10 sept’26 bestelling geplaatst en betaald, tot op heden 17/9 geen levering maar ook geen reactie op mijn vraag aan de klantenservice wanneer levering zal plaatsvinden. De aantekening ‘voor 2300 u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zojuist helaas mijn bestelling moeten annuleren. Het is inmiddels bijna twee weken geleden dat ik die geplaatst heb en hoor maar niets over de verzending, terwijl ik via de mail, whatsapp en telefonis... Mehr ansehen
Gewoon bestellen en het wordt op tijd bezorgd het is duidelijk als er meer tijd nodig is om de bestelde wol te ontvangen als het niet op voorraad is ! Ik vind het en dit was de derde keer ,dat ik bij... Mehr ansehen
Eerder een review geschreven over de bestelling die maar niet kwam en de bereikbaarheid van de klantenservice. Ineens had ik wel contact met een alleraardigste medewerker. Er was iets mis gegaan b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.
Doornepol 5, 5301LV, Zaltbommel, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik heb 24!!!! Augustus wat besteld. Eerst keurig 2 week gewacht. Dat is al lang maar goed ik dacht kan een keer gebeuren. Maar dan wil je contact opnemen in toch eens te bekijken wat er aan de hand is, maar dat is vervolgens onmogelijk. Gemaild en geprobeerd te bellen maar niks. Dit is wel hele slechte service. Ik ben bijna een maand verder nu 😡

Antwort von Wolplein
3/9 besteld en nog steeds geen pakket ontvangen. Gemailt en geappt maar op beide word niet gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar. Ik ga niet meer via wolplein kopen.

Antwort von Wolplein
Op 5 september een bestelling geplaatst, een mail dezelfde dag verstuurd omdat ik er een extra bol bij wilde hebben, geen reactie, 11 september gebeld klantenservice dicht, wats app gestuurd automatisch antwoord, 15 september gebeld niet bereikbaar pas aanstaande maandag volgens bandje, wat is er aan de hand met dit bedrijf? Jammer dat ik alleen maar automatisch reacties krijg.Ria

Antwort von Wolplein
Van de bestelling tot bezorgen duurt het ca. anderhalf weken. Erg lang als
je op je wol wacht . Binnen NL zou dat sneller moeten kunnen !

Antwort von Wolplein
Ik ben weer blij met mijn haakpakket!
Mooie kleuren en fijn haakgaren, en uiteraard een mooi patroon.

Antwort von Wolplein
Niet duidelijk geweest wat betreft bestelling. Meer dan 1 week gewacht. Daarna maar gebeld waar bestelling bleef.

Antwort von Wolplein
Heb op woensdag en bestelling geplaatst en zag donderdagmorgen dat er een fout in zat. Direct geprobeerd de klantendienst te bereiken maar zonder resultaat. Ondertussen al 8x heel lang gewacht aan de telefoon, gemaild, geprobeerd via whatsapp maar niets lukt. Ik heb al vaak gekocht bij Wolplein, maar ik denk dat dit de laatste keer is. Wanneer ik de bestelling uiteindelijk ontvang zal ik die retour moeten sturen omdat er enerzijds een fout in zit en ik e.e.a. dringend nodig heb.
Ik weet niet wat er aan de hand is, maar zo werkt het niet.

Antwort von Wolplein
Ik wacht al een maand op een bestelling. Ben 1 keer gebeld dat er iets niet op voorraad was maar dat het 31 augustus binnen zou zijn . Heb aangegeven daar wel op te willen wachten. Inmiddels is het 12 september en heb ik al gemaild en geappt maar 0 reactie. Dit heb ik nog nooit eerder bij hen meegemaakt. Weet niet wat er is veranderd maar dat was dan in elk geval geen goede verandering

Antwort von Wolplein
WP was telefonisch onbereikbaar, reageerde niet op Whattsapp. Levering duurde 11 dagen. Voorraad op website kwam niet overeen met magazijnvoorraad. Het product (mohair) is zoals verwacht.

Antwort von Wolplein
Op 1 september 2026 voor 59 euro garen besteld (15457). Nog niets ontvangen. Altijd mijn bestellingen ontvangen maar nu maak ik me toch zorgen. Ik zag op Facebook dat er meer mensen problemen hebben. Van de week gebeld, 10 minuten aan de telefoon en dan wordt ineens de verbinding verbroken omdat er geen medewerker beschikbaar is. Dan maar een mail naar de klantenservice ook van hen geen reactie. Gevraagd als ze niet kunnen leveren om geld terug te storten zodat ik mijn garen elders kan bestellen. Nu maar een slechte recensie schrijven want daar reageren ze soms wel op. Maandag wil ik bij mijn haakclubje beginnen met mijn nieuwe project maar helaas geen garen. Ik vind dit heel triest, jullie hadden altijd zo’n betrouwbare site maar dat vertrouwen is nu een heel eind weg. Ik hoop dat jullie een manier vinden om dit vertrouwen te herstellen en verwacht spoedig een reactie van jullie.
14-09-2026 Zojuist een mail ontvangen dat mijn bestelling onderweg is 🥳.

