nu skal trækkes et nummer ved i... Mehr ansehen
I was parked in the handicapped parking spot for 4 minutes, I am a disabled veteran and I have a Handicapped placard. The cashier came out and started yelling at me for being parked at the South West... Mehr ansehen
Øv - rejser egentlig aldring fra CPH Hovedbanegård , men idag skulle jeg til Århus - da det er en længere tur tænkte jeg at skulle have lidt morgenmad med. Købte 1 rugbrøds bolle med ost og skinke plu... Mehr ansehen
Vi handlede kort i 7-eleven ved Grenåvej i Risskov d. 16/4 2021. Den ene af de to medarbejdere som var på arbejde havde sit mundbind langt ned under næsen. Dvs. at hun udgjorde en potentielt smittefar... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
7-eleven banegården i Århus
7-eleven banegården i Århus
Jeg har hele tiden syntes at de var for dyre generelt med alt, men det toppede her til morgen da jeg købte et smurt græskarstykke uden ost, til hold nu fast 19kr pr stk det ligner en avance på ca 500%..
Havde det så været af samme kvalitet som fra en bager kunne jeg forstå det men her er der tale om et stykke kedeligt bakeoff brød, det er simpelt hen for dyrt og grænser sig til tyveri ved højlys dag
7 eleven næstved
7 eleven næstved, odensevej.
Jeg skulle hente en pakke ca ved 15 tiden idag. Jeg taster gls koden ind som jeg skal. Da jeg når skranken får jeg at vide, at jeg skal komme igen senere, da min pakke ligger gemt bag nogle andre pakker. Jeg kommer igen ca kl.18.40, hvor jeg igen taster mit pakkenr og får et kønr. Da det bliver min tur, har de ved en fejl tastet at pakken er udleveret og de desværre ikke kan gøre noget og at jeg skal kontakte gls. Jeg bliver noget frustreret, da jeg jo ved jeg ikke har fået min pakke og den derved stadig ligger på udleveringsstedet. De vil ikke hjælpe yderlig.
Min mand henvender sig 30 min efter. Vi får lov selv at kigge i lokalet med pakker efter meget modstand fra butikken. Medarbejderen mener bestemt den er udleveret og siger held og lykke med at finde den. Efter ca.5-6min bliver pakken fundet.!
Syntes bestemt ikke den medarbejder var særlig servicemindet og er virkelig bange for at sende mine pakker til netop det udleveringssted, hvis det er så nemt at trykke udleveret, når den ikke er det alligevel..!
Dårlig service reklamere med fransk hot…
Dårlig service reklamere med fransk hot dog 20 kr
Betaler 34 og spøg til tilbud
Det har vi ikke tros skiltning
Så ringe Ballerup
Den enormt ringe kundeservice på…
Den enormt ringe kundeservice på shell/7-eleven i Viborg.
Idag vat vi forbi for at hente en pakke. Da vi kom forrest i køen, og bad om pakken. Blev vi bedt om at vente til der ikke var flere kunder i forretningen. For hun havde et job, som hun skulle passe.
Dvs. at man ikke bliver betragtet som kunde. Hvis man blot henter en pakke. Som de også tjener penge på 🤔
Man kan også udlægge det på den måde. At man ikke kan klage over servicen. For der er ganske enkelt ingen.
Jeg kommer ALDRIG igen..
Marc Brix-Mignon
Daggamle gulerodsboller
Min bror og jeg købte to gulerodsboller til 35 kr på Banegården i Århus søndag morgen. Vi pakker først posen op, da vi sidder i bilen på E45. Vi har fået daggammelt brød med! Ikke friskbagte boller, som man plejer at få, men tørre, hårde, uspiselige boller... det er simpelthen ikke i orden at sælge daggammelt brød til den pris!
Super betjening på Rugårdsvej i Odense
Super betjening på Rugårdsvej i Odense. Hjælpsom ung mand.
Ansat i 7-eleven nyborg
Service i 7-eleven i Nyborg er den ringeste. Der er en ældre dame bag desken og jeg går ud fra det ikke kun er mig hun er ubehagelig mod.
Det er anden gang dette er sket, og det er samme ansat. Hvis hun er sur, så bør det ikke gå ud over kunderne.
dårlig service
dårlig service
Der mangler en hylde under disken, hvor man kan placere sin taske, mens man finder pungen frem.
7-eleven næsbyvej i odense nægter at…
7-eleven næsbyvej i odense nægter at modtage danske kontanter
Sendte en klagesag ind til 711…
Sendte en klagesag ind til 711 kundeservice,
Nr. 62342072
På en måned har de ikke ønsket at svare, trods der står de svarer snarest mulig.
Kundeservice svarer ikke engang når jeg rykker efter svar.
Gammel kage serveret
Gammel kage serveret i dag 13. August i 7 eleven på hovedbanegården.
