Ik heb bij de bestelling 25 euro betaald omdat de enveloppen de erop volgende dag zouden geleverd worden. Jammer genoeg is de bestelling een week nadien geleverd i.p.v. één dag
Unternehmen hat geantwortet
Bestelling geplaatst welke na 3 dagen aankwam. Geen enkele communicatie dat het verzonden is, je hebt dus geen idee wanneer het aankomt. Hoe moeilijk is het om een mailtje te sturen als... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ik heb een pakketje besteld en ze blijven beweren dat dit niet leverbaar is terwijl andere maatschappijen altijd zonder problemen kunnen leveren. Ik ben dus mijn geld gewoon kwijt want ik krijg niets... Mehr ansehen
Ik heb jullie zending (order 122691) goed ontvangen, spijtig genoeg heb ik maar 3 van de 7 gevraagde artikelen ontvangen. Hopelijk komt de rest nog want ik ben werkelijk geïnteresseerd in jullie... Mehr ansehen
President Kennedypark 19C, 8500 , Kortrijk, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
123envelop biedt producten van hoge kwaliteit aan, aan lage prijzen. Eens besteld, krijg je jouw pakket 2 of 3 dagen later al geleverd.
dit heeft wel een cijfer 9 verdiend.
Alles in orde. Ben tevreden.
Ik heb nog geen 2 dagen moeten wachten op mijn bestelling! Fantastisch!
Product is kwalitatief en betrouwbaar voor onze documenten transporten.
Net zoals het beschreven is op de website.
we hebben voor de eerste maal omslagen besteld , dag nadien al geleverd.
verpakking was beschadigd maar eerste zicht alles oke .
bij nader inzicht omslagen toch beschadigd dus telefoontje en na wat foto's te hebben opgestuurd kregen we dezelfde dag nog te horen dat we een nieuwe bestelling kregen wat een paar dagen later dit in de bus (er zat een feestdag tussen)
dus een zeer correcte service door eigenlijk een fout van DHL
bedankt daarvoor

Antwort von 123envelop.be
Snelle & correcte levering na bestelling!
Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en precies op tijd.
Bestelling was gewoon goed & makkelijk. Snelle levering ! 2 maal contact gehad met de klantendienst en 2 maal snel, correct en met het juiste antwoord bediend !! Alles zoals het hoort ! Knap werk !
Snelle levering, goede prijs, groot verschil in prijs voor andere producten
Onze bestelling werd zeer correct afgehandeld.
Van bestelling tot levering alles perfect verlopen!!!
Duidelijke site, snelle levering, scherpe prijzen
Vlotte en uitermate correcte service; zeer betrouwbaar en goede prijzen.
Super produit et très bonne communication !!!
Bonjour
Je vous conseillerais sans aucune hésitation ; la communication aussi bien téléphonique que par mail était impeccable : gentillesse, respect et infos justes, livraison rapide, service à tout point de vue de top qualité.
MmeRozenberg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.