Antwort von Wolplein
Ik heb op 27 juli een bestelling geplaatst die binnen 7 tot 10 werkdagen in huis zou zijn. Omdat deze termijn inmiddels ruim verstreken was, heb ik op 15 augustus een mail verstuurd met de vraag waar mijn order blijft. Je krijgt dan een automatische reply waarin staat dat je binnen 3 tot 5 werkdagen een reactie krijgt. Ook dat bleek een loze belofte, want op 25 augustus kreeg ik pas een inhoudelijke reactie dat 1 van de bestelde artikelen niet meer leverbaar was. Ik mocht dit artikel omwisselen voor een ander artikel naar keuze. Ik heb dezelfde dag nog gereageerd welk vervangend artikel ik graag wilde ontvangen. Sindsdien niets meer vernomen van Wolplein. Ik heb op 4 september nog maar eens gemaild dat het mij te lang duurt en dat ik ofwel mijn bestelling direct wil ontvangen ofwel mijn geld terug wil. Maar het blijft stil vanuit wolplein. Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij deze winkel.

Antwort von Wolplein
Alles netjes in orde, geen onnodig verpakkingsmateriaal en supersnel geleverd!

Antwort von Wolplein
Voorheen altijd goede service.
Nu 29/8 een bestelling gedaan en nog niets ontvangen. Klantenservice is niet bereikbaar. Erg jammer….

Antwort von Wolplein
Bestelling gedaan, niet alles was op voorraad, toen ik bestelde stond dat er niet bij. Heb al betaald, maar krijg geen contact met ze. Mail wordt niet op gereageerd, telefonische klantenservice vandaag (vrijdag) gesloten. Messenger via Facebook, wordt ook niet op gereageerd. Was altijd tevreden, en vaak besteld, maar hoe het nu gaat is vreselijk. Had gehoopt wat op voorraad was vast zou ontvangen, want dat had ik echt nodig. Denk dat ik mijn geld maar terug moet vragen en elders bestellen. Maar hoe? Contact krijg je niet! Jammer dit.

Antwort von Wolplein
Mijn bestelling is niet geleverd na 9 dagen (zou twee dagen duren). Geen mailtje dat de bestelling verzonden is. 4x geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, zowel telefonisch als met de mail, geen reactie. De telefoonverbinding werd na 10 minuten automatisch verbroken. Ik had hier besteld omdat ik met spoed iets nodig had. Vroeger hadden ze een fijne winkel waar je naartoe kon, maar die is er niet meer. Jammer dat de klantenservice onbereikbaar is. Wellicht dag op deze manier er eindelijk contact met me opgenomen wordt.

Antwort von Wolplein
Het duurde meer dan 14 dagen voordat het pakket verstuurd werd. Het bedrijf reageerde niet op mijn mailtjes wanneer het verstuurd zou worden. En nu hebben ze mijn bestelling naar een verkeerd adres gestuurd. Dus ik heb nog steeds geen product. Ik heb ze hier direct van op de hoogte gesteld, maar geen reactie. Ik koop hier nooit meer iets!

Antwort von Wolplein
fijn dat er ook gratis patronen zijn, Ik heb nl. niet altijd wol nodig, heb nog bergen wol liggen, maar zoek dan wel een patroon. Hier kan ik die dan vinden!

Antwort von Wolplein
Bestelling geplaatst. Volgens Website zou het twee dagen later geleverd worden.
Dat is inmiddels een week geleden. Er komt geen enkele reactie op mijn mail die ik gestuurd heb. Zojuist te kennen gegeven dat de bestelling wat mij betreft geannuleerd mag worden. Ik ben inmiddels elders geslaagd. Als je niet kunt leveren wat je aanbiedt, doe dan via de website geen loze beloftes.
Ik was hier terecht gekomen op aanraden van een vriendin, maar hier bestel ik niet meer.

Antwort von Wolplein
De bestelde artikelen worden elke keer de volgende dag al bezorgd. Alles klopt en alles is in goede staat.

Antwort von Wolplein
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.