Gulerodskagen til 24 kr. var direkte uspiselig. Så tør og hård at den ikke kunne deles over og topping smagte surt. Selv ikke min datter på 4 år ville have den. Vi endte med at smide den ud. 7 eleven bør tjekke sine madvarer inden de serverer dem for kunderne.
Falsk markedsføring
Ville købe en sandwich, og ser deres fine skilt hvorpå der står: "Køb et madprodukt og få en sodavand til 20 kr. + pant Gælder ikke bakeoff"
Tager en sandwich i deres kølerdisk, en sodavand som er i samme køleboks hvor på skiltet er fast klistret.
Går til kassen, og får pludselig at vide at sodavanden koster 27 kr. + pant
Pointerer deres skilt, hvor til jeg får at vide at det jeg står med ikke er en sandwich men et rundstykke, og det gælder ikke rundstykker. Pointerer at der står "madprodukt" på skiltet og at det jeg står med i hånden er en sandwich. Ekspedienten er overhoved ikke enig, jeg beder hende om at gå ned og læse skiltet, men det har hun ikke lyst til.
Spørg hende om hun er dybt alvorligt, og om et det produkt jeg har taget nede fra deres kølerdisk ikke er et madprodukt. Får pænt at vide "Nej det et rundstykke".
Jeg vil virkelig gerne vide hvornår rundstykke er ikke er et madprodukt. Det svare til at sige at en 50 cl kildevand ikke er væske!
Sluttede af med at sige, at jeg ikke skal have noget, og at det der er falsk markedsføring, hvilket også vil blive meldt videre!
Jeg bestilte en panini med kylling og…
Jeg bestilte en panini med kylling og pesto og ville have den varmet.
Hver gang jeg har bestilt den er osten altid smeltet! Den her gang var alt indhold koldt og levede slet ik op til det jeg havde glædet mig til (har billede hvis ønskes)
Grotesk holdning til at lade madspild komme nogen til gode
7-eleven, Viborg.
I alle andre forretninger, er der en stor velvilje til at dele ud af overskuds mad til dem, som kan mærke det er hårde tider økonomisk. Men det er noget andet med jer. I hælder gift over og nægter at frisk mad fra samme dag kan komme nogen til gavn. Det er en så ulækker tankegang og holdning - I burde skamme jer. Disse folk har alligevel ikke råd til at købe det i jeres butik- så I vil ikke miste omsætning ved at lade folk tage jeres overskud brød.
Jeg vil opfordre alle jeg kender til ikke at støtte jeres butik.
Super betjening
Bedste betjening af den sødeste kvindelige medarbejder i 7 eleven i Rødovre/Roskildevej. Høflig og utrolig hjælpsom, længe siden jeg har fået sådan en god service. 👌 gerne flere af den slags servicemindede medarbejdere 😀
Lord
Amarøst..,
Ingen fødevar overhoved, ingen varme varer og intet af nogen som helst værdi !
7 / 11… u writing notes ?
7Eleven
7Eleven: Hundige st. Kl 20:30
Kvinden bag kassen nægtede at betjene mig og udlevere tobaksvare på trods af jeg havde vist samtlige id-former, både med fødselsdato (godkendt med MitID) og studiekort med fulde navn + uddannelsesinstitution + billede. Derudover var hun yderst flabet og ikke samarbejdsvillig, med det sagt at kundeservice genet var virkelig ringe og kunne i den grad godt trænge til en alvorlig finpudsning af den ansvarlige overordnet for butikken.
Virkelig god service af Claus fra 7-eleven, Københavnsvej 53, 3400 Hillerød
Virkelig god service fra 7-eleven, københavnsvej 53, 3400 Hillerød.
Vi købte morgenbrød, som var frossent, uden smør og med tør ost.
Vi ringede ned til 7-eleven og talte med Claus, som var virkelig imødekommende og tilbød at køre ud med nyt morgenbrød, med det samme. Hvilket vi modtog inden for 10 min, virkelig god stil.
Vi siger mange tak for virkelig god service af Claus.
LANGSOM
Hvis du har travlt eller bare gerne vil have noget at spise, så LAD VÆR MED AT BRUGE DETTE STED! 😂😅 DE TIL GRIN
Jeg var idag på shell/7-eleven på…
Jeg var idag på shell/7-eleven på bjergbygade slagelse, mangen til uhøflig betjening skal man lede længe efter. Først blev mit shell kort afvist, ringer så til shell hvor jeg bliver betjent af en rigtig sød ung dame der fortæller at der intet er galt med mit kort. Går ind igen og får kun nogen af varerne med da de ikke kan slå dem ind på anden måde. Og en møg sur ekspedient. Det gider jeg ikke mere. Desuden deres kaffe smager af h til og deres brød virker som om det er flere dage gammelt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.